Doriți să deveniți un expert Corda? Să învățăm de la experți cum puteți obține certificarea R3 Corda.

În prezent, multe companii de întreprinderi folosesc Corda pentru diferitele lor proiecte blockchain. Alături de alte platforme populare, Corda și-a stabilit deja poziția pe imensa piață blockchain.

Astfel, multe companii caută acum experți Corda care să îi ajute în dezvoltarea soluțiilor lor. Aceasta este oportunitatea perfectă pentru dvs. de a obține certificarea R3 Corda dacă doriți să urmați o carieră în blockchain.

Astăzi, vom urmări modul în care certificarea CEBP 101 Blockchains vă poate ajuta să atingeți acest obiectiv în acest ghid. Deci, să nu pierdem timp și să intrăm direct în el!

In curand: Ghid pentru începători la cursul de dezvoltare Corda

Contents

Blockchain este viitorul

Înainte de a trece la modul în care cursul CEBP vă poate ajuta să deveniți un expert Corda, vă voi explica cât de blockchain este tehnologia viitoare. Vom explica, de asemenea, de ce Corda este o parte imensă a acestuia.

Dacă aveți de gând să construiți o carieră în această industrie, trebuie să înțelegeți cum va fi viitorul blockchain. De asemenea, vă va ajuta să evaluați mai bine decizia dvs. de a obține certificarea R3 Corda.

Potrivit unui sondaj din 2020, 55% dintre organizațiile întreprinderilor își fac blockchain-ul lor ca prioritate. Deci, este o oportunitate masivă de a începe călătoria dvs. blockchain chiar acum.

De asemenea, să presupunem că lucrați deja într-un mediu de întreprindere. În acest caz, cel mai bine este să vă abilitați folosind certificarea R3 Corda, deoarece blockchain-ul Corda este una dintre cele mai solicitate și populare platforme în acest moment.

Blockchain va schimba o mulțime de strategii de afaceri în viitor. Să vedem ce sunt acestea –

Modelul de guvernanță al organizației

Vom începe să vedem o schimbare în diferite modele organizaționale, deoarece va aborda o stare mai permisă în viitor. De asemenea, va asigura plățile și într-un mod mai eficient. Ca să nu mai vorbim, statutul public va dispărea în curând.

Rețele interconectate

În acest moment, platformele blockchain încearcă din greu să realizeze interoperabilitatea. Drept urmare, experții pot spune în siguranță că, în viitor, aceste platforme o vor realiza. Astfel, veți vedea o rețea mai interconectată în mai multe industrii.

Cuplarea cu alte tehnologii

Blockchain este una dintre tehnologiile viitoare, dar nu este singură. Există și alte tehnologii care aduc cu adevărat schimbări lumii noastre. De exemplu, tehnologia AI este una dintre ele și, cu blockchain, poate înflori și mai mult și poate da naștere la soluții bazate pe blockchain AI.

De asemenea, blockchain-ul cuplat cu alte tehnologii poate ajuta la crearea mai multor avantaje pentru blockchain în sine.

Instrumente de validare Boom

Blockchain folosește multe instrumente pentru validarea datelor din lanț. Prin urmare, are nevoie de instrumente de validare care să poată prelua informații din lumea exterioară și să filtreze corect informațiile greșite. Astfel, pentru a face blockchainul mai eficient, instrumentele de validare vor vedea o actualizare imensă, împreună cu implementarea masivă.

Monede digitale în băncile centrale

Cea mai masivă schimbare se va întâmpla în sectorul bancar. În realitate, toate vor merge cu modestie pe monedele digitale în loc de cele pe hârtie. Mai mult decât atât, veți vedea o schimbare imensă a eficienței acestora. De asemenea, toată documentația pe hârtie se va trece la versiunile digitale pe blockchain. Prin urmare, veți vedea mai multe proiecte de monedă digitală ale băncii centrale pe termen lung.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să alegeți cu siguranță blockchain-ul ca carieră în acest moment. De asemenea, dacă sunteți interesat de Corda, cel mai bine este să obțineți certificarea R3 Corda.

