Șabloanele Blockchain sunt un salvator atunci când vine vorba de transformarea blockchain-ului. Dar cum? Ei bine, șabloanele blockchain sunt modele specifice care vă ajută să conturați toate necesitățile din călătoria dvs. blockchain.

Gândiți-vă la ele ca la instrumente pe care le puteți utiliza pentru a face proiectul dvs. un succes uriaș. Cu toate acestea, există multe versiuni gratuite, care nu sunt atât de eficiente pe cât pretind că sunt. Dar unde puteți găsi șabloane autentice de blockchain?

Pentru a vă ajuta în căutarea dvs., mă voi concentra asupra colecției noastre de șabloane blockchain pentru întreprindere din acest ghid. Așadar, nu mai pierdeți timp și citiți mai departe!

De ce să folosiți șabloanele Blockchain?

Șabloanele Blockchain vă pot ajuta să vă dezvoltați proiectul blockchain într-un mod mult mai simplu. În realitate, după popularitatea blockchain-ului, mulți dintre voi sunt confuzați dacă aveți nevoie de el sau cum îl veți folosi.

Șablonul Blockchain în acest sens vă va ajuta să vă conturați corect strategia. Pe măsură ce călătoria dvs. blockchain va începe cu cunoașterea elaborării unei strategii și dezvoltarea unei dovezi a conceptului, șabloanele blockchain vor fi utile.

șabloane blockchain

Șabloane Blockchain gratuite: funcționează cu adevărat?

Din păcate, șabloanele blockchain gratuite de pe web nu vă vor ajuta. Ar putea părea o sursă excelentă pentru a obține sfaturi despre blockchain; cu toate acestea, acestea sunt limitate. Cele mai multe dintre ele nu au legătura inițială de subevaluare sau diferență între diferite industrii.

Ca rezultat, veți obține un rezultat generic numai în ciuda companiei sau industriei dvs..

De asemenea, aceste șabloane blockchain gratuit vor avea doar câteva intrări selectate, limitându-vă opțiunea de a vă extinde proiectul. În realitate, dimensiunea companiei dvs., industria în care lucrați, evaluarea pieței valutare și caracteristicile generale blockchain sunt câteva dintre elementele pe care trebuie să le luați în considerare.

Dar aceste versiuni gratuite nu vă vor oferi flexibilitatea, așa cum facem noi în șabloanele noastre. Pe scurt, v-aș sugera să evitați utilizarea acestor instrumente gratuite.

Șabloanele noastre Blockchains Enterprise

Prezentare generală a șablonului blockchain

101 Blockchain-urile se vor asigura întotdeauna că veți obține cele mai bune echipamente pentru călătoria dvs. de implementare a blockchain-ului. De aceea, șabloanele noastre blockchain pentru întreprindere sunt aici pentru a salva ziua!

În realitate, obiectivul nostru principal este de a oferi tuturor studenților noștri cele mai recente șabloane blockchain pe care le pot folosi în proiectele lor bazate pe blockchain. Dar de ce am construit această colecție de șabloane blockchain?

Ei bine, deoarece deja blockchain-ul este o tehnologie sofisticată. Drept urmare, mulți dintre voi nu știu cum să utilizați această industrie. Deci, tind să facă greșeli care duc la pierderea resurselor și a timpului.

Astfel, pentru a vă ajuta să luați deciziile cu promptitudine cu privire la soluțiile de întreprindere și alte proiecte, am creat aceste șabloane de tehnologie blockchain pentru dvs..

Mai mult, cu șabloanele noastre de tehnologie blockchain, veți identifica cu ușurință care dintre caracteristicile de care aveți nevoie pentru soluțiile dvs. blockchain. De asemenea, veți ști dacă aveți nevoie de tehnologie blockchain.

Deci, atunci când implementați aplicații blockchain de întreprindere, veți ști exact ce să faceți.

În plus, șabloanele de tehnologie blockchain vă vor ajuta cu siguranță pe tot parcursul fazei strategiei de implementare.

Obțineți șabloanele dacă:

 • Doriți să lucrați la o soluție de întreprindere bazată pe blockchain
 • Sunteți dornici să verificați dacă compania dvs. este pregătită pentru blockchain
 • Doriți să vă prezentați ideile într-un client de întreprindere într-o manieră profitabilă

Ce veți învăța în cursul Șabloane Blockchain pentru Enterprise?

