Căutați motive pentru a obține instruire personală pentru învățarea blockchain-ului? Dacă o faci, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Industria învățării evoluează într-un ritm rapid. Cu tehnologia, este vorba despre ușurința de utilizare, fiabilitate și accesibilitate. Dar, vine cu multe limitări odată cu eliminarea instruirii în persoană.

Prin aceasta, vrem să spunem că nu în toate cazurile, instruirea online poate fi o idee bună. Același lucru se poate spune atunci când vine vorba de formarea personală pentru blockchain. Dacă sunteți un executiv care dorește să învețe despre blockchain, este întotdeauna o idee bună să alegeți formarea personală. Procedând astfel, beneficiați enorm.

De aceea, articolul se va concentra pe zece motive pentru care directorii au nevoie de formare personală în domeniul blockchain. Prin parcurgerea listei, veți afla importanța și, prin urmare, veți urma o pregătire personală în blockchain, în loc să urmați un curs online care vă oferă o expunere limitată la blockchain.

Check out, Blockchain pentru Enterprise și Blockchain pentru Executive

10 motive pentru care executivii au nevoie de o formare personală în blockchain

1. Angajament și concentrare

V-ați întrebat vreodată de ce vă distrați în continuare online? Ei bine, nu ești doar tu. Orice site pe care îl vizitați este plin de distrageri. Același lucru se poate spune și pentru învățarea online. Nu contează dacă ești vizionarea unui videoclip sau citirea unui articol.

Distragerile sunt reale și nu sunt potrivite pentru experiența dvs. de învățare. Pentru a o depăși, trebuie să fii autodisciplinat și concentrat. Chiar și atunci când faceți acest lucru, trebuie să vă distrageți din când în când.

Cu pregătire personală, cunoscută și sub numele de antrenament față în față, puteți depăși problema implicării și concentrării și vă puteți asigura că vă folosiți timpul. Când vine vorba de interacțiunea în persoană, nu vă puteți permite să vă distrageți atenția. De asemenea, formatorii folosesc multe modalități creative pentru a vă asigura că sunteți concentrat și implicat. Aceste strategii sunt importante, având în vedere că trăim într-o eră în care durata de atenție este o resursă limitată.

În cele din urmă, trebuie să înțelegeți mai bine blockchain-ul și să obțineți rezultate mai bune.

2. Faceți 1 la 1 când apare o problemă

Învățarea online este impresionantă până când te blochezi cu o problemă. Nu fiecare cursant este la fel, iar acest lucru face ca învățarea online să nu fie soluția ideală pentru toată lumea.

Dacă sunteți un cursant online, ați ști că ar putea fi necesar să faceți cercetări de mai multe ori în timpul unei sesiuni de învățare pentru a înțelege subiectul la îndemână. Aceasta înseamnă să investești mai mult timp decât ai face atunci când vine vorba de comparație cu instruire personală. Eradică partea de cercetare. De asemenea, elimină șansele în care continuați să învățați fără a înțelege clar conceptele anterioare.

Formatorii în cursuri online sau ghiduri scrise, încearcă din răsputeri să explice subiectul. Dar această explicație s-ar putea să nu vă fie suficientă. Având în vedere că blockchain-ul este un subiect complex, pot exista multe situații în care cineva poate fi confuz.

Face instruire personală blockchain este mult mai bun și puteți oricând să întrebați antrenorul dacă apare o problemă. Tot ce trebuie să faceți este să întrerupeți antrenorul sau să puneți o întrebare când acesta termină de explicat subiectul.

3. Discuție

Chiar dacă cursurile online sau site-urile web vă oferă o modalitate de a discuta, le lipsește ingeniozitate, interes, și entuziasm în jurul subiectului. Uneori, ați putea primi un răspuns, iar alteori, sunteți singuri. Poate că v-ați alăturat forumurilor online pentru a discuta subiectele.

Interacțiune umană este esențial și, ca student, nu poate exista niciodată un înlocuitor. Puteți discuta subiectul cu antrenorul dvs. sau, dacă învățați într-un grup de doi sau mai mulți, îl puteți discuta cu alții. Aceasta se deschide idei creative și nou întrebări. De asemenea, puteți afla despre punctele de vedere ale altor persoane și puteți învăța perspective diferite. Procedând astfel, veți obține un lucru mai bun înțelegerea subiectului.