Certificare Corda Expert: De ce ar trebui să deveniți Corda Expert?

Ei bine, trebuie să vă întrebați de ce ar trebui să deveniți, în primul rând, un expert Corda blockchain. Adică, de ce ar trebui să obțineți o certificare de expert Corda, nu? Ei bine, există numeroase motive pentru a obține certificarea R3 Corda.

Creșterea nevoii de Corda

Nevoia de Corda crește rapid la o rată exponențială. Pentru a fi sinceri, multe industrii se uită la Corda pentru următorul lor mare proiect blockchain. Prin urmare, există, de asemenea, o creștere a necesității de tutoriale viabile Corda. În realitate, Corda a început mai întâi ca o platformă pentru sectoare financiare specifice. Cu toate acestea, în prezent nu se limitează doar la sectorul financiar.

În calitate de candidat certificat, puteți profita de această tehnologie și vă puteți înscrie la un curs de certificare R3 Corda. Deci, nu va trebui să te gândești la viitorul tău odată ce vei stăpâni abilitățile de dezvoltare Corda.

Simplitatea infrastructurii Corda

Infrastructura Corda este, fără îndoială, simplă de înțeles și manipulat. Așadar, să afli despre asta nu va fi o sarcină grea pentru tine. Dar, nu încercați să o învățați singură, într-un fel, este o tehnologie diferită, care are nevoie de o perspectivă expertă.

În realitate, Corda vrea să facă acest lucru accesibil pentru fiecare industrie de acolo. Deci, s-au asigurat că complexitatea arhitecturală este menținută la minimum. Prin urmare, cu certificarea Corda R3, veți afla despre infrastructura simplă în cel mai scurt timp.

Deficitul de abilități în dezvoltarea Corda

Ei bine, în realitate, nu sunt mulți dezvoltatori Corda acolo. De asemenea, blockchain-ul în sine este o tehnologie destul de nouă, pe lângă asta, Corda este, de asemenea, destul de nou. Prin urmare, multe organizații caută talente adecvate care să le ajute să realizeze proiecte de bază Corda și să își mărească veniturile. Pe măsură ce nevoia de abilități de blockchain în această nișă crește, ar trebui să o stăpânești cât mai poți.

Deci, când obțineți certificarea pentru dezvoltator R3 Corda, puteți alege aceste oferte de muncă și să vă revendicați poziția în cadrul companiei. Mai mult, concurența dvs. va fi la minimum.

Salariu mai mare

Companiile de ultimă generație sunt dispuse să plătească o sumă importantă pentru dezvoltatorul Corda perfect. Dacă știți care sunt problemele dezvoltării Corda, puteți cere un salariu profitabil. În realitate, vă puteți aștepta la salariul dezvoltatorului blockchain variind între 135.000 și 200.000 USD în fiecare an!

Este un salariu foarte generos, nu-i așa? Dar fără un curs de certificare R3 Corda, este dificil să afli despre el, darămite să devii dezvoltator. Deci, dacă doriți să aveți un loc de muncă frumos, atunci Corda development vă poate oferi asta.

Avantajele certificării Corda

Există anumite avantaje în urma cursului de certificare R3 Corda. În afară de perspectivele de muncă evidente, există și alte puncte de luat în considerare. Deci, să vedem care sunt aceste beneficii –

Dovediți-vă abilitățile ca expert Corda

Certificarea Corda R3 vă va ajuta să vă dovediți abilitățile autorităților în cauză. De exemplu, când veți merge la un interviu pentru dezvoltatori blockchain, puteți să vă prezentați certificarea și să vă revendicați valoarea.

De asemenea, poate aveți deja o bază de cunoștințe în această privință. Dar are nevoie de lustruire. Mai mult decât atât, folosirea unui curs vă va ajuta să înțelegeți mai bine la ce se vor aștepta interviurile și cum puteți aborda orice întrebări.

