Blockchain-ul ne revoluționează lumea în timp ce vorbim. Cu toate aceste aspecte diferite în centrul atenției, suntem siguri că avem nevoie de unul și pentru industriile noastre! Blockchain-urile ne ajută să facem tranzacții oriunde, cu o mică taxă.

De asemenea, putem utiliza funcția lor de contract inteligent pentru a face din orice proiect un succes imens. Având în vedere toate aceste schimbări, o platformă concepută exclusiv pentru afacerile noastre nu ar fi un lucru rău, nu-i așa??

Cu siguranta nu! Imaginați-vă doar o platformă în care întreaga noastră rețea de afaceri se conectează între ele fără autorități centralizate superioare.

Ce? Crezi că este imposibil? Evident nu!

Un nou nume se ridică drastic în timp ce vorbim. Numele este VeChain (VEN)!

Deci, ce este VeChain (VEN)?

Ei bine, VeChain este o nouă platformă blockchain, care poate reuni toate industriile într-un singur loc.

Destul de cool, nu crezi? Să vedem „ce este VeChain (VEN)?” Și cum funcționează sistemul.

Ce este VeChain: o viziune diferită pentru companii

VeChain (VEN) folosește structura descentralizată a blockchain-ului pentru a stabili platforma. Deci, ca orice altă tehnologie blockchain, VeChain are și structura de bază a platformei blockchain de bază.

Dar dezvoltatorii au actualizat într-o mare măsură scara. Platforma este acum un sistem organizațional scalabil, fiabil și distribuit care rulează fără a fi nevoie de nicio autoritate centrală.

De asemenea, veți avea acces la orice informație legată de produsele cu care aveți de-a face acum. Dar trebuie să fii acționar pentru asta. VeChain permite o vizualizare completă a oricărui produs. Acest nivel de acces leagă diferite operațiuni comerciale, cum ar fi gestionarea lanțului de aprovizionare.

digitalizarea lumii

Credite pentru imagine: VeChain WhitePaper

La fel ca numele său VeChain, leagă toate părțile unei companii și asigură un rezultat fructuos. Managementul lanțului de aprovizionare nu poate fi niciodată mai ușor decât acest lucru.

Utilizarea VeChain pentru a rula protocoalele ar însemna 100% transparență între un client și o organizație de afaceri. Deci, nu mai este loc pentru escrocherii!

Nu este grozav?

Le voi analiza mai mult rețeaua și procesul de lucru în acest ghid pentru începători: ce este VeChain (VEN) pentru a clarifica lucrurile.

Istoria și calificările echipei VeChain?

Călătoria VeChain a început în 2007. Moneda tocmai a fost lansată recent în 2014. În stadiul său inițial, a încercat să creeze rețeaua blockchain către IoT în 2016. După aceea, a colaborat cu multe companii de top pentru afaceri în domeniul logisticii, bunurilor de lux. , alimente, droguri și chiar agricultură.

Acum VeChain deține birourile lor din Tokyo, Paris, Singapore și Shanghai!

A fost prima criptomonedă care a avut un impact semnificativ asupra vieții reale și și-a asigurat acordul cu guvernul chinez.

În doar cinci luni, s-a clasat pe locul 16 printre toate criptomonedele, ceea ce este o afacere imensă. Apoi, s-a redenumit VeChain Thor astăzi (30 iulie) și sa stabilit în sfârșit ca o platformă pentru industriile de afaceri.

Știi ce? VeChain este prima criptomonedă care nu a avut niciun randament negativ în primele trei luni. Vorbește despre influență, corect?

În loc de asta, a câștigat mai mult de 28% în aprilie 2018.

VeChain se îmbunătățește constant de către echipă, iar biroul central al acestora este în Singapore. Sunny Lu, CEO VeChain (VEN), are o faimă destul de mare în comunitatea blockchain.

Înainte de VeChain, el a fondat o altă companie numită Qtum, care este unul dintre cei mai mari rechini de pe piața criptografică. A fost implicat în Louis Vuitton China.

