Sunteți un investitor cripto sau un entuziast? Este posibil să fi văzut o mulțime de știri pe site-urile web cripto despre EOS airdrop. Poate că ați citit multe discuții pe forumuri populare precum Reddit despre acest subiect și probabil că vă întrebați despre ce este vorba? În acest articol, voi explica EOS airdrop.

Ce este token airdrop?

Să înțelegem mai întâi ce este tokenul airdrop. Este posibil să fi observat că platformele de internet populare precum Google, Facebook, Twitter și LinkedIn au interzis toate reclamele ICO. Au făcut-o din cauza speculațiilor implicate pe piața criptografică și apariția ICO-urilor înșelătoare.

Acest lucru limitează echipele de marketing ICO și încearcă să rezolve această problemă. În timp ce încă mai pot folosi reclame „pay-per-click” (PPC) pe site-urile populare de cripto, au avut nevoie de căi suplimentare pentru a-și comercializa ICO-urile. Ei folosesc „programe de recompense” pentru a-și comercializa ICO-urile, unde recompensează entitățile dacă aduc investitori la ICO-urile lor.

Un token airdrop este o formă de program de recompense în care echipa proiectului ICO distribuie jetoane gratuite. Puteți citi mai multe despre aceasta în „Ce este Airdrop? 5 pași Ghid pentru a primi jetoane gratuite “.

O echipă de proiect ICO trebuie să exercite o bună judecată atunci când efectuează un jet de aer. Prea puține jetoane duc la o campanie ineficientă, în timp ce dacă distribuie prea mulți oameni s-ar putea gândi la proiect ca la o înșelătorie. Citiți mai multe despre aceasta în „Ghid pentru începători: Cum să creați o strategie excelentă de marketing ICO”.

Ce este EOS?

O platformă blockchain relativ nouă, EOS ar putea fi următorul lucru important. Conceptual este similar cu Ethereum, cu toate acestea, există șanse ca acesta să devină mai popular decât Ethereum.

La fel ca Ethereum, puteți crea aplicații distribuite (DApps) pe EOS, iar platforma are mai multe avantaje. De exemplu:

  1. Cu EOS, este posibil să codați DApp-uri fără contracte inteligente. Acest lucru este posibil prin utilizarea tranzacțiilor DApp.
  2. EOS este foarte scalabil, cu un randament ridicat al tranzacțiilor datorită algoritmului de consens „dovada delegată a mizei” (DPoS) pe care îl folosește.
  3. Nu există taxe de tranzacție.
  4. Un model de guvernanță descentralizată care utilizează un sistem de vot va determina schimbările viitoare ale platformei.
  5. EOS este mai ușor de utilizat, deoarece platforma oferă instrumente avansate.
  6. În cazul unei diviziuni controversate în comunitate, producătorii de blocuri vor îngheța rețeaua EOS, ceea ce face ca un eventual hard fork să fie mai ușor de gestionat.
  7. La fel ca Ethereum, echipele de proiect blockchain pot folosi EOS pentru a-și lansa ICO-urile, cu avantajul suplimentar că nu trebuie să codeze contracte inteligente..
  8. Platforma de auto-susținere va recompensa continuu producătorii de blocuri.
  9. În cazul Ethereum, trebuie să codificați contractele inteligente în limba lor de proprietate Solidity. Citiți mai multe despre aceasta în „Ghidul pentru începători despre ce este un contract inteligent?”. Nu mulți dezvoltatori știu despre asta. EOS permite codificarea contractelor inteligente în alte limbaje de programare populare și acesta este un avantaj.

Toate cele de mai sus fac din EOS o perspectivă excelentă ca viitor lider în peisajul platformei publice blockchain. Citiți mai multe despre aceasta în „Cele mai bune 7 avantaje ale blockchain-ului EOS“.

Importanța lansării EOS Mainnet:

Jetoanele EOS au fost lansate inițial în 2017 folosind blockchain-ul Ethereum și standardul ERC20. Cu toate acestea, pe 14 iunie, EOS și-a lansat Mainnet-ul. Citiți mai multe despre etapele importante din călătoria EOS în „Ghid pentru începători: Ce este EOS Blockchain?”