În realitate, cursurile de experți vă vor ajuta să obțineți o perspectivă mai mare asupra rețelei blockchain împreună cu Corda. Deci, nu numai că veți avea cunoștințe de transformare digitală blockchain, dar veți avea, de asemenea, expertiză bazată pe Corda și le veți asocia.

Astfel, nu există alte mijloace bune pentru a deveni un expert decât să urmezi cursul.

Citeste mai mult: 30+ Întrebări și răspunsuri la interviul Corda

Începeți o carieră lucrativă ca expert Corda

Cea mai bună parte a obținerii certificării de dezvoltator R3 Corda este că veți avea o poziție profitabilă în carieră blockchain. Evident, acesta este ceva ce mulți profesioniști își doresc și, cu obținerea unei certificări, va deveni mai ușor.

După cum știți deja, industria blockchain-ului este pregătită să investească sau să investească o mulțime de bani în acest sector. Deci, dacă vă puteți dovedi valoarea, puteți obține cu ușurință o poziție de top de top într-un mediu de întreprindere.

De asemenea, profesioniștii care doresc să își susțină jocurile ar trebui să folosească și acest certificat pentru a-și demonstra abilitățile sau pentru a fi promovați.

Obțineți un avantaj competitiv asupra altora

Dacă ai ocazia să îți îmbogățești CV-ul și să obții un avantaj competitiv față de ceilalți candidați, nu o vei face? În realitate, o certificare Corda R3 vă va ajuta să vă îmbogățiți CV-ul și să depășiți alți căutători de locuri de muncă de pe piață.

Să recunoaștem, piața muncii este foarte competitivă. Chiar dacă există doar câțiva experți Corda acolo, certificarea vă va face să păreați mai capabil să gestionați sarcinile. De asemenea, puteți obține o consultanță mai mare sau o poziție de lider în cadrul echipei de dezvoltare. Așadar, vă recomandăm să verificați un curs de certificare pentru R3 Corda chiar acum!

Înțelegeți conceptele de bază ale arhitecturii Corda

Care este cel mai bun mod de a începe călătoria dvs. blockchain, mai degrabă decât să aflați despre conceptele de bază? Deci, este de datoria ta pentru un dezvoltator Corda să fii pe deplin conștient de ceea ce lucrezi. În realitate, certificarea pentru dezvoltatori R3 Corda va acoperi toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru a începe.

Mai mult, aceste cursuri de certificare vă permit să obțineți cunoștințe aprofundate pe această temă. Dacă nu sunteți clar cu privire la arhitectură sau cum funcționează, veți fi dificil să intrați mai adânc în schema de codare. De asemenea, vă va ajuta să vă strategizați proiectele blockchain pentru consultanți sau pentru orice alt profesionist din industrie.

Inscrie-te acum: Curs de arhitect certificat Enterprise Blockchain (CEBA)

Ce platformă să utilizați pentru procesul dvs. de certificare Corda R3?

Ei bine, după cum puteți vedea deja, beneficiile înscrierii la un curs de certificare R3 Corda sunt imense. Mai mult, un expert certificat în corda nu poate avea o oportunitate în acest moment, dar se poate aștepta și la avantaje tehnologice viitoare.

Prin urmare, este doar de bun simț că veți dori să căutați cel mai bun mod de a începe călătoria dvs. Corda. 101 Blockchains se întâmplă să fie una dintre platformele de educație și cercetare de top din domeniul blockchain.

În realitate, este o sursă independentă bine cunoscută pe care o puteți utiliza pentru a obține informații la nivel de întreprindere la îndemână. Mai mult, pentru a vă ajuta, 101 Blockchain oferă o certificare certificată Enterprise Blockchain Professional (CEBP).

