Industria blockchain-ului are idei revoluționare. Finanțele au fost afectate imens. A apărut un nou jucător – OmiseGo. Știți ce este OmiseGo?

Este un proiect bazat pe blockchain care urmărește creșterea accesibilității, securității și scalabilității tranzacțiilor financiare. Proiectul promite conexiune la rețea pentru mai mulți utilizatori și potențial de viteză de tranzacție nelimitat la miliarde de tranzacții pe secundă.

În plus, urmărește, de asemenea, să garanteze securitatea tranzacțiilor dvs. financiare. Securitatea vine odată cu utilizarea Ethereum. Avantajele contractului inteligent al Ethereum sunt, de asemenea, inclusiv.

Aflați mai multe despre acest serviciu financiar auto-suveran. Și, probabil, puteți privi ceea ce este OmiseGo ca investiție.

Ce este OmiseGo?

Omisego

Credite imagine: OmiseGo

Omise este o companie de plăți. Funcționează în Indonezia, Singapore, Thailanda și Japonia. Compania are o mare expertiză și abilitate pe piețele de plăți. În plus, OmiseGo se mândrește cu comercializarea și implementarea mai multor produse financiare.

OmiseGo vine să ofere o soluție de plată în timp real. Fondatorul și CEO-ul Jun Hasegawa a văzut o oportunitate în 2013. Apoi a început OmiseGo.

OmiseGo este un blockchain public conectat la rețeaua principală Ethereum. Rețeaua blockchain OmiseGo își propune să efectueze tranzacții financiare în siguranță. Tranzacțiile financiare includ; depozite de salarizare, remitențe, finanțarea lanțului de aprovizionare, plăți, comerț B2B, programe de loialitate și multe altele. Puteți face toate acestea într-un mod accesibil și complet descentralizat.

Descentralizarea anticipează și elimină confuzia. Confuzie cauzată de defalcarea coordonării procesatorilor financiari. Procesorii includ gateway-uri și furnizori de plăți. Toate aceste terțe părți costă fie utilizatorul, fie încetinesc rata tranzacției.

OmiseGo Blockchain a explicat

Blockchain-ul constă din;

 • Sistem furnizor de lichiditate
 • Gateway blockchain susținut de active
 • Schimb descentralizat
 • Sistem de mesagerie Clearinghouse

Blockchain-ul OmiseGo folosește jetoanele OMG. Blockchain-ul folosește mecanismul de dovadă a mizei. Mecanismul asigură aplicabilitatea ideii către clienți. Tehnologia este performantă. Permite schimburi, de la emitenți susținuți de fiat la token-uri blockchain complet descentralizate. Spre deosebire de multe tehnologii de descentralizare, OmiseGo depinde de două clase de blockchain.

În plus, blockchain-ul sau numeroasele blockchain-uri nu au nevoie de un gateway de încredere. Componentele cheie ale OmiseGo sunt contractele inteligente și caracteristicile jetonului de protocol.

Contracte inteligente OmiseGo

Platforma OmiseGo folosește Ethereum. Ethereum este cunoscut pe scară largă pentru conceptul său de contracte inteligente. Conceptele de contract inteligent promovează schimbul de active în mod transparent. Contractele inteligente permit clienților să efectueze tranzacțiile mai liber.

Un astfel de contract inteligent exploatat de OmiseGo este Plasma. Mai târziu veți afla despre acest lucru în acest articol.

Ținte de clienți OmiseGo

OmiseGo vizează fundamental două niveluri de clienți; persoane fizice și furnizori de plăți electronice (PPE). Pentru persoane fizice, OmiseGo vizează să le ajute să efectueze toate tranzacțiile bancare. Deci, veți trimite și primi bani la costuri de tranzacție reduse. Tehnologia va elimina rolul băncilor și al instituțiilor terțe de încredere. Astfel, acest lucru va însemna că vă veți bucura de mai multă autonomie și control financiar asupra banilor dvs..

Următorul client țintă, EPP-urile, OmiseGo va face EPP-urile accesibile. PPE vor putea propune clienților lor modalități mai bune de a trimite bani din rețea în rețea.

Portofel OmiseGo: setul SDK pentru portofel White Label

Un portofel este o aplicație care ajută clientul să trimită, să primească și să stocheze valoare. Când este deschis utilizând un computer, portofelul face din computerul clientului respectiv un nod. Deci, ceea ce face ca portofelul cu etichetă albă să fie special?

Un kit SDK complet este Software Development Kit. Este o colecție de funcții predefinite. Permite dezvoltatorilor să se dezvolte eficient și în siguranță. Astfel, portofelul cu etichetă albă SDK va permite companiilor să creeze portofele pentru utilizatorii lor. Produsul sau portofelul creat de dezvoltator va fi al lor. SDK se va asigura că întregul proces de dezvoltare este accelerat. Portofelul va fi utilizat gratuit pentru orice dezvoltator.

