EOS este o platformă descentralizată bazată pe blockchain care își propune să dezvolte și să susțină aplicații la scară industrială. Sistemul a fost dezvoltat de Dan Larrimer și este foarte asemănător cu Ethereum. După ce sa stabilit în primele 10 criptomonede în funcție de capitalizarea pieței, este disponibil pentru tranzacționare și investiții platforma eToro.Blockchain EOSFuncția de bază EOS este de a oferi instrumente ușor de utilizat pentru dezvoltarea dApp-urilor și de a permite tranzacții instantanee și de a oferi scalabilitate. EOS a revoluționat piața din două motive majore, cum ar fi:

 • Acesta își propune să elimine complet taxa de tranzacție.
 • Ei își construiesc o capacitate de a efectua milioane de tranzacții pe secundă.

EOS a lucrat la aducerea tuturor caracteristicilor diferitelor tehnologii într-o singură platformă, care va fi ușor de utilizat pentru utilizator și va spori economia blockchain.

Caracteristicile EOS Blockchain

 • Procesare paralelă – Viteze de tranzacție paralele, mai rapide și mai multă scalabilitate în timpul utilizării platformei.
 • Sistem de operare descentralizat – Dezvoltatorii își pot construi aplicațiile pe blockchain-ul EOS utilizând monede EOS. Monedele nu sunt utilizate, doar dovada deținerii lor este necesară pentru a putea utiliza resursele EOS. De asemenea, ajută dezvoltatorii de aplicații să comunice între ei.
 • O Constituție – Fiecare bloc minat are un set de reguli care trebuie urmate de toată lumea care face platforma complet descentralizată.
 • Autosuficiență și Evoluție – Modelul actual oferă o inflație de 5% pentru a dezvolta în continuare rețeaua.
 • Latenta scazuta – Latență minimă cu o funcționare lină a DApp-urilor.

Cum funcționează EOS Blockchain

EOS este foarte similar cu Ethereum prin capacitatea sa de a găzdui dApp-uri și de a îmbunătăți numărul de tranzacții pe care rețeaua le poate procesa la un moment dat. Își îmbunătățește poziția în analiza blockchain, deoarece crește scalabilitatea. Blockchain-ul EOS folosește un nou model de consens numit Dovedire de miză delegată (DPoS) pentru a-și îmbunătăți viabilitatea.

Funcționează pe un model de proprietate în care utilizatorii pot deține și utiliza resurse proporționale cu miza lor, mai degrabă decât să plătească pentru fiecare tranzacție, ceea ce ajută la eliminarea comisioanelor de tranzacție. Ajută utilizatorul să mențină un anumit procent de miză și să creeze aplicații freemium. De asemenea, EOS le permite utilizatorilor să închirieze sau să delege cota lor de resurse altor dezvoltatori.

Avantajele EOS

 • EOS vine cu un cont de utilizator de sistem de autentificare complet, diferite niveluri de permisiune și date de utilizator securizate local. Recuperarea conturilor furate și restabilirea accesului au fost instalate în sistem.
 • EOS are o caracteristică suplimentară de găzduire a serverului și stocare în cloud, ajutând dezvoltatorii să construiască și să implementeze aplicații și să descarce lățimea de bandă furnizată de sistemul EOS. Accesul la analize direct de la EOS și stabilirea limitelor pentru aplicații specifice pot fi utilizate prin jetoane EOS.
 • EOS poate ajunge la un milion de tranzacții pe secundă folosind consensul asupra evenimentelor care se concentrează pe tranzacții. Nodurile verifică seria evenimentelor care au avut loc până acum prin aceasta.
 • Aplicația EOS nu necesită microplăți de către utilizatori pentru a trimite mesaje și a efectua sarcini pe blockchain. Dezvoltatorii de aplicații își pot decide în mod individual strategia de monetizare și taxele de tranzacție.
 • Comunitatea poate actualiza și remedia activ erorile din aplicații într-o manieră sigură datorită modelului de guvernanță. Acest model se bazează pe producătorii de blocuri care pot verifica ce tranzacții sunt confirmate.
 • EOS maximizează performanța prin structurarea fiecărui bloc care ajută la trimiterea și răspunsul la mesaje și tranzacții în blocuri individuale și între blocuri.
 • Vânzarea de jetoane EOS are loc pe parcursul unui an întreg în care jetoanele pentru acea perioadă sunt distribuite contribuitorilor pe baza cantității de eter pe care au contribuit-o.

Istoria EOS

EOS hartie alba a devenit publică în 2017. După aceea, au avut loc o serie de evenimente. Una dintre cele mai importante include vitrina aplicației EOSIO cu un singur fir Testnet se face pe 29 noiembrie 2017. Este cunoscută și sub numele de „EOS STAT”. Este un mediu de testare care a fost pus la dispoziția publicului.

Să parcurgem evenimentele sale principale unul câte unul mai jos.