Această certificare acoperă și Corda. Deci, puteți deveni profesionist certificat împreună cu certificatul Corda adăugat. Oricum, cea mai bună parte a acestei platforme este că oferă instrumente productive și cunoștințe practice pe tema respectivă. Deci, veți rămâne mereu la curent, indiferent de ce.

Există, de asemenea, un curs următor exclusiv despre dezvoltarea Corda și vom aborda acest lucru și în viitor.

In curand: Ghid pentru începători la cursul de dezvoltare Corda

101 Blockchains Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Certification

Cursul de certificare Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) este perfect pentru orice persoană care dorește să devină expert Corda. De asemenea, nu este vorba doar de un examen de certificare, ci de îndrumări cuprinzătoare pentru a vă ajuta să deveniți profesionist.

101 Blockchains se străduiește întotdeauna să ofere potențialilor candidați experiența și cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni experți. Oricum, certificarea este concepută pentru a vă ajuta să obțineți certificarea pentru dezvoltatori R3 Corda.

Deoarece cursul acoperă și alte tehnologii, cum ar fi Hyperledger Fabric și Enterprise Ethereum, veți putea afla despre spectrul general al blockchain-ului.

Oricum, deoarece cursul oferă conținut proaspăt, acesta vă va ține la curent cu modificările actuale de design. Mai mult, certificarea CEBP 101 Blockchains vă va asigura că sunteți capabil să înțelegeți obiectivele de afaceri și să realizați strategii în mod eficient.

Dar nu uitați, acest curs este destinat în principal studenților care sunt dispuși să devină un profesionist certificat în blockchain.

Oricum, în acest curs, veți ajunge la –

 • Înțelegeți conceptele de bază ale R3 Corda și ecosistemul său general.
 • Dezvoltă expertiză și experiență cu instrumente acționabile și teste interactive.
 • Aflați despre implementarea productivă și realistă a modelelor de afaceri bazate pe Corda.

După cum puteți vedea, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la cursul CEBP și puteți obține acces la toate materialele profitabile oferite de 101 Blockchains.

Inscrie-te acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Durata cursului

În realitate, durata cursului este de doar 4 săptămâni. Toate materialele sunt împărțite în segmente mai mici, care vor dura doar 3-4 ore în fiecare săptămână. Însă cea mai bună parte este că nu va trebui să respectați o cronologie fixă ​​pentru a afla despre Corda.

Prin urmare, puteți întrerupe și relua cursul ori de câte ori aveți timp liber din partea dvs. Deci, este o opțiune de programare flexibilă pentru dvs., spre deosebire de alte cursuri de pe piețe.

Structura lecției

Modulul 1: Bazele tehnologiei Blockchain

Acesta este primul modul al cursului de certificare CEBP. Va începe prin a explica ce este tehnologia blockchain și cum funcționează blockchain. În plus, va începe încet să ilustreze diferitele părți ale unui blockchain și ce roluri joacă aceste elemente.

Oricum, va acoperi ulterior diferitele tipuri de tehnologie blockchain, caracteristicile, caracteristicile acestora etc..

De asemenea, veți afla despre cum să le utilizați în diferite medii. Astfel, acest proces vă va ajuta să utilizați un anumit blockchain atunci când aveți nevoie de el.

În continuare, acest modul va acoperi diferitele elemente ale blockchain-ului, cum ar fi cheltuielile duble, contractele inteligente și procesul de consens pentru modelele de afaceri.

 • Bazele tehnologiei Blockchain
 • Cum funcționează Blockchain?
 • Diferite tipuri de blockchains
 • Contracte inteligente
 • Dovada muncii

Modulul 2: Platforme Enterprise Blockchain

Acesta este următorul modul din cursul de certificare CEBP de care aveți nevoie pentru procesul dvs. de certificare corda. De fapt, acesta este cel mai important modul pentru dvs., deoarece în acest modul, veți afla despre diferitele platforme blockchain, inclusiv Corda blockchain.

