Ce este Spectrecoin (XSPEC)? Probabil că nu știi. În cripto-vers, există faimoasele criptomonede. Și există altcoinele mai puțin populare.

Există echipe în spatele fiecărui proiect de active criptografice. Și fiecare echipă se va strădui să-i învingă pe ceilalți. Dar, având în vedere gradul de cunoaștere a mărcii și un marketing bun, veți ști despre monede altele pe care nici nu le veți deranja. Și în aceeași notă, veți ajunge să nu știți despre ceilalți de care aveți nevoie.

În versiunea criptografică, există mii de criptomonede. Toate au scopul lor de a exista sau, mai degrabă, echipele din spatele lor aveau scopul de a le crea. Fiecare dintre ei vrea să umple și să exploateze o nișă pe care cealaltă a lăsat-o.

Rezultatul este proiecte de cripto și blockchain concurente. O nișă care se confruntă cu o bună concurență este confidențialitatea și anonimatul. Aceasta este aceeași nișă în care se află Spectrecoin (XSPEX). Alții din aceeași nișă sunt precum DASH, PIVX, Monero și Zcash.

Fiecare dintre ele are caracteristicile sale remarcabile. Acestea sunt proeminente și au o cotă de piață semnificativă între ele. Te vei ocupa de asta cu o altă zi. Deci, haideți să explorăm ce este Spectrecoin, cum a fost pornit și caracteristicile sale. În plus, veți ști ce a vrut echipa să beneficiați.

Istoria Spectrecoinului (XSPEC)

Echipa din spate Spectrecoin dezvoltat pe baza hârtiei originale ShadowCash. Asta face ca Spectrecoin să fie o furcă criptografică a ShadowCash. Deși cartea albă a avut mai multe probleme de calitate, acestea au continuat. Nu există o carte albă oficială Spectrecoin. Au început Spectrecoin să îmbunătățească conceptul ShadowCash în 2016.

Tor și Hawala au inspirat sistemul Spectrecoin. Integrarea Tor la codul ShadowCash pentru a extinde anonimatul. Și Hawala oferă blockchain-ului conceptul de remitențe prin intermediul unei aplicații mobile.

Pentru majoritatea proiectelor de active criptografice care încep în zilele noastre, au nevoie de fonduri. Iar modul lor de a accesa fonduri pentru a-și sprijini sistemele este prin ICO-uri. Așadar, au lansat un ICO în noiembrie 2016 până în ianuarie 2017.

ICO a strâns aproximativ 16.000 de dolari, echivalentul a 17 BTC în acel moment. Suma nu a fost suficientă, deoarece unii oameni au numit proiectul o înșelătorie sau o clonă ShadowCash. Dar totuși, au trebuit să distribuie fondurile strânse. Distribuția a fost proporțională cu contribuția investitorilor. Rezultatul a fost un preț ICO uimitor de 0,00000083 BTC în medie. Datorită unui sistem de bonusuri, majoritatea investitorilor au plătit 0. 0000009 BTC pe monedă pentru a beneficia de păsările timpurii din ICO.

După integrarea și listarea burselor Tor, moneda s-a tranzacționat între 0,00001 – 0,0002 BTC. Acest preț a dus la o rentabilitate foarte mare pentru investitori. Și echipa a deviat niște bani de la ICO către dezvoltatori contractuali.

Tranziția Spectrecoinului către un Altcoin recunoscut

Amintiți-vă că Spectrecoin s-a confruntat cu titlul de înșelătorie și cu clona ShadowCash. Deci, în aprilie 2017, dezvoltatorii au abandonat ShadowCash și au început Particl. Ca urmare, acuzațiile împotriva Spectrecoin au încetat.

O altă schimbare s-a întâmplat cu managementul Spectrecoin. În iunie 2017, mandica fondatorul Spectrecoin a citat probleme de sănătate. Din acest motiv, el a predat conducerea proiectului către jbg.

De atunci și până acum, proiectul a înregistrat îmbunătățiri remarcabile. Au strâns mai multe fonduri. De asemenea, au dezvoltat un portofel. Și au văzut creșterea comunității din spatele Spectrecoin.