Echipa inițială este formată din peste 90 de angajați, aproape toți sunt dezvoltatori. Directorul tehnic al grupului, Gu Jianliang are o experiență de 18 ani în această nișă. COO Kevin Feng, a lucrat la multe alte proiecte tehnologice împreună cu VeChain în cei 12 ani!

Deci, vedeți că fiecare membru de frunte al acestei echipe este foarte calificat pentru a face acest lucru un succes imens.

Am adăugat, de asemenea, mai multe detalii despre lansarea recentă a VeChain Thor în acest ghid „Ce este VeChain (VEN)”.

Lansarea lui VeChain Thor: Începutul unei noi ere

Începând de astăzi, VeChain și-a lansat cu succes VeChain Thor’s MainNet. Primul bloc a fost exploatat cu succes la 08:00:09 AM. Cu acest bloc, începe noua călătorie a VeChain. Alte blocuri sunt în prezent create de către 101 noduri master de autoritate.

Deci, pentru câteva zile, VeChain Thor va ocupa ceva timp pentru a fi pe deplin funcțional. MainNet va permite acum tuturor utilizatorilor VeChain să gestioneze propriile tranzacții și să susțină aplicații descentralizate.

După lansare, CEO-ul VeChain, Sunny Lu, și-a luat rămas bun de la Ethereum. VeChain este rezultatul inspirației din Ethereum. Tehnologia blockchain a lansat chiar o mașină virtuală Ethereum pentru a fi compatibilă cu toate proiectele bazate pe Ethereum.

Deși Ethereum l-a inspirat, avea încă un set propriu de coduri pentru optimizarea întregii industrii și includerea diferitelor mecanisme de afaceri.

Au fost adăugate și câteva caracteristici suplimentare. Dar acum, în sfârșit, este liber de Ethereum și începe ca o entitate complet nouă.

Acum să vedem ce schimbări au făcut.

Cronologie VeChain Lauch

Credite pentru imagine: VeChain WhitePaper

Ce este noul rezumat al actualizării VeChain?

  • Noi blocuri Thor VeChain: MainNet este în funcțiune și produce în prezent un bloc nou la fiecare cincisprezece secunde.
  • Migrația: VeChain a fost un blockchain privat după lansarea inițială în 2014. În acest moment, odată cu noua versiune a domeniului public, rețeaua poate migra în cele din urmă către un blockchain public. Fiecare dApp existentă va începe migrarea în curând și va adăuga valoare întregului sistem.
  • Stare sincronizare: Windows și MacOS vă vor permite să analizați starea actuală a rețelei Thor globale. Puteți vedea jetoanele VET și soldul VTHO de la conectarea la rețea. Cu aceasta, veți putea urmări și procesul contului dvs.!

Token Swap

Dacă doriți să utilizați VeChain Thor pe deplin, va trebui să schimbați jetonul VEN existent cu jetonul VET. Deci, veți obține în cele din urmă o monedă bazată pe VeChain în loc de un simbol bazat pe Ethereum. Jetonul ERC20 VEN va deveni acum VET.

Schimbul de jetoane va începe la mijlocul lunii iulie, dar datele ar putea varia. În primul rând, schimburile își vor schimba VEN-ul existent cu VET. Rația swap-ului VEN va fi 1: 100. Aceasta înseamnă că pentru fiecare VEN veți primi 100 de jetoane VET pe parcursul întregului proces de schimb.

De ce creșterea?

Ei bine, este pentru a crește numărul total de aprovizionare cu VeChain Thor pe piață. Va facilita accesul. Unele schimburi populare precum Kucoin, Binance și Bithumb au declarat că vor schimba jetoanele automat pentru utilizatorii lor. Utilizatorii nu ar trebui să facă nimic pentru a face schimbul.

Deci, dacă ați cumpărat jetoanele VEN din aceste schimburi, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la swap.

Ce este VeChain Thor Sync Client?

