Acest ghid discută simbolul NEP5 de pe platforma NEO cu diferite portofele și proiecte NEP5 și o listă cuprinzătoare de jetoane NEO5.

NEO a atras multă atenție în comunitatea criptografică. Nu numai că standardul NEP5 face, de asemenea, știri, deoarece face parte din platforma NEO. Există multe jetoane NEP5 populare, inclusiv ONT, DBC și NEX.

NEP5 este ceea ce ne vom concentra astăzi. Ghidul nostru se va concentra pe explorarea modului în care funcționează, în ce fel este diferit de ERC20. De asemenea, vom enumera câteva dintre cele mai promițătoare proiecte NEP5 (atât actuale, cât și viitoare.) Nu în ultimul rând, îl vom compara ERC20.

Inscrie-te acum:Curs de bază pentru Enterprise Blockchains

Ce este NEP5 NEO Token?

NEP înseamnă „NEO Enhancement Protocol”. Numărul „5” este pur și simplu o revizuire pe care toată lumea a fost de acord. Este, de asemenea, versiunea prin care îmbunătățirile sunt adăugate platformei. Această revizuire a adăugat, de asemenea, suportul pentru jetoanele cu criptocurrency NEO, similar cu ceea ce făcea Ethereum până acum.

Dacă doriți să cunoașteți cel mai apropiat echivalent, atunci standardele ERC-20 și ERC-223 pentru Ethereum. Aceste standarde ERC-20 și ERC-233 au furnizat, de asemenea, o bună referință în timpul dezvoltării pentru NEP5. Ar trebui să verificați comparația dintre ERC 20 și ERC 223 față de ERC 777.

De ce ai nevoie de un protocol în primul rând??

Protocoalele asigură modul în care o informație sau o bucată de cod se comportă sau interacționează cu o rețea. O analogie simplă este protocolul HTTP. Acesta guvernează modul în care datele sunt transferate de la browser la un server. În acest fel, fiecare browser sau server știe ce pași trebuie să ia și asigură, de asemenea, că nimic nu se strică atunci când are loc procesul. Dezvoltatorii, pe de altă parte, au un standard de urmat atunci când își dezvoltă aplicațiile care utilizează HTTP. În acest fel, standardele și protocolul guvernează întregul ecosistem pentru o mai bună funcționalitate și execuție.

NEP-5 nu este diferit. Este un protocol standard NEO care guvernează funcțiile esențiale pe care un token ar trebui să le implementeze pentru a fi utilizate în rețea. De exemplu, orice jeton bazat pe NEO ar trebui să fie NEP5 înainte de a putea fi tranzacționat sau schimbat cu diferite părți sau pe bursă. Aceasta include, de asemenea, acțiunile necesare, inclusiv verificarea soldului, aprobarea simbolurilor, transferul și așa mai departe.

Standardul NEP5 asigură, de asemenea, că securitatea minimă este menținută atunci când jetoanele interacționează cu alte jetoane sau cu blockchain-ul. Pe scurt, jetoanele care rulează pe blockchain-ul NEO trebuie să îndeplinească standardul NEP5.

Citeste mai mult:Ce este NEO Blockchain?

Infografia peisajului NEO NEP5 Tokens

Jetoane NEP5

Funcții NEP5

Protocolul a definit că un simbol NEP5 ar trebui să aibă următoarele metode definite în ele. Pentru a înțelege mai bine, să le enumerăm mai jos.

 1. Nume() returnează șir: Funcția returnează numele simbolului în format șir.
 2. simbol() returnează șiruri: Funcția returnează simbolul jetonului în format șir.
 3. zecimale () returnează octeți: Funcția returnează valoarea zecimală a jetoanelor. Indică dacă cu cât simbol este divizibil.
 4. totalSupply () returnează BigInteger: Funcția returnează aprovizionarea totală a jetoanelor
 5. balanceOf (octet [] cont) returnează BigInteger: Funcția returnează soldul contului.
 6. transfer (octet [] de la la, suma BigInteger): Funcția returnează numărul de jetoane transferate de la o adresă la alta.

Tipuri NEO NEP

NEP are tipuri. Da, ai citit bine. Are trei tipuri. Să le enumerăm mai jos.

