Schimbarea este inevitabilă atunci când vine vorba de tehnologie. Același lucru este valabil și pentru tehnologia blockchain, deoarece nu este perfectă. Bitcoin a venit, dar avea multe probleme asociate cu acesta. Cu toate acestea, noile soluții blockchain precum NEO, Ethereum etc. nu au rezolvat dificultatea inerentă asociată blockchainului în sine.

Faceți cunoștință cu Byteball. Utilizează un traseu complet diferit în comparație cu Bitcoin sau blockchain în general. Pentru început, conectează tranzacțiile de date curente cu cele anterioare. Uimitor, nu-i așa? Pentru a face acest lucru, folosește o altă tehnologie informatică cunoscută sub numele de DAG (grafic aciclic direcționat). DAG este o structură care este conectată ca o plasă.

Cum funcționează Byteball?

Așa cum ați fi înțeles până acum, Byteball nu folosește niciun bloc sau blockchain. Tranzacțiile acționează ca o unitate (cunoscută și sub numele de unități de stocare sau bile). Aceste bile se conectează între ele (nu neapărat în linie dreaptă). Pentru a obține o mai bună înțelegere, să aflăm mai multe despre graficul aciclic direcționat.

Grafic aciclic direcționat (DAG)

Ce este dag byteball

Credite imagine: ByteBall

DAG asigurați-vă că fiecare bilă de stocare este conectată una cu cealaltă. Cel mai interesant lucru despre DAG este că fiecare bilă constă din hashuri de bilele de stocare anterioare. Acest lucru permite sistemului să atașeze o nouă minge de stocare prin semnarea hash-urilor de tranzacții anterioare celei noi.

DAG nu funcționează liniar. Cu toate acestea, conectivitatea se face astfel încât trimiterea viitoare la oricare dintre bile poate fi făcută fără nicio problemă.

Utilizarea DAG eradică complet problema cu sistemul de blocuri utilizat în blockchain.

Există multe avantaje în utilizarea DAG. Acestea includ confirmarea instantanee, sarcina energetică mai mică și finalitatea tranzacției.

Caracteristicile de bază ale Byteball

Pentru a înțelege ce oferă Byteball, trebuie să parcurgem caracteristicile sale de bază. Să le discutăm mai jos.

  1. Schimb atomic: Schimbul atomic este utilizat în locul unui schimb centralizat. Cu schimbul atomic, nu este nevoie de nicio entitate centrală și, în general, are loc instantaneu. Tranzacția poate eșua, de asemenea.
  2. Capacitate multi-semnătură: Capacitatea cu mai multe semnături asigură securitatea tuturor tranzacțiilor. Semnăturile sunt aprobate de pe mai multe dispozitive pentru securitate suplimentară. Se face chiar înainte de a avea loc o tranzacție.
  3. Active reglementate: Activele reglementate fac, de asemenea, parte din Byteball. Aceasta înseamnă că vă puteți înregistra activele și la Byteball. Trebuie să respectați politicile de combatere a spălării banilor și să vă cunoașteți clientul.
  4. Depozitare imuabilă: Datele stocate pe Byteball sunt imuabile. Asta înseamnă că o tranzacție nu poate fi eliminată sau modificată.

Octiți: moneda lui Byteball

Să ne întâlnim cu octeți, criptomoneda care rulează pe Byteball.

Octetii acționează ca un stimulent pentru a adăuga date în DAG. Mai mult, Byteball nu a realizat niciun ICO. Potrivit site-ului lor web, ei distribuie octeți și negri prin diferite metode. De exemplu, l-au distribuit prin recompense de verificare, recomandări sau chiar înapoi în numerar. În trecut, deținătorii de Bitcoin primesc, de asemenea, o bucată bună de octeți și negri, care nu este oprită. Puteți citi mai multe despre modelul lor de distribuție făcând clic pe legătură

Faceți cunoștință cu BlackBytes: o monedă pentru tranzacții mai puțin urmărite

Pentru a rezolva problema confidențialității, Byteball folosește blackbytes. Este o monedă secundară. Blackbytes folosește tranzacții securizate, îmbunătățind confidențialitatea tranzacțiilor. De asemenea, folosește o conexiune peer-to-peer.

Utilizatorii primesc atât octeți negri, cât și octeți prin distribuție. Până acum, utilizatorii au primit deja 64,5% din limita totală a monedei.

Alte caracteristici cheie ale Byteball

Byteball este un mod excelent de a schimba valută printr-un grafic DAG. Are mai multe avantaje mai jos.

  1. Confidențialitate: Blackbytes oferă confidențialitate prin tranzacții peer-to-peer.
  2. Mai multe clase de active – Oricine poate transfera sau stoca diferite active pe Byteball și îi poate atribui o valoare.
  3. Distribuție complet gratuită – Nu se fac ICO-uri pentru a obține profit. De asemenea, distribuția are loc în diferite faze.
  4. Plăți condiționate – Se fac plăți condiționate pentru a se asigura că anumite criterii sunt îndeplinite înainte de angajare.

Concluzie

ByteBall este o mare inovație în lanțul actual de blocuri. Oferă o modalitate alternativă de a avea o soluție descentralizată, orientată spre confidențialitate, pentru blockchain. Deci, ce părere aveți despre asta? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me