Populous este o platformă de facturare peer-peer. Platforma este prima blockchain din acest spațiu. Să analizăm în detaliu ceea ce este Populous.

Inovația este dezvoltată având în vedere întreprinderile mici și mijlocii. Folosește registrul distribuit al blockchainului, deoarece își propune în mod continuu reducerea terților în tranzacțiile cu facturi. Astfel, oferind întreprinderilor puterea de a se dezvolta și de a se extinde continuu.

De ce Populous?

Caracteristici populare

Credite de imagine: Populous

Populous prezintă trei motive majore pentru care trebuie să luați în considerare investițiile în tehnologie;

 • Natura Win-Win a investiției. Populous este conceput în așa fel încât să existe o soluție win-win pentru companii. Afacerile care investesc în tehnologie elimină al treilea om. Prin reducerea celui de-al treilea om, IMM-urile pot, prin urmare, să beneficieze mai mult de profituri.
 • Acoperire globală și este peer-peer. Cu Populous, puteți factura pe oricine din orice parte a lumii. Prin urmare, deschide lumea financiară a facturilor dincolo de instituțiile financiare.
 • Siguranță și securitate. Tehnologia blockchain este concepută pentru a elimina frauda și erorile manuale care pot fi foarte costisitoare. Astfel, asigurarea facturării este sigură și sigură împotriva fraudei și erorilor.

Ce este Populous: contabilitate distribuită în finanțarea facturilor

După cum sa stabilit mai sus, Populous folosește registrele distribuite. Ce sunt registrele distribuite și care este relevanța lor?

Un registru distribuit este o tehnologie pentru partajarea și înregistrarea datelor în mai multe magazine de date descentralizate. Tehnologia se bazează pe implicarea diferiților participanți. Deci, niciun grup nu pretinde că are un monopol asupra datelor.

Registrele distribuite sunt clase mari în registrele publice sau private. Registrele publice sunt accesibile oricui. Registrele private sunt accesibile numai de către anumite noduri cu chei private atribuite.

Ce este istoria Populous`

Populous este o idee conceptualizată de Stephen Williams. Este expert în date comerciale. Cu expertiza sa în industria datelor, Stephen a inventat și a imaginat utilizarea XBRL pentru extragerea datelor pentru clienți. Ei bine, vom explora XBRL mai departe într-un timp.

Această idee a fost cu mult înainte de Bitcoin. Ulterior, Stephen a aflat de Bitcoin și blockchain. El a cercetat tehnologia pentru a veni cu tehnologia pentru finanțarea facturilor. Principala sa provocare la concepția ideii a fost finanțarea. Lumea blockchain-ului oferă ICO-uri din astfel de motive.

Ce este cronologia Populous`

 • Noiembrie 2016 – Echipa Populous condusă de CEO-ul lor a dezvoltat Conceptul Populous
 • Februarie 2017- A fost publicată Cartea albă pentru Populous
 • Aprilie 2017 – Contracte inteligente au fost dezvoltate pe Ethereum
 • Iunie- Iulie 2017- ICO
 • Septembrie 2017 – integrare XBRL
 • Noiembrie 2017 – Lansare beta publică

ICO populat

Vânzarea de jeton Populous PPT pentru ICO s-a întâmplat între o lună între iunie și iulie 2017. Vânzarea a implicat patru contracte. În plus, fiecare contact avea un bonus. ICO a strâns peste 10 milioane de dolari. Cu ICO, foaia de parcurs este mai clară, cu disponibilitatea de a prelua și de a aduce o revoluție în industrie.

ICO a fost un succes. Cu toate acestea, echipa trebuie să facă mai multe pentru a transforma platforma Populous și PPT către jucători mai proeminenți din orașul cripto.

Caracteristicile lui Populous

XBRL

Populous exploatează eXstensible Business Reporting Language. Limba analizează riscul de credit. Folosește formula Altman Z și date XBRL în timp real. Datele XBRL sunt disponibile în domeniul public. Include; Valoarea debitorilor, cantitatea de numerar lichid prezent în afacere și creditorii care sunt scadente în anul următor.

