Piața criptografică are abia un deceniu și, din punct de vedere istoric, nu există niciun alt atu care să fi fost creatorul bogăției pe termen lung decât criptomoneda!

De la a fi o investiție marginală la o senzație globală, criptomoneda a atras cu succes o atenție imensă. Și acum apare ca viitor al comerțului. În timp ce multe monede virtuale sunt deja în centrul atenției și și-au făcut succes cu succes către piața comercială. Unele sunt încă sub capotă. Mai mult, explozia prețului și caracterul proeminent al acestor valute au dus, de asemenea, la creșterea altor zeci de valute, Tron fiind singura. Dar știi ce este Tron?

Tron: Cea mai mare rețea de operare bazată pe blockchain!

Fondat de către Justin Sun, Tron este un protocol descentralizat bazat pe blockchain care își propune să creeze un ecosistem de divertisment digital gratuit prin utilizarea tehnologiei de rețea p2p și blockchain.

Oferind suport pentru diferite rețele blockchain precum Bitcoin, Ethereum, Qtum, EOS și multe altele, Tron va permite utilizatorilor să publice, să stocheze și să dețină date pe blockchain în mod liber și sigur.

Mai mult, în forma descentralizată, auto-dirijată, Tron va decide abonarea și distribuirea conținutului. De asemenea, va permite generatorilor de conținut să elibereze și să difuzeze tot conținutul fără a oferi bani intermediarilor.

În plus, acest activ digital își propune să remodeleze modul în care societatea globală emergentă interacționează și tranzacționează prin internet și blockchain într-un ecosistem descentralizat.

Deci, cum veți folosi Tron?

Sub forma unei monede numite Tronix (TRX)!

Ce este Tronix?

Acum, că știți ce este Trox, spuneți-ne despre moneda sa, Tronix. Tronix sau TRX este simbolul sau moneda nativă a lui Tron care poate fi cumpărat cu ușurință prin schimbul de valute precum Bitcoin sau Ethereum.

TRX în piață:

TRX a existat la sfârșitul lunii septembrie 2017 și, de atunci, valoarea prețului monedei a crescut. Conform statistici plafonul pieței TRX este de 2,4 miliarde USD.

Cum funcționează tranzacțiile TRX?

La fel ca alte monede digitale, tranzacțiile cu monede TRX funcționează prin registru public. Registrul public va stoca istoricul fiecărei tranzacții și va urmări fiecare tranzacție cu precizie.

De asemenea, modelul de tranzacție al TRX este similar cu cel pe care îl folosește Bitcoin, cu excepția faptului că Tron a îmbunătățit securitatea prin UTXO.

Tehnologie care susține Tron:

Tehnologia Tron Blockchain

Credite Imag: Tron

Rețeaua blockchain a TheTron va funcționa pe modelul UTXO (Unspent Transaction Output), utilizat în mod obișnuit de Bitcoin și alte blockchains populare. UTXO va utiliza rezultatele tranzacției necheltuite pentru a verifica dacă tranzacția este legală sau nu.

Practic, Tron se bazează pe două tehnologii:

Platforma Tron:

Tron va dispune de o aplicație Blockchain Interface, interfața dintre blockchain și aplicație și va sprijini contractele inteligente care sunt scrise în Javascript.

Mai mult, platforma va utiliza o bază de date cu grafice, care va permite Tron să stocheze date și structura rețelei. Acest lucru va asigura căutarea rapidă a căilor, procesarea rapidă și capacități sporite de căutare.

Ecosistem de schimb de conținut:

Ecosistemul comun al Tron se bazează pe blockchain-ul Tron. Acesta va permite utilizatorilor să încarce direct conținutul partajabil; și elimină nevoia de intermediari (Google, YouTube, Spotify, Apple etc.).

Fiecare răspuns (clic, clap, like share etc.) de pe piesa partajată va fi dat proprietarului conținutului sub forma jetonului valutar Tron.

Platforma va elimina, de asemenea, controlul cenzurii și alte probleme de confidențialitate care împiedică calea furnizorilor de conținut.

Tasta Fmâncăruri din Tron:

Caracteristici cheie Tron

Credite imagine: Tron

Pentru ce este proiectat Tron? Tron este de a oferi toată puterea conținutului online în mâinile utilizatorilor. Unele dintre beneficiile utilizării acestei cripto-monede sunt:

Eliberarea datelor:

Unul dintre avantajele majore ale Tron este că va oferi utilizatorilor săi date gratuite și necontrolate pentru a avea proprietarul original al conținutului creat..

Rata de tranzacție rapidă:

Deoarece moneda este potențial avansată decât ETH și toți ceilalți concurenți, va oferi o rată de tranzacție ridicată de aproximativ 10.000 TPS. De asemenea, TRX poate gestiona peste 2.000 de tranzacții pe secundă non-stop.

Tron High Performance

Credite imagine: Tron

Taxă de tranzacție zero:

Tron va percepe comisioane de tranzacționare de la zero la ultra-mici pentru a transfera moneda de la o sursă la alta.