 1. Standard: NEP standard este utilizat pentru a descrie orice schimbări care afectează toate sau majoritatea implementărilor NEO. Include modificări precum protocolul în rețea, regulile de validitate a tranzacțiilor și așa mai departe.
 2. Informativ: NEP informațional este utilizat pentru a descrie problema proiectării NEO. Este, de asemenea, utilizat pentru partajarea informațiilor generale sau a liniilor directoare.
 3. Meta: Meta NEP este utilizat pentru a descrie un proces pentru o propunere de modificare sau un eveniment referitor la aceasta.

Faceți cunoștință cu NEP8 NEO Token

Dacă vă aflați în ecosistemul blockchain NEO, este posibil să fi auzit despre NEP-8. Ar putea suna oarecum similar datorită convenției de numire, dar nu trebuie confundată cu aceasta.

Scopul NEP8 este de a oferi izolarea stivei pentru NeoVM. Acesta își propune să ofere securitate invocărilor dinamice și, de asemenea, să ofere suport pentru orice funcții noi în viitor.

NEP8 vs NEP5

Aceasta înseamnă că NEP8 este diferit și servește funcționalități diferite în comparație cu NEP5.

În prezent, NEP-8 nu este live și nu este implementat pe mainnet. A fost în dezvoltare activă și este în modul de testare, în cazul în care propunerea este încă în funcțiune. Este doar o propunere și nu este definitivă până acum.

Avem nevoie de jetoane NEP5?

Când vine vorba de criptare, primul lucru care ne vine în minte sunt diferitele tehnologii pe care le avem în prezent pe piață. Totul a început cu Bitcoin, care a folosit mai întâi tehnologia blockchain. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de tehnologie blockchain de prima generație. După aceea, am văzut nașterea celei de-a doua generații de tehnologii blockchain, adică Ethereum, LiteCoin etc..

Apoi a venit NEO. NEO oferă o economie inteligentă care împuternicește dezvoltatorii să creeze dApp-uri folosind contracte inteligente.

Pentru ca NEO să funcționeze, este creat NEP5. Este necesar să înțelegem că, fără o standardizare adecvată, jetoanele nu vor funcționa sau vor funcționa neregulat fără niciun fundament sau linii directoare. Acest lucru face necesar ca dezvoltatorii NEO să lanseze un standard care este acum cunoscut sub numele de NEP5.

Ceea ce face ca NEP-5 Special?

NEP5 este special și putem fi de acord cu faptul că fac ca ecosistemul NEO să funcționeze fără cusur. Acestea contribuie la ecosistemul NEO și îl aduc la nivelurile a ceea ce ecosistemul Ethereum are de oferit. De asemenea, simbolul NEP5 nu generează concurență. Acesta își propune să facă platforma NEO mai puternică, încurajând dezvoltatorii să creeze mai multe jetoane NEP5 și să le ruleze pe platformă. Aceasta înseamnă că alimentează inovația și, de asemenea, prosperă oferind valoare dezvoltatorilor și, de asemenea, deținătorilor de jetoane.

Standardul NEP5 nu numai că asigură calitatea jetoanelor NEP, dar facilitează și interacțiunea cu alte schimburi.

Jetoane NEP5 NEO la locul de muncă

Standardul NEP5 ajută, de asemenea, la ușurarea transferului pentru jetoanele NEO.

Să analizăm cum funcționează. În primul rând, trebuie să avem jetoane NEP5 în adresa dvs. publică NEO. Atât NEO, cât și NEP5 fac parte din portofelul NEO.

Acum, dacă un deținător de portofel trimite jetonul la adresa dvs. publică, acesta se va afișa automat pe blockchain-ul NEO. De asemenea, puteți urmări jetoanele prin neotracker.io sau alte servicii de urmărire. Pe scurt, este ușor să trimiteți, să urmăriți și să primiți jetoane NEP5. Ele pot fi, de asemenea, transferate pe portofele sau schimburi noi care acceptă jetonul NEP5.

Portofele NEP5

Jetoanele NEP5 pot fi, de asemenea, stocate în portofele. Deoarece este un ecosistem descentralizat, trebuie să vă stocați singur jetoanele. Pentru aceasta, puteți utiliza portofele disponibile gratuit. Aceste portofele sunt 100% sigure. Cu toate acestea, nu distribuiți nimănui cheia privată a portofelelor dvs. Dacă da, lista de jetoane NEP5 va fi furată.

