Tehnologiile blockchain unice sunt rare în zilele noastre. Majoritatea proiectelor folosesc blockchain doar ca simplă scuză pentru crearea de noi jetoane și pentru a beneficia de fondurile vaste.

Doar câțiva dezvoltatori se gândesc la oameni și creează o platformă stabilă care poate face lucrurile mult mai ușor de gestionat. Dintre toate numele, DigixDao m-a uimit chiar de la început. Blockchain-ul părea să fie mult subestimat în comparație cu beneficiul enorm pe care îl posedă.

Deci, ce este DigixDAO?

Este un sistem frumos de impunere a dreptului de proprietate, în acest caz special este proprietatea asupra aurului!

Înainte de a merge mai departe cu ghidul meu „ce este DigixDAO”, să vedem de ce aplică Gold mai degrabă decât orice altceva.

De ce aur?

Pentru a afla mai multe despre DigixDAO, trebuie să facem un pas înapoi și să aruncăm o privire mai atentă asupra pieței aurului în sine.

Deocamdată, estimarea actuală a ofertei totale de aur valorează 8 trilioane USD! Aurul a existat de generații și va prevala în continuare ca o resursă stabilă.

Aurul și criptomonedele merg mână în mână. Vă puteți gândi rapid la ele ca active similare, deoarece ambele au o ofertă limitată și le puteți stoca pentru valoare. Cu toate acestea, aurul există de mult timp și știm cât de mult există.

După acest timp, prețurile sunt, de asemenea, foarte stabile, ceea ce face o investiție de încredere. Cu toate acestea, poate fi și o investiție foarte riscantă din cauza tuturor escrocilor și a tarifelor excesive de taxe. Unele bănci au chiar și o politică specifică de stocare a aurului și depozitarea acestuia în casă nu este de fapt atât de sigură.

Chiar dacă îl puteți păstra în siguranță într-o bancă, va trebui să plătiți o taxă puternică.

Acum, că vă referiți la piața aurului, să trecem mai departe cu acest ghid.

Ține-ți aurii într-un mod inteligent

Credite imagine: Digix

Ce este DigixDAO: un rai sigur pentru aur?

Scopul principal al DigixDAO este de a crea o nouă criptomonedă exclusiv susținută de Gold însuși. DigixDAO este de fapt o organizație autonomă descentralizată Digix (DAO) în care un grup de oameni patriciază pentru a dezvolta ecosistemul global Digix.

Acești participanți au achiziționat, de asemenea, jetoane DGD la prima sa publicitate.

Acești deținători de jetoane vor fi responsabili pentru luarea deciziei referitoare la această comunitate. Pentru participare, ei vor primi recompense în funcție de alegerile și votul lor. Recompensele sunt în mare parte jetoane DGX.

Aceste jetoane reprezintă, de asemenea, 1 gram de aur. Utilizarea aurului ca jetoane ajută la stabilizarea pieței și pune multă valoare în spațiul criptomonedelor.

Acestea fiind spuse, bitcoin a fost întotdeauna considerat aurul digital, dar acum alte competiții sunt în creștere pe piață.

Care este specialitatea DigixDAO?

Specialitatea principală a DigixDAO este că este diferită de opțiunile tradiționale de investiții. Sistemul Digix își propune să ofere opțiunea de a gândi la digitalizarea procesului. Acest lucru vă permite să obțineți prioritatea mai degrabă decât compania în ansamblu.

Mai mult, DigixDAO se asigură că folosește stabilitatea pieței aurului și îi adaugă lichiditate suplimentară. Când puneți mâna pe lingouri, poate deveni destul de dificil să îl schimbați pentru bani.

Cu ajutorul DigixDAO, îl puteți lichida cu ușurință și lăsați alți investitori să-l folosească zilnic fără să vă faceți griji cu privire la securitatea sa fizică..

