O tehnologie blockchain fără scopul creșterii nu poate avea succes. Cea mai mare luptă a fiecărei industrii blockchain este de a-i determina pe dezvoltatorii lor să accelereze construirea unei platforme blockchain și să o continue să crească.

De aceea, dezvoltatorii găsesc noi modalități sau folosesc noi limbaje de codificare pentru a implementa platforma. Astfel pot asigura creșterea necesară a noii lor tehnologii. Nu va fi prea util chiar dacă introduceți o tehnologie impresionantă, dar nu reușiți să o actualizați. În cele din urmă, acest lucru va deveni învechit, nu-i așa??

Aici intră Lisk Swoops!

Ce este Lisk, întrebi tu?

Ei bine, Lisk este tehnologia blockchain revoluționară, care se bazează pe JavaScript, spre deosebire de oricine altcineva.

Curios? Ar trebui să fii! Să aflăm mai multe în ghidul meu „ce este Lisk”.

Ce este Lisk: Rădăcina din spatele aplicațiilor descentralizate?

Bitcoin a folosit limbajul C ++ ca cod rădăcină, iar competitorul său Ethereum funcționează pe Solidity. Soliditatea este un cuvânt cadru bazat pe JavaScript care funcționează independent. De aceea, noilor dezvoltatori le este greu să-și dea seama ce limbă să aleagă sau să se concentreze pentru un nou proiect.

Cu siguranță toată lumea vrea să introducă ceva nou.

Fondatorii Lisk, Max Kordek și Oliver Beddows au trecut prin necazuri și lupte pentru a crea o platformă blockchain cât mai actualizată sau accesibilă. Deoarece majoritatea aplicațiilor populare rulează pe JavaScript, atunci de ce să nu o transformăm în baza de bază a platformei.

Deci, au introdus Lisk! Lisk permite dezvoltarea mai ușoară a aplicației descentralizate, împreună cu o platformă de dezvoltare laterală.

Dezvoltatorii lucrează întotdeauna din greu pentru a crea aplicații grozave, dar unele platforme centralizate, cum ar fi magazinul de aplicații Apple sau magazinul Google Play, obțin cele mai bune dintre ele. Aceste întreprinderi mari iau veniturile și atenția maximă.

Diferite produse Lisk

Credite pentru imagine: site-ul web Lisk

Deci, în cele din urmă, mulți dezvoltatori rămân fără o sumă corectă de profit și au dificultăți în a-și atinge capetele.

Potrivit fondatorilor Lisk, această situație ar trebui să se schimbe. Acum, că oamenii investesc mai mult în blockchain-uri, este instrumentul perfect pentru a atrage atenția consumatorilor.

De aceea, Lisk dorește să creeze platforma descentralizată perfectă, în care fiecare să obțină partea lor echitabilă de joc. Acest sistem va permite tuturor dezvoltatorilor să obțină profitul pe care l-au lucrat sincer pentru moment.

Obiectivul principal este de a merge mai departe și de a simplifica procesul general al dezvoltării utilizând JavaScript. JavaScript deschide ușa pentru o mulțime de oportunități, deoarece nu este un limbaj de programare nou, pentru a începe.

Care este înregistrarea anterioară a lui Lisk?

Călătoria a început în 2014, cu platforma blockchain open source Crypti, creată pentru aplicații. Platforma a fost în cele din urmă bifurcată de fondatorii Max Kordek și Oliver Beddows.

Crypti a avut succes, dar la nivel de comunitate avea nevoie de mai multă putere de foc. De aceea, fondatorii au introdus Crypti în Lisk abia recent în mai 2016.

Acum, este una dintre platformele populare blockchain! În vremurile vechi au existat o mulțime de confuzii cu privire la Lisk. Comunitatea blockchain a pus mereu întrebarea „ce este Lisk”, deoarece mulți membri ai comunității i-au dezinformat.

Dar cofondatorul Max a clarificat totul! Potrivit lui, puteți trata Lisk la fel ca orice altă platformă blockchain la fel ca Bitcoin sau Ethereum! Puteți, de asemenea, să o tratați ca pe o criptomonedă și să utilizați simbolul lor LSK!

