Doriți să învățați blockchain-ul? Căutați o modalitate interactivă de a învăța elementele de bază ale blockchain-ului într-un mod ușor? Dacă da, ești în locul potrivit. Un număr de ghiduri pentru începători de blockchain de pe internet vă pot deruta să-l găsiți pe cel mai bun, așa că aici vom acoperi prezentarea fundamentelor blockchain, astfel încât să prezentați o introducere rapidă la blockchain.

Acest ghid blockchain vă va asigura că puteți învăța cel mai important lucru fundamental despre blockchain folosind următoarea prezentare PowerPoint blockchain. Fiecare diapozitiv blockchain sau set de diapozitive acoperă un subiect cu o imagine și vă asigură că veți obține cea mai bună introducere în blockchain.

Înscrieți-vă acum: curs gratuit pentru noțiuni fundamentale despre blockchain

Notă: Dacă creați un pdf de bază despre blockchain, vă încurajăm să utilizați diapozitivele disponibile aici. Acest lucru ne va ajuta să ajungem la mai multă audiență care dorește să știe despre elementele fundamentale ale blockchain-ului.

Prezentare elemente fundamentale Blockchain

Prezentarea fundamentelor blockchain pentru începători conține 25 de diapozitive blockchain. Deci, fără nicio întârziere, să vedem elementele de bază ale blockchain-ului prin intermediul prezentării pdf a blockchain-ului. Să începem.

Vă invităm să încorporați această prezentare pe site-ul dvs. prin copierea acestui cod:

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. ;

Introducere Blockchain Prezentare – Descriere diapozitive

Să mergem mai departe pentru a avea o imagine de ansamblu a ceea ce am acoperit în fiecare diapozitiv al prezentării Fundamentelor Blockchain.

Slide 1: Titlu

Primul diapozitiv este prezentarea titlului – Fundamentele Blockchain (Blockchain Made Easy). De asemenea, puteți găsi sigla 101Blockchains, reprezentând faptul că prezentarea a fost creată de 101Blockchains.

Vrei să afli mai multe despre Blockchain? Consultați cel mai recent articol despre ghidul blockchain final.

Slide 2: Rezumat

În acest diapozitiv, vom enumera subiectele importante pe care le vom aborda în prezentarea blockchain. Subiectele vor include următoarele.

 1. Ce este tehnologia blockchain
 2. Trebuie să știți termenii blockchain
 3. Contracte inteligente
 4. Transformare digitală blockchain
 5. Impactul blockchain-ului asupra lumii

Slide 3: Ce este Blockchain?

Blockchain-ul este definit ca un registru deschis care oferă descentralizare părților. În plus, oferă și transparență, imuabilitate și securitate. Are multe caracteristici, inclusiv fiind deschis, distribuit, registru, P2P și permanent.

Termenul blockchain a fost introdus pentru prima dată în cartea albă a Bitcoin în 2009 de către Satoshi Nakamoto. De acolo, a parcurs un drum lung, deoarece tot mai multe organizații sunt interesate de el. În acest moment, Bitcoin este pe cale să implementeze o rețea fulger și alte caracteristici avansate.

Citiți acum: caracteristici de top Blockchain

Slide 4: Cum funcționează un blockchain?

Funcționarea blockchain-ului este simplă. Deoarece este o rețea peer-to-peer, un utilizator trebuie să înceapă o tranzacție. Odată terminat, un bloc este alocat tranzacției menționate. Blocul de tranzacții este, de asemenea, transmis în rețea și toate nodurile din rețea primesc informațiile menționate. Blocul este apoi exploatat și validat. De asemenea, este adăugat lanțului, urmat de o tranzacție de succes.

Slide 5: Beneficii remarcabile ale tehnologiei Blockchain

Tehnologia Blockchain este o tehnologie bogată în caracteristici. Există atât de multe beneficii ale tehnologiei Blockchain. De exemplu, permite utilizatorului să facă o soluționare mai rapidă în comparație cu metodele tradiționale. De asemenea, este imuabil și mai sigur. În comparație cu o rețea tradițională, tehnologia blockchain este mai capabilă și are o capacitate de rețea îmbunătățită. Cu descentralizarea încorporată, acesta poate fi utilizat pentru a construi un blockchain partajat și distribuit.

Diapozitivul 6: Rețea publică vs privată blockchain

Diapozitivele discută diferența dintre rețeaua blockchain publică și privată. Principala diferență dintre ele este modul în care funcționează. Rețeaua publică blockchain nu are permisiune, în timp ce blockchain-ul privat este permis. Aceasta înseamnă că blockchain-ul public este o rețea deschisă care nu este controlată de nimeni. Oricine îl poate accesa. Blockchain-ul privat, pe de altă parte, este permis, ceea ce înseamnă că există o autoritate care gestionează cine poate folosi rețeaua.

Citește și: Blockchain public vs privat

Diapozitivul 7: Rețea centralizată vs descentralizată vs distribuită: o prezentare generală

Există o diferență vitală între rețelele centralizate, descentralizate și distribuite. Despre asta este diapozitivul.