De exemplu, în august 2017 au strâns aproximativ 4000 USD în 37500 XSPEC și 1 BTC. Cantitatea a permis jbg să se concentreze pe Spectrecoin. În septembrie 2017, @brycel, un fost coleg al jbg s-a alăturat proiectului. Fiind criptograf, rolul său a fost de a îmbunătăți mecanismul stealth al tranzacțiilor.

În afară de mai multă finanțare și dezvoltator, proiectul a construit un portofel care este în prezent versiunea 1.3.5. Iar dezvoltarea actuală va avea ca rezultat versiunea 1.4.

Echipa a lansat versiunea 1.3.5 din punct de vedere strategic pentru a ajuta la finanțare. Versiunea are un mecanism care permite utilizatorilor să contribuie. Contribuția este un anumit procent din recompensele lor pentru dezvoltatori. Valoarea implicită este de 5%, ceea ce înseamnă că fiecare a 20-a miză este contabilizată la adresa proiectului.

Dar ce este Spectrecoin (XSPEC)?

Acum, că știți despre cum a început Spectrecoin, ce este Spectrecoin?

Spectrecoin este o criptomonedă care vizează confidențialitatea, cum ar fi numerarul fizic. Activul prezintă un algoritm de dovadă a mizei. Algoritmul oferă semnături inelare pentru anonimat și confidențialitate. În plus, algoritmul asigură tranzacții rapide și ascunderea IP în portofel.

Dezvoltatorii Spectrecoin sunt activi în dezvoltarea sa. Au o foaie de parcurs care prioritizează securitatea, confidențialitatea și descentralizarea caracteristicilor. Dezvoltatorii vor pune la dispoziție adresele stealth în viitorul portofel Android. De asemenea, aceștia vor pune la dispoziție miza mobilă a portofelului.

Amintiți-vă ShadowCash a inspirat dezvoltarea Spectrecoin. Deci, Spectrecoin a împrumutat și îmbunătățește schema de semnare a inelului de la ShadowCash.

Cum își realizează Spectrecoin confidențialitatea? Spectrecoin folosește rețeaua Tor. Deci, comunicarea la nivel de rețea se face prin serviciile ascunse ale rețelei Tor.

În implementarea Spectrecoin atinge următoarele specificații:

 • Timp de blocare de 60 de secunde
 • Dobândă de miză de 5%
 • 2 recompense XSPEC Block
 • 288 blocuri de maturitate
 • Vârsta minimă a mizei de 8 ore

Spectrecoin are o sursă inițială de 20.000.000 și nici o sursă maximă.

Caracteristici Spectrecoin

Caracteristici Spectercoin

Credite de imagine: Spectrecoin

Spectrecoin este un blockchain pentru securitate și confidențialitate în tranzacțiile cu criptomonede. Dar pentru ca aceasta să realizeze acest lucru, trebuie să-l avem. Potrivit site-ului web al proiectului, acestea sunt cele 6 caracteristici actuale:

1. Integrare nativă Tor

Așa cum ați văzut mai devreme, rețeaua Tor sau Onion utilizează servicii ascunse. Atunci când este angajat în blockchain, acesta va păstra confidențialitatea. Rețeaua Tor va proteja utilizatorii împotriva supravegherii și urmăririi. Rețeaua păstrează orice comunicare în cadrul acesteia.

SPEC este considerat astăzi cea mai privată și anonimă rețea de criptocurrency – coins.newbium.com

2. Suport OBFS4 Bridge

OBFS4 este cel mai eficient protocol de cenzură de transport și ocolire. Stratul vizează limitarea terților. Ca urmare, părțile nu pot spune protocolul utilizat pe baza naturii mesajelor.

Deci, pentru a consolida securitatea și confidențialitatea, proiectul Spectrecoin a folosit acest protocol. Stratul asigură utilizarea nedetectată în țările care nu permit Tor. Potrivit site-ului web al proiectului, este singura monedă care folosește această caracteristică.

3. Semnături de apel

Semnătura inelului este un dispozitiv de criptografie. Este un tip de semnătură digitală care limitează utilizarea în cadrul membrilor unui grup care are chei. Astfel, grupul specific poate vedea doar orice mesaj cu o semnătură de apel creată de grup.