Jeton OMG

Recent, Vitalik Buterin a trimis un tweet pe jetoanele OMG, fiind jetonul său preferat. Vitalik Buterin este fondatorul Ethereum. Asta îl face un om foarte influent pe străzile versului cripto. Buterin a realizat tweet-ul în decembrie 2017. După tweet, prețul OMG a crescut de la doar 0,40 $ la 19 USD. Dacă ai fost un investitor timpuriu, atunci trebuie să fi recoltat mult.

Dar ce l-a făcut pe Vitalik să opineze în felul în care a făcut-o?

Așadar, haideți să facem disecții în ceea ce face ca simbolul preferat al OMG Token Vitalik Buterin.

 • Jetonul OmiseGo nu este un jeton de schimb
 • Jetonul OmiseGo are un model clar de evaluare
 • Sa așteptat reduceri în ceea ce privește taxele fiscale
 • Este mai apărabil din punct de vedere juridic, deoarece necesită returnări active de la un nod care rulează, mai degrabă decât returnări pasive.

Motivele de mai sus sunt un indicator asupra modului în care moneda jetonului este valoroasă.

Utilizări ale jetoanelor OmiseGo

În platformă, jetoanele vor fi folosite pentru a cumpăra clientului drepturile de confirmare a blocurilor. Mai mult ca dovada mizei. Fiecare tranzacție efectuată pe platforma OmiseGo va genera o mică taxă. Prin urmare, cu cât faceți mai multe tranzacții, cu atât aveți mai multe jetoane. Păstrarea jetoanelor în portofel înseamnă că jucați jetoanele.

Un jucător mai mare va primi mai multe taxe decât un jucător mai mic. Astfel, jetoanele vor juca un rol vital în dovada mizei în OmiseGo.

OmiseGo ICO

Oferta inițială de monede (ICO) este crucială la începutul oricărui proiect criptografic. Practic, este încrederea pe care investitorii o acordă în monedă.

Compania mamă OmiseGo este Omise. A deschis ICO în iunie 2017 și a funcționat până în iulie 2017. Omise, rulează ICO-ul deschis de o lună în platforma Ethereum blockchain. Și a strâns 28 de milioane de dolari.

Omise a distribuit fondurile ICO după cum urmează;

 • 20% – reținut de Omise
 • 5% – Omise Airdrops către deținătorii de Ethereum
 • 10% – Echipa de dezvoltare
 • 65% – Distribuit publicului

Echipa OmiseGo

O echipă de dezvoltatori spune multe despre o idee sau un proiect. Energia și eficiența echipei se vor traduce într-o capodoperă remarcabilă. O echipă vizionară poate însemna doar o idee vizionară. Echipa de dezvoltare de la OmiseGo este formată din;

 • Jun Hasegawa – Fondator și CEO
 • Donnie Harinsut – Director operațional și cofondator
 • Wendell Davis- Design de produs
 • Vansa Chatikavanij- Director General
 • Thomas Greco- Consilier special

În plus, o echipă excelentă necesită o mulțime de consilieri. Echipa OmiseGo are consilieri în cine este cine în lumea blockchain-ului. Lista include cofondatorii Ethereum, Vitalik Buterin și Gavin Wood și alte figuri influente din lumea blockchain. Printre aceștia se află prof. David Chuen, academician în finanțe.

Din acest motiv, OmiseGo este o idee vizionară, întrucât echipa de management este mereu pe căile de îmbunătățire. Echipa își propune să facă OmiseGo să realizeze descentralizarea tranzacțiilor financiare.

Acum știți ce este OmiseGo. Știi cum să investești în ea? Să schimbăm vitezele acum pentru a examina de ce este o idee bună să investiți în OmiseGo.

Conexiune OmiseGo Ethereum

În al doilea rând, Bitcoin în versetul cripto este Ethereum. Proiecțiile din lumea criptografică arată că este posibil ca Ethereum să depășească Bitcoin. Astfel, parteneriatul dintre OMG și ETH este benefic.

Trebuie să existe o validare completă a nodului în cadrul Ethereum pentru securitatea tranzacțiilor. Deci, un client creează un contract inteligent cu Ethereum Blockchain. Contractul blochează fondurile folosind condiția lanțului OMG. Prin urmare, OMG execută comenzi și blochează fondurile clientului în cadrul OMG.

A călări pe umerii giganților din câmp înseamnă doar creștere. Tehnologia continuă să crească învățând evoluțiile din celelalte blockchains. Conducerea înțelege atât de clar cât de departe merge acest parteneriat strategic.

