Căutați proiecte Defi? Dacă o faci, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Finanța descentralizată (DeFi) a fost discuția orașului în ultimul an sau cam așa ceva. A crescut rapid acolo unde poți, multe companii și companii investesc în crearea unui ecosistem financiar cu blockchain. DeFi își are prezența în schimburi descentralizate, rețele de plăți, dezvoltarea infrastructurii cheie, motoare de investiții, monede stabile și multe altele! Pe scurt, ecosistemul financiar descentralizat proliferează.

Aceste proiecte se încadrează, de asemenea, în categoria „proiectelor de finanțare descentralizate de top” și „aplicațiilor de finanțare descentralizate de top”.

Articolul își propune să enumere cele mai bune proiecte DeFi de acolo. Printre proiectele DeFi, vom enumera și proiectele Ethereum DeFi. Așadar, fără nicio întârziere, să enumerăm mai jos cele mai importante proiecte de aplicații DeFi.

Inscrie-te acum:Introducere în cursul DeFi

50+ proiecte DeFi de top

Proiecte de top Defi

Plăți

OmiseGO: OmiseGo oferă tranzacții instant peer-to-peer care permit instituțiilor financiare să facă tranzacții în timp real. Poate funcționa în întreaga lume între clase de active, geografii și aplicații.

Protocolul de cerneală: Ink Protocol este o altă tranzacție de încredere peer-to-peer pe orice platformă. Funcționează cu simbolul XNK și oferă și opțiuni de escrow. Pe scurt, este o piață descentralizată.

Groundhog: Groundhog vă permite să creați un abonament bazat pe cripto. În cuvinte simple, permite clienților să efectueze plăți recurente pe Ethereum. Plățile pot fi efectuate în jeton DAI, ETH sau ERC-20.

Solicitați rețea: Request Network oferă o rețea deschisă pentru solicitările de tranzacții. Mai mult, poate fi utilizat de persoane și aplicații care utilizează IPFS și Ethereum.

StableCoins

Dolarul Gemenilor: Dolarul Gemeni este susținut în dolarul SUA la un raport 1: 1. Este emis de Gemini Trust Company LLC. Ajută în toate cazurile de utilizare a criptelor, inclusiv investiții, împrumuturi, cheltuieli și altele.

rezervă: O altă monedă stabilă care oferă monedă descentralizată stabilă. Oferă trei tipuri de active pentru o monedă mai bine descentralizată, inclusiv monedă de rezervă, jetoane colaterale și jetoane de rezervă.

Dai: Dai este legat de USD. Utilizează rețeaua Ethereum, iar sistemul MakerDAO guvernează Dai.

TrueUSD: TrueUSD este prima stablecoin reglementată care este susținută față de dolarul american la 1: 1. Mai mult, oferă răscumpărare ușoară, transparență, lichid, etic și așa mai departe.

Doriți să aflați mai multe despre stablecoins? Consultați ghidul nostru cu privire la stablecoins chiar acum!

Infrastructură

0x: 0x oferă o infrastructură descentralizată care oferă schimb de peer-to-peer de active digitale.

Stabiliți-vă: Este un sistem de operare nativ pentru web conceput pentru finanțări descentralizate. Acesta profită de protocoalele DeFi.

Connext: Scalează Ethereum cu ajutorul canalelor de stat. Este o infrastructură de microplată P2P. De asemenea, este open-source.

OxCert: OxCert este un cadru open-source care permite dezvoltatorilor să administreze, să creeze și să schimbe active digitale (ERC-721). Funcționează și cu jetoanele de valoare ERC-20. Oferă un set complet de instrumente pentru crearea de dApp-uri scalabile și sigure.

Citește și: Blockchain în finanțarea comerțului – prezentare Power Point

Investiție

A stabilit: TokenSet permite investitorilor să își gestioneze investiția criptografică pe o singură platformă. Oferă strategii de gestionare a activelor. Prin utilizarea instrumentului, comerciantul poate economisi efort și timp, poate rămâne sub control și poate utiliza strategii dovedite.

Port: Harbor este o platformă digitală care vă permite să vă gestionați abonamentele de investiții și să le automatizați. De asemenea, permite investitorului să facă un management adecvat al investitorilor.

Prevesti: Betoken este un protocol de gestionare a activelor bazat pe Crowd, care vă permite să vă automatizați investiția. În plus, caracteristicile sale cheie, inclusiv gestionarea activă, deținută de utilizator, guvernată de utilizator, garanție completă și fără comisioane.

Rețeaua Polymath: Jetoanele Polymath Network oferă infrastructura pentru a crea, gestiona și emite titluri digitale.

Lichiditate și schimburi

Uniswap: Protocolul Unisawp automatizează schimbul de jetoane Ethereum. Caracteristica sa cheie include un model formalizat, o interfață front-end open-source și o platformă gratuită de utilizat.

Marmură: Marmura oferă împrumuturi pe Ethereum.

IDEX: IDEX este o platformă descentralizată de schimb de jetoane Ethereum care oferă tranzacționare în timp real pe blockchain.

Airswap: Airswap oferă tranzacționare peer-to-peer pe rețeaua Ethereum. Mai mult, este ușor de utilizat cu funcții cheie, cum ar fi fără taxe, fără depozite, fără înscrieri, sigur, intuitiv și lichid.

Citeste mai mult:Blockchain pentru finanțarea comerțului – o experiență mai bună de finanțare a comerțului?

Derivate

bZx: bZx este un protocol de finanțare deschis care poate fi utilizat pentru a crea aplicații care să împuternicească comercianții, debitorii și creditorii. Caracteristicile sale cheie includ venituri pasive, risc minim și taxe mai mici.