Distribuirea jetoanelor DGX: dovada activelor

Pentru a distribui toate aceste jetoane reprezentând aurii, DigixDAO folosește un anumit tip de protocol numit Proof of Asset (PoA). Înregistrarea activului are loc pe blockchain-ul Ethereum. Cardurile de active PoA sunt următoarea pe linie de aici.

Ce este jetonul DigixDAO DGX

Credite pentru imagine: site-ul Digix

Dar cum certifică cardurile de active?

Ei bine, ei folosesc o semnătură digitală unică de la entitățile cardului. Cardul conține lanțul de custodie, numele, custodele, vânzătorul, auditorul. În plus, acestea sunt certificate utilizând dovada achiziției, care include chitanțele depozitelor care sunt încărcate în sistem.

Procesul este destul de complicat, dar îl duc perfect. Furnizorul lor, deocamdată, este ValueMax, este situat în Singapore chiar acum. Compania este certificată și deține London Bullion Market cu bare de aur certificate.

Auditorul este Inspectoratul Bureau Veritas verifică cantitatea și calitatea fiecărei bare de aur stocate pentru DigixDAO.

Casa lor sigură din Singapore poate stoca mai mult de 30 de tone de aur. Cu toate acestea, DigixDAO intenționează să extindă acest lucru în viitor pentru utilizatorii lor.

Dovada cardurilor de active conține:

 • SKU al barei de aur
 • Bon de cumparaturi
 • Chitanță de depozit
 • Hârtii de audit
 • Marcaj de timp pentru crearea cardului
 • Semnături digitale (lanțul de custodie)
 • Taxe de depozitare datorate
 • Numărul de serie al barei

Despre ce este tokenul DGX DigixDAO?

Acum știți cum sunt păstrate barele de aur într-o instalație securizată. Să vedem cum Jetoane DGX Să fie. Contractele inteligente creează fiecare jeton DGX. Contractul inteligent primește datele stocate în cardurile PoA și pe baza acestora generează jetoane DGX pentru 1 gram de lingouri de aur.

Dacă contractele inteligente primesc un card PoA de 200g, atunci acesta ar genera 200 DGX pentru utilizator și apoi l-ar trimite în portofelul Ethereum.

Înseamnă că jetoanele DGX nu pot avea niciodată o valoare fracționată, vor reprezenta întotdeauna 1g de aur și se pot reduce la 0,001g.

Aur pe blockchain

Credite pentru imagine: site-ul Digix

Aparent, jetoanele vor necesita niște taxe. Va trebui să plătiți pentru stocarea și securizarea aurului. De asemenea, pe jetoanele DGX se percep comisioane anuale suplimentare de 0,60% și comisioane de tranzacție de 0,13%.

Cu toate acestea, DigixDAO nu vă va lua nicio taxă de stocare în primul an. După aceea, va trebui să plătiți taxele pentru servicii.

De asemenea, puteți inversa acest proces. Deci, acum puteți obține 1g dintr-o bară de aur de la jetoanele dvs. DGX. Pentru aceasta, va trebui să generați un card PoA din jetoanele DGX și apoi să utilizați cardul respectiv pentru a obține bare de aur.

Jetoanele DGX servesc doar două lucruri; una este compania care dorește să facă aurul mai accesibil, iar a doua este să lichideze procesul.

Acum să vedem, despre ce este token-ul DGD DigixDAO, nu-i așa?

Jetoanele DGD

Jetonul DGD vă va oferi un strat suplimentar de autoritate asupra sistemului. Veți putea decide cum pot fi alocate fondurile DigixDAO. De asemenea, puteți gestiona activ sau participa la orice propunere trimisă DigixDAO.

Ei bine, există câteva confuzii cu privire la punctele de recompensă. La început, Digix afirmă inițial că vor acorda jetoane DGX ca recompense pentru participarea membrilor DGD. Însă, după destul de rău, au declarat că nu este o sursă pasivă de venit.

Ce este jetonul DigixDAO DGD

Credite imagine: Digix

În schimb, vor primi tarife DGX reduse sau vor reduce taxele de stocare pentru jetoanele DGX deja existente.