Această semnătură digitală asigură anonimatul complet într-o tranzacție din cadrul blockchain-ului. Nu puteți urmări sursa reală de fonduri într-o tranzacție.

4. Adrese Stealth

Metoda Stealth este un instrument puternic în cadrul unui blockchain. Imaginați-vă că creați o adresă temporară o singură dată pentru o anumită tranzacție. Aceasta este utilizarea adreselor stealth. Deși utilizarea potențială rău intenționată, o puteți folosi și aveți un strat suplimentar de anonimat.

Blockchain-ul înregistrează multe tranzacții la fel de multe plăți efectuate la adrese diferite. Prin urmare, îngreunând urmărirea tranzacțiilor.

Funcția de adresare stealth este în prezent opțională în blockchain-ul Spectrecoin. Dar echipa o va face implicită în versiunea 2.0 în 2018.

5. Tranzacții rapide și low-cost.

Blockchain-ul Bitcoin, precursorul monedelor criptografice în versuri, are un cost de tranzacție ridicat. În mod similar, timpul tranzacției este ridicat. Timpul mediu al tranzacției este de aproximativ 78 de minute pentru a confirma o tranzacție bitcoin. Și costul a atins un nivel ridicat de 34 USD.

Deși în trecutul recent a refuzat să favorizeze utilizatorul, este încă ridicat. Motivul pentru care alte active criptografice încep să reducă sau să nu aibă niciun cost de tranzacție în primul rând. La fel, pentru a reduce timpul tranzacției. Ca urmare, micile remitențe sunt eficiente.

Spectrecoin confirmă timp de tranzacție de 30-60 secunde. De asemenea, garantează taxe de tranzacție scăzute.

6. 5% Recompense anuale

Spectrecoin folosește algoritmul dovadă a mizei. Acest algoritm are beneficii. Funcționează ca o bancă într-un fel.

Algoritmul implică cumpărarea unui activ și stocarea acestuia într-un portofel pentru o perioadă determinată. La fel ca într-un depozit fix, dovada mizei vă va câștiga monede suplimentare.

Blockchain-ul acceptă miza. Funcția permite o rată de inflație stabilă, permițând miza mai mică a puterii. De asemenea, funcția vă recompensează atunci când ajutați rețeaua. Sistemul este plin de satisfacții prin păstrarea portofelului deschis pentru miza.

Caracteristici viitoare

Dezvoltatorii Spectrecoin promit alte caracteristici pentru a face proiectul îndrăgit. Caracteristicile includ:

1. Stealth implicit

Amintiți-vă caracteristica stealth address. În Spectrecoin este opțional. Dar, în următoarea versiune, sperăm că 2.0, va avea adresare stealth în mod implicit.

Vă puteți aștepta la tranzacții private fără probleme și la retragerea stealth de la schimburi.

2. Stealth Staking

Miza câștigă monede pentru sprijinirea rețelei. Acum Spectrecoin dorește să creeze un mod stealth pentru mize.

Deci, în curând vă puteți aștepta la o miză anonimă fără probleme cu algoritmul lor.

3. UI portofel renovat

Echipa vrea, de asemenea, să vă bucurați de interfața lor. Sunt în proces de a utiliza Qt5. Acest lucru va îmbunătăți performanța, ușurința în utilizare și suportul platformei.

O interfață de utilizator simplă și convenabilă va face ca funcțiile să fie atrăgătoare pentru dvs..

4. Portofele mobile și hardware

Un alt lucru pe care echipa îl concentrează pentru a vă asigura securitatea activelor. Și din moment ce asociați securitatea banilor dvs. cu portofele, echipa dorește să susțină toate portofelele. Fie hardware, fie software.

Portofelele mobile vor fi ușor de utilizat și ușor de utilizat pentru stocare și tranzacționare. Portofelele vor sprijini, de asemenea, puterea mai mică.

Portofelele mobile sunt sigure. Dar nu sunt la fel de sigure ca portofelele hardware. Prin urmare, echipa dezvoltă în prezent suport pentru portofele hardware. Portofelele hardware tipice sunt Trezor și Ledger Nano S.

