Vă întrebați ce este Augur? Augur este un podium de piață de predicție distribuit care folosește tehnologia Ethereum blockchain. Pentru aceia dintre voi care sunt noi în lumea criptomonedelor, piețele de predicție nu sunt cea mai recentă dezvoltare și există de ceva vreme. Dar chestia este că toate cele anterioare sunt platforme centralizate. Din contră, Augur este un podium distribuit, ceea ce îl face să nu se asemene cu celelalte piețe existente.

Deci, ce este Augur? Este cel mai recent și unic podium de piață de predicții distribuite.

Credite imagine: Augur

Fiind un proiect descentralizat, nu numai că îl ajută pe Augur să iasă în evidență față de restul, dar îi oferă și un anumit avantaj față de proiectele centralizate. Mai mult, până la sfârșitul anului trecut, Augur, cu o valoare totală de 217 milioane USD, avea cea de-a 31-a cea mai mare capitalizare de piață din toate criptomonede.

Să sapăm puțin mai adânc pentru a afla mai multe despre ceea ce este Augur.

Ce este o piață de predicție / pariuri?

Așa cum sugerează și numele său, o piață de predicții / pariuri este pentru a anticipa consecințele evenimentelor care urmează să se întâmple. O platformă de pariuri le permite utilizatorilor să facă tranzacții pe baza estimărilor lor despre modul în care vor avea loc incidente din viața reală.

De exemplu, câștigătorul turneului FIFA, viitorul președinte sau orice altceva de acest fel. Șansa apariției anumitor consecințe este apoi notată în timp real prin costul cotei sale.

Pentru a ilustra mai bine acest punct, să luăm în considerare o întrebare ca exemplu. Să presupunem că întrebarea se referă la Bitcoin, dacă va vedea o creștere a prețurilor pentru a ajunge până la rata de 12.000 USD până la 5 octombrie 2018 sau nu. Acum, dacă există aproximativ 45% șanse ca acest lucru să se întâmple, atunci o singură cotă pentru acele consecințe specifice ar avea un preț de 45 de cenți.

În al doilea rând, dacă Bitcoin reușește să atingă acest preț până la data menționată, atunci persoana care a cumpărat jetoanele ar primi un dolar pentru fiecare jeton pe care l-a cumpărat. În schimb, dacă predicția se dovedește a fi greșită, jetoanele și-ar pierde valoarea.

Ce este Augur și ce face?

Revenind la întrebarea ce este Augur, este o platformă de pariuri online așa cum s-a menționat mai sus. Ceea ce îl face unic de la alte astfel de platforme este că este descentralizat. Aceasta înseamnă, spre deosebire de proiectele centralizate, că nu poate nici să se închidă cu ușurință și nici să se confrunte cu probleme incorecte de raportare.

Augur le permite oamenilor din întreaga lume să nu adreseze doar o interogare cu privire la consecințele unei viitoare ocazii, ci le permite, de asemenea, să tranzacționeze acțiuni cu privire la consecințele prezise de aproape orice piață. În plus, permite utilizatorilor să raporteze consecințele, ceea ce elimină necesitatea încrederii în orice reporter individual.

Credite imagine: Augur

La ce se utilizează piața de predicție sau Augur?

Scopul pieței de predicții este de a prognoza orice eveniment viitor. Utilizatorii pot aranja evenimente pe oricare dintre subiectele lor preferate și apoi pot cumpăra acțiuni pentru consecințele prezise. Augur acceptă atât Ethereum, cât și Bitcoin. Apoi, algoritmul extrage înregistrările provenite din mulțime și apoi oferă predicții de top care sunt convenite în unanimitate. De îndată ce evenimentul se încheie, acționarii care au predicții corecte primesc fondurile legate de aceste acțiuni.

Interesant este însă că Augur nu este menit să fie folosit doar ca podium pentru pariuri. Conform co-creatorului proiectului, Joey Krug, Augur poate fi, de asemenea, utilizat de către agricultorii argentinieni pentru acoperirea împotriva rundelor climatice. În mod similar, poate fi utilizat și de comercianții din China care nu au niciun mijloc de a ajunge la bursa americană. El a încurajat chiar utilizarea acestuia în rândul medicilor, deoarece îi poate ajuta să efectueze diagnosticul precis.

Credite imagine: Augur

Deși conceptul piețelor de predicție nu este nou, acestea nu au fost atât de populare anterior. Dar, din moment ce Augur este un instrument extrem de descentralizat, restricțiile stabilite de autorități și reglementări nu îl afectează.

Istoria lui Augur

Conceptul Augur a început în 2014. Înainte de asta, nimeni nu știa ce este Augur. Proiectul a fost o idee reciprocă a co-creatorilor Joey Krug și Jack Peterson. Conform unei cărți albe lansate de ei, amândoi se străduiau să genereze primul podium distribuit și open source pentru pariuri online.