 • Centralizat: toate nodurile intră sub o singură autoritate
 • Descentralizat: nu există autoritate centralizată și toată lumea poate lua parte la rețea.
 • Distribuit: nodurile independente interacționează între ele. De asemenea, fiecare nod este interconectat.

Diapozitivele 8 și 9: Termeni de top Blockchain

Este greu pentru un începător să cunoască termenii blockchain și acest lucru îi poate face ușor confuzi. Această listă de diapozitive 10 importante trebuie să cunoască termenii blockchain de acolo. De exemplu, acoperă bitcoin, airdrop, dApp, ICO și altele.

Ca începător, trebuie să parcurgeți termenii și definițiile cele mai comune Blockchain pentru a le învăța mai bine. Iată cele mai bune definiții Blockchain pe care trebuie să le verificați.

Diapozitivul 10: Explicarea contractului inteligent

Contractele inteligente sunt similare unui document legal și creează termeni între două părți. Cele două părți care se ocupă de utilizarea contractelor inteligente. De asemenea, contractele utilizează un registru public în scopuri de stocare. Contractele inteligente sunt declanșate atunci când este îndeplinită o condiție și sunt complet autonome.

Doar se execută pe baza codului care definește precondiția. Pentru a vă asigura că funcționează conform intenției, acestea sunt analizate și gestionate de autoritățile de reglementare. De asemenea, este util în înțelegerea tendințelor și prezice incertitudinile pieței.

Diapozitivul 11: Cum funcționează contractul inteligent?

Contractele inteligente funcționează între două părți. Este folosit pentru a face potrivirea cumpărătorului și a vânzătorului. Mai mult, poate fi folosit pentru tranzacții. Băncile și alte institute pot utiliza contracte inteligente pentru a primi active și a le distribui.

Cele trei caracteristici cheie ale contractelor inteligente includ decontarea înregistrată și automată a contractelor și nu este nevoie de terți.

Diapozitivul 12: Avantajul contractelor inteligente?

Diapozitivul discută despre avantajele contractelor inteligente. Câteva avantaje includ transparență totală, lipsă de documente, transparență totală, încredere, rezultate garantate și așa mai departe.

Credeți că contractele inteligente sunt greu de înțeles? Nu vă faceți griji, am adus un ghid detaliat de contracte inteligente care vă va facilita învățarea despre contractele inteligente.

Slide 13: Dezavantaje ale contractelor inteligente

Contractele inteligente nu sunt libere de dezavantaje. Are unele dezavantaje. Câteva dintre dezavantajele majore includ contracte de eroare, confidențialitate și roșu.

Contractele inteligente sunt create de oameni, deci sunt deschise pentru erori umane. De asemenea, acestea nu sunt 100% confidențiale. Poate scurge câteva informații vitale care pot fi citite de o terță parte. Nu numai asta, dar există și contracte rouge care pot acționa ca unul real și pot face posibilă frauda.

Diapozitivul 14: cazuri de utilizare a contractelor inteligente

Există multe cazuri de utilizare a contractelor inteligente. Acestea pot fi utilizate în diferite verticale și pot fi, de asemenea, utilizate pentru a eficientiza lucrurile. Unele dintre principalele sale cazuri de utilizare includ activități de tranzacționare, lanțuri de aprovizionare, protecție a drepturilor de autor, piața imobiliară, votarea guvernului și așa mai departe. De asemenea, are cazuri de utilizare foarte utile în Internet-of-Things (IoT), unde poate ajuta și la protejarea rețelei.

Diapozitivul 15: Blockchain-ul este suprasolicitat?

Blockchain-ul este suprasolicitat? Este una dintre cele mai mari întrebări care trebuie abordate. Populația generală nu înțelege ce blockchain are de oferit. Acest lucru duce la presupuneri și mulți numesc asta suprasolicitat. În acest moment, tehnologia blockchain nu are încă un deceniu.

Am trecut deja de faza dezamăgirii și ne îndreptăm spre o implementare mai bună în viitor. Bitcoin, de exemplu, va vedea în curând noi actualizări. Alte tehnologii blockchain inovează, de asemenea, într-un ritm rapid.

Citește și: Ai nevoie de un blockchain?

Diapozitivul 16: 9 Verticale ale transformărilor Blockchain

În prezent, întreaga industrie trece printr-o transformare blockchain. Puteți vedea impactul blockchainului peste tot. De aceea diapozitivul împărtășește cele nouă verticale ale transformării blockchain. Acestea includ următoarele:

 1. Tehnologie
 2. Drept și criminalitate
 3. Serviciu guvernamental
 4. Finanţa
 5. Drepturile omului
 6. Divertisment
 7. Mass-media
 8. Transport
 9. Contracte

Industria IT a experimentat deja transformarea digitală cu tehnologia Blockchain. Consultați mai multe despre Transformarea digitală Blockchain.

