În vremurile vechi, criptomonedele erau un mit pentru noi. Ne-a fost oarecum imposibil să ne imaginăm chiar și un sistem în care banii digitali ar putea prelua monedele fiduciare.

Dar totul a început să se schimbe odată cu introducerea revoluționară a tehnologiei blockchain în 2009. Satoshi Nakamoto a lansat această tehnologie impresionantă împreună cu un nou numerar digital „Bitcoin”. După aceea, mulți protejați au mers pe aceeași cale și au venit cu metode noi și îmbunătățite pentru a face față defectelor sistemului centralizat.

Acum toată lumea vede criptomonedele nu numai ca simplă numerar digital, ci un protocol în care putem folosi toate avantajele blockchain-ului în sine.

Dezvoltatorii programează noi criptomonede în mod diferit pentru a ne satisface toate nevoile.

Blockchain-urile au capacitatea de a lucra într-o gamă largă de industrii, deci este logic doar să integrezi și sistemul de plăți cu acesta. Face lucrurile mult mai confortabile decât înainte.

Credite imagine: ICON

Unul dintre numeroasele nume care pot scăpa de imperfecțiunile bancare tradiționale este „ICON”.

Ce este ICON (ICX)?

ICON este mai degrabă o criptomonedă populară acum și se mișcă destul de repede în comparație cu altele.

De ce?

Ei bine, în principal pentru că este capabil să conecteze micro-comunitățile într-o industrie masivă.

Curios despre ICON? Să ne scufundăm profund și să vedem „ce este ICON” și cum poate schimba întreaga lume!

Ce este ICON (ICX): introducerea unei tehnologii noi

ICON a fost introdus abia recent în 2016 de Dayli Financial Group. Grupul valorează 4 miliarde de dolari și este format dintr-un grup mai experimentat de indivizi. Acest grup este, de asemenea, cunoscut pentru Coinone, care este un renumit schimb coreean.

Obiectivul principal nu este acela de a conecta lumea, ci de a scăpa de toate provocările cu care se confruntă fiecare sistem din cauza volumului mare de date. Nu este surprinzător faptul că, odată cu digitalizarea lumii noastre, multe industrii de vârf sau chiar cele mici au probleme cu această cantitate mare de date.

Dacă cumva putem minimaliza efectul, fiecare comunitate, cum ar fi bănci, organizații caritabile, furnizori de asigurări, comerț, spitale și instituții de învățământ vor putea lucra împreună perfect.

Ce? Crezi că este imposibil?

Desigur că nu! ICON vede lumea mai degrabă ca un grup al comunității decât ca diferite naționalități. Aceasta înseamnă că fiecare comunitate din această lume are sarcinile sale individuale și, de asemenea, se bazează reciproc pentru a îndeplini cu succes această sarcină.

Credite pentru imagine: Carte albă ICON

Să vedem un exemplu pentru a vă lămuri mintea.

Imaginați-vă că mergeți la un spital în scopuri medicale și doriți să vă acoperiți toate cheltuielile cu asigurarea. Ce poate face ICON aici este să trimiteți toate informațiile de asigurare asociate contului dvs. blockchain către compania de asigurări.

În acest fel, compania de asigurări poate procesa cererea mai repede și vă poate ajuta să scăpați de o mare parte a documentelor.

Sistemul vă cere să stocați informațiile de asigurare în rețeaua ICON anterior și puteți finaliza tranzacțiile folosind jetoane ICON, ICX.

Destul de cool, nu? Dar acest lucru nu este suficient; există mai multe răspunsuri la întrebarea „ce este ICON”. Să vedem ce sunt.

Cum funcționează ICON

ICON folosește o platformă de buclă unică, care îi permite să conecteze toate comunitățile și să creeze un ecosistem prin Republica ICON. Republica ICON este mai degrabă o metodă diferită de a controla sistemul general.

Funcționează ca o entitate de guvernare pentru

comunități independente blockchain. Te-ai putea gândi la Republica ca la întreaga țară, unde fiecare comunitate este un stat în cadrul ei.

Fiecare comunitate din Republica este interconectată folosind C-Reps (reprezentanți ai comunității), care se conectează în continuare la Nexus (blockchain bazat pe loopchain al ICON). Utilizând acești reprezentanți ai comunității, fiecare comunitate poate interacționa cu Nexus și, de asemenea, cu alte comunități.

Credit Imgae: Carte albă ICON

Blockchain are, de asemenea, propriul său schimb descentralizat, unde veți putea face schimb de valute folosind jetoane ICON.

Pentru început, procesul general al sistemului este oarecum unic și eficient. De aceea, toată lumea dorește „ce este ICON” și cum poate pune mâna pe ea.

Aspecte unice ale ICON

Am tendința de a acoperi fiecare detaliu al ICON în acest ghid „ce este ICON”, pentru a mă asigura că obțineți toate informațiile dintr-un singur loc. Dacă doriți să investiți în ICON, trebuie să fiți bine informat la început.