Este un eveniment important, deoarece echipa convertește jetoanele EOS utilizate inițial pentru strângerea de fonduri de la ERC20 la EOS Mainnet. Echipa a înghețat jetoanele ERC20 EOS la începutul lunii iunie, în așteptarea acestei lansări.

Amintiți-vă că echipele de proiect ICO efectuează zboruri aeriene care vizează investitorii care dețin deja monede populare precum Ether (ETH). Am explicat acest lucru în „Ce este Airdrop? 5 pași Ghid pentru a primi jetoane gratuite “. Acest lucru are sens pentru ei, deoarece majoritatea dintre ei și-au lansat proiectele folosind blockchain-ul Ethereum.

Acum, ia în considerare faptul că, la fel ca Ethereum, multe proiecte au folosit platforma EOS pentru a-și construi ofertele. Odată cu lansarea EOS Mainnet, dacă deții EOS, devii brusc foarte important pentru aceste echipe de proiect! La fel ca deținătorii de Ether, probabil că veți beneficia de lansările din aceste proiecte!

Ferește-te de oportunitățile de lansare a jetonului EOS!

Lista EOS Airdrops

Pe lângă avantajele menționate mai sus, amintiți-vă că EOS acceptă stocarea gratuită blockchain. Găzduirea site-urilor web pe blockchain va fi în curând o realitate cu EOS. Vă puteți aștepta ca mai multe proiecte să utilizeze platforma EOS. Nu este surprinzător că apar portofele criptografice care vă permit să vă gestionați criptoarea pe EOS Mainnet, de exemplu. Portofel Infinito.

Lista finală a 15 viitoare AIRrops EOS

1. Atidium Airdrop

Atidium este o aplicație descentralizată de plată care profită de criptomonede, tehnologii AI și blockchain. Platforma este încă în dezvoltare activă și va fi lansată în curând pe Google și App Store. Folosesc propria lor criptomonedă ATD.

Lansează aproape 900K jetoane într-un raport de 1: 1 față de deținătorii de jetoane EOS. Vă recomandăm să le urmăriți Canal de telegramă pentru mai multe informații despre gură de aer. Este unul dintre cele mai populare airdrops EOS. Nu vă faceți griji dacă credeți că ați ratat-o, deoarece s-ar putea să arunce în aer mai târziu.

Starea Airdrop: Deja terminat pe 28 iunie 2018

Categorie: Plăți și gestionarea bugetului

Site web: https://www.atidium.io/

2. Cetos Airdrop

Cetos este asistență medicală universală care folosește blockchain pentru a rezolva problemele de asistență medicală din întreaga lume, chiar și în zone îndepărtate. Ei alimentează blockchain-ul cu simbolul lor cunoscut sub numele de CETOS.

Vor distribui airdrop-ul la un raport de 1: 1 către deținătorii de jetoane EOS de acolo. De asemenea, pentru a participa, deținătorii EOS ar trebui să aibă jetoane CETI.

Starea Airdrop: Airdrop se va face între iunie și iulie 2018.

Categorie: Sănătate

Site web:http://cetos.io/

3. Edna Airdrop

EDNA este un proiect ambițios, deoarece își propune să stocheze ADN-ul uman pe blockchain. Este un proiect de biotehnologie blockchain care protejează cunoștințele ADN de guvern sau de mega-culturi. Moneda digitală utilizată de blockchain este cunoscută sub numele de EDNA. Acestea acționează ca jetoane de serviciu pentru diferitele servicii rulate pe blockchain.

În momentul redactării acestui articol, EOS-ul EDNA al EDNA este încă în desfășurare. Aveți nevoie de cel puțin 100 de jetoane EOS pentru a vă califica pentru Airdrop și ar trebui să fie înainte de instantaneul genezei. În prezent, toți cei care îndeplinesc cerința vor primi un airdrop evaluat la 150 USD.

Starea Airdrop: În prezent se întâmplă.

Categorie: Blockchain Bio-tech venture

Site web: https://edna.life/tokens

4. EOSBet Airdrop

EOSBet este o platformă de jocuri de noroc și oferă o platformă de jocuri de noroc de ultimă generație. De asemenea, am acoperit lista noastră EOS dApps. Acesta își propune să rezolve problema jocurilor de noroc descentralizate și să se asigure că toate jocurile de jocuri de noroc sunt corecte și pot fi monitorizate sau verificate.

