V-ați dorit vreodată un blockchain multifuncțional? Industria blockchain-ului generează noi proiecte în fiecare zi. De ce nu ai un blockchain aplicabil în toate situațiile? Deci, ce este Stratis și relevanța sa?

Credite de imagine: Stratis

Stratis este un proiect ambițios. Primele sloturi din versetul criptografic sunt umplute cu Bitcoin și Ethereum. Dar acestea au proporțiile lor de provocări, lăsând noi proiecte să fie din urmă. Un potențial concurent pentru sloturile de top este Stratis.

Este posibil să fi auzit de „ceva-ca-un-serviciu”. Stratis este un prim exemplu de exploatare a acestui concept. Resursele sale sunt în serviciile financiare.

Stratis este mult mai neexplorat. Cum a început? Care este echipa din spatele lui Stratis? Ce o face să bifeze? Deci, ce este Stratis?

Stratis va permite firmelor să-și construiască personalizate aplicații blockchain. Și nu puteți menționa Stratis în timp ce excludeți tehnologiile Microsoft.

Ce este Stratis: explorarea aprofundată

Care este Istoria lui Stratis?

Cu puțin cunoscută istoria sa, platforma a fost fondată în Marea Britanie și lansată în august 2016.

De-a lungul călătoriei sale, Stratis s-a confruntat cu sughițuri. O incidență care vă va lovi este respingerea și acceptarea de către Nicolas Dorier. Dorier era atunci un dezvoltator Bitcoin obsedat. În mod unic, incidența este documentată pentru a arăta cum Stratis a luptat să fie acolo unde este.

Spun adesea când a sosit momentul unei idei, atunci nimeni nu o va opri. Călătoria lui Stratis a urmat acest gând. La un moment dat, Chris Trew, CEO-ul Stratis, l-a adresat pe Nicolas Dorier pentru ajutor. Din păcate, Nicolas l-a întors, dar a rămas blocat în dezvoltarea Bitcoin.

Chris nu ar dispera. În schimb, Chris a văzut o oportunitate. Oportunitatea era în milioane de computere care foloseau limbajul Microsoft’s.Net și C #. Mai mult, o altă motivație a fost aceea că Microsoft a avut surse deschise.Net și C #. Știa că va ajunge la milioane de computere de afaceri.

Mai târziu, Nicolas a văzut viziunea lui Chris, s-a răzgândit și a acceptat să vorbească cu el. Așadar, timp de 2 ani, Nicolas a lucrat pentru a dezvolta un nod Bitcoin în C #.

În plus, Nicolas nu avea nicio compensație și nici un echilibru adecvat al vieții. Deci, Chris a optat să-l plătească pe Nicolas pentru a finaliza munca Bitcoin. În plan, Stratis ar beneficia nu numai comunitatea Bitcoin, ci și ea însăși.

Rezultatul final al acestui aranjament a fost o clonă a muncii lui Nicolas. Mai exact, clona ar accelera dezvoltarea Stratis.

După lansare, să analizăm echipa care avansează și menține acest proiect.

Stratis ICO

Stratis ICO a fost lansat în iunie și a funcționat până în iulie 2016.

Proiectul a reușit să strângă peste 600 000 dolari valoarea de 915 BTC. Această sumă a evaluat și a emis jetonul Stratis (STRAT) la 0,0073 USD per jeton.

În primele 5 zile ale ICO, investitorii s-au bucurat de un bonus de 20%. De fapt, bonusul a scăzut treptat în ultimele 11 zile la zero. Totuși, acest lucru nu a împiedicat investitorii să contribuie cu 561 BTC în ultima zi.

Împreună cu un scop de dezvoltare, proiectul a distribuit un total de 98 de milioane de jetoane. Proiectul a împărțit 85,7% din STRAT între investitori. Dar echipa a păstrat restul de 14,3% pentru dezvoltare și avansare.

Pentru a atinge feta pe care o are Stratis, atunci trebuie să aibă în spate o echipă vizionară și puternică. Să vedem acum ce este Stratis Team.

Echipa din spatele lui Stratis ?