Practic, atunci când încercați să creați sau să intrați în schema blockchain, trebuie să înțelegeți toate datele la dispoziția dvs. Astfel, dacă nu aveți suficientă cantitate de date, nu puteți veni cu o idee de soluție uluitoare.

Aici greșesc majoritatea profesioniștilor. Fără să învețe mai întâi despre tehnologie, încearcă să o implementeze singuri. Drept urmare, ajungi cu mult timp și bani pierduți.

Dar cu șabloanele noastre blockchain pentru întreprindere, veți afla despre aceste date critice. Mai mult, veți ști exact cum să disecați aceste informații și să le utilizați în propriul dvs. avantaj.

În mod implicit, oferim un plan structurat pe care trebuie să îl urmați pentru a înțelege pe deplin conceptele fiecărui șablon blockchain.

Șabloanele blockchain pentru întreprindere vă vor oferi strategia perfectă pe baza contribuțiilor dvs. și a istoricului companiei dvs. Astfel, nu numai că veți putea implementa o soluție bazată pe nevoile actuale, ci și pe baza cerințelor viitoare.

Caracteristici puternice

Un alt lucru pe care îl veți învăța este să înțelegeți pe deplin exact când utilizați blockchain-ul și unde aveți nevoie de el. În realitate, nu puteți utiliza blockchain pentru procesarea fiecărei părți a companiei dvs. Nu, poate părea o idee bună la început, dar nu este nevoie să o integrați în toate diviziile companiei dvs..

Dacă faci asta, vei pierde doar bani și timp. De exemplu, să presupunem că una din diviziile dvs. funcționează excelent, în ciuda faptului că urmează modelul vechi. Dar o altă parte nu funcționează atât de bine și trebuie să sporiți veniturile din acest departament.

Deci, utilizați blockchain doar în acel departament. Nu trebuie să-l integrezi în masă în acest moment.

Acestea sunt câteva dintre puținele mici greșeli care vă pot perturba fluxul general. Oricum, nu vă faceți griji.

Suntem aici, astfel încât să nu faceți acest tip de greșeală.

Șabloanele noastre blockchain pentru întreprindere sunt perfect potrivite pentru a rezolva acest tip de problemă. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că solicitați toate informațiile corecte.

Mai mult, dacă doriți să vă pregătiți pentru un interviu blockchain ca profesionist, șabloanele noastre blockchain pentru întreprindere vor crea și o bază de cunoștințe adecvată.

Reflectează elementele fundamentale

Șabloanele blockchain de întreprindere 101Blockchain asigură că acestea reflectă și respectă elementele cheie ale blockchain-ului. Fără aceasta, este chiar greu pentru noi să vă oferim un șablon funcțional care funcționează 100%.

Oricum, tindem să ne concentrăm pe trei caracteristici esențiale ale blockchain –

Descentralizat

Toate șabloanele blockchain pentru întreprindere sunt agnostice din punct de vedere tehnologic. Astfel, aplicarea șabloanelor noastre de tehnologie blockchain va include o serie de companii și soluții pentru a vă oferi cea mai bună strategie. Prin urmare, pe scurt, propriul nostru șablon nu se concentrează pe o singură industrie, ci pe toate acestea.

Distribuit

Puteți aplica șabloanele noastre de tehnologie blockchain la orice tip de mărime și client al companiei. Deci, chiar dacă sunteți doar un startup, puteți utiliza șabloanele noastre de diagramă blockchain. Pe de altă parte, dacă aveți o companie de întreprindere, puteți beneficia și de șabloanele noastre de diagramă blockchain.

Imuabil

Toate șabloanele noastre de diagramă blockchain acționabile ne asigură că orice profesionist în blockchain de întreprindere este constant cu soluțiile și integrările sale. De asemenea, vă va asigura că vă puteți transmite ideile către colegii și clienții dvs. și mai eficient.

Ce va oferi șablonul nostru Blockchain?

Șabloanele noastre profesionale blockchain pentru întreprindere vor oferi diferite tipuri de șabloane blockchain acționabile pentru compania dumneavoastră. Deocamdată ne-am asigurat că vom acoperi cum să le folosim în 17 lecții. Cu toate acestea, în viitor, vom introduce și alte lecții. Așadar, să vedem ce veți obține.

Șablon – Ai nevoie de Blockchain?