 1. Portofel NEON: Este unul dintre portofelele populare NEP5 pe care le puteți obține. Stochează primesc și trimit jetoane NEO. De asemenea, suportă generarea automată de GAS care este distribuită zilnic. Tot ce trebuie să vă conectați și să revendicați este făcând clic pe un buton simplu. Portofelul NEON este open-source și este disponibil pentru Windows, Linux și MACOS.
 2. NEO Tracker: Un portofel bazat pe web care acceptă NEO și alte jetoane NEP5 NEO. Poate fi folosit și offline și acceptă și GAS. De asemenea, puteți căuta tranzacții utilizând exploratorul blockchain.
 3. Portofel NEO: Un portofel NEO bazat pe web, care oferă funcții precum crearea, restaurarea și importarea cheilor private. De asemenea, puteți adăuga contacte și un portofel de rezervă. Toate acestea pot fi realizate prin intermediul interfeței web.

Puteți utiliza NEO Explorer pentru a găsi diferite adrese NEO! În afară de acestea, puteți utiliza și portofele hardware, cum ar fi Ledger Nano S.

Cum este diferit de ERC 20? (NEP5 vs. ERC20) sau NEO vs Ethereum

Până acum, am discutat despre asemănarea jetoanelor NEP5 cu ERC20. Acestea oferă tipuri similare de funcționalitate și scop reciproc. Există câteva diferențe cheie între jetoanele ERC20 și NEP5. De asemenea, proiectele simbolice NEP-5 nu sunt comune în comparație cu proiectele ERC 20. Pentru o mai bună înțelegere, puteți citi acest articol – ce este ERC20?

Cheltuieli

Unul dintre cele mai semnificative motive din spatele acesteia sunt costurile asociate dezvoltării jetoanelor NEP5.

Pentru a obține o imagine mai bună, să discutăm despre costurile necesare pentru implementarea unui simbol ERC-20 pe ecosistemul Ethereum. Pentru a implementa un jeton ERC-20, un dezvoltator sau o organizație are nevoie doar de 32.000 de gaze. Gazul este un mod de a calcula costul efectuării unei tranzacții pe blockchain-ul Ethereum. Dacă calculăm costul a 32.000 de gaze cu prețurile actuale, un proiect simbol ERC-20 poate costa doar maximum 5 $. Da, ai citit bine. Este foarte ieftin să obțineți jetonul live pe blockchain-ul Ethereum, păstrând costul de dezvoltare separat.

Când vine vorba de NEO, este o poveste cu totul diferită. Costul desfășurării contractelor inteligente este calculat în GAS. NEO este alimentat de GAS și este, de asemenea, nativ pentru platformă. Cu toate acestea, așa cum am spus, a costat foarte mult. Pentru a fi exact, a costat 500 de GAS pentru a crea live token-ul NEP5 pe blockchain-ul NEO. Prețul GAS se situează în jurul valorii de 10 USD în momentul scrierii. Dacă calculăm corect, va costa 5000 de dolari pentru a vă transmite proiectul în direct.

Asta e mult! De asemenea, prețul GAS fluctuează, ceea ce înseamnă că poate costa orice, de la 5000 $ până la 10.000 $ sau chiar mai mult. La vârf, prețul GAS a ajuns la 85 USD. E prea mult!

De asemenea, nu există nicio garanție că proiectele vor avea succes, ceea ce duce la un risc prea mare pentru dezvoltatorii NEP5. Cu toate acestea, are și o latură pozitivă asociată cu aceasta.

 1. Trec doar proiecte de calitate, iar dezvoltatorii reflectă asupra proiectului lor înainte de a începe chiar să lucreze la el.
 2. Dezvoltatorii continuă să lucreze la proiectele lor după implementare.
 3. Nu există proiecte de spam în ecosistemul NEO.
 4. Proiecte mai puține și utile înseamnă că blockchain-ul NEO funcționează întotdeauna în mod optim, fără posibilitatea de congestie.

Pentru studii suplimentare:Avantajele NEO – mult mai mult decât economia inteligentă

Flexibilitatea dezvoltării

Când vine vorba de dezvoltare, NEO oferă un ecosistem mai bun dezvoltatorilor. Motivul numărul unu din spate este că nu există dependență de limbă pentru crearea de jetoane NEP5, contracte inteligente sau dApp-uri care rulează pe blockchain-ul NEO. Când vine vorba de Ethereum, dezvoltatorul trebuie să învețe Solidity, limba lor de proprietate.