5. SpectreCash

În cadrul aceluiași proiect, echipa dorește să construiască o platformă. O platformă pe care o veți folosi pentru a efectua tranzacții 100% anonime de la egal la egal. Acestea vizează cele mai mici tranzacții cu această platformă.

Acestea își propun să realizeze un sistem electronic de numerar reciproc interschimbabil.

Cine se află în spatele Spectrecoin?

Ca obiectiv al creării Spectrecoin, echipă este anonim. Este relativ necunoscut în versetul cripto. Nu există prea multe lucruri pe care să le puteți lega, cu excepția acestui proiect. Și, din păcate, nu există identități cu care să vă puteți raporta cu ușurință.

Ceea ce au mai rămas pentru tine sunt mânere cu care să te raportezi.

Mă gândesc la un motiv pentru care își ascund identitățile reale. Se dezvoltă un proiect bazat pe confidențialitate. Oricum, veți ști în continuare despre ele cu puținul pe care îl oferim.

De pe site-ul web al proiectului, există echipele de bază, comunitate și dezvoltare.

Echipa de bază are:

 • @mandica este fondatorul și ocazional manager de proiect din motive de sănătate
 • @RKh este managerul de marketing și wen
 • @Beachguy este managerul comunității

Liderii comunității sunt @ dandan123, @devilseye, @LeoBitman, @Skotty, @Skull, @Tek, @Titorelli

Și echipa de dezvoltare include:

 • @ mammix2 mentenentul de dezvoltare principal și consultant blockchain. Aceasta este identitatea posibilă a jbg.
 • Ivan Radigales Creus dezvoltatorul de criptografie și blockchain. Aceasta este identitatea posibilă din spatele @brycel.
 • Ahmed Shbli, designerul de software, Qt și specialist GUI.

Cum să cumpărați și să stocați Spectrecoin

Spectrecoin este o monedă ca oricare alta. Singurul loc special pe care îl puteți găsi cu ușurință este un schimb. Din păcate, nu îl veți vedea listat în fiecare schimb. În prezent, Cryptopia, Livecoin și Trade Satoshi enumeră activul.

Există 2 moduri în care puteți cumpăra Spectrecoin:

 1. Cumpărare directă pe Cryptopia sau orice schimb pe care îl listează

Acest pas va avea nevoie ca Bitcoin, Ethereum sau Fiat să fie acceptate pe bursă. Aceasta va implica cumpărarea directă utilizând moneda existentă.

 1. Cumpărare indirectă printr-un transfer inter-schimb de alt altcoin.

Această metodă este ca prima. Va trebui să transferați moneda de la un schimb la altul. De la unul care nu listează Spectrecoin la unul care listează.

Criptomoneda a fost lansată recent. Deci, puține portofele dacă software-ul și hardware-ul îl acceptă. Dar totuși, îl puteți stoca. Echipa a fost foarte înțeleaptă să dezvolte un portofel desktop. Și în prezent sunt angajați în dezvoltarea unuia mobil.

Portofelul pentru desktop este disponibil pentru MacOS, Windows și Linux.

Moneda crește în popularitate. Prin urmare, vă puteți aștepta ca mai multe schimburi să înceapă listarea monedei. Și mai multe hardware și software vor începe să o susțină.

Concluzie

Moneda a demonstrat o creștere extraordinară de la lansare. O realizare remarcată este un maxim istoric de 6 USD. La momentul scrierii, prețul de 1 XSPEC este de aproximativ 0,18 USD.

Acest proiect promite o tehnologie inovatoare, făcându-l unic. Mai mult, are o comunitate activă și de sprijin. Dezvoltatorii sunt deschiși la idei noi pentru a vă asigura că Spectrecoin funcționează pentru dvs..

Foaia lor de parcurs își stabilește ținta foarte ridicată pentru a obține un produs sănătos. Viitorul pare luxuriant în ceea ce privește caracteristica pe care echipa dorește să o implementeze.

Ce este Spectrecoin? Este unul dintre cei mai buni concurenți pentru DASH, Monero și Zcash. Faptul că nu cunoaștem identitățile reale din spatele acestui proiect și nu există o carte albă oficială, proiectul ridică întrebări cu privire la întreaga sa credibilitate și viitor.

Puteți citi pe site-ul web.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me