Ontology Blockchain este un proiect revoluționar care este o platformă publică de înaltă performanță pentru aplicații. Ontologia își propune să fie o soluție pentru a oferi un ecosistem de încredere descentralizat, care susține identitatea digitală și permite o rețea de blockchain-uri private, publice și de consorțiu.

Lansat de OnChain se concentrează pe construirea unei punți între blockchain și sectorul de afaceri. A făcut ca firmele fără cunoștințe prealabile despre blockchain și rețelele distribuite să le faciliteze integrarea în infrastructură. Rețeaua combină diverse baze de date între sistemul de identitate distribuit, colaborarea distribuită de date, schimbul de date distribuite și comunitățile distribuite.

Caracteristicile Ontology Blockchain

  • Sistem de identitate distribuit – Oferind un sistem de verificare a identității cu mai mulți factori pentru persoane, organizații și obiecte, asigură confidențialitatea datelor și ajută la construirea unei rețele de încredere.
  • Tehnologie de contabilitate distribuită – Ontologia ia în considerare protocoalele procedurii, schimbul de date distribuite, contractele inteligente, colaborarea datelor și atestarea distribuită. Aceste module sunt împuternicite de un sistem de stocare peste un registru distribuit.
  • Protecția drepturilor de autor a datelor – O identitate digitală creată prin procesul complet de înregistrare, solicitare, autorizare și schimb este protejată prin protecția drepturilor de autor înregistrată pe fiecare copie.
  • Schimb de date distribuite – Cu baza de date centralizată, Ontologia oferă precizie în timpul căutării și transmiterii datelor între două părți, permițând transmiterea de date peer-to-peer utilizând tehnologia blockchain.
  • Funcții și module cheie – Module precum Ontology Marketplace (OM), Ontology Crypto Package (OCP) și GlobalDB sunt utilizate pentru a construi module suplimentare conform cerințelor clienților.

Avantaje ale ontologiei

Ontologie Blockchain

Ontologia garantează mai multe avantaje decât criptomonedele sale omologe și astfel face o nișă pentru sine. Unele dintre avantajele Ontology Blockchain includ-

  • Oferă utilizatorilor o acoperire absolută împotriva confiscărilor terților și nimeni nu poate accesa sau prelua investiția în rețea.
  • Ori de câte ori se iau decizii cheie, se ia în considerare contribuția oamenilor și oamenii pot face actualizări la rețea. Acest lucru este posibil prin intermediul nodurilor care permit utilizatorilor să dețină rețeaua și să facă modificări în aceasta.
  • A demonstrat un potențial uriaș de creștere în timp de la lansare, chiar și după o scădere a valorii sale. Acesta își propune să fie rezistent și să crească în următoarele câteva luni. Dacă este capabil să mențină aceeași creștere, poate crește până la nivelul criptomonedelor de top disponibile pe piața criptografică.
  • Toate tranzacțiile de investiții personale sunt criptate, iar detaliile pot fi accesate numai de către utilizator. Chiar și nodurile răspândite în rețea nu pot reveni la proprietari.
  • Blockchain-ul ontologic este extrem de fiabil și ajută la protejarea activelor și a utilizatorilor din atacurile cibernetice.

Cum funcționează Ontologia?

Ontologia oferă o platformă pentru ca alte blockchains să fie încorporate în nucleul său și rulate ca lanțuri laterale. Proiecte precum contracte inteligente pot fi adăugate și diverse alte blockchains pot fi personalizate pentru operațiuni multiple. Ontologia a făcut posibilă trimiterea valorii de la un blockchain la altul fără a lega cele două rețele.

Primul strat permite procesul de verificare a oamenilor, bogăției, lucrurilor și organizațiilor, în timp ce al doilea strat se concentrează pe verificarea și conectarea aplicațiilor. Al treilea strat este utilizat pentru a verifica modulele de legătură, protocoale, interfețe etc., iar ultimul strat leagă diferite protocoale de rețea.

Cum să cumpărați criptomonedă Ontology (ONT)?

Criptomoneda ontologică poate fi cumpărată printr-un transfer bancar prin achiziționarea unui portofel ontologie. Schimbul de criptomonede preferat poate fi selectat printr-o platformă care acceptă plăți directe precum Coinmama.

Se poate utiliza un cont de tranzacționare selectat și verificat folosind detalii personale, iar monedele pot fi achiziționate din secțiunea de cumpărare a bursei de tranzacționare de unde sunt transferate în portofel. Portofelele preferate pentru a stoca ONT sunt Ledger Nano S și NEO Cli, deoarece sunt compatibile cu moneda NEO.

Jetoanele ONT nu au avut o vânzare publică ICO și astfel pot fi cumpărate prin airdrops. Cea mai recentă a fost lansarea ONT prin NEO, unde fiecare NEO a preluat 0,2 ONT în portofelele utilizatorilor.

Viitorul Ontologiei

Ontologia a fost esențială în găsirea unei soluții pentru a apropia un număr mai mare de oameni de automatizarea blockchain. Spre deosebire de Ripple și Bitcoin, care se concentrează doar pe piețele financiare, Ontology își propune să se aventureze în, IoT, medicină, guvern și alte industrii diverse. În ciuda faptului că este o monedă de criptomonede destul de nouă, a reușit să capteze atenția firmelor de capital de risc precum Sequoia Capital China.

Ontologia a reușit să obțină o poziție în primele 20 de criptomonede și are o capitalizare de piață de aproximativ 3 miliarde USD și un preț de 8,22 USD USD. Promite un viitor luminos și profitabil pentru comercianții săi, cu rata de creștere și ultimele actualizări.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me