Soliditatea este un nou limbaj de programare și este creat doar pentru a funcționa pentru blockchain-ul Ethereum. Nu mulți oameni știu despre asta sau au experiența necesară pentru a dezvolta dApp-uri Ethereum și contracte inteligente. Acest lucru face dificilă angajarea de talente pe piață.

Acest lucru aduce două avantaje blockchain-ului NEO.

 1. Orice dezvoltator poate începe cu dezvoltarea fără a fi nevoie să învețe un nou limbaj de programare.
 2. NEO oferă o mai bună personalizare și manipulare datorită flexibilității limbajului de programare.

Model de consens

Hack-ul DAO pe blockchain-ul Ethereum a fost istoric unul dintre cele mai mari hacks din istoria criptomonedelor. Din punct de vedere tehnic, când s-a produs hack-ul, o parte majoră a comunității a dorit să inverseze schimbările, în timp ce cealaltă jumătate a dorit să curgă așa cum este, fără modificări în blockchain. Acest lucru a dus la forța dură care, la rândul său, dă naștere Ethereum Classic (ETC). ETC este același blockchain Ethereum înainte de a avea loc hack-ul DAO. ETH a continuat cu noi modificări și remedieri, astfel încât să nu fie nevoie să treacă din nou prin aceeași problemă.

NEO, pe de altă parte, are o metodă de consens mai bună pentru a combate situații similare. Folosește modelul Delegat Byzantine Fault Tolerant (dBFT). Această metodă de consens este elaborată în așa fel încât să prevină furcile similare pentru blockchain-ul NEO și să asigure că, în cazul unei dispute, noile modificări pot fi făcute fără a fi nevoie de o furculiță. Pe scurt, este mai stabil și are o cale de actualizare încorporată de la început.

Dovada computerizată cuantică

Securitatea este unul dintre marile motive pentru care folosim blockchain. Este relativ sigur în comparație cu alte tehnologii de acolo. Blockchain oferă, de asemenea, transparență, integritate și o modalitate de a transfera fonduri în mod eficient.

Cu toate acestea, Ethereum este încă vulnerabil la calculul cuantic. Algoritmii criptografici utilizați de Ethereum nu sunt protejați de ceea ce au de oferit computerele cuantice. Aceasta înseamnă că aceste computere puternice pot face cu ușurință decriptarea cheilor private.

În cazul NEO, este gata cuantic. Când vin computerele cuantice, blockchain-ul NEO va fi gata să se adapteze puterii sale de procesare de decriptare pe care le au de oferit. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Ethereum va pieri. Dezvoltatorii lor ar actualiza algoritmul criptografic atunci când va veni vremea. Dar, acum NEO are avantajul și este pregătit pentru viitor.

Citeste mai mult:NEO vs Ethereum: Care este mai bine?

Proiecte promițătoare NEP5

După cum ați fi înțeles până acum, NEO oferă o platformă în care proiectele pot prospera la potențialul lor maxim. De fapt, numărul proiectelor a crescut în ultimele două luni sau cam așa ceva. Pentru a înțelege potențialul NEP5 și blockchain-ul NEO, vom discuta acum cele mai promițătoare proiecte bazate pe NEP5 chiar acum. Deci, fără nicio întârziere, să începem.

Lista de jetoane NEP5 promițătoare

Nume Jeton NEP5 Despre proiectUtilizare
Ontologie PE T Proiectul ontologiei se referă la construirea unui ecosistem de încredere care prosperă pe o rețea integrată, distribuită și diversă. Poate fi utilizat în mai multe moduri, inclusiv autorizare, verificare, schimb de date și multe altele.
DeepBrainChain DBC DeepBrainChain este o platformă de calcul AI care rulează pe un blockchain. Furnizați o platformă de calcul AI descentralizată, rentabilă, sigură și sigură
NEX NEX O platformă de schimb și plată descentralizată construită deasupra blockchain-ului NEO. Permite tranzacționarea ușoară a jetoanelor NEP5. De asemenea, va facilita tranzacțiile între tehnologia cross blockchain, cum ar fi Ethereum și NEO.
Zeppin ZPT Zeppin este o platformă descentralizată pentru reclame. Cu Zeppin, reclamele își pot distribui munca în mod eficient, pot primi recunoaștere și, de asemenea, pot oferi plăți transfrontaliere.
CHEIA TKY THEKEY este un instrument de verificare a identității care utilizează blockchain împreună cu big data. Ajută guvernele și alte organizații să autorizeze indivizii și înregistrările lor rapid și eficient.
Rețeaua de efecte EFX Rețeaua de efecte este o rețea descentralizată pentru inteligență artificială. Oferă proiecte AI pentru a rula într-o formă descentralizată, oferind o alternativă ieftină la ecosistemele centralizate.
Lumina lunii Moonlight Lux Moonlight oferă o platformă completă de management de proiect end-to-end pe blockchain. Împuterniciți organizațiile să profite de platformă și, de asemenea, să ofere concerte și lichidități.
Moneda Asura CA Asura Coin oferă un ecosistem eSports care oferă auto-creștere și abilitare. Permite jucătorilor, echipelor, managerilor, investitorilor și altor entități legate de jocuri să profite de o platformă descentralizată.
iMusify IMU O platformă descentralizată pentru creatorii de muzică. Utilizând platforma, creatorii de muzică își pot împărtăși muzica cu lumea și pot obține profituri depline fără a fi nevoie de omul de mijloc.

