Criptomoneda Cardano este o platformă de calcul distribuită descentralizată de a treia generație care se concentrează pe blockchain-ul pentru criptomoneda Ada. Lansat în 29 septembrie 2017, Cardano își propune să dezvolte o platformă de contract inteligent care se concentrează pe furnizarea de funcții mai avansate decât orice alt protocol de pe piață. Cardano se deosebește într-un ocean de criptomonede, deoarece dezvoltarea sa nu s-a bazat doar pe o carte albă, ci ca rezultat al evoluției filozofiei științifice. Este tratat și examinat activ de o echipă internațională de ingineri și cercetători.

Fundația Cordano

Similar cu Ethereum protocol, oferă avantaje suplimentare care includ un mecanism de vot sigur, scalabilitate și scheme de stimulente exotice. Acesta își propune să se îndrepte către un ecosistem mai echilibrat și mai durabil, care să se concentreze pe nevoile utilizatorilor.

Caracteristicile Cardano

Construită nu dintr-o carte albă autorizată, ci dintr-o abordare mai practică și experimentală, criptomoneda Cardano se diferențiază prin furnizarea unui blockchain durabil, care este esențial în protejarea confidențialității utilizatorilor în timp ce respectă reglementările. Unele caracteristici care îl ajută să capteze o atenție mai mare pe piață decât omologii săi includ:

  • Primul protocol care încorporează Ouroboros – un algoritm Proof of Stake (PoS) care definește modul în care nodurile ajung la un consens cu privire la starea registrului. Este primul protocol de acest gen, dovedit științific că este sigur.
  • Echipa și eforturile sale constante de a îmbunătăți criptomoneda au făcut-o cea mai precisă criptomonedă proiectată. Cardano reușește să reunească diverse caracteristici, cum ar fi sistemele distribuite, proiectarea mecanismelor și criptografia, asigurând în același timp investițiile.
  • Cardano este capabil să îndeplinească funcții avansate prin protocolul său multi-strat. Stratul de decontare are o unitate de cont, în timp ce stratul de control conectat rulează contracte inteligente și programe pentru securitate.
  • Cardano a fost dezvoltat într-un mod de a echilibra cele două aspecte, adică protejarea drepturilor de confidențialitate ale utilizatorilor și, în al doilea rând, în conformitate cu reglementările. În acest sens, a fost pionierul unui mod nou și eficient de a îndeplini cerințele pentru o criptomonedă.
  • Cardano este o criptomonedă în continuă evoluție, deoarece este ușor să o actualizați folosind furci moi pentru a se adapta la nevoile actuale ale pieței. De asemenea, este proiectat un sistem de trezorerie care să asigure sustenabilitatea protocolului.
  • Cardano se bazează pe fundație de colaborare și, prin urmare, este open source și fără brevete.

Crearea unui cont pe Cardano

Cardano necesită crearea unui cont Daedulus care ar putea fi securizat printr-o expresie de acces de 12 cuvinte pentru a asigura monedele cumpărate. Contul Daedulus poate fi utilizat pentru a cumpăra criptomonedă ADA. Toate tranzacțiile ulterioare pot fi efectuate prin acest cont și ar fi securizat prin fraza de acces.

Cum se cumpără Cardano (Ada)

Cardano nu este disponibil pentru a fi cumpărat direct și, prin urmare, poate fi schimbat doar cu alte criptomonede. Se pot cumpăra valute precum Ethereum sau Bitcoin și apoi Cardano poate fi schimbat cu astfel de valute prin platforme precum CoinBase. Acesta va fi disponibil în curând la anumite bancomate din Japonia. Unele schimburi populare de criptomonede care listează Ada includ –

Perspectivele viitoare ale criptomonedei Cardano

Cardano va atrage cu siguranță atenția pieței în acest an și poate fi văzut în creștere + 12,8% atunci când majoritatea celorlalte criptomonede stagnează. IOTĂ iar Cardano va ocupa o mare parte din piață cu un aflux de noi investitori. Efortul constant al lui Cardano de către IOHK și Charles Hoskinson de a dezvolta noi caracteristici după lansarea KVEM este plătitor. Investitorii sunt asigurați de abordarea unică a dezvoltării bazată pe cercetare Cardano. Avantajul adăugat este capacitatea protocolului său de blockchain de a se ridica la un nivel mai ridicat decât celelalte monede de pe piață. Acest lucru l-a adus pe Cardano în centrul atenției și este utilizat în principal de către întreprinderi și guverne. Toate evoluțiile solide stau la baza succesului asigurat de Cardano în viitor.

Concluzie

Criptomoneda Cardano a viitorului se îndepărtează de la protocolul dovadă a muncii la dovada mizei care consumă mai puține resurse. Este un activ lichid și evaluarea acestuia va crește pe măsură ce vor introduce mai multe caracteristici în următorii ani. Dar o nouă monedă este lansată în fiecare zi, iar Cardano trebuie să se deplaseze într-un ritm mai rapid pentru a-și menține și crește cota de piață și a câștiga investitori.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me