Diapozitivul 17: 2017-2018 Principalele sectoare

Există, de asemenea, multe sectoare care conduc în implementarea tehnologiei blockchain. Cele două sectoare care conduc cel mai mult includ Fintech și lanțurile de aprovizionare. Cu toate acestea, asta nu este totul, deoarece există și alte sectoare care adoptă încet, dar constant tehnologia blockchain, inclusiv asistența medicală, transportul maritim, comerțul cu amănuntul, asigurările și mineritul.

Cu timpul, vom vedea aproape fiecare sector pentru a utiliza o formă de tehnologie blockchain. Puține sectoare vor vedea o implementare mai bună datorită adecvării mai bune decât alte sectoare, deoarece întreprinderile sunt foarte dornice să implementeze blockchain.

Slide 18: Web 3.0: Succesorul Web 2.0

Blockchain va începe, de asemenea, Web 3.0, care este a treia generație a internetului. Internetul va profita de rețeaua blockchain și va aduce o rețea cu adevărat descentralizată, care este mult mai avansată decât ceea ce avem acum.

Web-ul actual este mai concentrat pe baze de date bazate pe server și, prin urmare, oferă funcționalități limitate. Noul internet va fi mai concentrat pe utilizatori, ceea ce înseamnă că va fi mai bine conectat și va oferi o platformă sigură pentru toată lumea.

Slide 19: Beneficii Web 3.0

Acest diapozitiv continuă cu subiectul Web 3.0 și listează avantajele Web 3.0. După cum sa discutat anterior, Web 3.0 oferă funcționalități și caracteristici mai bune. Nu va avea permisiunea, ceea ce înseamnă că nu va exista nicio autoritate centralizată care să o controleze.

De asemenea, va fi liber de orice monopol și va oferi, de asemenea, tone de confidențialitate utilizatorilor. Rețeaua este sigură, iar proprietatea datelor rămâne la nivelul utilizatorilor finali care o pot păstra pentru ei înșiși sau o pot vinde companiilor media. Web 3.0 va fi, de asemenea, omniprezent și va oferi un web semantic.

Diapozitivul 20: Rețineți: Internet centralizat vs descentralizat

Diferența de bază între rețelele centralizate și descentralizate este absența autorității centrale. Este un internet descentralizat care are fluxul său unic de date, noi modele de afaceri și dApp-uri. Diapozitivul prezintă, de asemenea, diferența într-un mod vizual.

Slide 21: Ecosistemul Web 3.0

În cele din urmă, vom obține un ecosistem Web 3.0 care va fi mai bun și va oferi o mare varietate de servicii. Diapozitivul listează diferitele componente ale ecosistemului și vă oferă o privire asupra a ceea ce vă puteți aștepta de la Web 3.0. Veți găsi, de asemenea, fiecare componentă sau serviciu cu un exemplu care vă oferă o privire asupra așteptărilor de la Web 3.0.

Citește și: Stiva de tehnologie Web 3.0

Slide 22: Bonus # 1: Blockchain vs Database

Blockchain-ul este descentralizat, care stochează și date. Cu toate acestea, este diferit de bazele de date. În acest diapozitiv, discutăm subiectul blockchain vs. baza de date. Cele patru categorii în care diferă includ accesul la scriere, costul, integritatea și încrederea. Diferența majoră este, desigur, absența unei autorități centralizate. Datele scrise pe blockchain sunt, de asemenea, imuabile, care la rândul lor oferă integritate. Baza de date, pe de altă parte, vă oferă o operare CRUD. Există, de asemenea, diferențe semnificative care sunt acoperite în slide-ul în sine.

Diapozitivul 23: Bonusul nr. 2: Diferite tipuri de jetoane

În acest diapozitiv, discutăm diferite tipuri de jetoane. Acestea includ jetoane valutare, active, utilitare și capitaluri proprii. Fiecare dintre aceste jetoane este apoi definit cu exemplele Web 3.0.

Cuvinte finale

Acest lucru ne conduce la sfârșitul prezentării fundamentelor blockchain. Dacă sunteți în căutarea unui ppt de prezentare blockchain, atunci puteți descărca prezentarea și o puteți salva pe sistemul dvs. Aceste diapozitive Noțiuni fundamentale despre Blockchain acoperă nu numai introducerea blockchain-ului, ci și introduc cititorului diferite concepte, idei și informații noi.

De asemenea, puteți descărca fișierul de prezentare blockchain și îl puteți folosi ca referință pentru învățarea unor subiecte avansate. În plus, puteți partaja diapozitivele blockchain pdf în cercul dvs. Ca începător, vă recomandăm să vă înscrieți la cursul nostru fundamental Blockchain gratuit pentru a pune bazele unei cariere strălucitoare în Blockchain.

Nu uitați să distribuiți articolul tuturor prietenilor dvs. și să-i ajutați să învețe blockchain. De asemenea, nu uitați să împărtășiți părerile dvs. despre diapozitiv în secțiunea de comentarii de mai jos; ascultăm! De asemenea, puteți trimite întrebările dvs. în secțiunea de comentarii, vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me