Implicații economice ale jetoanelor OMG

 1. Validatorii câștigă taxe din validarea activității OMG
 2. Obligațiunile pentru alții vor avea un cost
 3. Plățile și comisioanele de schimb stimulează activitățile de activitate oneste
 4. Activitatea necinstită este pedepsită prin arderea jetoanelor.

Conexiunea OmiseGo și Github

Bibliotecile OMG sunt găzduite pe Github. Github a fost un subiect senzațional în lumea afacerilor. Recent, Microsoft a achiziționat Github, dar asta este o poveste pentru o altă zi. Bibliotecile sunt pentru; Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby și NET.

Plăți OmiseGo Mobile

Lumea de astăzi este o lume mobilă. Analiștii financiari consideră că plățile mobile sunt viitorul finanțelor. Nu puteți călca industria financiară fără să întâlniți aplicațiile legate de logodnici. Utilizarea aplicațiilor vă oferă multă comoditate. Omise, compania mamă OMG, are portofele mobile cu ApplePay, Android Pay și SamsungPay. Confortul trebuie răspândit pe străzile cripto.

OmiseGo și McDonald’s

Știm cu toții McDonald’s. Nu-i așa? Sunt liderul global în industria alimentară. În Thailanda, McDonald Thailand și Omise au încheiat un parteneriat. Parteneriatul asigură faptul că McDonalds Thailand folosește Omise numai pentru plăți online. Întrebările rămân în continuare la ordinele magazinului și la procentele care trebuie luate acasă. Dar, un lucru este clar că există credință în acest parteneriat.

Guvernul Thailandei și OmiseGo

Tehnologia blockchain nu este atât de populară în cadrul guvernelor. Dar unele guverne au adoptat tehnologia blockchain. Unele dintre aceste țări care adaptează blockchain includ Japonia și Thailanda. Cele două țări caută să creeze o societate fără numerar. În această ofertă, Thailanda a ales OMG.

Prin intermediul Ministerului de Finanțe din Thailanda, au lansat un sistem de plăți electronice. În plus, au lansat sistemul Omise facepay. Acest lucru înseamnă că un client folosește recunoașterea facială pentru a efectua plăți. Guvernul thailandez și banca centrală din Thailanda aprobă aceste plăți.

Echipa Omise, Vitalik Buterin și Banca Centrală din Thailanda au participat la o întâlnire comună. În cadrul întâlnirii, aceștia și-au exprimat interesul și optimismul pentru parteneriat.

Plasma și OmiseGo

Amintiți-vă, după cum a promis, despre faptul că ați învățat ce este plasma. Ei bine, iată-te. Plasma este o soluție de scalare în industria blockchain-ului. Joseph Poon și Vitalik Buterin au dezvoltat soluția de plasmă. Această soluție rezolvă problemele care decurg din numărul de tranzacții efectuate pe platformă.

Practic, Plasma este un contract inteligent în cadrul Ethereum. Contractul inteligent permite unui alt dezvoltator să aibă o platformă performantă. Aceasta înseamnă că platforma care utilizează Plasma va efectua multe tranzacții, mai rapid și în siguranță.

Omisego Plasma

Credite imagine: Omisego

Omise a anticipat problemele de scalabilitate. Procedând astfel, compania a contractat Plasma pentru ai ajuta să facă față acestor întrebări. În mod așteptat, interesul și numărul de clienți sunt în creștere. Și vor continua să crească. Astfel, odată cu creșterea volumului de muncă, Omise va putea să-și servească clienții cu sârguință.

OmiseGo Airdrop

Ar fi o mare nedreptate să vorbim despre OMG fără jetoanele OMG. A existat o miză de 5% pentru a fi captată în airdrop absolut gratuit. Deținătorii de portofele Ethereum au beneficiat de acest Airdrop.

Dar, ce este o gură de aer?

Conceptul de airdrop poate fi foarte confuz. Un airdrop caută să recompenseze deținătorii de portofele ETH cu ERC-20. Pentru a fi eligibil pentru un airdrop, un client ETH trebuie să aibă un sold minim de 0,1 eter în portofel. Acest lucru asigură că numai clienții activi ai ETH beneficiază de avantajele airdrop-ului.

OMG a folosit conceptul pentru a recompensa persoanele cu suficient eter. Toate cele 5%, jetoane pentru Airdrops au fost distribuite și sunt în circulație.

Conceptul este acum clar. Cu toate acestea, zborul aerian este o țintă a escrocheriilor și fraudelor. Astfel, atunci când ai de-a face cu ei, trebuie să fii sigur de credibilitate. Deocamdată nu există OMG Airdrop.