Platforma Populous are propria sa platformă XBRL. În plus, platforma este accesibilă altor companii precum Business Intelligence (BI). Dar baza de date va fi utilizată de companii pentru a lua decizii. Epoca de a lua decizii ipotetice în întuneric a dispărut de mult. Baza de date Populous XBRL va oferi informații valoroase care vor fi exploatate pentru a face mai informați despre companii. Deciziile în cunoștință de cauză vor ajuta compania să crească și să se dezvolte în domeniile lor respective.

Scorul Altman

Scorul Altman este o platformă financiară care este exploatată pentru a determina riscurile implicate de finanțarea facturilor. Riscurile includ; probabilitatea ca falimentul să lovească o afacere în doi ani, modele de control pentru gestionarea riscului financiar și dacă afacerea își va întoarce obligațiile.

Modelul ajută la restabilirea credinței investitorului în afacerea în care doresc să investească.

Cu cunoștințele scorului XBRL și Altman, echipa de dezvoltare de la Populous a creat un sistem intern de evaluare Populous. Sistemul de evaluare ajută invenția să filtreze și să permită afacerilor care sunt potrivite pentru tehnologie în sistemul Populous.

O factură este acceptată sau respinsă numai pe baza scorului lui Altman. Prin urmare, sistemul este credibil.

Ce urmează după o factură este acceptată?

Începe o licitație cu facturi. Perioada de licitație a facturilor este de 24 de ore. Există trei moduri în care se termină o licitație. Mai întâi, terminați licitația devreme. Când aveți nevoie de licitație accelerată, puteți încheia licitația mai devreme. După care puteți lua cea mai bună ofertă disponibilă până când terminați licitația. În al doilea rând, o ofertă care corespunde ofertei dvs. de vânzări are loc în termen de 24 de ore alocate. În cele din urmă, licitația poate dura 24 de ore fără o ofertă reușită. În acest caz, puteți accepta cea mai bună ofertă, reporniți în totalitate licitația sau anula procesul de licitație.

Rolurile membrilor comunității Populous

Comunitatea Populous este alcătuită din administrator, sistem, vânzătorul de facturi și cumpărătorul de facturi. Administratorul aprobă atât conturile cumpărătorilor, cât și ale vânzătorilor. În plus, administratorul aprobă factura stabilită de vânzător și generează scorul de credit al facturii. În plus, administratorul are sarcina de a marca o licitație ca fiind finalizată.

Sistemul are două roluri. Odată ce licitația este finalizată, sistemul are sarcina de a returna pokens către grupurile care au pierdut și de a transfera pokens de la grupul câștigător către vânzătorul de facturi..

Hoe Populous Work

Credite de imagine: Populous

Vânzătorul de facturi va furniza datele companiei după înregistrare și deschiderea portofelelor. După aceea, vânzătorul poate crea o factură să trimită plata către Populous și apoi să aștepte aprobarea și licitația.

Cumpărătorii de facturi vor crea conturi și vor face un grup. Introduceți datele KYC care vor permite administratorului să vă aprobe contul pentru a cumpăra facturile atunci când utilizați fiat. Cu toate acestea, Populous acceptă cumpărarea anonimă a facturilor, dar numai pentru clienții care folosesc cripto ca metodă de plată.

De ce datele KYC pentru Populous?

KYC este despre cunoașterea clienților dvs. Datele KYC solicitate de Populous sunt pentru a ajuta la identificarea și verificarea informațiilor și identității clientului. Datele KYC sunt un pas crucial în platforma Populous. Informațiile ajută platforma să verifice frauda sau terorismul financiar care poate apărea.

Recent, prin mânerul Populous Twitter, echipa a anunțat trecerea KYC de la manual la automat. Toate acestea se află în procesul de a permite clientului să aibă o imagine mai bună și mai rapidă asupra serviciilor oferite pe platformă. Informația este un entuziasm atât pentru echipă, cât și pentru potențialii clienți.

Jetoane Pokens vs. Populous Platform (PPT)

Ei bine, atât Pokens cât și PPT sunt platforma de jetoane. Să le explorăm separat.

Platforma Populous folosește Pokens ca monedă internațională standard. Și au o valoare direct echivalentă cu o monedă fiat. Prin urmare, asta înseamnă 5 lire sterline este egal cu 5 puncte.