Dezvoltatorii pot folosi, de asemenea, Lisk ca cadru pentru dezvoltarea de aplicații blockchain mai eficient.

Lisk Rebranding: relansarea ca o platformă nouă

Dacă orice companie dorește să crească și să devină o platformă pe scară largă, are nevoie de o identitate, o copilărie și o poziționare unice. Fondatorii Lisk au recunoscut aceste probleme și de aceea tehnologia a fost relansată cu o actualizare mai semnificativă.

Au finalizat-o cu modificări ale lor site-ul web, sigla lor, interfața cu utilizatorul clientului și exploratorul blockchain.

Data rebrandingului Lisk a fost pe 20 februarie, cu un nou design corporativ și un kit media. Echipa a muncit din greu, în principal pentru a face platforma mai elegantă și a actualiza Lisk Software Development Kit (SDK).

De asemenea, Lisk a introdus un nou algoritm, care vă va permite să creați o vizualizare a dvs. în rețea. Personal, cred că este o tehnologie foarte interesantă! Ghici că viitorul de înaltă tehnologie nu este atât de departe, nu-i așa??

SDK este până acum actualizarea esențială a tuturor! Această actualizare va permite dezvoltatorilor să inoveze și să o folosească pentru a construi dApp-uri creative pe sistem.

De ce Lisk folosește JavaScript în loc de alte limbi?

Deci, de ce Lisk este atât de îndrăgostit de JavaScript? Răspunsul este destul de simplu. În primul rând, JavaScript este accesibil oricăror dezvoltatori de acolo; îl puteți găsi peste tot pe web. Aproape toate site-urile web folosesc JavaScript pentru a adăuga funcții interactive, ceea ce le face mai atractive.

În plus, JavaScript este una dintre cele mai populare limbi disponibile. Deci, folosindu-l, dezvoltatorii Lisk pot face tehnologia blockchain mai accesibilă tuturor dezvoltatorilor.

Care este caracteristica specială a lui Lisk?

Caracteristici Lisk

Credite imagine: Lisk

Există de fapt tone. Timpul de blocare pentru Lisk este de doar zece secunde, iar timpul de rundă este de aproximativ 17 minute!

Acest lucru este comparativ mai rapid decât majoritatea blockchain-urilor populare. De asemenea, oferta de LSK este enormă !, până la 100 de milioane și o măresc anual prin recompensarea jetoanelor pentru falsificare.

Funcționează pe un sistem de consens al probei delegate a mizei.

Scopul este de a oferi o platformă mai semnificativă, cum ar fi NEO sau Ethereum. Cu toate acestea, vor improviza mult în acest caz.

Lisk folosește un set special de dezvoltare laterală și software pentru suportarea pachetului complet pentru dezvoltatori. Le pot folosi pentru a lustrui orice aplicație descentralizată fără probleme.

Lisk Sidechains

Lanțurile laterale sunt un anumit tip de sistem de registru care este conectat la rețeaua Mainchain. Cu toate acestea, chiar dacă sunt înrudite, lanțurile laterale nu afectează niciodată performanța Mainchain-ului în niciun fel.

Acest lucru face interoperabilitatea destul de ușoară și o puteți transfera și sincroniza cu registrul rapid.

În cele din urmă, veți obține o autoritate personalizabilă în ceea ce privește algoritmii de consens, urmărirea activelor, scalarea rețelei și versiunile beta..

De asemenea, vă puteți urmări activele.

Majoritatea lanțului lateral utilizat în multe tehnologii blockchain nu are flexibilitatea oferită de Lisk aici. Nu numai că oferă scalabilitate superioară, dar se asigură și că lanțurile laterale nu sunt niciodată restricționate.

Echipa Lisk lucrează cu Mainchain, iar dezvoltatorii au acces complet la lanțurile laterale. Deci, chiar dacă cineva detectează orice fel de eroare pe alte sisteme, acesta nu va afecta canalul principal.

Interfață laterală

Credite pentru imagine: Lisk Blog

Lisk este diferit: Dar cum?