Pregătirea personală vă oferă abilitatea nu numai de a vă concentra, de a vă bucura de subiect, ci și de a discuta pentru a învăța noi puncte de vedere și pentru a da un sens subiectului.

4. Fără distrageri

Atenția noastră se reduce cu fiecare zi care trece. Îți amintești ultima dată când ai lucrat fără să deschizi platforme de socializare sau să îți verifici telefonul? Da, este greu și durează mult auto-disciplina a lucra fără distrageri.

Uneori, distracțiile nu sunt în controlul tău. Veți primi un apel urgent la care trebuie să participați sau cineva vă cunoaște ușile. În orice caz, pierdeți curgere cu care ești obișnuit. Aceasta poate fi o problemă semnificativă atunci când învățați subiecte complexe, cum ar fi Blockchain.

Blockchain este un concept simplu din exterior, dar este nevoie de o învățare atentă pentru a înțelege cum funcționează cu adevărat lucrări.

Pregătirea personală blockchain vă oferă spațiu și un mediu în care puteți scăpa de distrageri și învăța atent.

Fără distragere a atenției, capacitatea de învățare crește și puteți păstra mai multe idei.

5. Aflați profund cazurile de utilizare blockchain

Google, “cazuri de utilizare blockchain,”Și veți descoperi tone de articole, videoclipuri și cursuri care enumeră cazurile de utilizare. Dar, de cele mai multe ori, nu scufundă adânc în cazurile de utilizare.

Cazurile de utilizare sunt de natură practică și necesită înțelegere profundă. În acest fel, îl puteți utiliza în timpul implementării. Aceste cazuri de utilizare vă oferă, de asemenea, o perspectivă mai bună asupra capacității blockchain-ului.

De cele mai multe ori, resurselor online pur și simplu nu le pasă să explice detaliat cazurile de utilizare. Obiectivul lor este de a enumera cât de multe pot, fără a se concentra pe un singur caz de utilizare. Chiar dacă tu, ca cititor, afli despre un lot dintre cazurile de utilizare, nu veți cunoaște niciodată un caz de utilizare în profunzime.

Aici intervine instruirea personală. Prin formarea personală blockchain, sunteți deschis la un conținut mai bun cu privire la cazurile de utilizare. Puteți chiar să întrebați profesorul despre cazul de utilizare și să încercați să înțelegeți din industria în care lucrați. Procesul este benefic învățare practică.

6. Stăpâniți conceptul despre modul în care funcționează blockchain

De la suprafață, blockchain este un concept simplu. Este definit ca o rețea peer-to-peer care poate interacționa, tranzacționa și comunica fără nicio autoritate centralizată. În cuvinte mai simple, putem vedea, de asemenea, blockchain-ul ca un strat superior pentru „internet” sau mai bine un „sistem de operare” care oferă o modalitate de a rula aplicații, servicii sau soluții.

Dar, când vă scufundați profund în subiect, veți întâlni subiecte precum contracte inteligente, criptografie, aplicații descentralizate, algoritmi de consens, și așa mai departe. În mod clar, blockchain-ul este mai complex decât pare. De asemenea, când luați punctul de vedere al întreprinderii, lucrurile devin drastic mai complexe. Acolo avem lucruri precum scalarea, integrarea, implementarea și așa mai departe.

Există și alte complexități legate de blockchain, inclusiv riscuri – atât legale, cât și de implementare. Aproape fiecare țară are legi diferite, ceea ce face dificilă existența unui singur corp juridic împotriva blockchain-ului.

Toate acestea pot face învățarea blockchain copleșitoare. Dar dacă optați pentru formare personală, atunci aveți șanse mai mari de a înțelege conceptele într-un mod mult mai bun.

Blockchain evoluează cu fiecare zi care trece – rezultate noi cercetări în noi moduri de funcționare a blockchain-ului. Învățarea față în față vă poate deschide noi modalități de a vă îmbunătăți învățarea și de a stăpâni blockchain-ul în modul corect.

7. Profesori experti / formatori

Prin antrenament personal, veți avea acces la profesori / formatori experți. Antrenorii sunt echipați cu abilități în persoană, ceea ce înseamnă că ei știu cum să facă față cursanților cu cerințe și nevoi diferite.