Ontologie

Ontologia oferă un ecosistem de încredere pe blockchain-ul NEO. Este vorba despre furnizarea unei rețele de încredere diverse, distribuite și integrate utilizatorilor. Aceasta înseamnă că acceptă diferite blockchain-uri și structuri IT. Pentru a face acest lucru posibil, folosește protocoale care asigură că funcționalitățile de bază, cum ar fi identificarea digitală, verificarea, autorizarea, schimbul de date și altele rulează fără a fi nevoie de nicio autoritate centralizată.

De asemenea, atunci când aduceți încredere în rețea, aceasta permite automat organizațiilor și corporațiilor să se concentreze pe cel mai important lucru din afacerea lor, adică operațiuni.

Ontologia profită din plin de ceea ce NEO blockchain are de oferit. De fapt, ontologia este profund legată de NEO. Onchain dezvoltă în prezent ontologia. Este o companie de dezvoltare chineză. Nu numai că, arhitectul șef al Ontologiei nu este altul decât Li Jun Js. În general, acest lucru adaugă o credibilitate considerabilă la ceea ce încearcă să realizeze, deoarece știm cu toții că echipa din spatele proiectului este capabilă.

Din punct de vedere tehnic, oferă cadrele blockchain ONT, protocolul de interacțiune ONT și blockchain-urile ONT. Toate acestea, atunci când sunt combinate, sunt cunoscute sub numele de Ontology Infrastructure.

Caracteristici cheie care merită evidențiate

 • Oferă colaborare de încredere distribuită
 • Este un proiect blockchain de înaltă performanță
 • Suport complet de personalizare pentru diferite aplicații blockchain
 • Oferă diverse protocoale și module precum ONT ID, ONT Data și ONT Scores.
 • Funcționează în diferite scenarii, cum ar fi schimbul de date distribuite, sistemele de identitate și multe altele.

Lanțul DeepBrain (DBC)

DeepBrain Chain este o platformă extrem de promițătoare. De fapt, este prima platformă de calcul AI care folosește blockchain în avantajul său. Acesta își propune să construiască o platformă care schimbă complet modul în care funcționează calculul de inteligență artificială. Pentru a face acest lucru, își propun să ofere o platformă de calcul inteligentă artificială sigură, flexibilă, cu costuri reduse și descentralizată.

Pe de altă parte, platforma va facilita derularea proiectelor și produselor AI.

În acest moment, companiile trebuie să investească mult în ceea ce privește puterea și resursele de calcul pentru a-și face calculele. Procesul nu este iertător și poate dura mult timp. Ca să nu mai vorbim, pentru a rezolva o problemă, un entuziast AI trebuie să facă în general calcule repetate pentru a obține rezultatele dorite.

Aici intervine DeepBrain Chain. Acestea oferă un mod eficient și rentabil de a furniza utilizatorilor putere de calcul AI. Pentru a reduce prețul, vor folosi un model de afaceri unic. Conform modelului de afaceri utilizat de aceștia, compania sau organizația care dorește să își folosească serviciul trebuie să plătească doar 30% din costuri. Nodul va gestiona restul 70% din cost prin minerit.