Această parte nu este încă eliminată. Nimeni nu poate spune cât de multe reduceri vor lua pentru a obține jetoane DGX ca recompense.

Caracteristici cheie ale DigixDAO

Una dintre caracteristicile sau avantajele esențiale ale DigixDAO este aceea de a investi în acesta; oamenii pot investi de fapt în aur. Majoritatea oamenilor investesc în aur pentru stabilitatea sa pe piață. Dar procesul de stocare a acestuia îl poate face dificil.

Cu ajutorul DigixDAO, aceștia pot utiliza în mod eficient această situație investind în aur fără griji. Cu alte cuvinte, DigixDAO este responsabil de diversificarea criptomonedelor și de a le oferi valoare fizică reală pentru a ajuta oamenii.

Care este istoria DigixDAO?

Digix a început în Singapore în 2014 și, după doar doi ani, a lansat jetoanele DGD. Jetoanele DGD au fost distribuite printr-o vânzare semnificativă de public care a durat o lună. Digix a strâns 5,5 milioane USD în doar 12 ore!

În acest timp, a vândut peste 1,7 milioane de jetoane DGD și a păstrat 300.000 pentru echipa lor. Unii cumpărători care au trimis Ether în valoare de peste 15.000 de dolari au primit o recompensă specială. Această investiție le-a permis să își prezinte propunerile direct companiei în sine.

După ceva timp, în 2017, DigixDAO s-a confruntat cu o situație complet urâtă. S-a încălcat securitatea lor și au fost furate peste 4000 de jetoane DGD. Cu toate acestea, au aflat eroarea destul de curând și și-au restabilit terenul încă o dată.

Parteneriat DigixDao

Credite imagine: Digix

În timpul unei crize din 2018, când toate celelalte prețuri ale criptomonedelor au scăzut enorm, doar DigixDAO a fost cel care a reușit efectiv crește mai mult de 60%.

Din nou, în 2018, au lansat oportunitățile de investiții aurifere tokenizate pentru utilizatori și și-au asumat un risc considerabil.

Echipa globală DigixDAO

Echipa din spatele DigixDAO este formată din fondatori. Sunt Shaun Djie, Anthony Eufemio și Kai C. Chng. Shaun Djie este coordonatorul principal al unuia dintre cele mai mari întâlniri Ethereum. Acest grup de întâlniri se află în Asia. De asemenea, el contribuie la proiectul „Smart Nation Research” sub guvernul Singapore.

Kai C. Chng este unul dintre cei mai buni foști absolvenți ai Școlii de Afaceri din NYU. A lăsat un operator solid în tranzacționarea valorilor mobiliare pentru interesul său în încrederea în tehnologia blockchain.

În sfârșit, Anthony Eufemio este absolvent al USC Viterbi. Are o experiență de 18 ani în dezvoltarea de software, ceea ce îl face omul calificat să creeze o tehnologie blockchain.

Previziune preț DGD: aprovizionare cu monede

Oferta circulantă pentru jetoane DGD este de acum 2.000.000, din care 15% este rezervată dezvoltatorilor grupului. Acestea fiind spuse, dacă compania are nevoie de mai multe finanțări și toată lumea este de acord cu aceasta, atunci s-ar putea întâmpla o altă vânzare colectivă.

Pretul Jetonul DGD este acum de 102,24 USD, iar capitalizarea de piață a acestui simbol ar fi de 204.480.000 de dolari!

Diagrama jetoanelor DGD

Credite imagine: CoinMarketCap

Jetoanele DGX vor fi generate în funcție de cerere și dimensiunea boltei lor. Deci, încă nu este clar dacă numerele ar putea crește sau nu în viitor. Potrivit CoinMarketCap, prețul unui singur token DGX este acum de 40,77 USD.

Diagramele DGX

Credite imagine: CoinMarketCap

Oferta circulantă este doar de 42.372 DGX, iar capitalul de piață pentru aceasta este de 1.727.395 USD!

