Fiecare blockchain introduce un nou simbol pentru noi. Potrivit CoinMarketCap, există mai mult de 1600 de criptomonede începând de astăzi. Odată cu noua revoluție blockchain în creștere, aceste jetoane fac cu siguranță viața online mult mai ușor de gestionat.

Oamenii pot folosi acum jetoane pentru tranzacții online. Unii pot folosi chiar jetoane pentru a cumpăra aplicații descentralizate!

Deci, este practic normal ca oamenii să fie mai interesați să folosească jetoanele ca serviciu de plată pentru afacerile lor.

Ești unul dintre ei? Atunci de ce nu verificați platforma Waves?

Vă întrebați „ce este blockchain-ul Waves?” Ei bine, este o platformă blockchain care vă va ajuta să vă creați propriile jetoane personalizate!

Destul de cool, nu? Citiți mai multe despre acest lucru în acest ghid „ce este Waves blockchain”.

 

Ce este Waves Blockchain: o platformă plină de potențial?

Valurile nu sunt ca orice altă platformă. Cu aceasta, vă puteți crea rapid propriul jeton personalizat, fără probleme. Poate doriți să lansați un nou proiect și aveți nevoie de crowdfunding pentru acesta sau doriți să construiți un tip de program de recompensă a loialității.

În ambele cazuri, ați putea avea nevoie de un tip de jeton complet nou pentru a atrage atenția oamenilor. Platforma Waves vă va ajuta cu siguranță aici. Crearea unei organizații în aplicație nu va fi niciodată mai confortabilă fără această tehnologie minunată.

Pe baza declarațiilor site-ului și a echipei lor, îți va lua doar un minut pentru a-ți proiecta tokenul! Aceasta este o ieșire de mare viteză pentru o platformă blockchain.

Dar lucrul ar fi să vă luați cât timp aveți nevoie și apoi să-l proiectați pe baza acestui lucru. Să nu ne lăsăm prea mulți aici!

Platforma include, de asemenea, propriul schimb descentralizat. Puteți utiliza acest schimb pentru a tranzacționa tokenul nou proiectat într-o pereche de tranzacționare cu un alt token existent.

În acest ghid „Ce este Waves Blockchain”, voi vorbi mai multe despre platformă acum și despre cum funcționează cu adevărat.

 

Cum funcționează platforma Waves?

Procesul este complet diferit de platforma tipică blockchain. Platforma Waves face acest lucru în primul rând ca atașament la întreaga rețea. Principala problemă cu acest proces ciudat este destul de similară cu o rețea tipică blockchain.

Dacă folosesc această metodă tipică pentru a crea noi jetoane, vor trebui să actualizeze platforma de rețea centrală cu fiecare jeton nou introdus în sistem.

Această metodă se numește hard fork și este una dintre problemele inerente ale tehnologiei blockchain. Cu toate acestea, Waves a împiedicat această problemă făcând ca noile tipuri de tranzacții să fie pluginuri pentru rețea.

Credit de imagine: Waves WhitePaper

Deci, utilizatorii vor putea folosi tranzacții noi ca extensie la rețeaua principală. În acest fel, nu vor avea nevoie de nicio forță pentru ca întreaga strategie să funcționeze. Nu toți clienții ar folosi un alt tip de tranzacție.

Clienții tipici vor putea utiliza în continuare procesul de tranzacție personalizat prin rețeaua principală.

Există trei tipuri diferite de tipuri de tranzacții Waves permise să ruleze pe sistem. Ei includ:

 • Schimb descentralizat (DEX)
 • Jetoane de aplicații personalizate (CAT)
 • Anonimat complet

 

1) Schimb descentralizat

Schimbul descentralizat va reduce riscul unui sistem centralizat. Există, de obicei, o mulțime de probleme asociate cu un schimb centralizat, cum ar fi probleme de securitate, libertatea utilizatorilor etc..