Acesta este primul șablon blockchain pe care îl veți utiliza pentru compania dvs. De obicei, șabloanele tipice blockchain-ului gratuit care se concentrează asupra faptului că aveți nevoie sau nu de blockchain sunt extrem de limitate.

Drept urmare, mulți dintre voi nu vor obține rezultatele premium și concrete de care aveți nevoie. De aceea, vă oferim cel mai bun instrument decisiv pentru dvs. În realitate, instrumentul nostru vă va oferi rezultatul perfect pe baza intrărilor dvs., dacă aveți nevoie de blockchain sau nu.

De asemenea, ne-am asigurat că interfața cu utilizatorul este foarte ușor de înțeles fără a o complica cu funcții suplimentare.

Puteți utiliza meniurile derulante pentru a selecta fiecare criteriu în funcție de companie sau proiect. Sunt extrem de ușor de utilizat. Dar asigurați-vă că intrările pe care le selectați corespund direct obiectivului soluțiilor dvs..

După ce vă asigurați că toate datele sunt pe model, acesta vă va recomanda combinația de caracteristici blockchain pe baza cerințelor dvs. De exemplu, veți ști ce tip de blockchain este potrivit pentru dvs., cum ar fi fără permisiune sau permis.

Cu atât mai mult, cu cât încercăm să nu vindem blockchain, ci doar să vă ajutăm să vă dați seama de importanța acestuia, este posibil să obțineți și un rezultat cu „nu este necesar blockchain”.

Deci, dacă instrumentul nostru oferă acest rezultat, înseamnă că sunteți bine să mergeți fără blockchain pentru moment.

Oricum, șablonul oferă și o opțiune de setări. De aici, puteți modifica parametrii atât pentru tehnologia blockchain fără permisiune, cât și pentru cea permisă.

Șablon – Pregătirea proiectului Blockchain

Acesta este un alt șablon acționabil pe care îl puteți încerca. Practic, acest instrument vă va ajuta să vă dați seama dacă există sau nu probleme de afaceri subiacente în proiectul dvs. blockchain. Mai mult, cu ajutorul instrumentului, veți înțelege rapid când proiectul dvs. este gata.

În realitate, multe companii tind să înceapă comercializarea produsului fără a finaliza în mod corespunzător procesul de testare. De aceea, ei eșuează lamentabil atunci când oamenii din masă încep să-l folosească.

Și în cele din urmă, blockchain-ul devine cumva vinovatul. Dar aceasta nu este scena cea mai mare aici. Dacă nu știți dacă toate criteriile de proiect sunt pregătite pentru lansare, nu puteți remedia nicio problemă de bază.

Astfel, șablonul nostru vă poate ajuta să remediați acest lucru.

În șablonul nostru, trebuie să vă configurați obiectivele de implementare pentru a vă măsura pe deplin realizările. Deoarece obiectivele proiectului blockchain diferă unele de altele, este important să nu stabilim nicio prioritate chiar de la început.

Oricum, ar trebui să remediați acțiunile cheie pentru proiectul dvs. pentru a verifica dacă v-ați întâlnit sau nu.

Odată ce ați configurat totul în șablon, acesta va genera un raport de autoevaluare care vă va informa dacă proiectul dvs. este gata sau nu.

Credem cu tărie că vă va ajuta să obțineți o imagine de ansamblu și să vă ajute să îndepliniți toate cerințele din Dovada de concept.

După evaluare, veți obține un rezultat în secțiunea de dezvoltare și scalare post-PoC la nivelul de pregătire al proiectului dvs. în acest moment.

Astfel, veți ști exact ce să schimbați sau în ce secțiune lipsește proiectul dvs. Prin urmare, îmbunătățirea tuturor neajunsurilor dvs. va fi mult mai ușor de depășit.

Șablon – Prezentarea proiectului Enterprise Blockchain

Doriți să transmiteți cu adevărat ideile dvs. de proiect clienților dvs. într-un mod simplu și ușor de înțeles? Ei bine, blockchain-ul este un subiect complicat și, în multe cazuri, dacă nu puteți simplifica procesul, este posibil ca clienții dvs. să nu ajungă la concluzia corectă pe măsură ce dvs..

Astfel, este necesar să obțineți ajutor din orice mijloace puteți. Aici intrăm. Folosind instrumentul nostru, puteți prezenta toate ideile dvs. potențialilor dvs. clienți sau acționari pentru a obține aprobarea lor.

