Lansați o ofertă inițială de monede (ICO) pentru proiectul dvs. blockchain-criptomonedă? Amintiți-vă că în 2017, din 902 ICO-uri, doar 435, sau 48%, au avut succes. Cu platformele de internet populare precum Google și Facebook care interzic anunțurile ICO, 2018 va fi probabil mai greu pentru ICO-uri. Modul în care vă comercializați ICO-ul va face o diferență crucială, de aceea m-am gândit să vă împărtășesc această listă de verificare de marketing ICO.

Pregătiți-vă strategia de marketing ICO devreme:

Trebuie să începeți să vă comercializați ICO-ul în momentul în care concepeți ideea de proiect, prin crearea strategiei dvs. de marketing ICO. Strategia dvs. ar trebui să includă următoarea listă de sarcini de marketing:

 1. Planificați un site web ICO cu adevărat profesional și elegant;
 2. Bugetul și resursele pentru o carte albă ICO originală, bine cercetată și profesională;
 3. Un plan bun pentru relații publice și mass-media;
 4. Planuri suficiente pentru gestionarea comunității și a rețelelor sociale;
 5. O strategie pentru publicitate direcționată;
 6. Un plan pentru programe de recompense;
 7. Bugetul necesar pentru găzduirea și participarea la evenimente de tehnologie blockchain.

Citiți mai multe despre crearea strategiei dvs. de marketing ICO în „Ghid pentru începători: Cum să creați o strategie excelentă de marketing ICO”.

Construiți-vă conținutul de marketing ICO:

Marketingul ICO este complet digital, unde un conținut excelent are o mare valoare. Pregătește-ți conținutul de marketing ICO imediat ce ai o strategie de marketing ICO și primește ajutor profesional. Următoarele sunt cruciale:

 1. Site web ICO: un site profesional, elegant, curat și informativ este prima fereastră pentru investitorii dvs. în proiectul dvs. Nu uitați să afișați în mod vizibil profilurile de pe rețelele sociale ale membrilor echipei dvs. de proiect. Puneți un videoclip bun care vă explică proiectul și poziționați în mod vizibil butoanele de „îndemn” (CTA). Investitorii sunt atenți la înșelăciunile ICO și vor căuta cu siguranță profilurile membrilor echipei dvs. pe site-ul dvs. web. Citiți că este important pentru investitorii dvs. în „Ghid pentru începători: Cum să localizați escrocheriile ICO “.
 2. Carte albă ICO: beneficiați de ajutor profesional și creați o carte albă excelentă. Ar trebui să explice clar ideea proiectului fără jargon tehnic și de marketing. Cartea albă trebuie să explice de ce sunt necesare blockchain și token. Documentul ar trebui să clarifice investitorilor modalitățile de distribuție și de vânzare a simbolurilor. Mai presus de toate, trebuie să fie 100% original. Citiți cât de atent investitorii dvs. vă verifică cartea albă în „Ghid pentru începători: Cum să verificați cartea albă ICO”.
 3. Profiluri pentru rețele sociale și infografii: vă recomand să luați ajutor profesional pentru a le construi.
 4. Prezentări de vânzări și prezentări similare: veți avea nevoie de ele atunci când participați la evenimente blockchain și la întâlniri private cu investitori. Nu compromiteți calitatea!
 5. Postări pe blog: trebuie să le adaptați în funcție de publicul dvs..
 6. Videoclipuri și podcast-uri: acestea au un potențial ridicat de implicare, prin urmare necesită ajutor profesional pentru a le crea.
 7. Comunicate de presă: Poate fi tentant să o faci singur, dar ai încredere în mine, vei avea mâinile pline cu dezvoltarea proiectului. Obțineți ajutor profesional.

Managementul comunității ICO:

Este o componentă cheie a listei de verificare de marketing ICO și poate crea sau sparge ICO. Investitorii se bazează pe opinia comunităților criptografice înainte de a participa la ICO-uri. Comunitățile cripto sunt extrem de bine informate și, dacă le angajezi bine, îți poți construi încrederea în proiectul tău.

Vă recomandăm să angajați o agenție de management comunitar ICO, pentru a aborda următoarele:

 • Postați conținut captivant în aplicații de chat precum Telegram și Slack;
 • Angajați comunitățile criptografice Reddit;
 • Gestionați implicarea pentru proiectul dvs. pe platforme de socializare precum Facebook, Twitter, LinkedIn;
 • Faceți publicitate proiectului dvs. pe platforme precum Quora, Steemit și Medium;
 • Postați actualizări regulate despre proiectul dvs. în forumuri populare blockchain-criptare, cum ar fi BitcoinTalk.

Aceasta este o slujbă cu normă întreagă, 24 × 7, cu volum mare de muncă în perioadele pre-ICO și post-ICO. Pregătește-te bine pentru această sarcină de marketing citind „ICO community manager: importanța rolului în ICO-ul tău“.

Importanța infrastructurii ICO în lista de verificare de marketing ICO:

Au existat cazuri de hackeri care atacau campania ICO, de ex. CoinDash ICO. Trebuie să aveți o infrastructură solidă pregătită și testată înainte de a vă putea lansa ICO-ul.