Schimburile au o conexiune directă cu portofelul și, dacă este descentralizat, atunci nu există nicio șansă ca acesta să fie piratat. Odată cu aceasta, nu vă veți bucura, de asemenea, de limitări la retrageri și tranzacții și nu există nicio șansă de a vă îngheța contul.

Veți obține controlul complet asupra contului dvs. așa cum meritați.

Pentru a împerechea, cumpăra și vinde jeton, DEX are un sistem automat care poate procesa comanda dacă este îndeplinit un anumit acord.

Veți obține multe opțiuni pe bursa descentralizată, cum ar fi Bitcoin / USD, Bitcoin / Litecoin, Ethereum / Bitcoin și multe altele. Cu toate acestea, acestea reprezintă doar 3% din volumul total de jetoane.

Cea mai mare rată de volum aparține în mod natural perechii Waves / Bitcoin și este și cea mai populară.

 

2) Jetoane de aplicații personalizate (CAT)

Aceasta este ținta principală a platformei Waves. Cu aceasta, veți putea crea jetoane personalizate și, de asemenea, să le transferați pe sistem. Necesitățile de jeton sunt concepute împreună cu clientul lite.

Veți găsi clientul pe site-ul său și îl puteți folosi direct de acolo sau îl puteți descărca pentru iOS și Android.

Fiecare jeton pe care îl creați poate face orice. Puteți să-l cumpărați, să-l vindeți, să-l schimbați cu altceva și chiar să-l tranzacționați fără nicio autoritate centrală. Pe măsură ce veți personaliza moneda, o puteți face oricum doriți.

Dar pentru a crea noul simbol, veți avea nevoie de Waves. Rata tipică este de un val pe fiecare simbol.

Deocamdată, mai mult de 7000 de jetoane personalizate sunt introduse ca extensii în rețea. Odată cu fiecare nou simbol, valoarea de piață a Waves crește în mare măsură.

 

3) Anonimatul complet

Deși va trebui să furnizați informații suplimentare pentru a procesa fiecare tranzacție fiat din rețea, totuși schimbul principal de cripto-criptare este finalizat anonim.

Înseamnă că nimeni nu te poate urmări doar în urma tranzacțiilor pe bursă.

 

Ce este Arhitectura Waves Blockchain?

Structura arhitecturii Waves diferă semnificativ de rețeaua tipică bazată pe blockchain. Problema scalării poate provoca multe daune valurilor, de aceea au prevenit-o cu o arhitectură pe două niveluri.

Această arhitectură constă atât din noduri complete, cât și din noduri ușoare pentru a menține sistemul general. Acest lucru contrazice sistemul tipic de supraveghere a rețelei cu nod complet.

Credit de imagine: Waves Blog

Arhitectura pe două niveluri

Nodurile ușoare din rețea nu descarcă niciodată complet blockchain-ul. În schimb, depind doar de nodurile complete. Nodurile complete confirmă tranzacțiile, iar alte interacțiuni din rețea și cele ușoare primesc informațiile de la acestea.

Această strategie este oarecum similară cu clientul SuperNET lite. SuperNET este un client unic care a fost implementat cu succes în proiectul NXT.

Dar cum își mențin încrederea între aceste două tipuri de noduri??

E simplu. Ei folosesc o altă platformă numită Scorex. Această platformă permite nodurilor ușoare să obțină doar informațiile curente de rețea de la nodurile complete. Prin urmare, nu trebuie să descarce niciodată întregul istoric al tranzacțiilor.

După obținerea stării actuale a rețelei, aceste noduri ușoare procesează apoi stabilirea altor verificări de plată.

 

Previziunea prețului valurilor și jetoane: dovadă de miză închiriată (LPoS)

Rezerva circulantă de jetoane Waves este de 100.000.000 de unde. Dar cum validează rețeaua procesul??

Folosește un algoritm special de consens Dovadă de miză pentru a menține sistemul pe deplin. Algoritmul Dovedit de miză închiriat vă va permite să închiriați jetoanele la noduri complete pentru a rula întreaga platformă.