EOSBet își propune să facă un airdrop de 25 de milioane și numai deținătorii EOS. De aceea se califică în EOS Airdrop. Consultați linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre distribuție.

Starea Airdrop: iulie

Categorie: Platforma de jocuri de noroc

Site web: https://www.eosbet.io/

5. HireVibes Airdrop

HireVibes planifică, de asemenea, un Airdrop pentru deținătorii de jetoane EOS. Este o platformă pentru solicitanții de locuri de muncă care rulează pe tehnologia blockchain. De asemenea, aceștia plătesc recompensa de 5% a utilizatorului în criptomonedă. În plus, utilizatorii pot dona și o parte din câștigurile lor în organizații caritabile. Deci, este vorba despre angajarea, câștigarea mai mult și acordarea unei părți din aceasta comunității.

Airdrop-ul HireVibes este programat în trimestrul 3 al anului 2018. Consultați site-ul lor oficial pentru a afla mai multe.

Starea Airdrop: Trimestrul 3 2018.

Categorie: Platforma de angajare.

Site web: https://hirevibes.io/

6. Încercați Airdrop

Trybe este o platformă de partajare a cunoștințelor în care informațiile sunt tokenizate corect. Enumeră evenimentul sau cunoștințele legate de criptomonedă. Aceasta înseamnă că oricine își poate împărtăși experiența și poate fi plătit pentru aceasta.

În prezent, zborul aerian este programat să aibă loc în august 2018. Pentru a afla mai multe, consultați site-ul lor oficial.

Starea Airdrop: Programat în august 2018

Categorie: Platforma de cunoștințe

Site web: https://trybe.one/

7. YAIR Airdrop

YAIR airdrop este programat în al treilea trimestru al anului 2018. YAIR oferă o platformă în care arta este evaluată și stocată pe blockchain. Oferă o platformă în care oricine își poate prezenta talentul și își poate transforma arta într-un activ lichid. Conținutul împins către blockchain-ul YAIR este, de asemenea, accesibil publicului global.

Airdrop-ul se va face în raport 1: 2 pentru deținătorii EOS. Aceasta înseamnă că orice deținător EOS va primi 1 YIAR pentru 2 jetoane EOS. 0,5 miliarde de jetoane vor fi distribuite în airdrop-ul EOS.

Starea Airdrop: Al treilea trimestru al anului 2018

Categorie: Platforma de partajare a conținutului

Site-ul web: https://yair.art/

8. KARMA

KARMA este o platformă bazată pe blockchain, unde oferă un stimulent pentru a face bine altor oameni din lume. Aceasta înseamnă că oricine face bine va primi jetoane KARMA ca stimulent.

Airdrop-ul KARMA va avea loc în al doilea trimestru al anului 2018. De asemenea, va fi acordat deținătorilor numai înainte de instantaneul blocului EOS genesis care a fost realizat în 2 iunie 2018. De asemenea, rația 6: 1 va fi utilizată pentru distribuirea Jetoane KARMA. Aceasta înseamnă că pentru fiecare monedă 1 EOS veți primi 6 monede KARMA. În total, vor distribui 5,4 miliarde de jetoane către deținătorii EOS.

Starea Airdrop: Al doilea trimestru al anului 2018

Categorie: Social

Site web: https://www.karmaapp.io/

9. CryptoWizard Airdrop

CryptoWizard este un proiect unic care oferă caractere digitale. Toate caracterele digitale sunt unice în felul lor și acționează ca un activ criptografic. Mai mult decât atât, acestea sunt obiecte de colecție și au o valoare asociată cu acestea. Aceasta înseamnă că pot fi vândute, colectate și licitate. De asemenea, vrăjitorii cripto pot concura în turnee și câștiga premii virtuale.

Airdrop-ul este planificat în viitor. Pentru mai multe informații, trebuie să vă înregistrați pe site-ul lor web și să partajați adresa de e-mail și portofelul EOS.

Starea Airdrop: Airdrop planificat în viitor.

Categorie: Activele criptografice

Site web: https://wizards.one/#/

10. Qubicles Airdrop

Qubicles Airdrop își propune să împartă 24 de milioane Qubicle (QBE). Este o piață blockchain de call center care reunește agenți și angajați. Este construit deasupra rețelei blockchain EOS și este, de asemenea, una dintre promițătoarele dApp-uri din rețeaua EOS.