Pokerii sunt cumpărați direct de pe platformă folosind portofelul unui client prin GBP, EUR, USD și Yen. Este posibilă utilizarea oricărei alte valute din lume. Dar, pentru aceasta, clientul va converti mai întâi moneda în GBP înainte ca tranzacțiile să înceapă. Pokenii sunt folosiți pentru a cumpăra facturile. Criptomonedele de preferință Bitcoin și Ethereum vă pot cumpăra și pokeni.

Pe de altă parte, PPT-urile sunt utilizate ca vehicul de investiții. Proiectul a lansat PPT-uri în timpul ICO pentru a obține investitori sălbatici care să finanțeze inovația. Există aproximativ 53 de milioane de PPT-uri care sunt în circulație. Numărul nu va crește. Pentru deținătorii de PPT, aceștia pot cumpăra facturi folosind PPT-uri. Cu acest model, veți schimba PPT cu jetoane. Odată ce investiția pe factură va avea succes, veți obține profiturile sub formă de Pokens și investiția inițială în forma PPT.

Jetoanele sunt jetoane ERC-20. Și știi ce sunt?

Ce sunt jetoanele ERC-20?

Acesta este un termen folosit aproape zilnic în lumea criptografică. ERC-20 arată relația dintre Populous și Ethereum.

Acestea sunt jetoane bazate pe ETH. Din acest motiv, Ethereum este baza pe care se extinde blockchain-ul Populous. Astfel jetoanele sunt prietenoase cu Ethereum. Jetoanele ERC 20 au o listă de reguli. Regulile sunt un ghid pentru interacțiunea unui token cu restul jetoanelor listate în blockchain-ul Ethereum.

Unele alte jetoane ERC-20 în afară de PPT sunt Filecoin, Qash, Bankok și multe altele.

Cum se cumpără PPT

Ei bine, cel mai ușor, rapid și convenabil mod de a cumpăra PPT are trei pași. Obținerea MyEtherWallet este primul pas. Echipa a creat portofelul pentru a păstra și a stoca orice monedă pe platforma Ethereum. Portofelul este ușor de configurat, deoarece clientul trebuie doar să viziteze site-ul web Ethereum și să urmeze pașii simpli de acolo.

După ce primește un MyEtherWallet, clientul cumpără Ethereum. Și în cele din urmă schimbând eterul cu Populous.

Preț și tranzacționare populare

Acum știți că ICO a strâns peste 10 milioane de dolari. Moneda Populous a avut o gamă de prețuri constantă, de la 2 până la 4 USD, de la ICO până în noiembrie. De atunci prețul a crescut constant pentru a atinge un maxim istoric de 48 de dolari.

Prețul monedei arată potențialul mare pe care îl are tânăra tehnologie blockchain.

Un alt simbol pentru Populous: PXT

Cunoașterea jetoanelor și monedelor Populous este puțin mai complicată. Populous folosește trei jetoane diferite care sunt folosite diferit. Fiecare simbol are însă propriile sale caracteristici unice. Cunoașteți primele două caracteristici: PPT și Poken. Al treilea este cel mai recent – PXT.

PXT este o adevărată monedă criptomonedă. Echipa dezvoltă această monedă. Acesta va fi folosit pentru a cumpăra date de pe piața datelor care vor fi lansate în curând. Piața de date de pe Populous va conține în principal datele XBRL. Aceste date sunt valoroase și înseamnă că companiile precum companiile de asigurări, firmele de capital privat, companiile din aval, companiile din amonte și instituția de vârf vor solicita accesul la informații. Aceasta este o piață țintă valoroasă.

Pentru a accesa datele utilizând platforma Populous, clienții vor necesita PXT.

Cum se achiziționează PXT

Monedele PXT sunt deja bătute în așteptarea desfășurării. Un airdrop va achiziționa moneda de 500 de milioane de dolari la momentul potrivit. Deci, ce este un airdrop? Airdrop-ul va avea scopul de a oferi jetoane gratuit. Și astfel o strategie a proiectului de a-și dezvolta baza de clienți.

Airdrops pot fi fie o surpriză, fie anunțate înainte. Airdrops, în afară de creșterea bazei de clienți, airdrops sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a recompensa clienții fideli. Fii atent la airdrop-ul PXT.

Portofelul Populous

Un portofel în tehnologiile blockchain este un contract inteligent care permite unui investitor criptografic să trimită, să stocheze sau să primească jetoane criptografice. Portofelul digital este sigur și sigur.

