De la înființarea criptomonedelor, blockchain-ul a câștigat atenția în lumea tehnologiei. Tehnologia revoluționară a reușit să obțină un hype considerabil din toate motivele corecte. Deci, este rezonabil ca un dezvoltator expert sau un programator, sau chiar un începător să caute oportunități de a începe o carieră în blockchain. Aplicațiile financiare ale tehnologiei blockchain pentru criptomonede și portofele digitale criptate sunt doar vârful aisbergului.

Popularitatea crescândă a blockchain-ului ca o alegere a tehnologiei pentru diferite cazuri practice de utilizare a dus la o tendință în creștere a cererii de locuri de muncă blockchain. Prin urmare, mulți începători sunt îndoieli cu privire la cele mai bune practici pentru a începe o carieră blockchain. Următoarea discuție prezintă sfaturile de top pentru a începe o carieră în blockchain pentru a sprijini începătorii să navigheze cu ușurință în carieră în blockchain.

Înscrieți-vă acum: curs fundamental fundamental Blockchain

Blockchain este o carieră bună?

Înainte de a reflecta asupra sfaturilor pentru începerea unei cariere în blockchain, este important să ștergeți îndoieli precum „blockchain este o carieră bună”. Anul 2017 a asistat la o creștere fenomenală în adoptarea tehnologiei blockchain. Unul dintre cele mai importante portaluri de locuri de muncă din lume, Indeed.com, a prezentat o creștere drastică a numărului de locuri de muncă blockchain într-un decalaj de un an.

Cel mai important dintre toate, blockchain-ul a devenit, de asemenea, una dintre abilitățile tehnologice de top la cerere pe piața muncii IT. Recenta introducere a blockchain-ului ca una dintre abilitățile tehnologice de vârf la cerere în Sondajul anual de competențe LinkedIn prezintă un motiv promițător pentru a începe o carieră în blockchain.

Cu toate acestea, natura nouă a tehnologiei blockchain, împreună cu îmbunătățirile continue ale peisajului blockchain, prezintă provocări formidabile. Deci, fiecare începător ar trebui să urmeze cele mai bune practici recomandate pentru a găsi cel mai bun răspuns la „cum încep o carieră în blockchain.” Iată o schiță a celor mai bune zece sfaturi pentru a-ți începe cariera într-un rol de muncă bazat pe blockchain..

Citiți, de asemenea, informațiile din Linkeidn Report, care spune că Blockchain este o abilitate TOP în 2020.

1. Înscrieți-vă la cursuri Blockchain gratuite

Prima preocupare pentru orice începător în domeniul blockchain ar trebui să fie accesul la o cantitate suficientă de resurse de învățare. Dacă ați decis să începeți o carieră în blockchain, atunci trebuie să fi pictat o imagine destul de complicată din ea. De altfel, este important ca începătorii să abordeze educația și instruirea blockchain dintr-o perspectivă simplă.

Începătorii trebuie să găsească cursuri blockchain gratuite care le pot oferi o introducere în lumea blockchain-ului. Fără nicio idee despre elementele fundamentale ale industriei în care ți-ai construi cariera, nu există prea multe șanse de succes. Cu toate acestea, puteți beneficia de cursuri blockchain gratuite cuprinzătoare și extrem de eficiente pentru studierea conceptelor de bază ale blockchain-ului. Cursurile gratuite nu exercită nicio presiune financiară asupra începătorilor și sunt platforme excelente pentru a ști despre blockchain și utilizările sale.

2. Cunoașteți toți termenii de bază din Blockchain

Următoarea mențiune importantă printre sfaturi pentru a începe o carieră în blockchain se referă la dezvoltarea fluenței în terminologia de bază. Natura unică a blockchain-ului depinde în mare măsură de structura și funcționalitățile sale. Termenii precum aplicații descentralizate, mecanisme de consens, contracte inteligente și altele sunt mai mult decât simple cuvinte cheie pe care le găsești cu blockchain.

Acestea sunt componente extrem de importante în ecosistemul blockchain și sunt obligatorii pentru profesioniștii blockchain în aproape orice rol. Cunoașterea termenilor fundamentali nu numai că îmbunătățește cunoștințele de bază despre blockchain, dar construiește și baza pentru înțelegerea utilizărilor sale practice.