Chris Trew îți va veni cu ușurință în minte după ce ai suferit o respingere. Și mai târziu obținerea unei acceptări inspiratoare. În ciuda incidenței, trebuie să știi în continuare rolurile lui și, de asemenea, alți membri.

Deci, echipa este formată din:

 1. Chris Trew

Chris este CEO și fondator al Stratis. Are o vastă experiență în IT IT. Anterior a lucrat pentru instituții financiare de top, precum și pentru instituții juridice, aviatice. În trecutul recent, Chris a pus mâna pe proiectul Blitz.

 1. Krushang Patel

Krushang este șeful comunicațiilor. Prima sa întâlnire cu blockchain a fost cu Bitcoin la sfârșitul anului 2013. Această tehnologie l-a fascinat până la punctul în care a ajuns să creadă puternic în blockchain.

 1. Carlton Pringle

Carlton este liderul proiectului. Este un veteran în problemele industriei software. El se concentrează pe proiecte de construcții care utilizează tehnologiile Microsoft. Deci, este pasionat de C #. Întâmplător, C # l-a făcut pe Carlton disponibil pentru Stratis.

 1. Nicolas Dorier

Nicholas este consilierul Bitcoin Development. Cu o vastă experiență în dezvoltarea Bitcoin, Stratis are nevoie de cunoștințele sale utile. Amintiți-vă că a participat la clonarea nodului Bitcoin, accelerând astfel creșterea lui Stratis.

 1. Dan Gershony

Dan este un dezvoltator Stratis. Este un inginer de software capabil în principal în C # și cadru.Net. Deci, aceste abilități îl expun la abilități în dezvoltarea Stratis. Dan a întâlnit tehnologia blockchain în 2013. Și a făcut parte din ea de atunci.

 1. Pieterjan Vanhoof

De asemenea, un dezvoltator Stratis cu experiență în cadrul .Net. El a fost activ în domeniul blockchain. Clienții l-au însărcinat cu soluții de adaptare în sfera blockchain-ului. Implicarea sa în industrie a fost prin prima întâlnire cu Bitcoin din 2013.

 1. Jeremy Bokobza

Jeremy este, de asemenea, dezvoltator a.Net și C # Stratis. Participarea activă la aplicația Enterprise de peste 10 ani îi oferă experiența. Interesul său pentru blockchain a început în 2013. În Stratis, lucra la Cloud Stratis, Full Node și Wallet.

 1. Benoit Philibert

Utilizatorii interfeței Stratis trebuie să fie confortabili și fericiți. Benoit este designerul UI și UX la Stratis. Fiind de top în domeniul său, el lucrează pentru a furniza interfețe Stratis.

Caracteristicile Stratis

Să știm acum funcționarea interioară a lui Stratis și ce vă aduce utilizatorului.

Limbaj de programare C #

Stratis este o platformă software. Și atenție, echipa trebuie să aleagă o limbă în care să dezvolte Stratis. Limba este C #.

Ethereum, o frontieră în contractele inteligente, folosește Solidity. Unul dintre obstacolele Solidității este acela de a învăța complex. În timp ce echipa a folosit C #, un limbaj foarte de încredere și bine cunoscut.

Un avantaj al utilizării C # este că companiile nu vor să suporte un cost suplimentar în instruirea dezvoltatorilor interni. Deci, ei folosesc mai degrabă C # deja acceptat și mai bun.

Prin urmare, Stratis și-a lansat cadrul de dezvoltare care permite programarea în C # și.NET. Prin urmare, dezvoltatorii pot folosi limbajul simplu și puternic.

Dovada mizei

Stratis implementează algoritmul Proof-of-Stake. Mai devreme, în primele etape, Stratis a creat jetoane STRAT folosind dovada de lucru.

POW a oferit singura modalitate de a crea noi jetoane STRAT în existență.

Cu POS, blocurile noi sunt securizate de validatori. Validatorii sunt selectați aleatoriu de deținătorii de monede nativi din rețea.

Secvențial, acestea sunt adăugate la blockchain. În acest proces, un nod participă mizând o parte din fondurile existente pentru a rezolva un bloc similar cu plasarea unui pariu.

