Dacă urmăriți Ethereum, este posibil să fi auzit despre „ERC20”. Este strâns legat de ICO-urile care se întâmplă tot timpul anului. În articolul de astăzi, ne vom concentra pe răspunsul la una dintre faimoasele întrebări, „Ce este ERC20”

Startupurile, în special, profită de simbolul ERC20. Multe start-up-uri reușesc, de asemenea, să strângă milioane de dolari prin vânzarea de token-uri. Cu toate acestea, acesta nu este punctul central al articolului nostru. Suntem aici pentru a înțelege modul în care funcționează ERC20 și rolul său în blockchain-ul Ethereum.

Care este definiția ERC20?

ERC20 este definit ca protocolul standard pentru emiterea de jetoane în rețeaua Ethereum. Formularul complet al ERC20 este „Cerere de comentarii Ethereum”. Potrivit surselor oficiale, protocolul guvernează jetoanele de pe blockchain-ul Ethereum. Sufixul „20” este utilizat numai pentru a reprezenta ID-ul unic al propunerii.

Dacă nu ați auzit de Ethereum, vă recomandăm să citiți „Istoria Ethereum”.

Principalul motiv pentru care ERC20 a devenit atât de popular este faptul că a transformat modul în care funcționează și funcționează blockchain-ul. În jurul ERC20, vedem și renunțăm la o piață care a crescut și a crescut în ultimul an sau cam așa ceva. Până la lansare, nu a existat nicio standardizare cu privire la modul în care vor funcționa DApp-urile. Odată cu lansarea, piața știe cum să elibereze, să întrețină și să implementeze jetoane care funcționează pe platformă fără restricții.

Dezvoltatorii folosesc simbolul ERC20 pentru a-și dezvolta proiectul. Este o modalitate de a-și simboliza proiectul și, în același timp, de a le oferi o modalitate de a strânge fonduri pentru proiectul lor. ICO-urile reprezintă procesul de lansare a proiectului dvs. către public în așteptarea faptului că oamenii îl vor finanța și vor cumpăra simbolul proiectului.

Totul este posibil datorită ERC20. Începând de la standardizare până la implementare, joacă un rol semnificativ. A depășit fără îndoială dezavantajele rețelei Bitcoin.

Corelarea cu protocolul HTTP

ERC20 nu este nici un software, o soluție sau un cod. Este un protocol standard la fel ca HTTP. Guvernează tokenizarea și asigură îndeplinirea specificațiilor tehnice ale jetoanelor. Dacă un simbol nu îndeplinește standardizarea, acesta nu va fi denumit simbol ERC20. În caz contrar, acesta poate fi denumit „jeton ERC20”.

Pentru a vă asigura că funcționează conform intenției, conține funcții de bază. Dacă caracteristicile esențiale nu sunt implementate, nu va trece testul de standardizare. Acest lucru va însemna că nu poate fi tranzacționat sau listat la bursă. Să ne uităm la funcțiile de mai jos.

Caracteristici ale ERC20

Standard Token ERC

Toate jetoanele create nu trebuie să aibă blockchain-ul lor. Ei pot prospera pe blockchain-ul Ethereum, iar asta face ERC20 atât de promițător și de util.

6 Caracteristici cheie ale ERC20

Șase funcții importante alimentează ERC20. Ele determină aprovizionarea totală, expeditorul, indemnizația, transferul, aprobarea și destinatarul. Toate aceste funcții sunt importante și fac ca orice jeton să profite de cele șase funcții importante. În prezent, ERC20 este în formă de proiect. Aceasta înseamnă că pot fi schimbate sau îmbunătățite în viitor.

Avantajele standardelor ERC20

Există multe avantaje ale standardelor ERC20. Este posibil ca dezvoltatorii să dezvolte DApp-uri pe blockchain-ul Ethereum. De asemenea, ajută la eficientizarea întregului proces standardizat. Pentru a obține o vizualizare mai bună, să enumerăm mai jos avantajele.

  1. Implementarea jetonului devine ușoară pentru dezvoltatori.
  2. Există un protocol standard de întreținut și urmat.
  3. Jetoanele ERC20 oferă o lichiditate ridicată.
  4. Contractele inteligente asigură că tranzacțiile nu prezintă riscuri.

La momentul scrierii, există în prezent 80.000 de jetoane ERC20. Toți rulează pe blockchain-ul Ethereum. Unele dintre jetoanele populare includ EOS, TRX, VeChain etc..

Citeste mai mult,

  • Top 10 cele mai populare DApp-uri de urmat în 2018
  • Ce este un Airdrop? Ghid în 5 pași pentru a primi jetoane gratuite

Gânduri finale

ERC20 este unul dintre cele mai bune protocol blockchain. Guvernează mii de jetoane pe blockchain-ul Ethereum. De asemenea, este adecvat pentru dezvoltatori. Oricine poate crea un token ERC20 și îl poate elibera pe blockchain. Cel mai utilizat caz de jetoane ERC20 este de către startup-uri. Îl folosesc pentru a strânge fonduri prin ICO-uri. Cu toate acestea, nu confundați jetoanele cu criptomoneda. Sunt diferite. Criptomonedele, în general, au blockchain-ul lor. De exemplu, Litecoin, Bitcoin etc..

ERC20 poate fi, de asemenea, definit ca o modalitate de a dezvolta jetoane utilitare pentru un DApp. Toate aceste dinamici duc la probleme dacă sunteți investitor și doriți să dețineți jetoane pentru dvs. Așadar, vă recomandăm să fiți precaut în timp ce investiți în orice jetoane. O cercetare adecvată vă poate salva o durere de inimă mai târziu!

Deci, ce părere aveți despre ERC20? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me