Augur a lansat inițial versiunea alfa, menită să fie testată de oameni. Apoi, echipa a efectuat o vânzare de mulțime pe internet în septembrie 2015. Principalul motiv din spatele acestei vânzări a fost adunarea de fonduri pentru extinderea ulterioară. Vânzarea mulțimii a fost un succes uriaș și a dus la peste 5,2 milioane USD, din care aproape jumătate au fost colectate doar în primele trei zile.

Echipa a instalat cu succes prima ediție operațională a software-ului pe

Ethereum testnet până în a treia lună a anului 2016. Echipa Augur a lucrat cu acuratețe la program, zi de zi. Cu toate acestea, data de lansare a proiectului pe Ethereum Mainnet este setată la Today (9.718).

Ce este jetonul Reputație / REP?

Este greu de înțeles ce este Augur fără a înțelege conceptul de REP. REP este practic simbolul din spatele proiectului. Vă puteți gândi, de asemenea, la totalul fiecărui utilizator din cadrul platformei. Este indispensabil pentru ca Augur să funcționeze. Majoritatea utilizatorilor nu vor deține sau vor vedea niciodată reputația, deoarece sarcina sa principală este de a raporta doar consecințele ocaziilor.

Jetoanele REP au o aprovizionare specificată. 80% din totalul jetoanelor sunt vândute în vânzarea de jetoane publice a companiei. Persoanele care dețin jetoanele raportează apoi în mod privat despre consecințele evenimentelor alese în mod arbitrar în cadrul platformei după fiecare câteva săptămâni. Aproximativ o lună mai târziu, un raport privind consecințele este anunțat public și se generează un acord asupra consecințelor.

Tot fondul pentru un anumit eveniment este colectat într-un contract inteligent, care este redistribuit pe măsură ce evenimentul se încheie. Titularii care au raportat corect primesc mai multe REP. Alternativ, cei care nu au reușit să raporteze corect sau cei care încearcă să fie înșelători își pierd REP. De fapt, REP-ul lor se adresează celor care au raportat corect.

Care sunt pluzele de a avea reputație?

Cei care știu ce este Augur, știu destul de bine că posesia REP vine cu beneficii. Când dețineți și participați la un reportaj precis despre consecințele evenimentelor, deveniți eligibil pentru a primi o reducere a taxelor de piață ale Augur. Un singur token Rep vă oferă dreptul la 1/22 de milioane din tarifele globale de piață ale software-ului.

Aceasta înseamnă, cu cât este mai mare suma REP pe care o dețineți cu prognoza corectă a consecințelor, cu atât veți primi mai multe taxe. Pentru a calcula o estimare standard a retribuțiilor dvs. anticipate, puteți utiliza sumatorul Repulator conceput de un membru al comunității Augur în scopul.

Cum să dobândești reputația (REP)?

Modul ușor de a achiziționa jetoanele REP este prin vânzarea în mulțime. Cu toate acestea, dacă, din anumite motive, pierdeți cumpărarea în timpul vânzării, există încă modalități de a obține unele. Din fericire, jetoanele Rep sunt acum disponibile pe numeroase piețe și schimburi de mediatori referitoare la criptomonede. Acestea includ multe nume cunoscute precum ShapeShift, Poloniex și multe altele.

Cu toate acestea, trebuie să rămâneți foarte precaut cu privire la toate tranzacțiile fără rețetă pentru comunitățile Bitcoin și grupurile Slack etc. Vă recomandăm să vă achiziționați jetoanele numai printr-un schimb de încredere, pentru a vă asigura securitatea tranzacțiilor dvs..

Dacă doriți să le cumpărați în vrac, modul sugerat este să contactați mai întâi un membru al echipei Augur, astfel încât să vă poată orienta pe calea cea bună.

Cum se stochează REP?

Pentru a asigura siguranța și securitatea REP-ului dvs., ar trebui să-l stocați într-un spațiu de stocare offline și rece. Nu trebuie să îl lăsați niciodată la schimburi după ce l-ați cumpărat. În plus, asigurați-vă că nu păstrați copia cheii personale oriunde în public, cum ar fi desktopul dvs., GDrive și e-mailul.

Întrucât REP se concentrează pe Ethereum, trebuie să știți că portofelele software de mare capacitate centrate pe Ethereum au capacitatea de a stoca orice REP la alegere. Unele dintre aceste portofele celebre includ MyEtherWallet și Mist.