Aruncați o privire la toate aceste aspecte interesante despre ICON și întregul sistem. Cu siguranță te va face să îți placă mai mult!

  • A.I. Da Vinci!

Da, ați auzit bine, ICON are propria sa tehnologie AI pentru a accelera întregul sistem descentralizat. ICON se asigură că fiecare nod are aceeași politică de distribuție și este recompensat în consecință.

Algoritmul din spatele acestei AI este crearea inteligenței Dayli. Planul inițial al companiei este să se asigure că AI folosește tactici de învățare automată pentru a obține întregul blockchain și redirecționarea este în consecință.

De ce? Ei bine, întreaga rețea este oarecum un sistem descentralizat, așa că, dacă vrei să te asiguri că totul se întâmplă cu exactitate, nu ai profita de sistemele informatice care sunt lipsite de erori umane.

Blockchain-urile și AI sunt două sisteme care se completează reciproc și funcționează excelent împreună. Deci, utilizarea acestei perechi ar însemna mai multă perfecțiune.

  • Schimb descentralizat (DEX)

Oricare ar fi tipul de schimb descentralizat sau centralizat, ambele au propriile lor defecte și laturi pozitive. Cele centralizate sunt mai convenabile, dar nu au atât de multă securitate.

Pe de altă parte, schimburile descentralizate au siguranță, dar sunt mai puțin convenabile în comparație cu cele centralizate.

Aici, ICON oferă propriul său schimb descentralizat, care va fi legat de blocurile guvernate separat. Puteți utiliza simbolul ICX pentru a finaliza tranzacțiile. Rata tranzacției este predeterminată de Protocolul Bancor.

Puteți arunca o privire asupra protocolului din cartea albă a ICON.

  • Loopchain

Aceasta este una dintre cele mai bune atracții ale ICON. Loopchain este capabil să conecteze diferite blockchains. Această aplicație face ICON diferită de alte monede și, de preferință, o face una dintre cele mai bune.

Blockchain-ul bazat pe loopchain este oarecum similar cu blockchain-urile de întreprindere și permite contracte inteligente. Puteți personaliza aceste contracte inteligente în funcție de proiectul dvs. și le puteți utiliza pentru a vă conecta la o altă rețea de registre.

Credite imagine: ICON

  • ICON Republic și Nexus

Cred că am menționat mai devreme că ICON este capabil să conecteze între ele toate comunitățile independente bazate pe blockchain. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați platforma lor pentru asta. Dar cum se face?

Republica ICON și Nexus se află în spatele acestui sistem minunat.

Nexus este grupul de comunități care sunt conectate între ele prin intermediul reprezentanților comunității. După formarea tuturor grupurilor Nexus, toate pot fi conectate între ele, crescând scalabilitatea generală și majoritatea.

Portalul este cam asemănător cu structura internetului. Protocolul de transmisie din rețea a asigurat că fiecare tranzacție a fost efectuată la punct și a fost efectuată fără erori.

Fiecare blockchain are propria identitate în portalul Nexus. Puteți utiliza jetoane pentru a transfera valori în cadrul blockchain-urilor. De exemplu, un blockchain al comunității educaționale poate utiliza portalul Nexus pentru a se conecta cu comunitățile bancare și pentru a efectua tranzacția.

Utilizarea Nexus face acest proces mult mai ușor de gestionat decât de obicei.

  • Toleranță la defecțiune în buclă (LFT)

O altă creație minunată a ICON este algoritmul de Loop Fault Tolerance, care asigură Toleranța Bizantine la Fault. Toleranța la erori de buclă asigură, de asemenea, îmbunătățirea performanței rețelei prin mesaje.

Metoda se numește filare și asigură selectarea nodului primar. Această metodă de filare reduce numărul total de noduri și crește eficiența și scalabilitatea.

  • Sistem de guvernare independentă

După cum am menționat mai devreme, fiecare blockchain capabil să guverneze independent, chiar dacă este conectat la Nexus. Este un fel de democrație indirectă, în care fiecare blockchain individual are drepturi egale.

Reprezentanții fiecărui partid din rețea pot vota pentru schimbarea politicilor sau pot sugera politici speciale.

Dar întrebarea este cum aleg ei reprezentanții?

Ei bine, acestea sunt selectate în principal din nodurile reprezentative ale comunității. În plus, participanții pot adăuga sau chiar elimina noduri din blockchain-ul lor, pot ajusta taxele de tranzacție, pot modifica drepturile de vot și multe altele.

  • Canal public

Canalul public al Nexus este deschis pentru toată lumea. Cu aceasta, veți putea participa la tranzacții și puteți utiliza și alte aplicații descentralizate în proces.

Cu toate acestea, va trebui să descărcați aceste aplicații descentralizate pentru a le instala și utiliza.

  • Nu este necesară exploatarea minieră

Spre deosebire de bitcoin, nu puteți extrage ICON. Jetoane noi sunt emise în fiecare an și puteți investi în ele de pe site-ul lor oficial.

