Criptomonedele Penny sunt cele care te costă sub un dolar pe unitate. Însă, aceste criptomonede penny au potențialul de a te face bogat sau chiar bogat. Având în vedere că multe dintre aceste criptomonede sunt monede de rahat.

Analogia este extrasă din stocurile de penny, unde prețul acțiunilor ar fi sub un dolar.

Nici o idee despre ce este o criptovalută? Am acoperit-o Aici.

În acest articol, încercăm să explicăm în detaliu, ce este o criptomonedă de bani și cum să le cumpărăm pe cele potrivite fără a cădea într-o groapă.

Credit de imagine; IMDB

În film, Lupul de pe Wall Street, Jordan Belfort – eroul – este un agent de bursă care vinde stocuri de foi roz și, în cele din urmă, construiește un imperiu în jurul său.

Acțiunile roz nu sunt înregistrate la bursele majore și sunt adesea tranzacționate la bursă. Numele a venit pe măsură ce cotațiile de acțiuni sunt vehiculate folosind foi de culoare roz.

Există mai puțină conformitate cu reglementările necesare pentru înregistrarea și tranzacționarea unei companii ca stoc de foi roz.

Jordan Belfort a vândut chiar stocurile unei companii a cărei adresă înregistrată este o colibă ​​în mijlocul terenurilor agricole. A făcut multe mișcări ilegale și și-a vândut clienții la naiba. În cele din urmă, a plătit prețul pentru asta.

Filmul se bazează pe o carte scrisă de adevăratul Jordan Belfort. Da, evenimentele din film s-au întâmplat în viața reală.

Criptomonedele Penny sunt un fel de stocuri de foi roz. Dar știi, nici cearșafurile roz nu sunt ilegale. Jordan Belfort a folosit respectarea modestă a reglementărilor și a câștigat milioane de dolari prin vânzarea de acțiuni ilicite prin foi roz.

Deci, la fel ca stocurile de foi roz, nu toate criptomonedele de penny sunt escrocherii. Sunt bune. Trebuie să alegeți să le alegeți manual.

Dacă cumpărați criptomonede Penny?

Depinde. Chiar și alegerea unei criptocurrency corecte ar putea schimba viața financiară pentru totdeauna.

Să presupunem că Bob este interesat să cumpere niște criptomonede.

El alege 10 criptomonede diferite și investește 1.000 USD în fiecare.

După 6 luni, 7 dintre ei deveniseră complet lipsiți de valoare. Doi dintre ei și-au dublat valoarea. Și unul este împușcat atât de mult încât valoarea sa a crescut de 100 de ori.

Riscând 10.000 de dolari SUA și investindu-i strategic, Bob a găsit acea mină de aur care i-a adus profituri de 10 ori.

Ați putea crede că o creștere a valorii de o sută de ori este o exagerare. Dar istoria vă spune altfel.

Acum, liderii precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC) sunt toți criptomonede penny o dată. Aceste criptomonede existau de pe vremea când nu exista prea mult interes pentru cripto-active. Și, de fapt, atunci nici piața nu era aglomerată.

Oricum, acele vremuri au trecut de mult. Dar oportunitățile sunt încă multe. Trebuie doar să știi cum să-i apuci.

În prezent, conform CoinMarketCap, există 1644 de criptomonede disponibile. Și nu este atât de greu să găsești o grămadă de criptomonede penny.

Deci, cum ați alege o monedă criptomonedă care vă va aduce profituri uriașe?

Strategii de cumpărare a criptomonedelor Penny

În această secțiune, parcurgem ce trebuie să căutăm într-o monedă criptomonedă și ce semnale de pericol trebuie identificate și cum să evităm să cumpărăm o monedă de rahat.

Fundamente

Bitcoin a fost creat pentru a fi un sistem de plată electronică peer-to-peer care necesită încrederea în niciun terț.

Platforma Ethereum a fost creată pe baza convingerii că un blockchain poate face mult mai mult decât doar criptomonede.

Deci, care este scopul criptomonedei particulare?

Rezolvă o problemă din lumea reală? Dacă nu, uitați de el și treceți la următorul. Rețineți că aceeași problemă ar avea soluții diferite. În mod similar, o serie de criptomonede penny ar putea încerca să rezolve aceeași problemă în moduri diferite. Trebuie să cântăriți care dintre ele este mai bun. Dar cum?

Să luăm Ripple (XRP) și Stellar Lumens (XLM).

Ambele sunt rețele de plăți și sunt axate pe plăți globale. Ele ajută băncile, instituțiile financiare și persoanele fizice să accelereze transferurile transfrontaliere.