Practic, acest modul va începe cu explicarea elementelor de bază ale Hyperledger Fabric. Acesta va explica modul în care funcționează, cazurile de utilizare și multe alte elemente ale acestei platforme.

Același lucru este valabil și pentru platforma Ethereum. După aceea, va acoperi platforma Corda. În acest modul, puteți afla despre elementele fundamentale ale Corda, cum să îl utilizați, care sunt cazurile de utilizare și cum îl puteți utiliza în afacerea dvs. și multe alte subiecte cruciale.

 • Tesatura Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda

Curios despre platformele blockchain? Iată un ghid despre platformele Enterprise Blockchain pe care le puteți utiliza pentru a afla mai multe despre acestea.

Modulul 3: Blockchain în finanțarea comerțului

În acest modul următor, veți începe cu învățarea despre criptomonede și cripto-active. Da, acestea sunt diferite și au rolurile lor distinctive în cadrul unei rețele blockchain. Prin urmare, dacă doriți să realizați un proiect blockchain de finanțare comercială care utilizează jetoane, puteți lua notițe din această lecție.

Urmează fundamentul rețelei Ripple. În realitate, această platformă este potrivită pentru sectoare financiare și cazuri de utilizare. Astfel, este în acest modul să subliniem modul în care blockchain gestionează moneda digitală.

Mai mult, mai târziu, veți afla despre efectul asupra finanțării comerțului pentru integrarea tehnologiei blockchain.

 • Active criptografice și criptomonede
 • Fundamentele Ripple
 • Finanțarea comerțului pe Blockchain

Asigurați-vă că parcurgeți toate lecțiile foarte atent pentru procesul dvs. de certificare corda.

Inscrie-te acum: Curs Enterprise Blockchains și Trade Finance

Modulul 4: diferite aplicații Blockchain

În sesiunile de antrenament, veți afla mai departe despre diferitele aplicații blockchain. Modulul va începe cu explicarea elementelor fundamentale ale procesului lanțului de aprovizionare. De asemenea, va acoperi modul în care blockchain-ul are impact asupra diferitelor părți ale ecosistemului lanțului de aprovizionare.

După aceea, veți afla despre diferitele cazuri de utilizare ale blockchain-ului pentru sistemele de management al lanțului de aprovizionare. Oricum, instructorul va descrie toți pașii unui exemplu de proiect live doar pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine conceptul.

Oricum, modulul se va închide cu o lecție dedicată transformării digitale blockchain.

 • Fundamentele de gestionare a lanțului de aprovizionare bazate pe blockchain
 • Utilizați cazuri de blockchain în gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Transformare digitală Blockchain

Inscrie-te acum: Curs Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Modulul 5: cazuri de utilizare a blockchain-ului din lumea reală

Pentru a obține certificarea Corda, va trebui să știți despre cazurile de utilizare a blockchain-ului. Acesta este modulul final al cursului de certificare. În realitate, acest curs va acoperi diferite cazuri practice de utilizare a blockchain-ului.

Aproape toate cazurile de utilizare sunt potrivite și pentru platforma Corda. Mai mult, veți vedea și exemple din lumea reală. Scopul principal este de a vă ajuta să înțelegeți cum puteți utiliza această tehnologie și să veniți cu strategii mai bune.

De ce să utilizați 101 blockchain-uri pentru certificarea dvs. profesională Blockchain Enterprise?

Ei bine, există diverse motive pentru a utiliza 101 Blockchains pentru certificarea profesională a întreprinderii. Să vedem ce sunt acestea, nu-i așa??

Conținut de învățare de înaltă calitate

101 Blockchains oferă conținut de învățare de calitate superioară pentru procesul dvs. de certificare. Deci, folosind acest lucru, puteți înțelege cu ușurință conceptele de bază ale platformei Corda. Mai mult, dacă observați structura modulului dinainte, veți vedea cât de cuprinzătoare sunt materialele prelegerii.