Trebuie cu adevărat să vă asigurați o găzduire sigură a site-ului web, cu timp de funcționare și asistență garantate. Investitorii dvs. acordă o mare importanță site-ului dvs. web atunci când participă la ICO. Citiți mai multe despre aceasta în „Ghid pentru începători: Cum să participați la un ICO”.

De asemenea, aveți nevoie de o infrastructură sigură și fiabilă de marketing prin e-mail. Gestionarea rețelelor de socializare și infrastructura de blog sunt, de asemenea, importante.

Comunicați în mod proactiv conformitatea cu reglementările ICO:

Pe măsură ce autoritățile de reglementare din întreaga lume se trezesc la natura nereglementată a ICO-urilor, controlul crește. Investitorii inteligenți vor dori din ce în ce mai mult să știe dacă vă aflați pe partea dreaptă a reglementărilor.

Investitorii știu că în SUA, Securities and Exchange Commission (SEC) a convocat peste 80 de proiecte blockchain-crypto. De asemenea, au transmis notificări către ICO-uri. Citiți mai multe despre aceasta în „Jeton de securitate vs jeton de utilitate: o comparație“.

Presupunând că ați făcut bazele legale și ați obținut autorizații de reglementare, comunicați în mod proactiv conformitatea cu reglementările ICO. Nu lăsați nimic speculațiilor.

Campania ICO PR: o piesă cheie în puzzle

După ce ați pregătit conținutul de marketing ICO, lucrați la campania ICO PR. Aceasta este o sarcină complexă și vă recomand să angajați agenții profesionale de PR. Ei vor trebui să abordeze următoarele:

 • Planificați acoperirea media;
 • Stabiliți relații media;
 • Scrieți o copie a comunicatului de presă foarte bună;
 • Publică conținutul în mass-media populare;
 • Monitorizați campania și corectați cursul după cum este necesar.

Trebuie să faceți un pas foarte important în acest moment. Vă rugăm să indicați ICO-ul dvs. pe site-urile populare care urmăresc ICO-urile, de exemplu, Rating ICO, ICO Bench și ICO Alert.

Anunțuri ICO și campanii de recompense:

Escrocheriile au acordat acoperire mediatică negativă ICO-urilor, prin urmare, platformele de internet populare precum Google, Facebook, Twitter și LinkedIn au interzis complet reclamele ICO. Acest lucru vă face marketingul mai greu.

Puteți utiliza în continuare anunțuri „pay-per-click” (PPC), utilizând rețele precum Cointraffic și Coinad. Anunțurile bannere pe blogurile și mass-media cripto populare sunt celelalte opțiuni ale dvs..

Restricționarea anunțurilor face ca campaniile recompense să devină mai importante pentru dvs. Aici recompensați entuziaștii care atrag investitori la ICO.

Airdropping, adică oferirea gratuită a unor jetoane, este o formă populară de campanie de recompense. Cu toate acestea, aveți nevoie de judecată, deoarece dacă dați prea puține jetoane, acesta vă învinge scopul. Pe de altă parte, dacă oferiți prea mulți, atunci investitorii se pot gândi la proiectul dvs. ca la o înșelătorie.

Marketingul prin e-mail ICO este o componentă pe termen lung a listei de verificare pentru marketingul ICO:

Marketingul prin e-mail rămâne o componentă importantă a oricărei strategii de marketing digital, iar ICO-ul dvs. nu este o excepție. Cu toate acestea, în cazul ICO-urilor, efectul marketingului prin e-mail se simte pe termen mai lung.

Marketingul prin e-mail ICO este acum mai dificil, deoarece MailChimp, unul dintre cei mai populari furnizori, a interzis-o. Puteți totuși să vă creați propria listă de e-mailuri și să efectuați marketing prin e-mail, dar trebuie să aveți grijă să nu trimiteți e-mailuri nesolicitate. Luați-vă timp pentru a vă construi lista de e-mailuri, iar proiectul dvs. va profita de beneficii pe termen lung.

Participați la evenimente blockchain pentru a vă comercializa ICO-ul:

Fiecare start-up trebuie să fie prezent acolo unde sunt clienții și potențialii investitori, iar proiectul dvs. ICO nu este o excepție. O componentă importantă a listei de verificare de marketing ICO este participarea la evenimente blockchain.

Căutați să vă prezentați proiectul în aceste evenimente, luați în considerare și sponsorizarea sau găzduirea unor astfel de evenimente. Valoarea rețelei față în față cu potențialii dvs. este imensă, prin urmare pregătiți-vă bine cu un pitch bun de vânzări! Aflați despre evenimentele blockchain Aici.

Notă: Dacă sunteți nou în ICO-uri, vă recomand să înțelegeți conceptul citind „Ce este un ICO: o introducere în oferta inițială de monede“. De asemenea, ar trebui să explorați alte căi de strângere de fonduri pentru proiectul dvs., de ex. Fonduri de capital de risc (VC). Citiți cum se compară VC-urile cu ICO-urile din „ICO vs VC: Experiența contează”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me