Tehnologia contabilității distribuite (DLT), cunoscută și sub numele de blockchain, este minunea acestui deceniu. După ce a început ca tehnologia care stă la baza bitcoin-ului și a altor criptomonede, DLT se extinde acum în aproape toate industriile. Prin urmare, pe măsură ce DLT continuă să perturbe industriile, devine necesar ca întreprinderile să dețină cunoștințele. Acesta este cel care informează această clasă de master blockchain.

Blockchain ca declanșator al transformării digitale

Lumea afacerilor se bazează pe încrederea dintre furnizor și consumator. Această încredere este cea care leagă piața împreună și cu ajutorul diferitelor reguli și reglementări. Mai mult, consumatorii și așteptările lor, într-o măsură destul de mare, determină tendințele majore ale pieței. Cu toate acestea, nu este neobișnuit să vedem că piața mondială este plină de încălcări ale încrederii, taxe exorbitante și întârzieri cronice în furnizarea serviciilor. Din păcate, toate acestea funcționează împotriva clientului, care ar trebui să fie determinantul modului în care se desfășoară afacerea.

  • Blockchain elimină intermediarii financiari și asigură ecosistemul IoT

În sectorul financiar, intermediarii financiari precum bursele de valori și rețelele de plăți sunt surse de nedreptate a consumatorilor. În special, 45% dintre acești intermediari suferă infracțiuni și fraude, care se transferă consumatorului ca o pierdere. Din fericire, tehnologia blockchain promite să accelereze operațiunile comerciale, să reducă costurile și să sporească încrederea în piață. De exemplu, tehnologia blockchain elimină complet intermediarii din sectorul financiar. Aceasta înseamnă că colegii sunt capabili să aibă încredere unul în celălalt, fără a fi nevoie ca un partid central să-și asigure încrederea.

În plus, există o transformare digitală continuă care implică Internetul obiectelor (IoT). În special, aceasta este o revoluție care a început odată cu venirea tehnologiei Cloud. Interesant este că tehnologia IoT permite oamenilor să utilizeze dispozitive inteligente pentru a îndeplini diverse sarcini. Cu toate acestea, o astfel de prezență omniprezentă pe internet prezintă pericolul de a pierde date în fața hackerilor. Prin urmare, este clar că norul este insuficient atunci când vine vorba de securitatea utilizatorilor.

Din fericire, blockchain-ul prezintă o alternativă ingenioasă care le asigură utilizatorilor securitatea internetului. Una dintre proprietățile care stau la baza blockchain-ului este că ecosistemul este rezistent la hack. Ca atare, dezvoltatorii integrează tehnologia blockchain în IoT pentru a se asigura că dispozitivele sunt sigure. Pentru a obține deriva, există peste 6,4 miliarde de dispozitive IoT în întreaga lume astăzi și peste 25 de milioane se conectează zilnic. Obținerea blockchain-ului pentru securizarea tuturor acestor gadgeturi este o responsabilitate enormă din partea tehnologiei. Interesant este că blockchain-ul este următorul lucru important după tehnologia cloud.

  • Contracte inteligente

Poate că o altă proprietate a blockchain-ului care va împiedica vechea structură de afaceri sunt contractele inteligente. Funcția de contract inteligent este atât de revoluționară, încât entitățile care nu au nicio idee despre identitatea celuilalt pot încheia tranzacții fără teama de fraudă. Contractele inteligente aplică acordurile într-un mod în care toate mecanismele existente au eșuat.

În special, această caracteristică declanșează o revoluție în sectorul bancar și, ca urmare, instituțiile financiare se luptă să adopte tehnologia. acest lucru arată cât de importantă este această tehnologie. Mai mult, instituțiile sunt conștiente de implicațiile tehnologiei astfel încât riscă dispariția fără a o îmbrățișa.

Contractele inteligente și alte caracteristici blockchain conduc o transformare în piața digitală cu structuri descentralizate. Interesant este faptul că tipul de transformare digitală care va apărea din această tehnologie este capabil de schimbări în sferele politice și culturale. Acest lucru se bazează pe semnificația contractelor și pe rolul pe care acestea îl joacă în raționalizarea interacțiunilor în sfere.