Qubicles vor fi distribuite deținătorilor EOS. Limita de aici este că trebuie să aveți mai puțin de 100k jetoane. După cum am menționat deja, va împărți 24 de milioane QBE în aer. Între timp, cel de-al doilea airdrop va fi mult mai semnificativ, cu jetoane QBE de 100k gata pentru a fi distribuite.

Starea Airdrop: Airdrop planificat în viitor

Categorie: Piața centrului de apelare.

Site web: https://podone.io/

11. IRYO Airdrop

IRYO este o platformă blockchain de asistență medicală care rulează deasupra EOS. Acesta își propune să creeze o rețea globală de asistență medicală în care pacienții să aibă un timp ușor de a-și împărtăși afecțiunile medicale cu specialistul. Este un blockchain public care înseamnă, de asemenea, că oferă transparență rapoartelor medicale și aduce responsabilitate întregului sistem.

Airdrop-ul este programat în iulie 2018. Pentru a afla mai multe, consultați linkul site-ului web menționat mai jos.

Starea Airdrop: Cândva în iulie 2018

Categorie: Sănătate

Site web: https://iryo.io/#intro

12. GiveyNation Airdrop

GiveyNation este un dApp alimentat de EOS, care își propune să rezolve problema transparenței în sectorul caritabil. Prin utilizarea blockchain-ului, oricine poate vedea cum sunt transferați banii de la donatori către organizația de caritate, fără nicio fraudă sau comisie. Acest lucru va menține, de asemenea, procesul de strângere de fonduri autentic și transparent, deoarece fiecare tranzacție va fi înregistrată.

Airdrop este planificat în al patrulea trimestru din 2018. De asemenea, instantaneul va fi realizat oricând în iunie. Raportul de distribuție este stabilit la 1: 1 ceea ce înseamnă că veți primi o monedă GiveyNation pentru o monedă EOS din portofel..

Starea Airdrop: Al patrulea trimestru al anului 2018

Categorie: Caritate

Site web: https://giveynation.com/

13. Evoluție

Evolution este o adoptare de software EOS.IO bazată pe comunitate. Acesta își propune să construiască o soluție EOS open source care poate avea distribuție adecvată de jetoane, vot echitabil și un număr bun de producători de blocuri. Au un plan extins când vine vorba de gură de aer. În prezent, aceștia fac o lansare inițială de 15% din jetoane.

Puteți citi mai multe despre planul lor Airdrop Aici.

Starea Airdrop: Nespecificat

Categorie: Blockchain

Site web: https://evolutionos.com/

14. Cafeneaua EOS

EOS Cafe este o comunitate globală EOS. Acesta își propune să construiască cripto-cafenele în întreaga lume ca o corporație autonomă descentralizată care lucrează împreună și îmbunătățește educația, colaborarea și întâlnirile EOS.

În prezent, acestea nu reprezintă un moment specific pentru gură de aer.

Starea Airdrop: Nespecificat

Categorie: Corporație autonomă descentralizată

Site web: https://www.eos.cafe

15. Prospectori

Prospectors este un joc online de rol multiplayer masiv construit pe blockchain-ul EOS. Le permite jucătorilor să joace și, de asemenea, să le câștige niște bani reali sub formă de criptomonedă.

Airdrop-ul este deja finalizat pe 30 iunie 2018. În viitor, vor avea loc și mai multe airdrop-uri, așa că nu uitați să vă înregistrați pe site-ul lor oficial.

Starea Airdrop: 1 gură de aer finalizată.

Categorie: Jocuri

Site web: https://prospectors.io/

Verdictul final

Cu rețeaua EOS mainnet deja lansată, este momentul ca EOS dApp-urile să facă airdrops. Dacă sunteți interesat de airdrops, vă recomandăm să parcurgeți lista și să vă înregistrați pentru ele. Câteva dintre ele s-ar putea să fi fost finalizate, dar vă recomandăm totuși să vă înregistrați, deoarece vor putea planifica în curând un airdrop. Deci, crezi că ne-a fost dor de un airdrop EOS? Comentează mai jos și anunță-ne.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me