Pentru Populous portofelul este accesibil doar clientului care deține portofelul. Pentru a asigura acest lucru, platforma oferă chei private. Clienții introduc cheile de fiecare dată când doresc să utilizeze portofelul. Cel mai popular portofel pentru Populous PPT este MyEtherWallet.

Ce este finanțarea facturilor?

Ei bine, în tot textul am vorbit despre finanțarea facturilor. Populous încearcă să facă o revizuire rapidă a finanțării pe facturi pentru a ne asigura că înțelegem mai bine. Întreprinderile în special IMM-urile vor căuta la un moment dat capital pe termen scurt. Cea mai populară metodă utilizată în această ofertă este finanțarea pe facturi.

Modul este o metodă B2B de generare a fondurilor. În funcție de contractele stabilite între afacere și investitor, investitorul va primi bani în cicluri sau cel puțin 30 de zile.

Ceea ce îl face pe Populous să iasă în evidență atunci în acest caz?

Ei bine, sună ca orice poate face oricine. Dar, în afară de scorul XBRL și Altman Z, discutat mai sus, Populous are un avantaj competitiv.

Iată cum; după cum sa discutat anterior, platforma deține sume licitate de cumpărători în conturile Escrow. După o ofertă reușită, cumpărătorul câștigător își eliberează fondurile, în timp ce cumpărătorii care pierd au primit fondurile returnate în portofele. Astfel, atât ofertanții câștigători, cât și cei care pierd, nu se simt schimbați. De asemenea, vânzătorul de facturi are o gamă largă de oferte pentru a alege.

Populous Analytics pentru afaceri prezentat

Populous BI

Credite de imagine: Populous

Populous este cu adevărat bogat în materie de date și informații. Astfel, echipa accesează informații și date de dragul afacerii Populous implică analize foarte puternice. Calculele îl ajută pe Populous să determine benchmarkingul performanței afacerii, sănătatea companiei și tendințele consumatorilor.

Analiza ajută echipa să îmbunătățească continuu sistemele pentru a asigura clienții servicii sigure. În plus, analiza ajută echipa să se autoevalueze și să facă schimbări de dragul afacerii. În legătură cu aceasta, echipa contractează în mod regulat profesioniști pentru a se asigura că datele și informațiile obținute beneficiază platforma.

Concurență la Populous

Platforma Populous este o platformă unică, dar unde se clasează platforma față de concurenți.

Există și alte companii de finanțare a facturilor de pornire, precum Behalf și Fundbox. Ambele companii au lucrat mai mult din 2011, respectiv 2013. De asemenea, ambele companii au strâns mai multe fonduri. Au strâns aproximativ 130 de dolari și, respectiv, 110 milioane de dolari.

În același sens, ICO-urile au văzut companiile investind mari investitori precum Sequoia Capital și Maverick Ventures, respectiv Jeff Bezos și respectiv Khosla Ventures.

Informațiile de mai sus înseamnă că Populous are giganți pentru competiția sa și echipa trebuie să lucreze mai inteligent. Pentru a oferi o concurență bună, Populous trebuie să fie remarcabil.

Cine se află în spatele lui Populous?

Echipa Populous este o echipă ambițioasă. Echipa are voința și râvna să meargă împotriva unor giganți precum Amazon și Paypal. De asemenea, fără a uita de alți concurenți precum Behalf. În plus, echipa are personal calificat pentru a conduce misiunea. Unitatea cuprinde:

 1. Stephan William – Fondator și CEO
 2. Zvezdomir Zlatinov- Solidity Developer
 3. Jonathan Millar- Consilier. Este specialist în riscuri financiare
 4. John Morton- CTO
 5. Jason Tuang- Consultant financiar

Echipa caută continuu cea mai bună modalitate posibilă de a promova viziunea. Ei caută în mod constant să încheie acorduri strategice de dragul afacerii.

Parteneriate populare

Parteneriatele, în special cu partenerii potriviți, contribuie la împingerea oricărei întreprinderi la înălțimi mari. Parteneriatele sunt modalitatea de a câștiga reciproc pe măsură ce căutați să creșteți. Deci, există parteneri populari?