Statistici cheie blockchain

DLT găsește cazuri de utilizare în toate industriile la nivel global. În special, întreprinderile sunt capabile să economisească mult în ceea ce privește costurile de gestionare a operațiunilor de bază. În mod similar, tehnologia oferă întreprinderilor eficiențe nemaiauzite în trecut. Interesant este faptul că studiile indică faptul că întreprinderile au realizat până acum 2,5 miliarde de dolari ca valoare ca urmare a adoptării blockchain-ului. Mai mult, întreprinderile ar putea realiza până la 2030 de miliarde de dolari în valoare de business blockchain până în 2030 dacă vor continua să adopte tehnologia.

Este posibil ca piața criptomonedelor să nu fie remarcabilă pentru diferiți CIO care determină direcția tehnologică a unei companii. Cu toate acestea, este esențial să rețineți că blockchain-ul a intrat pe scena globală pe spatele bitcoin și altor criptomonede. În special, piața criptomonedelor valora aproximativ 16 miliarde de dolari la începutul anului 2017. Interesant este că piața a închis anul cu peste 600 de miliarde de dolari. Această transformare magică este unul dintre motivele pentru care blockchain-ul este popular astăzi.

  • Spațiul blockchain se extinde rapid

Potrivit Netscribes, spațiul blockchain se extinde destul de rapid. În special, firma a estimat că spațiul se va extinde cu 42,8% anual, 2018 fiind anul esențial. Potrivit firmei, această extindere va continua probabil până în 2022. Interesant, această afirmație coincide cu un raport al Organizației Mondiale a Comerțului (OMC) care prezice blockchain pentru a revoluționa comerțul.

Potrivit raportului, blockchain-ul va facilita adăugarea de valoare de până la 3 trilioane de dolari în comerțul global până în 2030. În special, tehnologia are capacitatea de a crește rata de automatizare în industria prelucrătoare, sporind astfel eficiența. Tehnologia va permite în continuare întreprinderilor să reducă costurile de producție și furnizarea de servicii. În plus, tehnologia conduce campania de noi tehnologii precum AI și Machine Learning pentru a elimina barierele din comerțul global. Numai din blockchain, OMC se așteaptă ca eliminarea barierelor să conducă la noi oportunități comerciale în valoare de 1 trilion de dolari.

  • Mai mulți bani sunt cheltuiți pentru soluții blockchain

Mai mult, International Data Corporation (IDC) a prezis că cheltuielile la nivel mondial pentru soluțiile blockchain vor crește rapid începând cu 2018. În special, cheltuielile vor atinge probabil 11,7 miliarde de dolari până în 2022. În perioada prognozată (2017-2022), IDC a stabilit că rata anuală de creștere compusă (CAGR) a cheltuielilor pentru soluțiile blockchain va scădea probabil la 73,2%. Doar pentru 2018, cheltuielile s-ar ridica ipotetic la 1,5 miliarde de dolari. Interesant este faptul că acesta este dublu față de suma cheltuită de entități pe soluții blockchain în 2017.

În aceleași estimări, IDC a prezis că SUA va conduce în investițiile în tehnologie. Potrivit corporației, în ciuda entuziasmului global în ceea ce privește blockchain-ul, este probabil ca SUA să livreze peste 36% din cheltuielile totale. Cu toate acestea, există dovezi ale adoptării globale, întrucât și guvernele iau naștere.

Importanța educației directorilor blockchain

Această clasă de master blockchain se concentrează pe oamenii care au puterea reală de a determina modul în care o organizație interacționează cu tehnologiile emergente. După cum sa discutat mai devreme, spațiul de afaceri se confruntă deja cu schimbări fundamentale datorită tehnologiei blockchain. Mai mult, este clar că adoptatorii timpurii vor beneficia foarte mult rămânând înaintea concurenței.

Interesant este că blockchain-ul are impact asupra aproape tuturor secțiunilor unei organizații. Prin urmare, este imperativ ca entitățile să adopte o abordare trans-organizațională față de această tehnologie. În special, masterclass-ul corporativ blockchain încorporează aspecte cheie ale blockchain-ului, precum și informații și cercetare. În special, participanții vor afla despre diferitele rețele blockchain și cum funcționează.

  • De ce ar trebui ca directorii să câștige un certificat blockchain de întreprindere

Un curs blockchain de întreprindere îi ajută pe directorii corporativi să obțină informații critice asupra diferitelor cazuri de utilizare a tehnologiei blockchain. În special, perspectivele vor facilita formularea de modele de afaceri adecvate care încorporează tehnologia. De exemplu, directorii de întreprindere vor învăța cum să folosească blockchain-ul pentru a spori încrederea în lanțul lor de aprovizionare, precum și pentru a combate problema contrafacerii. În plus, obținerea unui certificat de blockchain de întreprindere le va permite directorilor să își ajusteze serviciile, astfel încât să își poată servi cel mai bine clienții..