Clientul Thor Sync vă va permite să accesați rețeaua principală a VeChain Thor. Este cam asemănător cu etherscan.io. Cu clientul, veți obține acces ușor pentru scanarea adreselor, tranzițiilor și chiar blocurilor disponibile în rețea.

Ei bine, în prezent este disponibil numai pe MacOS și Windows. De asemenea, îl puteți descărca de pe pagina Lansări Github.

Nou sistem de portofel VeChain

Acum, că are propriul său MainNet separat, este logic să aibă un portofel separat pentru asta. VeChain Thor acum poate trimite și primi jetoane VET și jeton de putere Thor. Noul portofel vă va păstra VET-ul în siguranță și va trebui să păstrați expresia cheie de rezervă pentru a-l accesa.

Până la 1 august, după finalizarea swap-ului, monitorizarea nodului X va continua și până la sfârșitul lunii august VeChain Thor se va integra în portofele de tip hardware precum Ledger Nano S.

VeChain dă lumină asupra situației din viața reală

Vrei să știi cum funcționează? Ei bine, permiteți-mi să vă dau un exemplu pentru a clarifica scena.

Acum, lumea trece prin unele crize majore. Una dintre provocările enorme este de a face față medicamentelor necorespunzătoare și contrafăcute. Imaginați-vă că o companie de medicamente din SUA deține un brevet exclusiv pentru un medicament.

Medicamentul este fabricat numai în SUA și nicăieri altundeva. După producerea medicamentului, acesta este livrat pe tot globul. Să presupunem că unii din Australia au nevoie de acest medicament.

Pentru a-i aduce acest medicament, trebuie să parcurgă o distanță mare, fără a menționa îngrijirea specifică de care ar putea avea nevoie pentru a-l păstra în siguranță.

Structura VeChain Business

Credite pentru imagine: VeChain WhitePaper

Să specificăm că trebuie să fie stocat peste zero grade și sub cinci grade Celsius. De asemenea, nu puteți trimite medicamentul pe calea aerului, deoarece presiunea aerului se modifică în transportul aerian. De asemenea, va trebui să vă asigurați că medicamentul este autentic și provine numai din sursa credibilă.

Deci, cum gestionați toate aceste specificații în consecință? Vă puteți asigura un produs 100% pur și autentic fără erori umane?

Nu cred.

Aceasta este situația în care VeChain intră în joc.

Ce este VeChain’s Solve pentru această problemă?

Pentru a face față situației, VeChain folosește o metodă diferită. Digitalizează tot procesul, începând de la expediere până ajungând la pacientul din Australia. VeChain va eticheta fiecare produs cu un anumit ID unic, care nu mai poate fi modificat.

De asemenea, va atribui produsele cu senzori și RFID-uri. Acești senzori vor înregistra și chiar difuza produsele din jurul mediului și stării. Aceste informații vor fi autentificate automat în rețeaua blockchain.

Deoarece rețeaua este un lanț public, părțile interesate începând cu producătorul, partenerii de aprovizionare și chiar și clientul vor primi informațiile din sistem fără probleme.

cum funcționează Vechain

Credite pentru imagine: VeChain WhitePaper

Așadar, data viitoare când comandați produsul din străinătate sau din orice alt loc, veți putea vedea exact unde și cum este produsul!

De fapt, această nouă tehnologie sau metodă mi se pare destul de interesantă. Imaginați-vă cât timp și bani ar economisi pe termen lung și, de asemenea, veți putea obține produse autentice fără probleme.

Procesul de lucru

Producătorii trebuie să utilizeze un identificator unic care este compatibil cu sistemul VeChain pe fiecare produs, în timpul procesului de ambalare. Este ca un dispozitiv de urmărire, care va conecta și alte informații.

Dacă doriți să vedeți pachetul, veți avea nevoie de aplicația cititor VeChain RFID. Aplicația funcționează pe fiecare dispozitiv mobil, astfel încât consumatorii vor trebui doar să se conecteze și să vadă unde este sau dacă este autentică sau nu!