Coinburn coerent:

Arderea monedei va apărea dacă o nouă aplicație dApp se va înregistra pe platforma blockchain, reducând astfel lanțul general de aprovizionare.

Acest lucru înseamnă că, cu cât popularitatea platformei este mai mare, cu atât va fi mai mare numărul de dApp-uri și mai mare va fi coinburn.

Extensibilitate puternică:

Datorită popularității în creștere a fondatorului Tron, Justin sun, moneda dinaintea lansării sale are deja 100 de milioane de utilizatori. Prin urmare, va avea cu siguranță un suport solid de la multe dApp-uri, sporind astfel utilizarea sa.

ICO personal:

Cu Tron, utilizatorii își vor putea începe propriile ICO-uri oferindu-le monedele digitale.

Suportă Java:

Spre deosebire de alte monede digitale care utilizează limbaje de programare complexe, platforma deschisă Tron este construită pe JavaScript. Înseamnă că va fi mult mai ușor să scrieți contracte inteligente și să dezvoltați dApp-uri.

Cum se păstrează Tron Coin:

Deoarece TRX este început ca un jeton ERC-20, îl puteți stoca în orice portofel care acceptă jetoane ERC-20. Puteți utiliza orice dispozitiv hardware precum portofelul TREZOR sau Ledger Nano S pentru a stoca Tronix. Unele portofele software precum Jaxx sau Exodus și MEW (MyEtherWallet) sunt, de asemenea, pentru stocarea Tronix. Odată ce Mainnet a intrat în funcțiune, a existat un proces de migrare a monedelor, continuați după această migrare Aici. De la migrare, ar trebui să stocați TRX-ul în portofelul Tron.

Așteptări de la Tron!

În epoca în care toată crearea de conținut pe Internet se află în mâinile unor conglomerate precum Apple, YouTube, Google etc., Tron va pune puterea deținerii de conținut înapoi în mâinile utilizatorilor..

De exemplu, plătiți niște bani „bărbaților de mijloc” pentru a genera conținutul TĂU pe blogul, site-ul dvs. sau orice altceva de pe internet. Aceste companii nu numai că fac bani din acele conținuturi, dar vor profita și din fluxuri, aprecieri și clicuri care vin pe conținutul dvs..

Cu toate acestea, Tron va deveni ecosistemul mondial de divertisment gratuit, oferind toate profiturile în mâinile creatorului. Aceasta înseamnă, de asemenea, dacă un utilizator Tron va crea conținutul, să presupunem un blog, îl poate încărca direct pe blockchain-ul Tron, obținând astfel toate profiturile.

Unele speculații afirmă, de asemenea, că această criptografie va deveni al treilea web care permite oamenilor să utilizeze rețeaua descentralizată și deschisă a internetului.

Mai mult, întrucât Trion este construit folosind un limbaj de nivel înalt, acesta va permite viitorilor dezvoltatori să folosească orice limbaj de programare pentru a proiecta orice în proiectarea software-ului deschis..

Mai mult, să vină?

Acum știi ce este Tron, trebuie să știi multe altele. Tron este un proiect pe termen lung care include un set diferit de faze, cu scopul de a implementa multe tehnologii blockchain diferite care sunt încă sub capotă..

Exod:

Exodus oferă utilizatorilor o platformă fiabilă și gratuită pentru stocarea p2p și distribuirea conținutului.

Odiseea:

În această fază, stimulentele economice vor fi introduse conținutului energetic și creatorilor acestuia. Utilizatorii obțin profit din conținutul pe care îl vor crea, distribui sau distribui.

Apollo și Great Voyage:

A treia și a patra etapă vor încerca să abordeze problemele legate de dividende și se vor concentra pe asigurarea liberei circulații a valorii către utilizatori.

Star Trek:

Aceasta va crea o platformă de jocuri online descentralizată pentru a permite dezvoltatorilor să construiască liber. Acesta va monitoriza funcțiile pieței, va monetiza traficul și va facilita structura autonomă a jocurilor.

Eternitate:

Ultima etapă ar putea fi în 2027, va permite dezvoltatorilor controlul complet pentru a configura și a finanța în comun dezvoltarea jocului. Utilizatorii vor investi în jocuri pe care vor să le construiască și vor influența și viitorul pieței jocurilor.

Concluzie:

Dintre toate monedele digitale, Tron este una dintre cele mai rapide creșteri și cele mai ambițioase!

În timp ce magia lui Tron este încă acoperită, cu siguranță vor exista mulți ochi care așteaptă să vadă cât de bine se dezvoltă.

Dacă Tron intră în acțiune, acesta va ajuta persoanele care caută un protocol descentralizat să comercializeze conținut.

Actualizare: TRON mainnet va deveni oficial independent pe 25 iunie 2018. De asemenea, există deja 15 dApp-uri deasupra platformei Tron. Aflați mai multe despre aplicațiile TRON Aici.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me