Ce este OmiseGo: Foaia de parcurs

OMG ICO s-a întâmplat anul trecut. Până în prezent, există jetoane în circulații. 2018 va avea grijă ca Omise să extindă OMG și să facă față unor limitări precum;

 • Asigurarea informațiilor de tranzacționare exacte
 • Gestionarea blockchain-urilor care descurajează reorganizarea

Știri OmiseGo: lansare Mainnet?

Orice platformă de lanț Block are o rețea principală și o rețea de testare. Mainnet face tranzacțiile active, iar testnet îi ajută pe dezvoltatori să efectueze testarea. Proiectele care funcționează au o rețea principală. Cu toate acestea, OmiseGo funcționează la început dacă Ethereum Blockchain, deci nu este nevoie de mainnet. Deoarece rețeaua principală servește doar pentru a arăta asta;

 • ICO nu este o înșelătorie
 • Că tehnologia funcționează, îmbunătățind astfel încrederea investitorilor
 • Această dezvoltare este în curs de desfășurare

Deci, ar trebui să ne așteptăm la o lansare OmiseGo Mainnet? Adevărul este că nu putem numi asta în mod concludent. Trebuie să așteptăm ca Omise să ne primească aceste informații.

Ce este Concursul OmiseGo?

Așa cum am menționat mai devreme, blockchain-ul are mai multe idei noi fiecare. Deoarece sectorul financiar se confruntă cu idei noi, OmiseGo se confruntă și cu idei noi concurente.

Iată competiția pentru OmiseGo, deși cu mai puțină publicitate:

Tenx

Tenx / Pay un proiect criptografic care își propune să ofere acces multiplu la monede virtuale pe diferite blockchains într-un singur card. De asemenea, dorește ca utilizatorii să se bucure de tarife transparente în timp real, fără taxe de conversie. Și îi face pe utilizatori să controleze fondurile lor, deoarece se pot retrage de la bancomate, pot bloca, debloca cardul și pot primi fonduri primite într-o singură aplicație.

Acesta este listat la bursele cu un preț de piață de aproximativ 0,6 dolari și un plafon de aproximativ 70 de milioane de dolari.

Solicitați rețea

Request Network este o platformă descentralizată construită pe Ethereum. Încearcă să fie un serviciu de plată. Rețeaua încorporează o idee unică pe care probabil nu am auzit-o în aproape toate proiectele. Acesta integrează un sistem de drept comercial și își propune să funcționeze în majoritatea legislației, dacă nu chiar în toate.

Este promovat ca viitor al comerțului. Și, făcând acest lucru, vor să aducă primele 4 firme de contabilitate și consultanță pentru a utiliza criptomonede. De asemenea, rețeaua va permite oricărui utilizator și vânzător să folosească orice monedă.

Valoarea simbolului este de aproximativ 0,07 dolari în schimburi cu o plafon de piață de aproximativ 54 de milioane de dolari.

Alții

Există și alți concurenți precum Bitpesa și MicroMoney. MicroMoney este de interes, având în vedere că a acordat împrumuturi bazate pe blockchain în toată Asia. Jetonul său este evaluat la aproximativ 0,104 USD, cu o plafon de piață de 1,15 milioane USD.

Acum, competiția există deghizată pentru a face echipa din spatele OmiseGo să fie harnică. Deci, clienții și utilizatorii pot aștepta să vadă dacă le va îndeplini așteptările.

Concluzie

OMG este într-adevăr o tehnologie financiară revoluționară. Baza pe blockchain îl face descentralizat și mai sigur. Echipa OmiseGo a parcurs un drum lung de la Cartea albă până la a avea tehnologia acolo.

Este clar că echipa este vizionară. Anticipând problemele care pot apărea și găsind întotdeauna soluții. Problema scalabilității nu poate apărea niciodată ca parteneriat cu Plasma.

Aprobarea și sfaturile fondatorilor Ethereum, Vitalik și Wood, sunt neprețuite. Un indicator interesant pentru cât de multă valoare este OMG.

Adoptarea de către Thailanda și McDonald`s arată, de asemenea, că viitorul este luminos pentru OMG. În afară de aceasta, lumea afacerilor pune multă încredere în tehnologie.

Jetoanele OMG s-au bucurat de o stabilitate relativă. Jetoanele au văzut o creștere meteorologică după tweet-ul lui Buterin. De atunci jetoanele au fost relativ stabile. Dar, în prezent, prețul este de aproximativ 7 USD. 5 cu o plafon de piață de aproximativ 790 milioane dolari.

Deci, faceți-vă cercetările. Aflați ce veți câștiga din investițiile în jetonul OMG.

Le poți ajunge pe ele Mâner Twitter OmiseGo sau a lor site-ul web pentru mai multe informații despre Omise, OmiseGo și jetoane.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me