Nodurile vor fi o parte semnificativă a blockchain-ului. Ele vor fi utilizate în principal în rețeaua lor neuronală descentralizată, unde fiecare nod are un rol de jucat. Pentru ca algoritmii să fie testați pe noduri, DeepBrain va plăti folosind simbolul nativ DBC. Jetonul DBC este construit folosind contractele inteligente ale NEO. De asemenea, folosește un mecanism de consens hibrid format din POI și DPOS.

Interesant, nu? De asemenea, vor participa activ la furnizarea unei platforme de tranzacționare descentralizate. Utilizarea platformei de tranzacționare va fi complet sigură. De asemenea, va oferi noi caracteristici datorită blockchain-ului său alimentat de AI.

Caracteristici cheie care merită evidențiate

 • Cost sigur și redus
 • Oferă o protecție excelentă a confidențialității
 • Oferă o platformă excelentă pentru proiectele AI de explorat și de a profita.

NEX

NEX este al treilea proiect pe care îl vom discuta pe lista proiectelor promițătoare NEP-5 care sunt deja lansate. NEX este o platformă de schimb și plată care profită de blockchain-ul NEO și este dezvoltată de nimeni altul decât City of Sion (CoZ). A făcut o mulțime de buzz și hype.

Punctul de vânzare unic NEX este capacitatea sa de a oferi o platformă simplă de tranzacționare și, de asemenea, de a oferi tranzacții complexe. Acesta utilizează natura descentralizată a NEO și oferă, de asemenea, viteză și securitate utilizatorilor.

În culise, folosește motorul de potrivire off-chain. Motorul utilizează în mod corespunzător funcțiile blockchain și face mai ușor pentru NEX să gestioneze tranzacții mai rapide și complexe pe mai multe blockchain-uri, cum ar fi Ethereum și NEO.

NEX poate gestiona, de asemenea, o cantitate semnificativă de volum și poate oferi tranzacții verificabile prin tehnologia blockchain. De asemenea, oferă un serviciu de plată. Sistemul de plăți funcționează prin furnizarea de contracte inteligente terțe pentru a trimite și primi active pe platforma NEO. În compensare, primesc GAS și NEO pentru calculul necesar pentru ca tranzacția să aibă succes.

Nu în ultimul rând, NEX oferă și extensia portofelului NEX. Această extensie facilitează coordonarea perfectă între dApp-uri, site-uri web și NEX.

Caracteristici cheie care merită evidențiate

 • Volum ridicat și tranzacții complexe acceptate
 • Oferă servicii de plată
 • Extensie portofel NEX
 • Sprijină tranzacționarea între lanțuri

Zeepin

Zeepin oferă o economie distribuită industriei creative. Este un ecosistem dedicat care încearcă să rezolve problema prin care trec oamenii actuali în industria actuală. Zeepin oferă industrii creative pentru a profita de ceea ce Zeepin are de oferit, adică protecție, conexiune, recunoaștere și prea nepărtinitoare.

Ideea este construită în jurul descentralizării și dorește să o facă mai eficientă pentru industria creativă să facă plățile transfrontaliere fără probleme. Dacă vedeți, mulți creatori de proiecte lucrează dincolo de granițe. Este nevoie de mult timp pentru a fi plătit. Această întârziere poate costa foarte mult atunci când este grupată împreună.

În afară de faptul că acționează ca un sistem de plată, acesta oferă, de asemenea, funcții de copyright ale creatorilor. Aceasta înseamnă că oricine își poate autoriza lucrările pe blockchain și poate obține un certificat pentru aceasta. De asemenea, face mai ușor pentru industriile creative să găsească conexiune și să încurajeze indivizii să ia diverse proiecte care nu le-au fost la îndemână mai devreme.

De asemenea, pentru a facilita talentul și munca de creație, Zeepin oferă, de asemenea, o modalitate de a găzdui propriile dvs. fonduri de participare, toate deasupra blockchain-ului. Alte caracteristici cheie includ recrutarea de talente.

Pentru a construi încrederea între părți, Zeepin utilizează contracte inteligente care sunt create prin respectarea standardelor NEP-5. Automatizează profiturile și le distribuie în conformitate cu acordul contractelor inteligente. Pe scurt, poate fi folosit de oricine are un efort creativ. De exemplu, poate fi folosit de scriitori, artiști, arhitecți, designeri și interpreți.