Mai mult decât atât, vă va ajuta să conturați toate punctele cheie într-o singură prezentare pentru a obține mai bine proiectul aprobat.

Problema este că nu poți face prezentarea prea tehnică. Prea multe detalii tehnice vă vor deruta doar clienții și aceștia nu vor înțelege în ce fel îi va aduce beneficii proiectul dvs..

Dar nu vă faceți griji, șabloanele noastre sunt aici pentru a vă ajuta exclusiv. Totuși, nu uitați că instrumentul nostru vă poate ajuta doar să vă prezentați ideile într-un mod mai bun și nu va sugera nicio modificare a ideilor dvs..

Deci, va trebui să vă concentrați asupra concentrării mai mult asupra conținutului dvs. Dacă aveți încă îndoieli cu privire la proiectul dvs., puteți verifica cele două șabloane anterioare pentru a vedea cum ideea dvs. de proiect vă poate aduce beneficii companiei.

Șablon – Cartografierea procesului de afaceri al lanțului de aprovizionare cu Enterprise Blockchain

Acest șablon se concentrează în principal pe lanțul de aprovizionare. Dacă vă aflați în industria lanțului de aprovizionare, atunci acest șablon va fi cu siguranță util.

După o cercetare aprofundată și bazată pe expertiza membrilor, construim acest șablon pentru a vă ajuta să evaluați efectul blockchain-urilor asupra lanțului de aprovizionare.

Oricum, șablonul nostru vă va ghida pur și simplu atunci când încercați să vă dați seama ce parte a procesului dvs. de lanț de aprovizionare are nevoie de blockchain.

Practic, dacă nu îl evaluați înainte, veți implementa în mod inutil blockchain în procese în care nu este deloc necesar.

Prin urmare, veți pierde mult timp și resurse.

Oricum, vă oferim opțiunea de a selecta intrările pe baza cerințelor dvs. După ce le selectați, modelul le va procesa și vă va oferi rezultatele finale.

Puteți vedea, de asemenea, modul în care schimbarea vă poate afecta afacerea pe termen lung și din șablonul nostru. O altă caracteristică interesantă pe care s-ar putea să o iubești este că modelul va contura nivelul de dificultate.

Folosind acest lucru, veți găsi exact cât de dificil poate fi implementat pe baza nevoilor dvs. Așadar, vă puteți pregăti pe deplin echipa pentru a le gestiona de la bun început.

Trebuie să spunem că toate șabloanele blockchain gratuite de pe piață nu vă pot evalua pe deplin cu ceea ce aveți nevoie. Cu atât mai mult, cu cât toate șabloanele noastre se actualizează complet tot timpul în funcție de situația pieței, veți obține cel mai perfect răspuns doar din instrumentul nostru.

Cine ar trebui să folosească șabloanele noastre Blockchain Enterprise?

Șabloanele noastre sunt deschise pentru oricine lucrează la un proiect blockchain sau dorește să înceapă să lucreze la el. Cu toate acestea, dacă nu sunteți deja un profesionist în blockchain sau aveți o bază de cunoștințe în blockchain, subestimarea lor ar fi un pic dificilă.

Astfel, vă recomandăm să verificați celelalte cursuri pentru a obține o mai bună apreciere a tehnologiei și apoi să începeți să utilizați șabloanele.

Oricum, șabloanele noastre nu sunt ca toate celelalte șabloane blockchain gratuite pe piață. Astfel, primim orice profesionist de întreprindere pentru a încerca șabloanele noastre.

Practic, dacă ești –

 • Consilier
 • Antreprenor
 • Lider de afaceri
 • Manager program și produs
 • Profesionist în industrie
 • Specialist în marketing
 • Manager inovație
 • Analist de afaceri
 • Factor de decizie

Apoi puteți utiliza șabloanele noastre. De asemenea, nu avem restricții pentru nimeni care este entuziasmat de învățarea tehnologiei blockchain, de asemenea. Chiar dacă este posibil să nu fiți un profesionist, dar doriți să urmați o carieră, puteți consulta și șabloanele noastre.

Întrebări frecvente legate de șabloanele noastre Blockchain pentru întreprinderi

FAQ-1: Oricine poate folosi șabloanele?

Da, oricine poate folosi șabloanele noastre! Dacă vă întrebați dacă blockchain este potrivit pentru dvs. sau lucrați deja la un proiect bazat pe blockchain, ar trebui să consultați cu siguranță șabloanele noastre. Cea mai bună parte a șablonului nostru este că vă va ajuta cu siguranță să vă îmbunătățiți proiectul și să îl duceți la un alt nivel.