Un alt obiectiv major al unui certificat blockchain de întreprindere este ca directorii să participe la ateliere de lucru care predau proiectarea și gândirea strategică în ceea ce privește tehnologia blockchain. Nu este un secret faptul că fiecare tehnologie emergentă are o mulțime de oportunități dacă este abordată strategic. Interesant, CEO-urile, CTO-urile, CIO-urile și alți directori își câștigă salariile oferind strategii și proiectând abordări care să integreze cel mai bine noile tehnologii.

Cu toate acestea, este clar că există puține lucruri în ceea ce privește amploarea potențialului pe care îl are blockchain-ul. În special, blockchain-ul este popular în cercurile de criptomonede mai mult datorită creșterii și căderii dramatice a industriei. Ceea ce realizează directorii este că tehnologia are mult mai multe de oferit în afara cripto-ului decât se credea inițial. Acesta este motivul pentru care executivii urmează instruirea corporativă blockchain pentru a-și alinia cunoștințele cu tehnologia emergentă.

  • Masterclass-ul blockchain pentru întreprinderi este, de asemenea, necesar pentru entități publice

Interesant este că blockchain-ul nu este doar o rezervă a sectorului privat. În special, datele stocate pe o platformă blockchain sunt imuabile și pot dura de-a lungul timpului. Ca atare, tehnologia devine critică în gestionarea identității pentru agențiile guvernamentale. Mai mult, diverse entități investighează adecvarea blockchain-ului ca mijloc de vot. Având în vedere nivelul de transparență și integritate a datelor inerente unei rețele blockchain, ar putea fi posibilă desfășurarea unor alegeri libere și corecte, lucru destul de evaziv în democrațiile de astăzi..

După aplicarea în gestionarea identității și facilitarea alegerilor libere și corecte, este evident că blockchain-ul este important și pentru guverne. Aceasta înseamnă că agențiile guvernamentale pot utiliza platforma pentru a colecta în mod eficient impozite, pentru a gestiona identitățile și pentru a face mult mai mult. Ca atare, organizațiile guvernamentale ar trebui să se asigure că angajații lor urmează masterclass-ul blockchain de întreprindere.

De asemenea, organizațiile comerciale trebuie să înțeleagă tehnologia. În special, odată ce există o schimbare fundamentală în peisajul comercial global, aceasta va afecta toate părțile interesate. Participarea la un masterclass blockchain vă va asigura că oamenii vor rămâne înaintea schimbărilor. În plus, cunoștințele acumulate dintr-un curs de blockchain de întreprindere vor permite cursanților să aprecieze potențialul blockchain-ului, precum și să identifice amenințările acestuia.

Verticale ale transformării blockchain-ului

Există numeroase verticale care apar și care sunt legate de tehnologia blockchain. Interesant este faptul că tehnologia se îndepărtează treptat de industria criptomonedelor, care a trecut-o pe scena globală. Participarea la masterclass-ul blockchain va îmbunătăți cunoștințele directorilor cu privire la aceste verticale. Mai mult, CIO, CTO și chiar directorii de strategie și VP vor fi într-o poziție mai bună pentru a înțelege cum să folosească tehnologia.

  • Transport de afaceri

În mod tradițional, transportul de afaceri este una dintre principalele surse de pierderi pentru întreprinderi. Mijloacele existente pentru urmărirea și urmărirea călătoriilor și căilor de afaceri nu se ridică la nivelul provocării. În special, angajații răi fură cu succes de la companii fără știința managementului companiei.

Tehnologia Blockchain permite managementului să monitorizeze călătoriile și căile până la ultimul detaliu. Odată ce o companie integrează soluții blockchain care urmăresc și urmăresc lanțul de aprovizionare, toate datele legate de lanțul de aprovizionare sunt ușor disponibile și ușor accesibile.

Există alte verticale, cum ar fi comerțul cu amănuntul, asistența medicală, petrolul & gaz, servicii guvernamentale, orașe inteligente, călătorii, educație și așa mai departe, unde blockchain-ul este foarte critic. Este foarte important ca directorii de afaceri să obțină cunoștințe aprofundate cu privire la diferitele verticale. În special, urmarea formării corporative blockchain este un pas important către obținerea acestor cunoștințe.

