Start-up-urile blockchain-criptomonede au strâns 5,6 miliarde de dolari SUA prin ofertele inițiale de monede (ICO) în 2017. Asta este imens! Cu toate acestea, doar 435 ICO-uri din cele 902 în 2017 au avut succes, iar asta înseamnă doar 48%! Strategia dvs. de marketing ICO determină dacă veți avea succes pe această piață din ce în ce mai competitivă, prin urmare, aici vă arăt cum să creați o strategie excelentă de marketing ICO. S-o facem!

Site-ul dvs. ICO este cea mai importantă piesă din strategia dvs. de marketing ICO:

Marketingul ICO este complet digital, iar site-ul dvs. ICO este prima și cea mai importantă componentă a strategiei dvs. de marketing. Aveți nevoie de un site web curat, modern și profesional pentru proiectul dvs. blockchain-crypto ICO.

Trebuie să furnizați toate informațiile relevante despre proiectul dvs. în avans pe site-ul dvs., acordând cea mai mare importanță echipei de proiect și cartea albă ICO.

Investitorii vor dori mai întâi să afle despre echipa dvs., prin urmare, asigurați-vă că aveți profilul LinkedIn al membrilor cheie ai echipei dvs. de proiect afișat în mod vizibil pe site-ul dvs. web. Mulți investitori se vor uita la proiectul dvs. cu suspiciune dacă informațiile despre echipa de proiect lipsesc sau sunt insuficiente.

Cartea albă este vehiculul dvs. pentru a transmite lumii informații despre proiectul dvs. Trebuie să facilitați investitorilor să o găsească pe site-ul dvs. web.

Următoarele sunt, de asemenea, importante:

 • Un videoclip scurt și clar creat profesional care explică proiectul dvs. este un mare plus.
 • Tot conținutul de pe site ar trebui să fie de o calitate excelentă.
 • Trebuie să plasați butoane de îndemn (CTA) în mod strategic pe site-ul dvs. web, astfel încât vizitatorii să fie încurajați să ia măsurile dorite.
 • O opțiune bună de înscriere prin e-mail pentru buletinele dvs. informative, ofertele promoționale și alte anunțuri este obligatorie.
 • Site-ul dvs. web trebuie să fie optimizat pentru SEO. Este necesar să existe o strategie solidă atât pentru SEO pe pagină, cât și pentru off-page. Munca de a crea linkuri de înaltă calitate către site-ul dvs. și de a aborda zgomotul negativ despre proiectul dvs. în diferite forumuri sunt părți importante ale strategiei dvs. SEO și aveți nevoie de expertiză profesională.

Nu puteți tăia colțurile când vine vorba de site-ul dvs. web. Luați ajutor profesional, deoarece site-ul dvs. oferă investitorilor potențiali prima impresie despre proiectul dvs..

Creați o carte albă ICO excelentă:

Nu pot sublinia suficient importanța cărții albe ICO. Investitorii potențiali vă privesc mai întâi site-ul și apoi vă verifică cartea albă pentru a înțelege mai multe despre proiectul dvs..

Trebuie să vă asigurați următoarele:

 1. Cartea albă ar trebui să fie scrisă profesional și să nu conțină erori de ortografie și gramaticale;
 2. Ar trebui să descrie echipa proiectului dvs., inclusiv acreditările lor în spațiul blockchain-criptomonedă în mod adecvat;
 3. Trebuie să descrieți în mod clar problema de afaceri sau oportunitatea de piață pe care o va aborda proiectul;
 4. Cartea albă ICO ar trebui să descrie tehnologia în mod clar, fără a utiliza prea multe jargoane și ar trebui să informați investitorii dacă aveți un prototip funcțional sau cel puțin un cod sursă deschisă pentru a le putea revizui;
 5. Echipa de proiect ar trebui să explice de ce își tokenizează afacerea și cum va aprecia tokenul cripto;
 6. Cartea albă ar trebui să descrie structura vânzării de jetoane, de ex. numărul de jetoane rezervate echipei de proiect, indiferent dacă există o vânzare privată anterioară ICO, etc;
 7. Cartea dvs. albă ar trebui să vorbească despre pregătirea legală și de reglementare.

Obțineți experți profesioniști în conținut pentru carte albă, este prea important pentru ICO. De exemplu, dacă investitorii găsesc probleme de plagiat cu cartea dvs. albă, atunci vor percepe proiectul dvs. ca o înșelătorie!

Investiți în relații publice și difuzarea mass-media pentru a promova ICO:

Acum, că aveți un site web excelent și o carte albă la fel de grozavă, trebuie să informați lumea despre ICO. Luați în considerare următorii pași:

 • Emiteți comunicate de presă pe site-urile de top despre ICO;
 • Publică articole în cripto-media populare;
 • Enumerați ICO-ul dvs. pe site-urile populare care urmăresc ICO-urile, de exemplu. Rating ICO, ICO Bench, și Alertă ICO.

