Când internetul a ieșit la lumină, oamenii au devenit hipnotizați. Pe atunci era doar un mod de a publica documente într-un mod nou. Oamenii s-au jucat cu rețeaua complicată și ciudată făcută cu C sau C +++. Internetul a evoluat cu timpul și a devenit o gigantică rețea de date. Blockchain-urile și ICO-urile au făcut destul de mult hype similar cu Netscape realizat cu lansarea IPO în 1995. Deci, cât de asemănătoare sunt acestea sau cum sunt chiar conectate? Rămâneți cu articolul pentru a afla totul despre blockchain vs internet.

Marea dezbatere: Blockchain vs Internet

Înainte de a începe subiectul, ar trebui să știți defectele internetului tradițional.

Cele 3 probleme cu Internetul

Cyber

1. Controlat de terți

Când internetul a ieșit la iveală, oamenii au crezut că va fi complet reglementat, iar oamenii îl pot folosi fără niciun fel de reglementare și supraveghere. Ei bine, acum știm că nu este. Guvernul și marile nume din industrie au păstrat o ascuțire a tuturor comportamentelor și extrem de restricționate.

2. Lipsa transparenței

Ei controlează ce va fi disponibil pentru ochii publicului și ce nu. Tocmai acest lucru a făcut ca tehnologia să fie un pic „creată”, în timp ce se presupune că este gratuită într-un sens adevărat.

3. Atacuri și amenințări cibernetice

Mai mult decât atât, putem vedea atacuri cibernetice și terorism cibernetic prosperând în lume. Oamenii de rând caută să saboteze site-urile și informațiile clasei bogate, precum și guvernele și băncile.

Oamenii cred chiar că consideră hackerii ca haiducii dintr-o poveste occidentală. Internetul a rezolvat sute de probleme din viața noastră. Cu toate acestea, nu puteți spune că este un mediu cu adevărat deschis pentru oamenii de rând.

Toate datele personale ne sunt ascunse, stocate în diferite locații cunoscute și necunoscute. Ce se întâmplă dacă toate centrele de date se prăbușesc. Veți pierde toate informațiile sensibile la fel ca o clipă.

Oamenii au văzut deja informațiile Facebook transmise către terți și folosite ca niște marionete. Pentru părțile care controlează, nu suntem altceva decât consumatori. Ceva trebuia schimbat. Trebuia făcut ceva.

Blockchain-urile: o lume cu posibilități nesfârșite!

Avantaje Blockchain

Există numeroase avantaje ale tehnologiei blockchain, ceea ce face viabilă dezbaterea Blockchain vs Internet.

1. Descentralizat!

Când Satoshi a inventat tehnologia blockchain, s-a deschis o nouă ușă. Oamenii priveau vizualizând posibilități mai noi. Pentru prima dată, ne-a venit în minte ideea „internetului nou și deschis”.

Blockchain-ul este o tehnologie cu adevărat descentralizată și deschisă. În primul rând, planul era să-l folosim doar pentru un sistem digital de numerar peer to peer, care a primit un nou sens după ce Ethereum a luat tehnologia într-o nouă înălțime.

2. Tehnici inovatoare

Ethereum a inventat tehnologia numită DApp, mai mult ca aplicația descentralizată. Ar putea fi, de asemenea, o bază de date precum serverele tradiționale. Dar principala diferență cheie este că serverele nu sunt amplasate într-un anumit spațiu, ci toate datele sunt distribuite între nodurile rețelei. Toate punctele de conectare ar funcționa ca o bază de date mică.

Are două avantaje majore – unul, nimeni nu îl poate pirata sau închide, deoarece nu există o singură bază de date care să îl oprească. În al doilea rând, bazele de date nu sunt corupibile sau dincolo de punctul de manipulare. Dacă cineva încearcă să modifice sistemul, sistemul în sine îl respinge. Este dincolo de posibilitatea manipulării.

3. Organizații noi!

Mai mult, DAO este un nou tip de organizație. O astfel de organizație nu are un singur lider care are autoritate asupra celorlalte. Mai degrabă, membrul organizației lucrează împreună pentru a atinge un obiectiv colectiv. Când obiectivul este atins, organizația se desființează automat.

Oamenii încearcă neîncetat să modeleze noul internet. Smart Contract, Smart Economy este aici pentru îmbunătățirea afacerilor și a omenirii în sine.

Toate aceste și mai multe tehnologii inovatoare prind viață folosind puterea blockchain-ului. Revoluția este aproape aceeași pe care o experimentăm când a apărut internetul. Mai mult, tehnologia blockchain remodelează internetul, eliminând negativitățile internetului, așa cum știm.

Gânduri finale

Blockchain rezolvă, de asemenea, nenumărate probleme în ceea ce privește sistemul de tranzacții mai vechi și modelele de afaceri. Acesta va remodela modul în care facem afaceri sau obișnuiam să facem afaceri. Acesta este motivul pentru care dezbaterea Blockchain vs Internet.

Este timpul să schimbăm vechiul mod de a face afaceri. Lumea care trece prin era informației, nu era industrială. Noi posibilități vor apărea la fel ca tehnologia blockchain-ului. Numai timpul poate face cât de mult poate duce omenirea, numai timpul poate spune!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me