Iată definițiile de bază Blockchain, care formează un Glosar Blockchain final pentru începători.

3. Utilizați videoclipuri YouTube pentru învățare

Începătorii care aspiră să înceapă o carieră în blockchain ar trebui să-și susțină călătoria de învățare cu videoclipuri de pe YouTube. YouTube nu este doar o sursă de divertisment, ci și un depozit masiv de videoclipuri legate de blockchain. Începătorii pot explora videoclipuri tutoriale și înregistrări de webinar legate de blockchain pe YouTube. În plus, videoclipurile YouTube pot include și demonstrații practice ale diferitelor cazuri de utilizare a blockchain-ului.

Prin urmare, trebuie să alegeți unele dintre cele mai bine cotate Blockchain canale YouTube pe tehnologia blockchain și abonați-le imediat. Conținutul interactiv din videoclipurile YouTube legate de blockchain ajută fiecare începător să învețe blockchain dintr-o perspectivă interesantă. Cel mai important dintre toate, videoclipurile YouTube sunt surse excelente pentru a fi la curent cu noile tendințe din lumea blockchain-ului.

4. Participă la evenimente și conferințe Blockchain

Blockchain este o tehnologie emergentă și își atrage punctele forte din contribuțiile a milioane de profesioniști din întreaga lume. Dacă doriți să începeți o carieră în blockchain, este important să vă găsiți drumul în jurul dinamicii industriei. Perspectivele pentru dezvoltarea carierei dvs. cu tehnologia blockchain depind de expertiza dvs. din industrie.

Cea mai bună platformă pentru a vă dezvolta cunoștințele despre blockchain din industrie este disponibilă pentru începători în evenimente și conferințe blockchain. Experți din industrie din toate colțurile lumii, lideri din industrie în blockchain din diferite industrii și mulți entuziaști ai blockchain-ului se adună la evenimente și conferințe blockchain.

Aceste locuri oferă o expunere atât de necesară către lumea blockchain dincolo de cărți și tutoriale. Începătorii își pot dezvolta nu numai cunoștințele despre potențialul real al tehnologiei blockchain, ci și pot dezvolta contacte profesionale la evenimente și conferințe blockchain.

De asemenea, verificați: De ce este important Blockchain

5. Îmbunătățiți abilitățile în criptografie

Trebuie să vă concentrați asupra abilităților tehnice necesare pentru a începe o carieră în blockchain. Una dintre abilitățile notabile necesare profesioniștilor în blockchain este criptografia. Adoptarea blockchain-ului depinde considerabil de asigurarea securității datelor, iar expertiza în criptografie poate aduce un avantaj formidabil carierei unui profesionist blockchain.

Întreprinderile care se ocupă zilnic de cantități masive de informații sensibile și numeroase tranzacții financiare nu își pot permite riscuri sau vulnerabilități în infrastructura lor blockchain. Deci, managerii de angajare caută criptografia ca fiind una dintre cerințele de bază ale abilităților pentru diferite roluri bazate pe blockchain.

6. Dezvoltarea cunoștințelor și expertizei în programare

O altă cerință de bază a abilităților pentru a începe o carieră în blockchain este programarea. Experiența în programare este obligatorie pentru profesioniștii din blockchain și aveți nevoie de fluență în cel puțin unul dintre limbajele de programare la nivel înalt. Începătorii ar trebui să aibă timp adecvat pentru a găsi cursuri de formare online și pentru a se înscrie imediat pentru ei.

Candidații cu diplomă în informatică sau tehnologia informației au un avantaj competitiv pentru începerea unei cariere în blockchain. De exemplu, un dezvoltator din blockchain ar avea nevoie de expertiză în JavaScript pentru a crea contracte inteligente în conformitate cu specificațiile și cerințele aplicației. Prin urmare, abilitățile de programare sunt o cerință de bază pentru a întări bazele carierei dvs. blockchain.