Platforme blockchain pentru întreprinderi

Având în vedere interesul întreprinderii / întreprinderii pentru promisiunea blockchain-ului de întreprindere, există puține platforme care au apărut pentru a acoperi cererea. Unele dintre platforme includ Corda, Hyperledger Fabric, Ethereum, Stellar și Tezos. Deși par să ofere servicii similare, este important să recunoaștem că diferă în ceea ce privește aspectele de bază, dar critice.

În special, participarea la masterclass-ul blockchain le va permite directorilor să diferențieze platformele pe baza proprietăților tehnice precum securitatea, confidențialitatea, consensul, performanța tranzacțiilor, contractele inteligente și finalitatea tranzacției.

  • Criterii strategice pentru platformele blockchain de întreprindere adecvate

În plus, cei care ajung la certificatul blockchain de întreprindere vor putea aprecia latura strategică a blockchain-ului de întreprindere. În cadrul masterclass-ului blockchain pentru întreprinderi, participanții vor putea afla despre criteriile strategice care ajută la alegerea celei mai potrivite platforme blockchain pentru întreprinderi. În special, cursanții vor înțelege că o platformă trebuie să aibă în vedere utilizarea întreprinderii, dovadă fiind colaborarea din industrie și strategia de bază.

De asemenea, o platformă bună ar trebui să încorporeze instrumente de dezvoltare fiabile și trebuie să se integreze bine cu alte sisteme de întreprindere. În plus, platforma ar trebui să ofere servicii terțe scalabile și competente, care sunt de calitate pentru întreprinderi. În cele din urmă, platforma perfectă blockchain pentru întreprinderi trebuie să demonstreze eforturi pentru a obține certificarea la standarde, precum și conformitatea cu reglementările din diferite industrii.

Din păcate, criteriile pentru alegerea celei mai bune platforme sunt în prezent neclare. Din fericire, acest masterclass blockchain îi va duce pe participanți prin pași critici, așa cum s-a subliniat mai sus. În special, cursanții care avansează la certificatul blockchain de întreprindere vor avea capacitatea de a alege o platformă care poate depăși etapa pilot. Aceasta este o recunoaștere a faptului că doar platformele care obțin adoptarea reală vor oferi utilizatorilor avantajul competitiv atât de important.

De ce este important să dedicați una sau câteva zile complete pentru instruirea personală

Spațiul blockchain tocmai se maturizează și nu are standarde stabilite pentru a ghida adoptarea. Mai mult, există atât de multe în termeni de noi terminologii și logică de afaceri care s-ar putea dovedi problematice pentru oricine fără o idee clară despre ceea ce sunt. Instruirea corporativă blockchain în persoană acoperă acest decalaj și stabilește cea mai solidă bază pentru cursant. În câteva zile întregi, cursanții vor stăpâni termenii și procesele idiosincrazice care definesc tehnologia blockchain.

În plus, ar dura prea mult timp pentru auto-predarea blockchain-ului. Așa cum s-a menționat anterior, domeniul nu are standarde stabilite, ceea ce înseamnă, de asemenea, că informațiile sunt împrăștiate. Este probabil ca cineva să se piardă în labirintul informațiilor nestandardizate, împrăștiate pe internet. În cele din urmă, s-ar putea fi prea dezinformat pentru a discredita cu totul întregul concept blockchain. O masterclass personală de blockchain aduce toate informațiile într-un singur loc și le transmite cursantului în modul cel mai potrivit.

Mai mult, instruirea personală grupează informațiile împrăștiate în blocuri de cunoștințe plăcute. O astfel de compartimentare a datelor face ca cursanții să înțeleagă mai ușor conceptele de bază ale masterclassului blockchain. Acest lucru completează, de asemenea, indisponibilitatea unui curs de blockchain de întreprindere care este actualizat și relevant.

Cariera personală

Această masterclass blockchain nu intenționează să ofere doar un fragment de tehnologie blockchain. Mai degrabă, intenționează să transmită informații cuprinzătoare, astfel încât cursanții să poată obține un certificat de blockchain de întreprindere. Ca atare, se poate crea o carieră personală din cunoștințele transmise.

Așadar, rezervați acum masterclassul nostru blockchain și învățați de la unul dintre cele mai bune din industrie.

Să ne conectăm și să aflăm cum vă putem ajuta să atrageți o nouă valoare în organizația dvs.

De asemenea, puteți completa formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me