Va trebui să închiriați cel puțin 10.000 de valuri pentru a rula un nod complet. Cu toate acestea, este normal să nu aveți mâinile pe atâtea jetoane. Deci, în schimb, puteți să vă alăturați unui pool public de minerit și apoi să vă închiriați jetoanele.

Conform

CoinMarketCap, în prezent prețul Waves este de 3,02 USD și poate ajunge până la 15 USD!

Credite imagine: CoinMarketCap

Acum, să vedem câteva din istoricul Waves în acest ghid „Ce este Waves Blockchain”.

 

Ce este istoria și planurile de viitor ale Waves Blockchain?

O mulțime bună de membri ai echipei au lucrat anterior la un alt proiect pentru

NXT. Dar, potrivit lor, NXT nu a fost suficient de satisfăcător. Îi lipseau problemele de dezvoltare, distribuțiile de monede și multe altele.

De aceea au părăsit proiectul și și-au început propriile lor, acum cunoscute sub numele de Waves.

Cu toate acestea, nu au furnizat-o de la NXT; au decis să construiască sistemul de la zero. Cea mai semnificativă diferență dintre aceste două tehnologii blockchain este integrarea fiat în sistemul blockchain Waves.

În 2016, Waves și-a început în cele din urmă călătoria.

În prezent, compania este parteneriată cu Deloitte. De ce? Ei bine, au vrut ca utilizatorii lor să obțină servicii ICO. De asemenea, colaborează cu Depozitarul Național de Decontare din Rusia pentru a stabili terenul și în distribuirea activelor digitale.

Valurile ar fi întotdeauna în clasă cu concurenții cu contracte inteligente, în principal cu Ethereum. Ethereum este acum unul dintre cele mai mari nume ale industriei blockchain, iar alte proiecte precum NXT, NEO și Lisk sunt, de asemenea, pe același drum.

Pe de altă parte, Waves curbează o abordare diferită, fiind prea simplu de utilizat. Desigur, fiecare simbol pe care îl creați pe sistem are anumite limitări, dar sunt extrem de ușor de realizat!

Pentru 2018, vor aduce contracte inteligente, blockchain messenger, blockchain v2.0 și multe altele.

Credit de imagine: Waves Blog

Rata de tranzacționare

În timpul distribuției lor ICO în 2016, au colectat o sumă mare de 16 milioane de dolari. După lansarea ICO, ratele au crescut rapid cu 80% mai mult decât valoarea inițială a monedei. Jetonul pare a fi relativ stabilizat, fiind în jur de 0,20 USD.

Prețul s-a stabilizat remarcabil până în iulie 2017. A început să crească până la 15,15 USD. Aceasta a fost cel mai probabil cauza partajării foii de parcurs și a parteneriatului cu hub-ul ICO.

După aceea, a început să cadă și ajunge din nou la un teren stabil.

 

De unde poți cumpăra valuri?

Mulți dintre voi s-ar putea să vă întrebați cum puteți pune mâna pe Waves. Permiteți-mi să o clarific în ghidul meu „Ce este Waves Blockchain”. Așadar, citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Veți avea multe opțiuni pentru a pune mâna pe ele.

Puțini dintre ei sunt:

 • Schimburi
 • Robinetele
 • DEX

 

Schimburi

Mai multe schimburi populare tranzacționează valuri precum Bittrex și Binance. Dar nu îl puteți cumpăra direct cu bani fiat. Va trebui să îl schimbați cu Ethereum sau Bitcoin. După achiziționarea Bitcoin sau Ethereum, le puteți transfera la unul dintre acestea și le puteți schimba cu valuri.

De asemenea, puteți utiliza servicii specifice precum Shapeshift sau Changelly pentru a cumpăra Waves.

Robinetele

Dacă nu aveți prea mult buget, dar doriți să puneți mâna pe câteva criptomonede Waves, atunci ați putea încerca baterii pentru asta. Vor da o porție mică în fiecare oră, dar hei! Este absolut gratuit!

Trebuie doar să furnizați adresa publică a rețelei dvs. Waves și să demonstrați că nu sunteți un bot.

