Așadar, pareți destul de interesat de „banii noi”! Ideile trebuie să vă deranjeze gândurile în interiorul gândirii – pot câștiga bani cu Bitcoin? Atunci când valoarea unei valute se ridică la 19.000 USD, oamenii ar trebui să fie atrași. Din 2009, bitcoin face minuni, repetând întrebarea oamenilor obișnuiți din nou și din nou – este Bitcoin banii viitori?

Dar oamenii obișnuiți fac o altă greșeală, confundă Bitcoin cu criptomoneda. Este ca acea linie enervantă din manuale – Toate Bitcoin sunt criptomonede, dar nu toate criptomonedele sunt Bitcoins! Doamne, sună întotdeauna confuz!

Faceți-vă temele: aflați înainte de a investi în Bitcoins

Să spunem – Bitcoin este un tip de criptomonedă. Se bazează pe blockchain-ul Bitcoin și pe un sistem de bani online peer-to-peer și nu are un organ de conducere ca o bancă federală.

Există o hoardă de criptomonede acolo. Gândiți-vă doar la Ethereum. Valoarea sa a crescut cu 10.000%, în timp ce majorarea Bitcoin a crescut cu 1.000%. Mai mult decât atât, scăderea drastică a prețului după anul trecut, decembrie, face ca oamenii să se simtă obosiți.

Din mai 2018, Bitcoin are o valoare de 7.300 USD. Deci, vedeți, Bitcoin este extrem de volatil. Dar, totuși, este cea mai apreciată criptomonedă. Deci, ne vine în minte marea întrebare – mai putem investi în Bitcoins în 2018, având în vedere dificultatea actuală Bitcoin?

Răspunsul este da și nu în același timp. Problema numărul unu despre Bitcoin este că este volatilă. Nu poți spune când va crește în spate toate recordurile sau când își va pierde valoarea ca o avalanșă. Luați un pix și o hârtie, veți avea nevoie de acesta pentru a face lista de avantaje contra înainte de a lua orice decizie.

Partea mai strălucitoare: de ce ar trebui să investiți în Bitcoin?

  • Liderul de piață

Bitcoin este prima criptomonedă cunoscută vreodată de lume. Drumul a avut urcări și coborâșuri mai mici de-a lungul călătoriei, dar dacă vedeți imaginea mai mare, o veți vedea în creștere. Veți auzi multe sfaturi despre cumpărarea altor criptomonede. Da, acesta este un sfat bun, dar hei, Bitcoin este moneda cea mai apreciată din lume acum și a deținut titlul de campion de la începutul criptomonedelor.

  • Hei Haters! Unde este Bubble-Burst?

Stereotipurile au batjocorit întotdeauna Bitcoins spunând că o monedă volatilă poate lovi terenul oricând. În ultimii ani, mulți oameni cu vocea ghicitorilor ne-au spus că va exploda în orice moment. De fiecare dată când Bitcoin și-a lovit fața cu un pumn knockout. De exemplu, prețul a scăzut drastic la sfârșitul anului 2013 și totuși Bitcoin a revenit din nou ca rege.

  • Achiziții din lumea reală – verificate!

Puteți cumpăra singuri casa perfectă perfectă cu acești bani virtuali acum. Oamenii nu credeau că este „Fugazi” în primele zile. Oamenii acceptă și adoptă noii bani.

Aștepta! Chiar și Luna are cicatrici!

Ar putea exista o serie de motive pentru care puteți investi în altă parte. Câteva alte criptomonede sunt mult mai inteligente decât Bitcoin. Iată de ce ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a cheltui banii câștigați din greu –

  • Bătălia este mai dură acum

Nu mai trăiești în 2010. Un simplu PC de acasă nu vă mai poate face Bitcoins. Lucrurile sunt mai grele acolo și ar trebui să obțineți un instrument eficient de minerit sau să investiți în compania minieră Bitcoin. Deci, vedeți că generarea de Bitcoin nu mai este un copil și nu puteți deveni milionar în câteva luni. Site-urile gratuite de cloud mining nu pot fi o soluție la acest lucru. Piața este pur și simplu prea dură acum.

  • Speculația este combustibilul

Deci, de ce a crescut atât de mult prețul Bitcoin? Simplu, oamenii îl cumpără. Ei cred că Bitcoin va deveni în curând „AURUL” erei informaționale. Dar scenariul se poate schimba oricând. Volatilitatea este frică aici. Piața este prea instabilă. Deci, dacă chiar vrei să investești, gândește-te să-l pierzi complet. Nu poate fi singura dvs. sursă de venit.

  • Rivalii urmăresc mai repede

Noile tehnologii îi vor devora întotdeauna pe cei mai în vârstă. Bitcoin are partea sa corectă de defecte – nimeni nu poate nega acest lucru. Criptomonedele mai noi sunt mai proaspete și nu au defectele pe care le are Bitcoin. După creșterea masivă a Ethereum și Litecoin, mulți investitori cred că cele mai noi sunt mai bune și au o rată de creștere mai bună.

Deci, decizia depinde în totalitate de dvs. dacă ar trebui să investiți în Bitcoins sau nu. Dar orice ai face, asigură-te că ești pregătit și pregătit pentru cel mai rău, deoarece lumea criptografică este încă în creștere și volatilă.

Ți-a plăcut acest articol? Verificați de ce NEO ar putea fi cea mai puternică criptomonedă din 2018?

Nou în această lume? Aruncați o privire la ghidul complet pentru începători despre cum să investiți în cripto.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Faceți-vă propriile cercetări și asigurați-vă că ați citit Renunțarea completă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me