Dacă proiectul de aur are succes, atunci intenționează să-l extindă la metale mai prețioase și să-și extindă seiful.

Doriți să aflați mai multe despre DigixDAO?

Proiecte viitoare ale DigixDAO și Roadmap

Dacă jetoanele DGX pot menține stabilitatea la fel ca piețele de aur, atunci ar putea începe o nouă revoluție pe piața criptomonedelor. Posibilitățile sunt cu siguranță extraordinare!

 • Moștenirea bogăției

DigixDAO dorește să adauge o caracteristică unică sistemului lor. Cel mai probabil vor adăuga un sistem de moștenire de unde puteți transmite moștenitorului averea depozitată în seifele lor.

Este un fel de schimbare a omului mort. Moștenitorul trebuie să aibă o adresă Ethereum. Deci, dacă nu vă accesați contul Digix pentru o perioadă specificată, totul din acesta va fi transferat automat la adresa dată.

 • Aur real în jocuri!

Această strategie ar putea fi exagerată, dar DigixDAO dorește ca dezvoltatorii să folosească aurul real în jocuri în loc de altă monedă din joc.

 • Servicii de escrow

Doriți servicii de escrow? Jetoanele DGX te-au acoperit. DigixDAO intenționează să lanseze acest sistem în curând.

 • Parteneriat cu StableCoins

DGX va face o copie de rezervă a StableCoins de acum înainte. Dai dorește să creeze o criptomonedă stabilă la o valoare de doar 1 USD și să schimbe cursul tehnologiei blockchain pentru totdeauna. DigixDAO va face parte din el de acum înainte.

 • Fonduri de împrumut

Deoarece criptomonedele sunt instabile, le face dificil de utilizat în scopuri de împrumut. DigixDAO dorește să stabilească un teren stabil în care să poată construi acest sistem fără griji.

De asemenea, intenționează să testeze contractul de guvernanță DigixDAO în T2 din 2018 și apoi să lanseze noul lor site web în T3 din 2018.

Foaia de parcurs DigixDAO 2017-2018

Credite pentru imagine: site-ul Digix

Concurența lor

DigixDAO are în principal doi concurenți pe piață. Una este GoldMoney. Este o altă companie care se ocupă cu vânzarea aurului și stocarea acestuia în siguranță pentru clienții lor. Au deja o vastă industrie în valoare de 2 miliarde USD!

Bursa din Toronto le susține aici. GoldMoney oferă, de asemenea, utilizatorilor săi un card de debit pentru a-și cheltui aurul! Singura diferență este că nu utilizează nicio tehnologie blockchain și, ulterior, în viitor ar putea deveni învechite.

Cealaltă este Tether, deoarece încă mai deține titlul pentru cea mai stabilă monedă dintre toate. Deși personal cred, DigixDAO poate depăși ambii concurenți fără a rupe deloc sudoare.

Cumpărarea DigixDAO

Îl puteți cumpăra de la burse importante, cum ar fi Huobi și Binance. Va trebui să îl tranzacționați cu ETH sau BTC, iar ambele schimburi au câteva perechi de tranzacționare excelente pentru clienții lor.

DGX este disponibil pentru cumpărare pe piața Digix. O puteți cumpăra cu Ether.

Cum se stochează

Orice portofel care acceptă jetoane Ethereum îl va putea păstra. Din păcate, deocamdată nu au propriul lor portofel. Deci, va trebui să utilizați orice portofel Ethereum. Cu toate acestea, puteți încerca să puneți MyEtherWallet și imToken pentru a-l stoca.

Gânduri finale

Până în prezent, ar trebui să știți „ce este DigixDAO” și cum poate fi următoarea criptomonedă stabilă. DigixDAO vrea să readucă vechile vremuri, dar într-un mod diferit. O criptă bazată pe dolarul aurului ar oferi, fără îndoială, o mare stabilitate și securitate a pieței.

Să vedem dacă se poate ridica cu adevărat la înălțimea așteptărilor noastre!

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web, și urmează stare de nervozitate.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me