Site-urile de top vă percep taxe pentru publicarea comunicatelor dvs. de presă, la fel și popularele cripto-media, pentru publicarea articolelor dvs. Vă rugăm să luați în considerare asistența profesională pentru gestionarea comunicării media. Trebuie să le includeți în bugetul dvs. de marketing ICO.

Utilizați comunitatea și social media pentru marketingul ICO:

Potențialii investitori știu că comunitățile criptografice de pe rețelele de socializare sunt foarte bine informate și, înainte de a investi într-un ICO, se uită la ce cred acele comunități despre ICO-ul tău. Trebuie să prezentați ICO bine acestor comunități, care își vor construi încrederea în ea, iar investitorii vor primi vibrații pozitive cu privire la proiect de la aceste comunități.

Cea mai bună strategie de marketing ICO

Promovați-vă proiectul în mod proactiv, participând la următoarele:

 • Facebook: Alăturați-vă grupurilor care discută ICO-uri și evidențiați-vă proiectul.
 • Twitter: asigurați-vă că promovați postările de blog ale proiectelor dvs. aici.
 • Reddit: este foarte popular în comunitatea criptografică. Luați în considerare crearea subreditării și comentarea subiectelor existente.
 • Telegramă: această aplicație de mesagerie este extrem de populară pentru entuziaștii cripto. Asigurați-vă că vă promovați ICO activ aici.
 • Quora: participați la subiectele legate de ICO și puteți obține o expunere bună pentru proiectul dvs..
 • LinkedIn: Concentrați-vă pe grupurile legate de ICO și puteți ajunge la zeci de mii de entuziaști ICO.
 • Forumuri specifice criptelor: dacă publicați informații despre proiectul dvs. în forumuri populare precum Bitcointalk, va crea o expunere bună despre ICO.

Luați în considerare în mod serios să obțineți manageri profesioniști de social media pentru a vă promova proiectul pe aceste platforme. În timp ce poți să-ți faci singur (DIY), necesită timp și expertiză specializată semnificativă.

Publicitatea direcționată ICO ar trebui să fie în strategia dvs. de marketing ICO:

Cu Facebook, Twitter și acum Google care interzice anunțurile ICO, acum este mai greu să faceți publicitate ICO-urilor. Luați în considerare publicitatea cu plată pe clic (PPC) prin intermediul rețelelor specifice criptografiei, cum ar fi Cointrafic. De asemenea, ar trebui să luați în considerare anunțurile banner pe bloguri relevante și în mass-media cripto-specifice.

Marketingul prin e-mail al ICO: o componentă optimizantă a strategiei dvs. de marketing

Marketingul prin e-mail rămâne o componentă fundamentală importantă a marketingului digital în orice industrie, iar ICO-urile nu sunt excepții. Cu toate acestea, volatilitatea pieței criptografice a făcut acest lucru dificil și ca publicitatea ICO-urilor, deoarece MailChimp, unul dintre cei mai mari furnizori de marketing prin e-mail, a interzis marketingul prin e-mail ICO.

Puteți utiliza în continuare alți furnizori de servicii, dar aveți grijă să nu trimiteți e-mailuri nesolicitate care riscă să fie marcate ca „spam”. Vă recomandăm să vă alocați timp pentru a vă construi lista de e-mailuri, ceea ce va aduce beneficii pe termen lung pentru proiectul dvs., chiar dacă are un efect pozitiv minim asupra viitoarei ICO.

Includeți programele de recompense ICO în strategia dvs. de marketing ICO:

Programele de recompensă recompensează entitățile prin compensații și stimulente pentru atragerea investitorilor și a altor părți interesate către ICO. Luați în considerare includerea unora în strategia dvs..

De ex. „Zborul cu aerul”, ceea ce înseamnă oferirea gratuită a unor jetoane, este din ce în ce mai o formă populară de program de recompense. Totuși, trebuie să aplicați o judecată bună, pentru că, dacă dați prea puține jetoane, campania va fi ineficientă, în timp ce acordarea a prea multe ar putea determina investitorii să se gândească la proiectul dvs. ca la o înșelătorie..

Participați la evenimente tehnologice blockchain pentru a vă stimula marketingul ICO:

Ca antreprenor blockchain-crypto, trebuie să fii prezent acolo unde sunt acțiunile. Participarea la evenimente de tehnologie blockchain și prezentarea proiectului dvs. generează un interes extraordinar pentru acesta și poate spori șansele de investiție.

Blockchain și cripto evenimente au loc în fiecare săptămână la nivel global, iar acestea vă oferă oportunități valoroase de a face rețea cu părțile interesate față în față. Participarea sau sponsorizarea acestora implică un cost, mai ales dacă este implicată o călătorie. Cu toate acestea, creșterea potențială a investiției în ICO-ul dvs. echilibrează cu mult costul, prin urmare ar trebui să bugetați pentru acestea.

Notă: vă recomand să înțelegeți bine conceptul ICO, înainte de a începe cu strategia dvs. de marketing. Amintiți-vă, de asemenea, că investitorii se pregătesc înainte de a investi într-un ICO, deci personalizați-vă marketingul pentru a-i asigura la fiecare pas.

Aici vă dorim succes cu marketingul dvs. ICO!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me