Protocolul PIEȚEI: Protocolul MARKET permite utilizatorului să tranzacționeze active tradiționale, criptomonede și stocuri comerciale.

VariabL: VariabL oferă instrumente derivate pe Ethereum într-un mod sigur, eficient și sigur.

dYdX: Este o platformă tradițională de tranzacționare a activelor criptografice open-source.

KYC

a inflori: Creați o identitate digitală reutilizabilă, sigură, fiabilă și universală.

Civic: Civic este o soluție de identitate sigură în care indivizii și companiile o pot folosi pentru a-și proteja și controla identitățile. Este o platformă de identificare sigură și oferă KYC reutilizabil.

SelfKey: SelfKey permite utilizatorului să-și facă procesul KYC o singură dată și să-l stocheze pe portofel. Informațiile KYC pot fi apoi utilizate ca identitate digitală pe orice platformă care utilizează identitatea digitală.

Sovrin: Sovrin este încă o altă platformă de identificare digitală care permite utilizatorilor să-și gestioneze ID-ul digital online. Vă permite să creați o identitate auto-suverană.

Piata de desfacere

Gitcoin: GitCoin permite dezvoltatorilor să facă crowdfunding pentru proiecte software open-source. Este un ecosistem pentru

Rețeaua Bounties: Bounties Network îi ajută pe participanți să creeze proiecte în rețeaua Ethereum. Participanții pot apoi să contribuie și apoi să plătească prin rețea.

Origine: Originea vizează construirea unor piețe descentralizate.

TruSet: TruSet permite participanților unei comunități să colecteze, să partajeze, să valideze date de referință critice pentru afaceri. Se bazează pe blockchain-ul Ethereum.

Împrumuturi și credite

ETHLend: ETHLend este o platformă de aterizare care este construită deasupra rețelei Ethereum. Utilizatorul poate lua împrumuturi și, de asemenea, poate defini termenii cererii de împrumut. Odată ce împrumutul este garantat, veți primi apoi fondurile. Vine cu taxe reduse, o durată anuală a împrumutului de la 1 la 12 luni și o dobândă anuală minimă de 3%.

SARE: SALT este o altă platformă populară de împrumut care oferă acoperire cuprinzătoare, portofele colaterale, sănătatea împrumuturilor și multe altele. Mai mult, oferă împrumuturi susținute de XRP, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Pax Gold, Crypto, Ether și Bitcoin.

Finanțe compuse: Este un protocol open-source bazat pe algoritmi pentru piețe monetare eficiente bazat pe Ethereum.

NUO: NUO permite un mod neprivativ de împrumut și împrumut de criptomonede. Puteți împrumuta cu Leverage, împrumutați & câștiga dobândă. Mai mult, unele dintre caracteristicile cheie includ active multiple, personalizabile, garantate, cont inteligent, Meta Tx, Instant.

Piața de predicții

Bodhi: Bodhi este o soluție de predicție descentralizată pe piață. Oferă aplicații desktop Windows, Mac și Linux. De asemenea, vine cu o versiune web.

Augur: Augur este o platformă de pariuri fără limită. Își lansează noua aplicație care nu are limite, pariuri DAI / USD, acces universal și discuții în comunitate.

gnoză: Gnosis oferă un nou mecanism de piață care crede într-un viitor redistribuit. Mai mult, ajută la distribuirea stimulentelor, activelor, ideilor și informațiilor.

Voal: Voal este o piață de predicție care oferă predicție de la egal la egal. În realitate, este construit pe baza unor protocoale deschise. Aceasta înseamnă că vă puteți crea propriile piețe de predicție.

Portofele

MetaMask: MetaMask este un popular portofel Ethereum care rulează pe browser. Este o extensie de browser care se poate conecta la rețeaua Ethereum și la aplicațiile dApp care rulează pe browser.

Argent: Argent este un portofel modern care este disponibil pe AppStore și GooglePay. În plus, vă permite să stocați jetoane ERC-20 și, de asemenea, să interacționați cu aplicații descentralizate.

Trustologie: Trustology oferă un mod personalizat de stocare a activelor cripto.

Zerion: Zerion oferă o interfață simplă pentru a accesa finanțarea descentralizată. Permite utilizatorilor să investească, să împrumute și să câștige dobândă în active criptografice.

Asigurare

Nexus Mutual: Nexus Material oferă asigurări pentru eșecul contractului inteligent. În plus, este o soluție bazată pe blockchain. Utilizatorul trebuie să obțină o ofertă pentru a cumpăra acoperirea contractului inteligent.

Etherisc: Etherisc este un protocol de asigurare descentralizat care permite companiilor și dezvoltatorilor să construiască produse de asigurare.

iXledger: Platforma oferă o platformă de asigurare revoluționară folosind tehnologia blockchain.

VouchForMe: VouchForMe utilizează puterea rețelelor sociale pentru a reduce costurile asigurărilor. În realitate, utilizatorul care asigură poate strânge vouchere de pe rețelele de socializare și costuri reduse ale primelor de asigurare.

Doriți să aflați mai multe despre aplicațiile DeFi? Consultați mai multe din ghidul nostru de aplicații financiare descentralizate acum!

Concluzie

Pentru începătorii care doresc să urmeze o carieră în DeFi sau doresc să învețe să dezvolte aceste proiecte DeFi, recomandăm cursul nostru de finanțare descentralizată. Începeți călătoria dvs. blockchain acum!

Acest lucru ne conduce la sfârșitul celor peste 50 de proiecte Top DeFi. Deci, ce părere aveți despre ele? Comentează mai jos și anunță-ne.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me