Instituții majore precum American Express, Santander și UBS testează rețeaua Ripple.

Pe de altă parte, organizații non-profit, precum Fundația Praekelt și întreprinderile, utilizează infrastructura Stellar.

Acum, cum să alegi unul peste celălalt? Să aflăm.

Ripple a fost început în 2012. Și peste 100 de instituții financiare din întreaga lume îl folosesc pe bază de probă.

Stellar a fost început în 2014. Dar nu are la fel de multă expunere ca Ripple, ambele sunt în știri și sub radarul instituției financiare.

Aprovizionarea maximă a ambelor criptomonede este de aproximativ 100 de miliarde de monede.

În mod clar, Ripple are avantajul de a crește în viitor. Deoarece are deja afaceri foarte bine stabilite, cu un număr mare de clienți care își testează rețeaua.

Cu toate acestea, lumenii stelari ar putea crește bine. Dar este nevoie de timp. În schimb, există șansa ca, dacă investiți în Ripple (XRP), veți avea o rentabilitate mai bună a investiției (ROI), comparativ.

Pompe și halde

Creșterea artificială a prețului unui activ și apoi vânzarea pentru a obține profituri este cunoscută sub numele de Pump and Dump. A face acest lucru este ilegal pe piețele tradiționale de acțiuni precum NYSE (New York Stock Exchange).

Întrucât nu există o reglementare adecvată în jurul criptomonedelor de penny și pe măsură ce cresc în fiecare zi ca ciupercile, se întâmplă o mulțime de scheme de pompare și depozitare. Mai mult, este ușor de manipulat criptomonedele de bani, deoarece prețul lor este foarte mic.

Deci, cum să localizați o pompă?

Dacă o balenă – un comerciant cu active imense și influență pe piață – face o pompă, este greu să o prinzi. Pentru că nu puteți obține informații rapid și fiți siguri de ele. Nu puteți face nimic aici.

Dar există grupuri de mesageri Telegram care organizează pompe și halde. Aici, trebuie să știți când începe dumpingul. Pentru că toate aceste lucruri se întâmplă în câteva minute. Și, a fi într-o direcție greșită și în timp greșit te poate costa scump.

Deci, este mai bine să evitați acest mod lacom de a face bani.

Cum să evitați o haldă?

Când prețul unei criptomonede penny crește brusc, este mai bine să stați departe – deoarece ar putea semnaliza o schemă probabilă Pump and Dump.

De asemenea, feriți-vă de ofertele nesolicitate despre informațiile despre oportunitățile Pump and Dump. Șansele sunt că sunteți pe punctul de a plăti prețul pentru profiturile altcuiva.

Monede care au căzut până la fund

În decembrie 2016, a fost lansată o platformă criptografică numită BitConnet. Platforma a facilitat cripto-creditarea și un schimb. Mai mult, utilizatorii trebuie să aibă niște jetoane BitConnect (BCC) pentru a participa la platformă. Aceasta a creat o cerere masivă pentru BCC.

Odată cu trecerea timpului, BCC s-a clasat printre primele zece criptomonede în ceea ce privește capitalizarea pieței – valoarea totală a monedelor disponibile pe piață.

Până la sfârșitul anului 2017, la un moment dat BitConnect token tranzacționa în jur de 460 USD.

La jumătatea lunii ianuarie 2018, compania a anunțat acestea închid platforma BitConnect din motive de reglementare și media defecte.

De atunci, prețul BCC a scăzut drastic, iar acum este unul dintre criptomonedele de penny, tranzacționând în prezent în jur de 0,7 USD.

Monedele precum BCC nu s-ar recupera niciodată. Și investiția în ele ar fi doar o risipă de bani.

Deci, analizează cu atenție de ce a căzut o monedă pe fund. Dacă vedeți mai multe motive pentru care moneda ar putea crește din nou, atunci cumpărarea ar fi o opțiune bună.

Limita totală de aprovizionare

Limita totală de aprovizionare este numărul de jetoane / monede ale unei anumite criptomonede care ar fi disponibilă vreodată pe piață

Să luăm ca exemplu simbolul Kin. Se tranzacționează în jurul valorii de 0,000193 USD. Limita totală de aprovizionare este de 10 trilioane de jetoane.

Dacă există o creștere a prețului, aceasta înseamnă că valoarea tuturor celor 10 trilioane de jetoane a crescut. Deoarece volumul este foarte mare, prețul Kin se mișcă relativ mai lent decât o monedă care are un preț similar și o limită totală mai mică de aprovizionare.