Algoritmul POS funcționează pentru a limita un utilizator să valideze blocuri noi de aceeași valoare cu numărul de monede pe care le mizează. Deci, atunci asta înseamnă că dacă aveți mai multe monede, atunci puteți valida mai multe tranzacții. Iar recompensa este mai multe monede.

Rețeaua selectează stakers dintr-un grup de noduri care au o anumită cantitate în portofele. Pentru a miza sunt necesare portofele speciale de miza.

Metoda dovedirii mizei oferă o modalitate ușoară de a obține mai multe monede. Bitcoin și Ethereum folosesc POW-ul intens care determină creșterea prețurilor. Dar POS face Stratis eficient și ușor de achiziționat.

Gândiți-vă la asta ca la hodling-vă STRAT în portofel și a fi recompensat mai mult pentru miza monedelor existente.

Contracte inteligente

Acesta este, fără îndoială, chestia din sfera blockchain-ului. Are beneficii semnificative atunci când este utilizat. Și acum fiecare blockchain vrea să includă acest concept.

Din fericire lui Nick Szabo, acest concept a devenit, de asemenea, o realitate în Stratis.

Contractele inteligente permit executarea tranzacțiilor fără a fi nevoie de terți.

Toate implementările de contracte inteligente sunt similare, singura diferență vine în dezvoltarea eficientă. Contractele inteligente Stratis sunt scrise în C #, ceea ce este comun, ușor și puternic. Acest lucru oferă dezvoltatorilor timp ușor pentru a avansa contractele inteligente din Stratis.

Un alt avantaj este că oamenii pot crea sisteme de contracte inteligente pe același blockchain. Iar existența contractelor inteligente nu va perturba blockchain-ul principal.

Într-o versiune ulterioară, echipa Stratis va adăuga suport pentru F #. O limbă populară în sectorul financiar.

Blockchain-as-a-Service (BaaS)

Stratis este implementat ca serviciu. Devine astfel o platformă BaaS. De fapt, blockchain-urile care rulează în rețea sunt accesibile prin cloud.

Deci, pentru corporații, nu este nevoie să aveți un nod complet complet pentru a accesa blockchain-ul lor specific. Avantajul este că sistemul eliberează resursele unei corporații.

Această dezvoltare promovează adoptarea blockchain-ului în toate companiile. Companiile folosesc blockchain-ul bazat pe cloud, contracte inteligente și aplicații.

Rețele securizate

Aceasta este proprietatea inerentă a blockchain-urilor. O răsucire a acestei proprietăți există pentru Stratis.

Echipa a dezvoltat Stratis pe Bitcoin. Astfel, aduce cu sine avantajele de securitate ale Bitcoin. De acolo, Stratis încearcă să atenueze neajunsurile Bitcoin. De exemplu, împreună cu Stratis dezvoltatorii pot implementa aplicații pe Bitcoin.

Rețele accesibile

Creșterea dezvoltării blockchain-ului este la maxim. Va rămâne așa pentru viitorul previzibil, deoarece fiecare entitate pare să aibă blockchain-ul său. Stratis prevede această perspectivă.

Drept urmare, Stratis are avantajul de a propulsa blockchain-urile publice și private. Acest lucru este posibil cu jetoanele STRAT care au valoare nativă pentru platformă.

Există un avantaj în a avea un blockchain privat. Puteți crea și personaliza aplicații în funcție de nevoile dvs..

În plus, există costul redus al executării hardware-ului la jetoanele miniere datorită dovezii mizei.

Implementare cu un singur clic

O altă proprietate bună pentru aproape toate nivelurile în dezvoltare. Compania dvs. nu dorește să ia tot timpul încercând să configureze un blockchain.

Cu această caracteristică, dezvoltatorul va utiliza un implementator blockchain cu un singur clic. Funcția promite o întreagă rețea într-un singur clic. Cine nu și-ar dori o astfel de comoditate Stratis?

Funcția cu un singur clic va genera un blockchain provenind din lanțul părinte. Puteți implementa cu ușurință un lanț lateral personalizabil.

Această abilitate se extinde în continuare la alte blockchains. Puteți implementa un blockchain pe alte platforme precum Ethereum și Bitcoin. În plus, caracteristicile oferite în mod nativ în celelalte blockchains pot fi exploatate.