Caracteristici cheie care merită evidențiate

 • Sprijină plățile transfrontaliere
 • Sprijină drepturile de autor
 • Împuterniciți proiecte bune, astfel încât să poată strânge fonduri

CHEIA

Ultimul proiect pe care îl vom discuta este THEKEY. THEKEY este un instrument de verificare a identificării (IDV) care funcționează deasupra blockchain-ului. Folosește multe tehnici legate de blockchain, inclusiv identificarea dinamică multidimensională (BDMI) bazată pe blockchain și informații de identificare personală (PII). BDMI utilizează PII, care este pus la dispoziție și autorizat de către oficiali guvernamentali.

Deci, ce înseamnă totul? Pe scurt, este un instrument de identificare și verificare care utilizează blockchain-ul și tehnologia națională de date mari.

Deci, ce este unic în acest proiect? Datele stocate sau recuperate folosind THEKEY sunt complet de încredere. Nu poate fi nici modificat, nici refuzat. THEKEY este complet susținut de guvern și este construit folosind baza de date națională. Prin urmare, conduce la rezultate mai fiabile. Funcționarii vor avea mai ușor timp să găsească informații. De asemenea, căutarea va fi mai precisă, cuprinzătoare și mai fiabilă în orice mod posibil. Persoanele pot câștiga, de asemenea, din acest tip de sistem și nu vor trebui să aștepte recuperarea datelor valoroase.

THEKEY beneficiază, de asemenea, de costuri mai mici, deoarece este rapid și evită duplicarea muncii. De asemenea, ocolește colectarea, autentificarea și procesarea datelor. De asemenea, oferă o experiență excelentă pentru utilizator, deoarece utilizatorii nu trebuie să se bazeze pe nicio soluție software. Odată ce identitatea lor este stocată, aceasta poate fi accesată oricând de oriunde.

Am inclus THEKEY în lista proiectelor NEP-5 promițătoare, deoarece arată implementarea reală.

Proiectul THEKEY este mare. Până în prezent, 210 milioane de persoane au fost colectate și stocate pe blockchain de către autoritățile guvernamentale, care oferă acces în timp real.

Caracteristici cheie care merită evidențiate

 • Cost scăzut
 • Rapid și fiabil
 • Date susținute de guvern stocate în blockchain
 • 100% de încredere.
 • Experiență excelentă pentru utilizator

Rețeaua de efecte (EFX)

La fel ca Deep Brain Chain (DBC), The Effect Network este, de asemenea, o rețea descentralizată pentru inteligență artificială. Cu toate acestea, nu este întru totul similar cu DBC. Este condus în principal să ofere servicii pe piața inteligenței artificiale utilizând natura descentralizată și deschisă a platformei NEO. EFX va oferi un ecosistem care oferă 3 faze. O face oferind o barieră scăzută la intrare, taxe zero și o creștere rapidă. Desigur, este alimentat de jetoanele NEP5 și va schimba modul în care AI și oamenii interacționează între ei.

Lumina lunii

Moonlight este încă un alt proiect promițător care își propune să ofere o platformă care este complet descentralizată și oferă, de asemenea, management de proiect de la un capăt la altul. Este construit deasupra blockchain-ului NEO. Scopul principal este de a îmbunătăți piața oferind concerte și lichidități interesante. De asemenea, oferă un CV fără încredere care adaugă automat sarcini atunci când un utilizator finalizează o sarcină.

Asura Coin (ASA)

Asura Coin este un jeton alimentat de NEP-5 care alimentează platforma Asura World. Este un ecosistem eSports care este auto-susținut și extrem de promițător. Moneda Asura este punctul central al întregului sistem care face posibilă tranzacțiile. Acesta stimulează acțiunile pentru dezvoltarea comunității eSports și aduce jocurile în masă. Oferă o platformă competitivă în care echipele, managerii și sponsorii pot prospera și construi o experiență eSports mai bună pentru toată lumea.

iMusify (IMU)

iMusify este o platformă legată de muzică, construită pe blockchain. Ca de obicei, este descentralizat și oferă creatorilor de conținut pentru a-și partaja muzica cu lumea. Oferă putere creatorului de muzică prin eliminarea omului de mijloc și, de asemenea, oferă utilizatorilor o modalitate de a accesa muzica direct prin blockchain. Se creează o platformă de socializare care oferă mai degrabă valoare decât exploatarea datelor și a sistemului publicitar al unui utilizator.