Care este istoria tranzacționării ICON?

Să aruncăm o privire în interiorul ratei de tranzacționare a ICON în acest ghid „Ce este ICON”. ICO s-a încheiat în octombrie, iar diferite schimburi au început să o includă cu alte criptomonede din luna respectivă.

Au trecut aproape doi ani și se află pe locul 23

Capitalizarea pieței de monede. Rata fluctuează între 12 și 1,61 USD, de acum.

Credite pentru imagine: capitalizarea pieței de monede

Mai întâi a decolat pe Binance și mai târziu și-a făcut drum spre alte schimburi majore. Această știre a făcut ca ratele să crească la 7,30 USD, imediat după lansare, care este de zece ori mai mare decât prețurile inițiale.

După acest salt, a crescut la 12 USD și se răcorește pentru a stabiliza piața.

Concurență și potențial ICON

ICON folosește contracte inteligente pentru a încheia tranzacția, astfel încât concurența principală este cu Ethereum și NEO. Deși folosesc și contracte inteligente, totuși au o diferență semnificativă.

Ethereum, precum și NEO și-au stabilit deja temeiurile în scenariile din viața reală și au construit un parteneriat puternic. NEO lucrează în prezent cu guvernul chinez ca un nou proiect de digitalizare.

Pe de altă parte, Ethereum este utilizat la scară globală de multe alte companii. Cu toate acestea, acestea nu oferă neapărat nici măcar o fracțiune de interoperabilitate pe care ICON o are. ICON ar putea domina în viitor, deoarece se concentrează mai mult pe blockchain decât pe eliminarea competiției.

Nu înseamnă că ICON nu are un parteneriat puternic. În prezent lucrează cu 28 de ferme din Coreea și susține un număr mare de bănci acolo.

Cumpărarea ICON

Binance este bursa principală care domină piața generală a ICON. Se compune din 90% din acesta. Din păcate, întrucât nu puteți să o extrageți și să obțineți o singură șansă pe an să cumpărați jetoanele, puteți schimba ETH sau BTC pentru a le cumpăra de la bursă.

73,44% din cei 90% pot fi achiziționați cu BTC și încă 15,89% de către ETH.

Alte schimburi oferă și ICX, cum ar fi OKEx. Cu toate acestea, au propria pereche de tranzacționare BTC și ETH.

Vânzarea cu simboluri a ICON

Vânzările de jetoane s-au încheiat anul trecut în septembrie, iar afacerea pentru acest an nu s-a întâmplat încă. Oferta totală de jetoane este acum de 400,230,000 ICX și puteți schimba 2500 ICX cu un ETH.

Doar 50% din oferta alocată a fost vândută, iar 16% în plus sunt păstrate ca rezervă. Un supliment de 14% este destinat fundației în sine și 10% de membrii grupului comunitar și parteneri influenți.

Vânzările recente ale simbolurilor sunt predefinite și împărțite la 20% pentru fiecare companie și rezerve tehnologice. 12% din jetoane sunt pentru a menține totul operațional și 8% pentru experiența de marketing și încă 10% pentru partenerii influenți.

Cum puteți stoca ICON

Jetonul ICX este un jeton ERC20, deci înseamnă că îl puteți stoca în orice portofel Ethereum. Portofele precum Ledger Nano S, Meta Mask sau My Ether Wallet pot economisi ICON fără probleme.

ICON a declarat, de asemenea, că își vor lansa propriul portofel la sfârșitul acestui an. Să vedem ce se întâmplă.

Care este viitorul ICON: ar trebui să investiți sau nu?

Chiar după lansare, ICON și-a dovedit valoarea și a intrat în primele 30 fără probleme. Mi se pare extrem de impresionant pentru un nou criptat lansat și, fără îndoială, îmi atrage atenția.

Prețul pare a fi stabil spre deosebire de bitcoin și oferă o mulțime de caracteristici suplimentare.

Dacă mă întrebați, voi spune că viitorul acestei criptomonede este extrem de luminos și are potențialul chiar de a depăși bitcoinul! Tehnologia blockchain din spatele acestei monede este, de asemenea, una unică, ar trebui să vă faceți propriile cercetări, investiția în cripto este o afacere extrem de riscantă.

Verdictul final

Acest sistem poate fi începutul unei noi ere a tehnologiei blockchain care poate debloca toate potențialele ascunse. De departe ar trebui să știți până acum ce este ICON și cum funcționează literalmente.

ICON se poate potrivi perfect în fiecare industrie conform whitepaper-ului. Deci, dacă poate oferi același rezultat în viața reală, acesta ar putea fi sfârșitul Ethereum sau NEO.

Mai mult, ICON oferă o platformă excelentă cu securitate și o alternativă la mijloacele tradiționale tipice. Am ajuns la sfârșitul acestui ghid „ce este ICON” și pot spune că ICON pare să ofere foarte mult atunci când vine vorba de blockchain sau criptomonede.

Aflați mai multe despre ICON (ICX):

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me