Puteți verifica Wavesdrop în această chestiune.

DEX

DEX al platformei Waves este disponibil pentru tranzacționare cu Waves. Oferă diferite perechi comerciale pentru asta. Deci, puteți cumpăra bitcoin, USD și Ethereum pentru Waves. Cu toate acestea, Bitcoin are majuscula aici în această chestiune.

 

Cum se stochează criptocurrency Waves

Cel mai bun portofel pentru Waves ar fi portofelul lite furnizat de companie. Adică ce este mai bun decât portofelul de la companie, nu?

Dacă vă lăsați jetoanele pe contul de schimb, acesta poate fi piratat sau controlat de alte autorități.

Pe de altă parte, portofelul lite este disponibil numai online și îl veți putea folosi ca extensie Google Chrome. De asemenea, puteți utiliza portofelul de pe dispozitivele dvs. mobile. Portofelul este excepțional de sigur și garantat chiar de companie.

Nu uitați să vă închiriați jetoanele atunci când le stocați. Vă va asigura să sprijiniți sistemul și, de asemenea, să obțineți recompense.

 

Cheltuirea valurilor

Puteți utiliza criptocurrency Waves ca orice altă monedă bazată pe blockchain de pe piață.

De asemenea, poate transforma orice ban fiat în criptomonede, iar procesul este licențiat. Banii fiduciari sunt apoi schimbați în jeton Waves și apoi deduși pentru a le converti în alte criptomonede.

Tot ce trebuie să faceți este să furnizați adresa portofelului dvs. și aceasta ar fi gata. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a iniția contracte inteligente în cadrul rețelei.

 

Care este principalul avantaj al Waves Blockchain?

Credit de imagine: Waves Blog

Există o mulțime de avantaje când vine vorba de platforma Waves. Să vedem ce sunt, nu-i așa??

 • Monedă sau jetoane foarte proprii: Orice utilizator poate personaliza cu ușurință un simbol. Nici măcar nu vor trebui să o codifice și să o poată distribui liber. Puteți utiliza acest proces pentru

ICO-uri.

 • Are toate: Spre deosebire de alte rețele blockchain, Waves pare să aibă totul! Are propriul său sistem de portofel, are un schimb descentralizat și, de asemenea, o platformă unică de elaborare a simbolurilor.
 • Fără limite: Majoritatea burselor au o anumită formă de limite în timpul tranzacționării. Dar nu pe aceasta! Schimbul descentralizat vă va permite să tranzacționați liber și fără limite.
 • Fiat Money Gateways: Veți putea folosi banii fiduciari pentru a cumpăra jetoanele de pe bursa lor.
 • Bună asociere DEX: Perechile de tranzacționare sunt incredibil de avansate pe platformă. Oferă câteva opțiuni de tranzacționare solide.
 •  

  Minarea valurilor

  Orice utilizator poate folosi LPoS și poate fi un nod complet. Acest proces vă va permite să utilizați puterea minieră a altora și să procesați tranzacțiile mai repede. Pe de altă parte, vă puteți închiria și puterea minieră și puteți primi taxe de tranzacție pentru asta.

  Puteți face acest lucru cu computerul sau telefonul. Este un alt tip de minerit, nu ca un stil tipic de minerit.

   

  rezumat

  Am ajuns la punctul final al ghidului meu „Ce este Waves Blockchain”. De departe, Waves pare să ofere o modalitate simplă de a vă personaliza propriile jetoane și de a utiliza funcționalitatea blockchain simplă.

  Platforma este potrivită pentru dvs. dacă doriți să strângeți un crowdfund sau să utilizați un simbol unic pentru gestionarea afacerii dvs..

  Nici măcar nu este nevoie de atât de mult timp pentru a crea unul, iar taxa este, de asemenea, ieftină. Dacă ar fi hrănit în mod corespunzător, acest lucru ar putea deveni într-o zi o industrie vastă.

  Viziunea din spatele platformei este creativă, iar aceasta ar putea face parte dintr-o nouă revoluție.

  * Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me