Trucul este să plasați etichetele la un anumit moment. Dacă producătorii o pot seta atunci când nu este posibilă falsificarea, nu vor mai trebui să se îngrijoreze de medicamentele contrafăcute. În acest fel, nimeni nu va putea înlocui drogurile sau nu va face nimic pentru a dăuna conținutului.

Cu aceasta, puteți monitoriza și temperatura și presiunea aerului!

Sunt mult mai multe de unde provin acestea.

VeChain Thor: Super-eroul pentru afaceri

Nu este vorba doar de droguri. Puteți utiliza aceleași metode pentru a urmări alte produse. Este o revoluție extraordinară pentru producători, deoarece aceștia pot fi în sfârșit în pace și pot obține canalul adecvat de care au nevoie.

Ethereum este, de asemenea, o altă platformă excelentă care folosește o gamă largă de aplicații descentralizate. Ca și ea, VeChain folosește și platforma blockchain. Pentru a face acest lucru, folosește servicii cloud cu Internetul obiectelor (IoT) și asigură o simplificare a activităților de afaceri.

VeChain s-a asociat deja cu un brand european de lux din piele. Compania integrează cipurile NFC în produsele lor din piele și apoi le livrează clienților lor. Astfel, clienții pot verifica singuri autenticitatea.

toate luxurile împreună în VeChain Thor

Credite pentru imagine: VeChain WhitePaper

Nu numai acest lucru, ci și în industria auto. Producătorul va încărca detaliile mașinii în rețeaua blockchain, inclusiv piese de schimb, service și autenticitatea acestora.

Ele pot include, de asemenea, orice evidență de furt sau polițe de asigurare împreună cu mașinile. Deci, odată cu încărcarea tuturor acestor informații, orice parte o poate folosi, cum ar fi compania de asigurări sau partenerii de servicii și multe altele.

Puteți utiliza VeChain și în sectorul agricol. Tot ce trebuie să faceți este să activați echipamentele de monitorizare și supraveghere a datelor în timp real. Astfel, veți obține cel mai înalt nivel de producție pe care vi-l poate oferi ferma dvs..

Deci, nu numai că scapă de produsele contrafăcute, dar asigură și cele mai bune rezultate posibile.

Predicția și starea prețului VeChain

După lansarea inițială ICO, prețurile au crescut spre deosebire de oricine altcineva. Acum, prețurile sunt stabile și variază între 9,45 $ – 2,48 $, conform CoinMarketCap. Chiar dacă a scăzut puțin față de săptămâna trecută, totuși se menține ferm pe piață.

Diagramele și starea VeChain

Credite imagine: CoinMarketCap

Aprovizionarea cu jetoane în circulație este acum de 550.061.872 VEN, iar cantitatea totală de aprovizionare este de 873.378.637 VEN.

Cu această cantitate masivă de aprovizionare, industria deține acum un capital de 1.364.477.980 USD! Valoarea de piață este o mare problemă pentru o companie blockchain!

VeChain se situează acum pe locul 17 între 1597 criptomonede. Odată cu creșterea sa, este corect să presupunem că va fi în curând una dintre primele 10 criptomonede din lume.

Jetonul VEN / VET

Căutați jetoanele VEN sau doriți să investiți în VeChain?

Comercianții VeChain sunt toți cei populari. Comercianții VeChain sunt Binance, HitBTC, COSS și BIgOne. Cu toate acestea, puteți cumpăra această criptă doar cu alte criptomonede precum Ethereum sau bitcoin.

Achiziționarea cu bani fiduciari direcți încă nu este posibilă. Rețeaua are doar 111 noduri în întreaga lume. Odată cu lansarea VET, schimbul va avea loc la jumătatea lunii iulie și după aceea, vor fi disponibile pe bursă.