Când îl comparați cu cursurile online, obțineți și profesori și formatori excelenți, dar abordarea lor este mai generală. Au o idee vagă despre ce tip de cursant sunteți și asta înseamnă că trebuie să parcurgeți lecții mai personalizate pentru publicul general.

Dacă urmezi o pregătire personală, trebuie să obții un experiență de învățare personalizată. Profesorii în persoană au abilități din lumea reală despre cum să abordeze cursanții. Ei pot simți de ce au nevoie cursanții și pot livra conținutul pe baza acestuia. Deci, dacă urmezi o pregătire personală, trebuie să beneficiezi de experiența antrenorului.

Pe scurt, veți obține îndrumări mai bune în implementarea din lumea reală cu ajutorul profesorilor experți.

8. Cunoștințe practice

Cursurile sau materialele online nu au o viziune adecvată atunci când vine vorba cunostinte practice. Citiți și urmăriți o mulțime de lucruri, dar nu înseamnă neapărat că poate fi transformat în cunoștințe utilizabile. Pentru asta, trebuie să citiți studii de caz.

De asemenea, este greu de învățat și implementat fără îndrumare. Formarea personală poate deschide noi locuri atunci când vine vorba de cunoștințe practice. Profesorii experți vă pot explica studiile de caz și le pot înțelege mai bine în timp ce fac acest lucru. Instruirea personală blockchain își propune să ofere valoare atunci când vine vorba de cunoștințe practice și să vă asigure că învățați punctele cheie ale studiilor de caz și ce îi face să aibă succes.

În calitate de executiv, cunoștințele practice au mai mult sens pentru dvs. Vă poate ajuta să abordați proiecte independent și cu încredere.

9. Avantaj competitiv

Lumea este un loc competitiv. Nu ești singura persoană care gândește sau învață blockchain. Există mii de directori pentru care lucrează atingându-și scopul și să crească în cariera lor. De aceea, veți găsi multe cursuri, videoclipuri sau articole online. Dar, după cum am menționat deja, resursele online oferă o abordare mai personalizată, mai generică, pentru a învăța orice, inclusiv blockchain.

Dacă luați pregătire personală, sunteți obligat să creșteți dincolo de concurență. Veți obține o mulțime de beneficii, inclusiv capacitatea de a discuta, înțelege profund cazurile de utilizare și mult mai mult. În timp, te pregătești să abordezi proiectele blockchain; concurența dvs. s-ar putea să se lupte încă pentru a învăța elementele de bază ale blockchain-ului.

Aici există o lege a alegerilor. cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât devine mai greu să alegi și începe. Acest lucru este similar cu blockchain-ul. Prea multe opțiuni te pot paraliza și de aceea este mai bine să te menții la un antrenament personal în blockchain.

De asemenea, sunteți obligat să învățați concepte cheie despre blockchain, inclusiv scalarea, securitatea, implementarea și așa mai departe.

10. Mergeți dincolo

Învățarea este o proces non-stop. Nu se limitează la un singur curs sau la vizionarea unui videoclip sau a unui articol. Cu ceva la fel de profund ca blockchain-ul, trebuie să te ții de el și să nu încetezi niciodată să înveți.

În majoritatea cazurilor, este lipsa îndrumării sau structură care face ca învățarea să fie grea. Nu știi ce să citești sau să înveți în continuare. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu ajutorul unui antrenor personal. El vă poate ghida cu privire la ce să faceți în continuare pe baza experienței dvs. de învățare. Pentru toată lumea, este întotdeauna un mod diferit de învățare, iar personalizarea este importantă. Învățarea online nu oferă acest lucru – ceea ce înseamnă că ați putea pierde mult timp încercând descoperă-ți următorul pas.

Concluzie

Acest lucru ne conduce la sfârșitul celor zece motive pentru care directorii au nevoie de un antrenor de blockchain în persoană. Am încercat să explorăm și să explicăm fiecare motiv în profunzime și sperăm că puteți înțelege importanța de a avea un instructor personal, indiferent de ceea ce încercați să învățați..

Deci, ce ești pregătit să faci o instruire personală despre blockchain pentru organizația ta? Consultați Blockchain pentru Executive

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me