Trebuie să vă întrebați în ce moduri Lisk este diferit de tehnologia blockchain convențională? Permiteți-mi să o acoper în acest ghid „ce este Lisk”.

După cum am spus mai devreme, Lisk a creat kitul pentru dezvoltatorii de software bazat exclusiv pe JavaScript, astfel încât dezvoltatorii să poată adăuga creativitate.

SDK-ul are în principal patru părți principale –

  • Algoritmul de consens: utilizează dovada delegată a mizei, este în primul rând setarea implicită.
  • Front-end: acoperă interfața cu utilizatorul. Sunt practic publice
  • Back-end: Coduri personalizabile disponibile pentru dezvoltatori pentru a crea dApp-uri fără restricții.
  • Sidechain: poate continua și crea un blockchain imens, care este legat în continuare de rețeaua principală.

Lisk a explicat: Noduri

După ce au combinat rețeaua primară cu tehnologia blockchain și au integrat-o cu un kit SDK, dezvoltatorii pot accesa cu ușurință puterea și o pot folosi pentru beneficiile lor.

Aplicația este disponibilă într-o stare descentralizată, la fel ca un magazin de aplicații. Veți avea nevoie de jetoane pentru a consuma produsele și pentru a utiliza sistemul de rețea centrală.

Acest proces va ajuta la asigurarea dezvoltatorilor să se concentreze mai mult pe aplicația însăși decât să recreeze un nou blockchain.

Fiecare lanț lateral din rețea va funcționa individual și veți putea utiliza acel lanț ca platformă personală blockchain personală.

Puteți utiliza aceste lanțuri laterale sau stiva de noduri pentru a utiliza rețeaua ca serviciu. Vă veți putea identifica ca un serviciu. Pentru aceasta, un buton va fi disponibil pentru butoanele sing sing.

Găzduirea descentralizată ca serviciu vă va ajuta să stocați toate fișierele de tip media pe un alt spațiu de stocare în cloud. Stocarea este desigur criptată. Utilizarea executării contractului Smart ca serviciu vă va permite să furnizați servicii de escrow.

Dar pentru aceasta, nu va trebui să riscați deloc contrafaceri!

De asemenea, utilizarea Oracles ca serviciu vă va oferi o evaluare a datelor în timp real și veți putea descărca datele din acesta.

Unul dintre cele mai tari lucruri despre această tehnologie este că beneficiază de orice nou dezvoltator de dApp creat în rețea. Alte blockchains nu au o bibliotecă ca un sistem ca Lisk. Deci, dacă unul dintre dezvoltatori creează o aplicație nouă într-unul din lanțurile laterale, întreaga rețea va beneficia de ea.

Este ca și în cazul fiecărei aplicații noi, rețeaua în sine se va dezvolta singură!

În cele din urmă, rețeaua ar deveni mai puternică decât alte blockchains.

Prognoză preț LSK

Dacă vă gândiți „este Lisk o investiție bună?”, Permiteți-mi să vă ajut clarificând prețul monedei Lisk. Potrivit CoinMarketCap, Lisk se tranzacționează acum la 5,90 USD. Dar gama variază foarte mult și de obicei este cuprinsă între 38 și 5 USD.

Diagramele Lisk

Credite imagine: CoinMarketCap

Oferta de piață a Lisk este de 122.813.888 LSK, iar cantitatea de lichid este de 107.567.440 LSK. Cea mai bună parte este că capitalul total este deja de 634.946.934 USD!

Lisk este una dintre monedele mai stabile de pe piață și moneda sa deține poziția 25 în criptomonede 1601! Lisk este o investiție bună sau nu, aceasta este o altă dezbatere care depinde în totalitate de dvs..

Afirm doar câteva fapte aici în ghidul meu „ce este Lisk” pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre asta!

Foaie de parcurs și dezvoltare Lisk

Lisk s-a confruntat cu multe denivelări pe drum de-a lungul marii sale călătorii. Dar, chiar dacă s-a confruntat cu multe provocări, Lisk a înflorit într-un proiect grozav și a mărșăluit cu mai multă încredere de fiecare dată.