Credem că oricine este dispus să învețe despre blockchain este mai mult decât capabil să manipuleze șabloanele. Așadar, vă încurajăm să consultați șabloanele noastre chiar acum.

Întrebări frecvente-2: Voi fi capabil să descarc șabloanele?

Un mare da! Toate lecțiile noastre vor începe cu descărcarea șabloanelor dvs. Ne asigurăm că veți obține experiență practică în utilizarea tuturor șabloanelor noastre. Deci, după ce descărcați șabloanele, vă vom arăta cum să le utilizați în cursurile noastre video.

Astfel, le veți stăpâni într-un timp foarte scurt. De asemenea, dacă aveți probleme la descărcarea șabloanelor, anunțați-ne și o vom rezolva imediat.

Întrebări frecvente-3: Cum voi învăța să le folosesc?

Instructorii noștri de frunte vă vor îndruma pe parcursul întregului proces de utilizare a tuturor șabloanelor. Avem membri interni ai echipei de experți care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să aflați despre blockchain.

Astfel, vă vor arăta prelegerile noastre video despre cum să le utilizați pe fiecare. Deci, nu vă faceți griji dacă nu subestimați cum să utilizați instrumentul.

Cu toate acestea, asigurați-vă că urmăriți videoclipurile noastre, deoarece, fără ele, ar putea fi dificil să le înțelegeți.

Întrebări frecvente-4: vor exista și alte șabloane Blockchain?

Evident! Întotdeauna lucrăm la introducerea de noi șabloane pe care să le încercați. Echipa noastră lucrează zi și noapte în acest moment și vom introduce în curând și alte șabloane. Așadar, rămâneți întotdeauna la curent cu cursurile noastre pentru a obține cele mai actualizate versiuni.

De asemenea, puteți consulta celelalte cursuri oricând doriți. Oricum, dacă doriți cu adevărat să vedeți spectrul mai larg, atunci este necesar să vă înscrieți la alte cursuri.

Întrebări frecvente-5: Cum diferă șabloanele dvs. Blockchain de altele de pe piață?

Vă putem anunța cu încredere că toate șabloanele noastre blockchain diferă de toate celelalte șabloane blockchain gratuite de pe piață. În primul rând, șabloanele blockchain gratuit pe internet nu vă vor oferi criteriile specifice de care aveți nevoie. În realitate, aceste șabloane sunt relativ limitate.

Astfel, nu le puteți folosi niciodată pe deplin în beneficiul dumneavoastră. În majoritatea cazurilor, aceste versiuni gratuite rezultă de fapt dintr-un rezultat de cercetare foarte slab. Deci, nu vă puteți aștepta ca și ei să își actualizeze instrumentele.

Pe de altă parte, facem cercetări ample pe această temă și luăm ajutor profesional de la echipa noastră pentru a crea aceste șabloane.

Drept urmare, toate șabloanele noastre sunt de gradul A și oferă o valoare mai bună în orice zi.

De asemenea, marketingul nu este obiectivul nostru principal. În realitate, vrem să ne ajutăm studenții să reușească în proiectele lor blockchain. Astfel, păstrăm instrumentele noastre autentice fără a modifica rezultatele pentru a vă face să implementați blockchain, chiar dacă nu aveți nevoie de el.

Și așa ne deosebim de toți ceilalți.

Gânduri de încheiere

Șabloanele Blockchain sunt extrem de necesare pentru dvs. dacă lucrați la un proiect blockchain. Oricine dorește să lucreze sau chiar să învețe despre blockchain trebuie să folosească aceste șabloane.

Aceste șabloane nu numai că sunt un instrument de salvare, ci și vă economisesc mult timp și resurse.

Toate șabloanele noastre sunt concepute pentru a vă ghida în călătoria dvs. Astfel, pentru a vă ajuta să luați deciziile cu promptitudine cu privire la soluțiile de întreprindere și alte proiecte, am creat aceste șabloane de tehnologie blockchain pentru dvs..

Avem și alte cursuri pe care le puteți verifica. Mai mult decât atât, vă recomandăm să încercați și ei. Toate cursurile noastre se concentrează pe cuplarea blockchain-ului cu afaceri. Deci, înscrierea la acestea vă va aduce cu siguranță beneficii pe termen lung.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me