Platforma ICO

În trecut, majoritatea ICO-urilor funcționau pe Ethereum. Și a văzut balonarea rețelei datorită numeroaselor ICO-uri care rulează pe blockchain-ul principal. Există o opțiune nouă și mai bună în Stratis.

În mai 2018, Stratis a lansat produsul complet cu o funcție bogată de utilizat. Garantează implementarea în câteva minute utilizând clicul Deploy to Azure.

Platforma ICO Stratis are:

 • Design personalizabil care se va conforma cu ușurință brandingului dvs. unic
 • Utilizarea de fiat, BTC, STRAT și alte peste 50 de altcoins suplimentari
 • Serviciul Know-Your-Customer pentru a preveni utilizarea spălării banilor
 • Portofele ierarhice deterministe (HD) pentru a asigura colectarea fondurilor
 • Utilizarea gratuită a platformei ICO reducând costul ridicat al finanțării participative

Platforma îmbunătățește drastic experiența utilizatorilor atât pentru emitenții ICO, cât și pentru colaboratori – Chris Trew, CEO Stratis

Eficiența pe Stratis ICO va face ca întreprinderile să-l folosească și, la rândul său, să provoace un trafic mai mare. Astfel, o creștere benefică a valorii jetonului STRAT

Lanțurile laterale

Blockchain-urile suplimentare pe care oamenii le implementează pe Stratis sunt lanțuri laterale private. Permit personalizarea profitând de proprietățile blockchain-ului părinte. În plus, puteți face și actualizări ale lanțului lateral fără a-i afecta pe ceilalți.

În iunie 2018, Stratis a lansat Alpha Federated Sidechains.

Companiile vor avea capacitatea de a-și implementa lanțul lateral. Funcția de lanț lateral are:

 • Lanțuri laterale personalizabile cu funcții flexibile precum consens, dimensiunea blocului și confidențialitate
 • Blockchain scalabil
 • Tranzacții între lanțuri între lanțul părinte Stratis și lanțurile laterale

Echipa lucrează la o versiune ulterioară pentru a permite contractele inteligente pe lanțuri laterale.

Proiectul a marcat caracteristica curentă cu un mediu de testare. Echipa numește mediul Apex. Testarea a arătat că Apex interacționează cu lanțul principal într-un mod perfect. Și utilizatorii pot încerca acest lucru cu tranzacțiile cu monede TSRAT și TAPEX.

Lanțurile laterale oferă un mijloc de aprovizionare rapidă, sandbox și implementare a unui blockchain personalizat adaptat proceselor specifice ale întreprinderii – Chris Trew

Integrare gateway Fiat

Această caracteristică este concepută în Stratis încă de la început. Instituțiile financiare vor transfera valoare ușor acceptată de consumatorii obișnuiți. Valoarea transferată în acesta va fi supusă unei volatilități dăunătoare.

În cele din urmă, companiile se pot bucura de cele mai bune din ambele lumi, cu respectarea politicii. Astfel, companiile se vor bucura de viteză tranzacțională, costuri, transparență și stabilitate valutară.

Portofel Breeze

Portofelul Breeze are ca scop creșterea confidențialității financiare a utilizatorilor Stratis și Bitcoin. Portofelul îi adaugă inovațiile TumbleBit.

De asemenea, pentru îmbunătățirile de confidențialitate, există sistemul de blocare completă a plății securizate.

Echipa de proiect extinde, de asemenea, protocolul Stratis Financial Privacy. Protocolul asigură un protocol de încredere și descentralizat în blockchain și sidechains.

TumbleBit a fost selectat după mai multe considerente, deoarece:

 • Tranzacțiile sunt nelegabile și private
 • Sigur: nimeni nu poate fura plăți – deci proprietatea care nu este de încredere
 • Este compatibil cu protocolul bitcoin
 • Schimb fără încredere ca schimb sigur al perechii Bitcoin-STRAT

Relația dintre Stratis și Bitcoin va vedea un aflux de utilizare a Stratis din partea comunității Bitcoin. Acesta va transforma acest portofel în portofelul implicit pentru utilizare în cele două comunități criptografice.