S-au asociat cu Microsoft în 2016. Acest lucru le-a asigurat șansa de a dovedi serviciile lor ca Blockchain de către Azure, împreună cu multe alte recunoașteri industriale..

Cea mai semnificativă decizie a fost relansarea organizației. Pentru aceasta, au angajat designeri profesioniști împreună cu firme de strategie de marcă pentru a se asigura că revenirea lor este pe punctul de a ajunge.

Cu toate acestea, multor oameni nu le-a plăcut procesul de relansare și, în loc să crească prețurile, a scăzut puțin. Dar piețele s-au stabilizat acum, iar oamenii apreciază firma din ce în ce mai mult în aceste zile.

Acum, să vedem de unde puteți cumpăra jetoane și monede Lisk în acest ghid „ce este Lisk”.

De unde să cumpărați Lisk Coin: Schimburi

Lisk este o monedă populară și tranzacționează pe mai multe burse. Primele trei schimburi Binance, Poloniex și Bittrex au suficientă sursă de jetoane LSK pentru a putea investi. Dar, din păcate, nu veți putea să le cumpărați încă direct în numerar!

Puteți să-l cumpărați numai cu Bitcoins, deci trebuie mai întâi să puneți mâna pe ele și apoi să cumpărați Lisk. Puteți, de asemenea, să schimbați colecțiile dvs. actuale de criptomonede cu Bitcoin și apoi să cumpărați câteva jetoane LSK.

Interfața Lisk Hub

Credite pentru imagine: Lisk Blog

Cum poți stoca Lisk

Există în principal trei tipuri de portofele, portofelul Lisk Hub, portofelul Lisk Nano și portofelul Lisk Core.

Portofelul hub este un spațiu de stocare util. Puteți stoca jetoanele împreună cu obținerea accesului la exploratorul de schimb și la alte caracteristici unice.

Portofelul Nano este extrem de ușor și cel mai popular dintre toți trei.

Lisk Core se conectează cu nucleul de rețea complet și este destinat în principal numai dezvoltatorilor. Aparent, are câteva caracteristici suplimentare, spre deosebire de alte două portofele.

Care este principala provocare a Lisk pe piață?

Nu trebuie să fii un brainer pentru a observa cum Ethereum este principala concurență pe piață. Chiar de la început, multe agenții i-au pus pe cei doi împreună și unul împotriva celuilalt.

Activitatea Lisk Hub

Credite pentru imagine: Lisk Blog

Membrii echipei Lisk au remarcat, de asemenea, spunând că sunt alternativa Ethereum pentru utilizatorii JavaScript. Deci, principala problemă ar fi să ne ciocnim cu Ethereum la fiecare nivel.

Cu toate acestea, au început să se distanțeze de Ethereum și, în cele din urmă, și-au redefinit scopul. Acum, Lisk are o natură de bază diferită și poate concura cu mai multe altele de pe piață. De asemenea, Lisk își propune să elimine bariera blockchain și să o stabilească ca rădăcină a multor dApp-uri.

Deși, utilizarea singurului JavaScript poate merge în ambele sensuri, deoarece calitatea este ceea ce contează. Deci, chiar dacă puteți crește cantitatea, nu puteți oferi în continuare o calitate excelentă pentru fiecare dApp. JavaScript este mult mai ușor de codat și de aceea ar putea exista o mulțime de programe slab codificate în rețea.

Știau asta de la început, dar totuși au făcut un salt de credință. Dacă Lisk poate oferi o mare securitate, cu siguranță va înflori într-o tehnologie sau o platformă înaltă.

Verdictul final,

Acum știți totul despre ce este Lisk și cum funcționează. Imediat după lansare, Lisk a fost un jucător constant și nu a văzut prea mult în sus și în jos în ratele lor. Dezvoltările consistente, jetoanele sunt ceea ce îl face o tehnologie blockchain excelentă.

Este o idee a celor doi fondatori, care l-au alimentat într-un instrument frumos și util pentru dezvoltatori. Este plăcut să vezi niște tehnologii blockchain care se gândesc și la dezvoltatori.

Să vedem ce se întâmplă în viitor.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me