VeChain Mining

Înainte, nu puteai să-mi creezi VEN. VEN a fost disponibil doar în jetoane și puteți cumpăra jetoane de la diferite burse. De asemenea, puteți pune mâna pe jetoane din vânzarea anuală de jetoane. Odată cu lansarea noului domeniu public, probabil veți fi recompensat cu monede VET bazate pe algoritmul de consens.

Începând de astăzi, doar 41% din jetoane sunt deja distribuite între părțile interesate.

Deoarece nu aveau nicio monedă, nu și-au lansat încă portofelul desemnat. Deși compania a anunțat că o va începe în 9 iulie 2018, totuși trebuie să așteptăm să înceapă. Până atunci, puteți utiliza portofele pe bază de Ethereum pentru a vă stoca Jetoane VEN precum Mist, MyEtherWallet și MetaMask și așteptați schimbul de jetoane.

Parteneriatele VeChain

VeChain extinde încet afacerea, ajungând la diferite organizații. Unul dintre partenerii lor principali este PWC.

PWC este o renumită platformă de servicii profesionale. Împreună vor să lanseze o platformă de service terță parte pentru orice participant.

Lista trece la DNV GL, o companie globală de asigurare. Lista include, de asemenea, DIG (importator de vin), Renault (producător auto francez), Jiangsu Printed Electronics și multe altele.

Deci, care este motivul VeChain de a se asocia cu atâtea industrii?

Autoritatea de vot agregată

Credite pentru imagine: VeChain WhitePaper

Simplu cu adevărat. Împreună cu PWC VeChain își consolidează piața cu fiecare client. VeChain a colaborat, de asemenea, cu guvernul chinez. China îl va folosi pentru a asigura transparența în planurile lor de construcție.

Încă dezvoltă multe orașe și dorește să utilizeze serviciile VeChain pentru asta. BMW a confirmat, de asemenea, anunțul unui parteneriat cu VeChain. Unii oameni au susținut că este fals, dar BMW a confirmat declarația.

Concurenții VeChain

Dacă credeți că este singura criptomonedă care îmbină blockchain-ul cu lanțul de aprovizionare, atunci vă înșelați. Există alte competiții pe piață. Stratis și Request Network promit, de asemenea, același tip de sistem strategic.

Doar datorită parteneriatului VeChain este cu mult înainte în cursă. Cu toate acestea, întrucât lanțul de aprovizionare este în aproape toate industriile, vor exista noi criptomonede care să concureze cu VeChain.

Pe de altă parte, China nu a acceptat niciodată criptomonedele, de aceea majoritatea criptomonedelor nu au putut intra pe această piață. Cu toate acestea, obținerea accesului la VeChain la nivel național este cu siguranță o afacere uriașă.

Deci, este sigur să spunem, deocamdată, că nu au o concurență atât de mare pe piață.

Foaia de parcurs VeChain

VeChain pregătește o mulțime de repere în acest an. Totul va începe cu lansarea v3.0. Platforma lor va primi un upgrade masiv. De asemenea, au lansat deja VeChain Thor astăzi (30 iunie).

Această actualizare înseamnă și upgrade-ul tehnologic. După actualizare, va fi mult mai ușor să creați dApp-uri pentru companii.

După finalizarea tuturor, vor prelua două tipuri de jetoane VET (acum VEN) și Thor Power Token. Jetonul principal va fi în continuare VET (redenumit din VEN), dar utilizatorii vor primi jetonul Thor Power ca punct de recompensă.

Puteți da în judecată aceste jetoane Thor Power pentru a rula un contract inteligent sau alte dApp-uri în rețea.

Următorul upgrade va fi în T2 din 2018, care este versiunea 4.

Notă finală

De departe știți „ce este VeChain (VEN)” și cum funcționează blockchain-ul lor. Dacă îl comparăm cu alte platforme recente, atunci VeChain ia întotdeauna cupa câștigătoare. Cu timpul, parteneriatele sunt în creștere, iar VeChain devine una dintre industriile influente din lume.

Echipa de dezvoltare lucrează din greu și, în cele din urmă, dă roade.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me