Masternodes

Stratis masternodes într-un moment inevitabil al industriei. Blockchain-ul va oferi servicii utile, menținând în același timp serviciile descentralizate și rezistente la manipulare. Implementarea timpurie este Breeze Privacy Protocol. Dar există anticipare în plus față de servicii.

Funcția masternode include:

 • Masternode live rulează pe Microsoft Azure
 • Suport pentru protocolul de descoperire a serviciului configurat pentru a rula protocolul de confidențialitate Breeze
 • Funcție de verificare colaterală care necesită ca operatorul să aibă 250000 STRAT în adresa urmărită, stimulând furnizarea resurselor adecvate cerute de rețea.

Funcția masternode oferă o schimbare rezistentă la mecanismul de publicitate și descoperire.

Segwit Ready

Deși controversată, această caracteristică poate fi activată cu ușurință. Dezvoltatorii l-au construit în baza de cod Stratis.

Este o caracteristică semnificativă în creșterea vitezei tranzacțiilor. Realizează viteza împărțind o tranzacție în două sectoare. Și elimină semnătura de deblocare. În plus, adaugă semnătura ca o nouă structură la sfârșitul tranzacției.

Identitatea Stratis

Dezvoltarea Stratis prevede gestionarea identității. O cerință pentru reglementarea criptomonedelor a fost motivația acestui concept.

Ca răspuns la aceasta, Stratis a construit o aplicație pentru gestionarea identității în KYC. Și aplicația vă validează identitatea o dată și mai târziu, este nevoie doar de atestare. Aplicația este un parteneriat între Stratis și Escalate Group.

Aplicația rulează pe Stratis folosind Proof-of-Concept. De fapt, identitățile sunt un registru imuabil care poate fi împărtășit cu alții.

Aveți grijă că nu vor fi partajate date personale fără permisiunea dvs. prealabilă.

În mod unic, aplicația valorifică soluțiile de afaceri ale Microsoft. Și acestea sunt beneficiile suportate:

 • Utilizează conturi sociale, e-mailuri și ID-uri personalizate
 • Există suport pentru standarde deschise și pentru toate platformele
 • Securitatea și scalabilitatea sunt asigurate
 • Promovarea mărcii dvs. utilizând o soluție white label
 • Puteți personaliza experiența de identitate

Au aplicația iOS și Android. Dar aplicația Android există ca o versiune beta.

Responsabilitatea socială a lui Stratis?

Academia Stratis

Responsabilitatea socială este un aspect la care se uită Stratis. Adică Stratis vrea să ajute societatea imediată.

Stratis a deschis ușile academiei lor. Scopul academiei va fi un hub unde dezvoltatorii să învețe. Dezvoltatorii vor învăța abilități neprețuite legate de tehnologia blockchain.

Centrul este online în acest moment. Există ca o bibliotecă de conținut care acoperă bazele blockchain-ului. În plus, are și module de învățare pentru caracteristici individuale pe platforma Stratis.

Materialul de învățare este aranjat în format de capitol pentru fiecare dintre ofertele de produse ale lui Stratis.

Forme de achiziție Stroken Token

Piața Stratis

Potrivit CoinMarketCap, fiecare STRAT are o valoare de 2,70 USD. În acest moment, capitalizarea de piață este de peste 250 de milioane de dolari.

Cu potențialul unei creșteri enorme, s-ar putea să vă înclinați să o dobândiți. Însă întrebările despre minerit și cumpărare vor pleca în tine.

Acum, veți învăța modalitățile de a-l obține.

Este posibil mineritul?

În etapele inițiale, mineritul era posibil pe Stratis. Dar, de acum, se folosește algoritmul POS. Prin urmare, nu poți să-l al meu. Mai degrabă puteți miza monedele existente pentru a obține mai mult.

Nu uitați că miza implică să țineți monede în portofel. Și blockchainul vă va răsplăti sub formă de interes. Deoarece miza ajută la securizarea rețelei, sistemul plafonează rata dobânzii la 0,5-1% pe an.

Monedele existente vă predispun să le achiziționați prin cumpărare anterioară.

Deci, cum se cumpără??