Citeste mai mult:NEO dApps Ecosystem: Lista completă a aplicațiilor descentralizate Blockchain NEO

Lista de jetoane NEO NEP5

NameToken Despre proiect
NEX NEX O platformă de schimb și plată descentralizată.
Switcheo SWTH Un schimb descentralizat cu mai multe lanțuri.
Alphelion APH O platformă de tranzacționare și schimb P2P.
Buclă LRN Un nou schimb de simboluri descentralizat care utilizează noi standarde de tranzacționare criptografică.
Spotcoin LOC Spotcoin este o casă de compensare fără bursă între fiat și criptomonedă.
Alcehmint SDT Alchemint își propune să ofere criptomonedelor legate de fiat cu un preț stabil.
Moneda Asura CA Asura Coin oferă un ecosistem eSports care alimentează auto-creșterea și abilitarea.
Pentru victorie FTW ForTheWin este o platformă de jocuri de noroc online bazată pe blockchain.
SCHIMB EXT O platformă blockchain publicitară descentralizată.
CHEIA TKY THEKEY este un instrument de verificare a identificării blockchain-ului care creează identități sigure.
POD TAXĂ Bridge îmbunătățește asigurarea verificării și reduce costurile juridice pentru persoane fizice și ICO.
PikcioChain PKC PikcioChain este un schimb securizat bazat pe blockchain care protejează datele cu caracter personal.
Ontologie PE T Ontologia construiește un ecosistem de colaborare de încredere care prosperă pe o rețea distribuită.
DeepBrainChain DBC DeepBrainChain este o platformă de calcul AI care rulează pe un blockchain.
NOS NOS NOS oferă un internet transparent cu ajutorul sistemului de operare virtual.
Senno SENNO Senno este o analiză descentralizată a sentimentelor descentralizată și un ecosistem bazat pe mulțime.
NeoNameService NNC Un serviciu descentralizat de nume de domeniu.
Treime TNC Trinity Network Credit este o soluție de scalare universală off-chain.
NKN NKN NKN este un protocol de conectivitate la rețea partajat descentralizat.
QLINK QLC Qlink este o infrastructură de telecomunicații și rețea mobilă blockchain open source.
Pulsul roșu RPX Red Pulse este o platformă de cercetare din China, care are ca scop stimularea inovării.
Lumina lunii LUX Moonlight este o platformă de forță de muncă cu economie inteligentă alimentată de blockchain.
Alphacat O PISICA Alphacat este o piață descentralizată alimentată de AI.
Travala AVA Travala este o platformă descentralizată de rezervare a călătoriilor.
Quarteri PROQ O platformă imobiliară descentralizată.
Thor THOR THOR este o economie de concert descentralizată.
Zeepin ZPT Zeepin este o platformă descentralizată pentru creativi.
Galaxie GALĂ GALA este o aplicație descentralizată care permite creatorilor de conținut să exploreze creativitatea.
iMusify IMU iMusify este o platformă descentralizată pentru creatorii de muzică.
Endrosit EDS Un ecosistem futurist de distribuție a conținutului.
Narativ NRVE Narrative este o platformă de socializare care construiește economia conținutului.
Wowbit WWB O platformă de servicii care încearcă să creeze valoare folosind jetoanele Wowoo.
Phantasma SUFLET O platformă blockchain de generație următoare pentru distribuirea conținutului.
Coupit LOVITURĂ Coupit este o platformă afiliată pe blockchain.
Efect AI EFX Effect.AI este o platformă descentralizată pentru inteligență artificială.
Jetonul contractului principal MCT Un jeton utilitar care adaugă valoare economiei inteligente NEO.
Guardium GDM O rețea descentralizată de răspuns la situații de urgență

Concluzie

NEO este o platformă și un ecosistem excelent pentru blockchain. Elementele individuale precum NEP5 îl alimentează. Astăzi am trecut prin ceea ce NEP5 are de oferit în ceea ce privește valoarea, funcționalitatea, proiectele și multe altele! Standardul NEP5 oferă mai multă valoare în comparație cu ERC20, deoarece l-ați citit din comparația dintre NEO și Ethereum. Am adăugat destul de multe proiecte NEP5 și v-am împărtășit și viitoarele proiecte promițătoare.

Deci, ce părere aveți despre NEP5? E aici să rămână? Se poate îmbunătăți? Care sunt proiectele NEO-5 NEO promițătoare? Comentează mai jos și anunță-ne.

Dacă doriți să vă faceți o idee mai bună despre fundamentele blockchain-ului, asigurați-vă că consultați cursul gratuit blockchain.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me