Citește și: Cum să devii inginer blockchain

7. Aflați despre calcule distribuite

Dacă aspirați la construirea unei cariere în blockchain, atunci trebuie să vă dezvoltați expertiza în calcul distribuit. Blockchain-ul este un sistem distribuit, iar candidații aspiranți trebuie să se familiarizeze cu calculul distribuit pentru a-și valorifica eficiența funcționalităților. Criptomonedele au adus conceptul de rețea distribuită cu un factor de încredere și, blockchain-ul fiind tehnologia de bază, a creat noi oportunități pentru utilizarea blockchain-ului.

Cunoașterea cuprinzătoare a computerului distribuit poate ajuta la dezvoltarea încrederii în utilizarea blockchain-ului pe orice platformă din orice mediu. În plus, expertiza calculată distribuită joacă, de asemenea, un rol crucial în consolidarea fundamentelor funcționării blockchain-ului.

8. Implicarea comunității

Fiți membru activ al comunităților blockchain și puteți obține multe rezultate promițătoare. Acest lucru poate suna ca un slogan și, chiar dacă este, are potențialul de a genera beneficii pentru profesioniștii în blockchain. Comunitățile blockchain și forumurile de discuții sunt sursele perfecte pentru a vă perfecționa cunoștințele și expertiza blockchain.

Discuțiile despre tehnologia blockchain vă pot oferi noile perspective și îndrumări pentru a începe o carieră în blockchain. În plus, comunitățile blockchain sunt, de asemenea, platforme ideale pentru construirea propriei rețele profesionale și explorarea oportunităților de carieră.

9. Luați inițiativa pentru cariera dumneavoastră

Cel mai important pas pentru orice candidat care aspiră să construiască cariera blockchain este inițiativa. Trebuie să faceți o scufundare frontală în lumea blockchain-ului și să începeți să căutați locuri de muncă care se potrivesc setului dvs. de competențe. Nimeni nu va veni și vă va cere să vă alăturați unui job bazat pe blockchain, deoarece aveți abilitățile.

Candidații trebuie să depună eforturi pentru a-și construi portofoliul profesional cu elemente esențiale ale calificării lor pentru locuri de muncă blockchain. Platformele profesionale de rețea precum LinkedIn pot fi surse de încredere pentru a începe să vă dezvoltați oportunitățile de locuri de muncă notabile pe piață.

10. Obțineți certificarea Blockchain

Ultima, dar cea mai importantă recomandare pentru candidații care aspiră să își construiască o carieră în blockchain, se referă la certificarea blockchain. Certificarea blockchain este o metodă de încredere și credibilă pentru a începe o carieră în blockchain. Acestea oferă dovezi tangibile ale expertizei și capabilităților individuale de blockchain de a aborda responsabilitățile în roluri specifice.

Formarea și educația necesare pentru certificarea blockchain, alături de obiectivele complete ale examenului, asigură validarea competențelor candidaților calificați. În plus, multe examene de certificare se concentrează în primul rând pe evaluarea bazată pe performanță a candidaților. Prin urmare, candidații certificați prezintă, de asemenea, capacitatea de a rezolva scenarii de caz de utilizare reale în aplicațiile blockchain.

O certificare Blockchain vă validează abilitățile și vă ajută să vă duceți cariera în Blockchain cu un nivel mai înalt. Obțineți certificarea dvs. de expert Blockchain și faceți un salt!

Gata pentru a începe o carieră în Blockchain?

După cum puteți vedea, sfaturi simple vă pot ajuta să începeți cu ușurință o carieră în blockchain. Cu toate acestea, candidații ar trebui să urmeze un plan de pregătire specific pentru dezvoltarea carierei lor în tehnologia blockchain. Pe de altă parte, profesioniștii experți pot utiliza, de asemenea, indicii menționați aici pentru a dezvolta o carieră în blockchain. Cea mai importantă cerință pentru toți candidații care aspiră să-și înceapă cariera în blockchain este responsabilitatea și direcția.

Trebuie să alegeți o cale de carieră specifică în blockchain și să lucrați pentru dezvoltarea abilităților și cunoștințelor necesare pentru aceasta. În plus, candidații trebuie să selecteze și platforme de formare fiabile și de încredere pentru un început perfect de carieră în blockchain. Găsiți-vă cariera și începeți să învățați elementele fundamentale ale blockchain-ului cu Cursul gratuit Blockchain!            

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me