Pentru a-l salva în stocarea de date la rece, Augur sugerează cu mare încredere utilizarea Ledger Nano S. Este o soluție excelentă de portofel hardware care asigură susținerea fiecărei forme de jetoane ERC-20. REP-ul dvs. va fi sigur în oricare dintre acestea. Sperăm că, dacă Augur vine cu asimilarea înregistrării de asistență, veți putea participa la Augur fără a solicita REP-ului dvs. să abandoneze înregistrarea.

Mintile din spatele lui Augur

Linia Augur este formată din numeroși dezvoltatori talentați și calificați care au lucrat împreună sub cele două genii și cofondatori Peterson și Krug. Peterson are un doctorat. la numele său, pe care l-a primit de la renumitul UC. De asemenea, el deținea anterior bursa NDSEG. Acum, el este dezvoltatorul principal la Augur.

Krug, al doilea cofondator, a fost Thiel Fellow 2016. Acest lucru ia permis să ia o pauză de la colegiu pentru că a lucrat cu dedicare la Augur. Acum, pe lângă faptul că deține această platformă, el lucrează acolo ca dezvoltator principal de front-end.

Alți membri notabili ai echipei includ Stephen Sprinkle, Jackson Broussard, John Danz și Serena Randolph. Toți acești membri lucrează și ca dezvoltatori front-end. Tom Kaysar este directorul operațiunilor, iar Ivan Petric se ocupă de marketing. În afară de asta, există câțiva dezvoltatori back-end, un dezvoltator contractual și un SpecialOps.

Pe lângă membrii echipei, Augur are și numeroși consilieri cunoscuți. Unele dintre cele mai proeminente dintre acestea includ inițiatorul Ethereum Buterin, creatorul rețelei Lightning Elizabeth și directorul executiv al Enlighted, Costello.

Concurență

Cel mai mare concurent al Augur este Gnosis, care este destul de similar cu acesta, deoarece este, de asemenea, un proiect axat pe Ethereum, destinat piețelor de jocuri de noroc online. Cu toate acestea, Augur rămâne încă imbatabil din cauza capitalizării sale de piață considerabil mai mari în comparație cu Gnosis, cu o diferență uriașă de 143 milioane dolari între cele două.

Diferența cheie între ambele platforme constă în modelele lor economice separate și distincte. Augur folosește un model bazat pe comisioane care se concentrează pe volumul de tranzacționare. Pe de altă parte, taxa pentru Gnosis se concentrează pe suma acțiunilor neplătite.

Provocări reciproce pentru ambii concurenți

Chiar dacă ambele podiumuri au o rivalitate evidentă, când vine vorba de acceptarea generală, Augur și Gnosis ajung ambele de aceeași parte. Firește, în loc să încerce să se doboare reciproc, au un scop comun. Accentul lor major rămâne concurența cu binecunoscutele podiumuri de jocuri de noroc centralizate, cum ar fi Betfair.

Creatorul Gnosis, Koppelman, a menționat odată într-un articol că majoritatea oamenilor rămân indiferenți dacă platforma pe care o utilizează este descentralizată sau nu. El a subliniat că platforma de pariuri trebuie să fie ieftină, sigură, ușor de utilizat și ușor accesibilă. Această postare rezumă aproape cea mai mare provocare cu care trebuie să se confrunte ambele platforme.

Blockchain & amatorii de cripto și oamenii care au cunoștințe mai profunde cu privire la aceste podiumuri abia așteaptă să vadă această tehnologie să prospere. Dar, numai asta nu poate duce la adoptarea în masă. Va apărea numai atunci când utilizatorii potențiali vor putea vedea anumite beneficii concrete de la adoptarea acestui software.

Acesta este motivul pentru care REP este vitală pentru succesul Augur. Oferă un sistem care încurajează raportarea veridică a acționarilor. Acest lucru, la rândul său, permite Augur să funcționeze la o taxă mult mai mică în comparație cu podiumurile centralizate. Taxele reduse pot ajuta cu succes în deplasarea utilizatorilor piețelor de pariuri către Augur.

Nota finală

Deci, ce este Augur? Augur este unul dintre proiectele de pionierat legate de piața de predicții care a fost construită pe Ethereum. Deși platforma este foarte capabilă să devină cel mai răspândit proiect de jocuri de noroc online vreodată. Cu toate acestea, trebuie să treacă încă numeroase etape pentru a îndeplini acest obiectiv.

Pentru a câștiga încrederea utilizatorilor, Augur va trebui să furnizeze o dovadă a securității și funcționalității proiectului. Acest lucru nu este cu siguranță atât de ușor și cu siguranță va dura ceva timp. Dar, ținând cont de performanța proiectului de până acum, viitorul său pare destul de promițător.

Mai multe detalii găsiți @

 Mâner Twitter Augur sau a lor site-ul web.

* Declinare de responsabilitate: articolul nu trebuie considerat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me