Recent, Populous a încheiat o afacere cu Tradespace. Cine sunt Tradespace? Tradespace este o platformă de finanțare a facturilor bazată pe tehnologie indiană. Trecerea la parteneriat cu Tradespace a fost strategică. Miscarea permite Populous să exploateze imensa piață indiană, beneficiind în același timp de cunoștințele pieței și industriei de către partenerii lor.

Ambele proiecte își propun să accelereze rata afacerilor în finanțarea facturilor.

În curând, acesta va fi un parteneriat excelent în planul companiilor. Planul de a contesta competiția, oricât de mare ar părea concurentul. În plus, prin creșterea cotei de piață, parteneriatul Tradespace va fi util.

Un alt parteneriat este Cashaa. Cashaa este o metodă de plată la fel ca Paypal. Și Populous își propune să aibă plăți mai rapide la nivel global, prin colaborarea sa cu Cashaa.

Acest parteneriat face ca portofelul Cashaa să fie accesibil de către clienții Populous. Prin urmare, clienții își pot efectua plata de pe platforma Populous la portofelul Cashaa pentru acces ușor. Mai mult, acest parteneriat face ca Populous să fie accesibil pe piața Cashaa, care se află în peste 200 de țări din întreaga lume.

Harta rutieră Populous

Invenția se află încă în faza beta. În 2018, PPT a pierdut un potențial parteneriat pe care l-au încheiat cu Luxure Global Citizen, o companie de recompense de lux. Compania a încheiat parteneriatul pentru a lansa propria criptomonedă.

Astfel, echipa Populous încă caută să încheie parteneriate majore cu mari investitori pentru a îmbunătăți clasamentul față de concurenți. Parteneriatele vor parcurge un drum lung, deoarece compania își propune să își construiască marca în finanțarea facturilor.

De asemenea, echipa Populous va căuta să caute orice lacune și zone gri. Atât de mult încât creează un nivel ridicat de încredere în cadrul întreprinderilor și investitorilor.

Zonele cenușii populate

Jetoanele PPT sunt probabil cea mai gri zonă asociată cu Populous. Sistemul este strâns legat de sistemul MBS. Ambele sunt valori mobiliare garantate de active.

Ceea ce înseamnă atunci că sistemul depinde de capacitatea debitorilor de a-și achita datoriile. Prăbușirea acestui sistem este că afacerea poate da faliment. Deoarece există dovezi, nu există multe afaceri care să continue peste 10 ani.

Reglementarea ambelor jetoane este, de asemenea, destul de neclară. Echipa ar trebui să se ocupe probabil de aspectul de reglementare.

Alte provocări pentru Populous

Concurența este provocarea principală. Cu toate acestea, există o altă provocare cu care se confruntă tehnologia. Atrage oamenii să renunțe la finanțarea tradițională a facturilor pentru finanțarea facturilor blockchain. Schimbarea poate suna foarte bine, dar schimbarea nu este adoptată cu ușurință.

Este posibil ca tehnologia blockchain să crească. Dar, nu toată lumea își asumă provocarea. Oamenii consideră adesea că operațiunile blockchain sunt prea complicate. Cu toate acestea, utilizarea platformei Populous este destul de simplă. A ajunge oamenii la platformă poate fi greu, dar nu este o misiune imposibilă. Cu suma potrivită de stimulente, platforma va avea clienți.

Vom aștepta doar să vedem cum rezolvă lucrurile.

Gânduri finale

Blockchain-ul de finanțare a facturilor peer-peer este un proiect tânăr. Echipa vizionară are planuri mărețe. Dar, mersul nu va fi ușor. Cu o mare concurență și o echipă fără cele mai bune cunoștințe în blockchain, vor mai exista ore suplimentare pentru a pune moneda pe piață.

Cu toate acestea, echipa a făcut pași spre realizarea viziunii. Cea mai notabilă este parteneriatele cu Cashaa și Tradespace în încercarea de a îmbunătăți cota de piață. În plus, consistența monedei a expus potențialul mare pentru aceasta.

În viitor, echipa trebuie să caute să evalueze și să afle punctele neclare și să clarifice. Continuați să căutați parteneri de afaceri mai mari pentru a vedea moneda crescând la potențialul său maxim.

Găsiți mai multe detalii despre site-ul web și urmează-le stare de nervozitate.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me