De exemplu, Bytecoin (BCN) are în jur de 184 miliarde de jetoane, iar la momentul scrierii sale tranzacționează la 0,006071 USD. În condiții de piață similare, valoarea Bytecoinului crește mai bine decât cea a Kin.

Shitcoins

Acestea sunt criptomonedele care sunt acolo pentru a face bani oamenilor care au lansat-o. Pur și simplu, monedele shitcoan sunt făcute pentru a vă face mizerabil.

Cum să le identificăm?

  • Nu există un site oficial adecvat. Și, site-ul pare că chiar și un debutant poate să-l susțină.
  • O carte albă nu este disponibilă. Sau, cel disponibil nu este profesional.
  • Cartea albă nu explică proiectul sau nu vă poate convinge ce problemă rezolvă.
  • Foaia de parcurs pentru proiect este prea lungă pentru a lansa produsul. Chiar dacă produsul este lansat, până atunci, piața criptografică ar fi obținut soluții mai bune.
  • Echipa din spatele proiectului nu este dezvăluită și rămâne anonimă. Cu excepția cazului în care echipa proiectează o monedă bazată pe confidențialitate, nu există niciun motiv pentru a fi în umbră.
  • Profilurile de socializare pentru companie sau proiect nu sunt disponibile.
  • Proiectul nu este comercializat bine. Și, mult mai puțini oameni știu despre proiect.
  • Căutați despre proiect în Google, dacă nu le găsiți pe prima pagină, probabil că nimeni altcineva nu o va găsi. Și proiectul s-ar putea să nu câștige niciodată tracțiune.

Toate regulile de mai sus se aplică diferit diferitelor criptomonede penny. Trebuie să vă decideți singur pe baza cercetărilor personale.

Cercetări personale

În lumea investițiilor, nimic nu poate depăși cunoștințele pe care le obțineți despre un atu din cercetarea dvs. personală. Și, de fapt, este foarte necesar.

Amintiți-vă, tragica bulă imobiliară din 2008, în care milioane de oameni au pierdut locuri de muncă și case. Chiar și economia mondială a suferit foarte mult.

Fără a evalua corect riscul, s-au acordat împrumuturi pentru locuințe. Iar obligațiunile de creanță au fost create pe aceste împrumuturi la domiciliu și, dacă împrumutatul a plătit împrumuturile în timp util, deținătorul de obligațiuni beneficiază. Chiar dacă aceste obligațiuni erau riscante, agențiile de rating le-au acordat un rating excelent.

Atunci când au fost anchetate, aceste agenții de rating au declarat că ratingurile lor nu sunt altceva decât opiniile.

Acum, vorbim despre investițiile în criptomonede, care sunt în mare parte scăpate de controlul guvernului și sunt greu de folosit reglementări. Uneori, nici măcar nu este posibil să îi găsiți pe fraudatorii din spatele escrocheriilor.

Deci, faceți propriile cercetări înainte de a lua decizii de investiții.

Ce să-ți amintești în timp ce faci cercetări personale?

Credeți doar informațiile din surse din surse de încredere. De exemplu, Bitcoin Magazine, Forbes, NYTimes și Fortune sunt unele bune.

Dacă ceva este prea bun pentru a fi adevărat, trebuie să vă păstrați simțurile clare înainte de a acționa. Ademenirea este o strategie preferată folosită de mulți escroci. A fi puternic emoțional te ajută cu adevărat.

Gânduri de încheiere

Știm cu toții, este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Trebuie să petreceți o cantitate suficientă de timp înainte de a lua o decizie. Și acesta este un joc de bani. Trebuie evitată încrederea în persoane aleatorii. Chiar și persoanele apropiate s-ar putea să vă dea sfaturi proaste cu privire la criptomonede penny fără știrea lor. Faceți propria diligență și luați timpul necesar pentru a lua decizii de investiții.

În plus, trebuie să vă dați seama, când să vindeți și când să cumpărați. Chiar și minunii din tranzacționarea criptomonedelor pot merge prost în acest sens, așa este incertitudinea pieței cripto.

O altă regulă de aur binecunoscută este: nu vă puneți banii pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți în criptomonede de penny.

De asemenea, trebuie să rămâi calm atunci când lucrurile nu merg pe drumul tău. Mai întâi, analizează de ce s-a întâmplat ceva și ia măsurile necesare. Nu faceți nimic irațional când intrați în panică.

Acestea fiind spuse, dacă toate acestea ți se par copleșitoare. Stai departe de criptomonedele de penny.

*Declinarea responsabilității: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me