 1. 17 mai 2017: A aplicarea valutei ipotetice implementat pe EOS.
 2. 30 mai 2017: Block.one merge sursa deschisa
 3. 10 iunie 2017: vânzare de jetoane EOS proiect de contract inteligent creat.
 4. 22 iunie 2017: Lansări de jetoane pentru lansarea de jetoane EOS. De asemenea, au anunțat un ICO de un an.
 5. 25 iunie 2017: a început EOS tranzacționare la Bitfinex.
 6. EOS a strâns 185 de milioane de dolari în doar cinci zile de la lansarea ICO-ului lor.
 7. 14 septembrie 2017: The Zori de EOS.IO este lansat https://github.com/eosio
 8. 29 octombrie 2017: Block.one anunță că vor investi 1 miliard de dolari pentru proiecte construite pe EOS
 9. 4 decembrie 2017: Dawn 2.0 lansat
 10. 7 martie 2018: este introdusă propunerea de schimb de stive EOSIO.
 11. 21 martie 2018: întreprindere mixtă de 100 milioane USD Block.one și Finlab AG
 12. 6 aprilie 2018: EOSIO Dawn 3.0 este lansat
 13. EOS strânge 4 miliarde de dolari.
 14. 2 iunie 2018: EOSIO 1.0 este lansat în sfârșit publicului
 15. 14 iunie EOS este oficial în viață după obținând 15% vot.

Cine este persoana din spatele EOS?

Daniel Larimer este persoana din spatele EOS. El este un pionier al criptomonedelor cu experiență în construirea de proiecte bazate pe blockchain. Până acum a dezvoltat trei proiecte de succes. Acestea sunt Bitshares, Steem și EOS în sine. Călătoria sa a început în 2014, când a început să construiască prima sa platformă descentralizată cunoscută sub numele de BitShares. BitShares este o platformă auto-susținută, autofinanțată și autoreglată, care oferă o abordare descentralizată a sistemului de finanțare.

Următorul mare proiect la care a lucrat este Steem. Proiectul a început la începutul anului 2016. Este o platformă blockchain care oferă utilizatorilor o modalitate de a-și genera bani din conținutul lor online. Are un mare succes pe piața actuală și milioane de utilizatori îl folosesc în prezent pentru a-și genera bani din conținutul lor.

Al treilea său proiect a fost EOS. EOS după lansarea inițială a câștigat multă atenție. A fost creat de block.one care a dezvoltat soluția din spatele acestuia. De asemenea, au primit finanțări bune la început și își continuă dezvoltarea. Succesul platformei EOS se datorează experienței echipei Block.one. Au experiență atunci când vine vorba de construirea de aplicații blockchain. De asemenea, au unul dintre cei mai buni consilieri, investitori și dezvoltatori.

Block.one – jucătorul din spatele EOS

Tot ceea ce vedeți acum este făcut posibil de Block.one. Sunt compania care a construit EOS de la bază. De asemenea, au lansat jetonul EOS către public în iunie 2017. De asemenea, CTO al companiei este Daniel Larimer, mintea din spatele acestui proiect. După cum am discutat deja, el a dezvoltat și Bitshares și Steemit. Important pentru a clarifica faptul că platforma rulează de către cei 21 de producători Block și nu de Block.one.

Multe aplicații EOS utilizează în prezent rețeaua EOS. Un astfel de proiect care a făcut știri este Everipedia. Este o platformă de tip wiki care folosește platforma blockchain EOS. Este descentralizat, dar cu scop lucrativ. Au început să planifice integrarea în decembrie 2017. Prin utilizarea blockchain-ului, vor putea împiedica companiile să blocheze informații de la public.

Cum să cumpărați criptomonedă EOS

EOS poate fi cumpărat și vândut prin schimb folosind Bitfinix și Kraken. Jetonul EOS nu are nicio valoare și totuși capitalizarea sa de piață a trecut peste multe alte criptomonede. Poate fi stocat în portofele precum Metamask și MyEtherWallet.

Actualizați: Important de reținut că acum, după ce mainnet-ul a lansat, jetoanele erc20 ethreum au fost schimbate pentru jetoanele eos mainnet și nu mai pot fi utilizate cu portofele erc20, cum ar fi mew sau metamask.

Ce ne rezervă viitorul pentru EOS

Sistemul de operare nu depinde de mineri, ci este direct legat de numărul de persoane care îl folosesc. Își îmbunătățește utilizarea practică ca monedă și deține un viitor luminos. Mulți jucători de pe piață se uită la un preț probabil probabil de 150 USD până în anul 2020 și prezintă riscuri mai puține în comparație cu alte criptomonede. EOS a înregistrat un vârf zilnic de 20% și o rată de creștere de 336,42%. Se așteaptă să apară ca o formidabilă ofertă inițială de monede, deoarece scalabilitatea o face mai atractivă.

Citeste mai mult,

 • EOS VS Ethereum: un potențial ucigaș Ethereum!

Cuvinte finale

Blocați unul

În momentul scrierii, EOS tranzitează la Main Net. Prețul fiecărui jeton EOS este de 11,04 USD. A crescut enorm în ultimele luni. Creșterea sa datorat anticipării lansării Main Net. Prețul a ajuns la 20 USD per jeton înainte de a se stabiliza în jur de 11-12 USD.

EOS este unul dintre cele mai revoluționare proiecte din scenariul dApp cu caracteristici de schimbare a jocului. Echipa din spatele dezvoltării EOS, BlockOne are o viziune excelentă și o experiență bună și crede în tehnologie. Creșterea poate fi doar motivul succesului criptomonedei și elimină capcanele Ethereum și înlocuiește-o în viitor cu tranzacții gratuite și scalabile. Deci, ce părere aveți despre istoria sa? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me