Cum se cumpără Strats

Puteți cumpăra STRAT pe bursele criptografice stabilite, cum ar fi:

 • Bittrex
 • Binance
 • Poloniex
 • GDAX
 • zodia Gemeni

Pe bursă, listarea comună a perechilor este cu Ethereum și Bitcoin. Acest lucru înseamnă că trebuie să schimbați moneda fiduciară fie pentru Ethereum, fie pentru Bitcoin.

Eterul achiziționat sau BTC este apoi schimbat cu STRAT.

După ce aveți jetoanele Stratis, trebuie să le utilizați sau să le stocați în funcție de strategia dvs. Depozitarea depinde de preferințele dvs. Iată opțiunile:

 • Portofel Electrum – Stratis
 • Portofel Stratis-QT pentru miza
 • Portofel Breeze
 • Portofel Ledger Nano S (hardware pentru securitate maximă)

Harta rutieră Stratis

Drumul Stratis este plin de caracteristici ambițioase și lansări de produse. Unele dintre funcții sunt în curs de desfășurare, în timp ce altele echipa a reușit să lanseze versiuni complete.

Iată lista cu detaliile foii de parcurs ale acestora:

Credite de imagine: Stratis

Echipa a lansat versiunea completă a:

 • Platforma ICO a fost complet lansată
 • Aplicația iOS Stratis Identity
 • Academia Stratis cu secțiunea comunitate

Echipa lucrează la:

 • Full Node și GUI-ul său în versiunea beta Mainnet
 • Aplicația Android Stratis Identity în versiunea beta
 • Lanțuri laterale în versiune alfa
 • Breeze Privacy Protocol în lansarea Mainnet Beta
 • Smart Contract în versiunea alfa

Acestea nu se limitează la caracteristicile enumerate. Echipa va dori să se asigure că Stratis este remarcabil și ambreiajul ca blockchain de top. Așadar, căutați noi caracteristici, deoarece foaia de parcurs a acestora se bazează pe sferturi ale anului.

Parteneriate Stratis

În criptografie, proiectele versurilor trebuie să se asocieze cu alții pentru a crește influența. Stratis a reușit parteneriate neprețuite în Escalate Group, Gluon, C # Corner, Beyond Global Trade și Earth Twine.

Parteneriatul Stratis- Earth Twine creează un blockchain dedicat pentru urmărirea datelor din industria internațională a fructelor de mare. Sistemul include și SPARKL. De asemenea, oferă mijloace pentru urmărirea datelor pentru conformitatea INN.

Dincolo de tranzacțiile comerciale globale în industria prelucrătoare. Are o prezență în China, Singapore, SUA și Taiwan. Deci, logodna cu Stratis a găzduit ICO-ul lor pe platformă.

Împreună cu Stratis, putem optimiza procesele, combate contrafacerile și îmbunătăți încrederea în comerț. – Peter Chin, fondator și CEO Beyond Global Trade

Stratis Concurenți

Competiția pentru Stratis există în Ethereum, Ark, Lisk și Rise.

Lisk este, fără îndoială, cel mai mare concurent direct pentru Stratis în oferirea de sidechains. Cu toate acestea, spre deosebire de Stratis, Lisk este scris în JavaScript. Blockchain-urile sunt, de asemenea, publice și utilizează dovada delegată (DPOS).

Ark și Rise sunt, de asemenea, concurenți la Stratis. Nu numai că acceptă mai multe limbi dincolo de C #, ci și lanțuri laterale. De asemenea, ei folosesc DPOS, care este potențial pentru centralizare și atacuri.

Gânduri finale

Platforma Stratis este în sine un mare potențial.

STRAT, ca simbol, a atins maximul istoric de aproximativ 20 USD. Acest lucru arată că echipa a depus mult efort pentru a avansa Stratis.

Mai mult, lumea reală folosește Stratis. Aplicațiile includ furnizarea de cercetare medicală, logistică de afaceri pe internet și soluții fintech.

În nișa BaaS, Stratis are multe de oferit în viitorul apropiat, pe care dezvoltarea continuă.

Găsiți mai multe detalii despre site-ul web și stare de nervozitate.

* Declinare de responsabilitate: articolul nu trebuie considerat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me