În epoca blockchain-ului, este obișnuit să vezi jucători noi. Și, nu v-ar fi greu să digerați că până și Linux Foundation este interesat de blockchain. Deci, ce este HyperLedger?

Recent, și-au lansat Hyperledger-ul.

Dar, nu vă înșelați. Nu este nici un blockchain, nici o companie sau o criptomonedă. HyperLedger este un efort de colaborare open source pentru a avansa tehnologiile blockchain. De asemenea, are o acoperire între industrii și nu se angajează doar la o singură industrie sau verticală.

Fundația Linux înființată în 2016 și au adunat deja peste 100 de membri. Start-urile tehnologice, financiare și blockchain fac parte din întregul ecosistem Hyperledger. Unele dintre numele notabile din fiecare verticală sunt enumerate mai jos:

  • Giganți tehnici: IBM, SAP, Intel, Nokia și altele.
  • Institutii financiare: American Express, BNP Paribas, Deutsche Börse și altele
  • Start-uri blockchain: Netki, bloq, Lykke și alții.

Toate acestea sunt companii sau startup-uri inovatoare și ajută Hyperledger să-și atingă adevăratul potențial. Deci, ce este exact Hyperledger?

Ce este HyperLedger?

După cum am discutat deja, Hyperledger este un efort de colaborare open source pentru îmbunătățirea blockchain-ului. Acționează ca un hub pentru proiectele blockchain care conduc către un obiectiv comun. Pentru a înțelege mai bine să trecem prin explicația oficială a Hyperledger. O puteți găsi pe oficialul lor site-ul web.

Va avea HyperLedger propria sa monedă??

Una dintre întrebările frecvente adresate de membrii comunității criptomonede este vremea HyperLedger va avea propria sa monedă? Raspunsul este nu. Nu există intenția de a avea o criptocoană sau orice formă de monedă digitală atașată la HyperLedger. În primele etape, Brian Behlendorf, directorul executiv al proiectului a respins posibilitatea monedei.

El a fost foarte sincer că nu are o monedă pentru HyperLedger. Motivul este că nu corespunde filosofiei sau obiectivului lor. El a adăugat: „Nu vei vedea niciodată o monedă Hyperledger”. De asemenea, a nu avea o monedă înseamnă a te concentra cu adevărat pe tehnologia blockchain și a nu cheltui resurse sau talente în menținerea unei valori decente a monedei.

HperLedger se concentrează pe Enterprise-grade Framework

Ei încearcă să construiască un cadru de tip open source pentru întreprinderi. Cadrul este destinat rețelelor distribuite și va avea atașată o bază de cod. De asemenea, cadrul este destinat să fie utilizat pentru întreținerea, crearea și promovarea infrastructurii deschise. Puteți citi mai multe despre aceasta în a lansat cartea.

Să aruncăm o privire asupra arhitecturii de referință Hyperledger.

IMAGINE -2

Ce proiecte rulează sub HyperLedger?

Există o mulțime de proiecte care rulează în prezent sub Hyperledger. Google și-a lansat compania umbrelă, „Alphabet”. Dar, HyperLedger urmează conceptul umbrelă de gestionare a proiectelor încă de la început. Să enumerăm principalele proiecte la care lucrează.

Vizuină: Proiectul folosește contracte inteligente permise printr-un client modular blockchain. Folosește stilul Mașină virtuală Ethereum (EVM).

Dinte de ferăstrău: O platformă prin care oricine poate construi registre distribuite scalabile. Este, de asemenea, utilizat pentru a le implementa și rula.

Indy: Un alt proiect de registru distribuit menit să furnizeze biblioteci, instrumente și alte componente reutilizabile. Misiunea proiectului este de a oferi un mijloc de creare și utilizare a identităților digitale independente și descentralizate.

Țesătură: Proiectul Fabric își propune să furnizeze instrumentele necesare dezvoltării soluțiilor sau aplicațiilor blockchain. Este condus de IBM și oferă o implementare plug and play pentru blockchain.

Si multe altele.

Ce urmeaza? Blockchain Technology for Business

Acesta este doar un început pentru Hyperledger. Este un fel de colaborare blockchain care își propune să facă blockchain mai accesibil tuturor. Lucrează la mai multe cadre care sunt conduse de cele mai bune companii și startup-uri din lume. Nu numai că, dezvoltă și diverse instrumente care vor facilita accesul și gestionarea blockchain-ului. De exemplu, ei construiesc Violoncel și Compozitor.

Citește și,

  • Întrebări de pus înainte de a decide dacă Blockchain este potrivit pentru afacerea dvs.?
  • Modul în care tehnologia Blockchain va schimba modul în care facem afaceri?

Cea mai bună parte a Hyperledger este modul în care aceștia construiesc cele mai bune instrumente și cadru fără niciun angajament monetar. Sunt open source și oferă cele mai bune instrumente pe care blockchain le poate avea vreodată. De asemenea, acest lucru va face blockchain mai accesibil. Deci, ce părere aveți despre asta? Comentează mai jos și anunță-ne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me