Prin urmare, este destul de ușor să vă îmbunătățiți abilitățile și să obțineți certificarea împreună cu acesta. Cea mai bună parte a acestui curs este că vine cu informații detaliate despre blockchain și omologii săi.

Structură de învățare flexibilă și interactivă

Pentru antrenamentul dvs. Corda, 101 Blockchains vine cu o structură de învățare flexibilă și interactivă. Puteți accesa cursul timp de 1 an după ce l-ați achiziționat. Toate materialele sunt împărțite în segmente mai mici, care vor dura doar 3-4 ore în fiecare săptămână. Însă cea mai bună parte este că nu va trebui să respectați o cronologie fixă ​​pentru a afla despre Corda.

Prin urmare, puteți întrerupe și relua cursul ori de câte ori aveți timp liber din partea dvs. Deci, este o opțiune de programare flexibilă pentru dvs., spre deosebire de alte cursuri de pe piețe.

Materiale bonus lucrative

Cea mai bună caracteristică a 101 cursuri de întreprindere Blockchains este că toate vin cu materiale bonus. Și CEBP este unul dintre ele care oferă tone de materiale bonus doar pentru dvs. În materialul bonus, veți avea sarcini practice, întrebări interactive, exerciții, interviuri cu directori de nivel superior și așa mai departe.

După cum puteți vedea deja, este o modalitate excelentă de a începe antrenamentul Corda cu 101 Blockchains.

Iată un ghid de ce certificările blockchain sunt importante pentru cariera blockchain.

Îndrumare personală cuprinzătoare

Călătoria dvs. de a obține certificarea expert Corda este mai ușoară cu îndrumarea personală oferită de 101 Blockchains. Da, echipa de experți 101 Blockchains este întotdeauna pregătită să ajute persoanele în procesul lor de învățare.

În realitate, foile de calcul săptămânale de la 101 Blockchains vor ține evidența progresului fiecărui student. Deci, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confuzie sau întrebări cu privire la un subiect de lecție.

De asemenea, cu sprijinul echipei de experți, veți înflori cu ușurință într-un expert demn pentru locuri de muncă de profil înalt.

Suport premium

Cui nu îi place asistența premium? Adică, dacă vă înscrieți la un curs premium, este normal să solicitați și asistență premium. Aici 101 Blockchains nu vor reuși niciodată să vă satisfacă. În realitate, 101 Blockchains oferă o echipă de asistență receptivă și informată doar pentru nevoile dumneavoastră.

În calitate de candidat la certificare, este evident că veți avea probleme sau întrebări cu privire la procesele de examen. Ei bine, să nu vă faceți griji, echipa de asistență 101 Blockchains este aici pentru a salva ziua!

Dovada abilităților dvs. de expert

Acesta este cel mai important motiv pentru alegerea a 101 Blockchains pentru certificarea dvs. de expert blockchain. În realitate, dacă nu aveți dovezi ale abilităților dvs. în interviurile de ultimă generație, acest lucru vă poate afecta puțin rezultatele.

O certificare este o modalitate excelentă de a vă prezenta expertiza și, cu 101 Blockchains, obțineți acest lucru. Odată ce treci examenul, vei primi o certificare tipărită pentru CV-ul tău. De asemenea, veți obține acreditarea LinkedIn care vă va ajuta să vă îmbogățiți profilul LinkedIn și să vă extindeți gama de rețele.

Obțineți certificarea R3 Corda chiar acum!

Corda este cu siguranță una dintre platformele promițătoare blockchain de acolo. În prezent, multe companii precum Banca Canadei, Autoritatea Monetară din Singapore, ING, SWIFT și multe altele folosesc această platformă. Mai mult decât atât, Corda este implicat în numeroase consorții în acest moment, conducând domeniul blockchain la un nivel complet diferit.

De aceea, este o alegere foarte strategică pentru a obține formarea Corda și pentru a deveni un expert în acest sens. După cum puteți vedea, cerințele sunt mari și cu un viitor luminos în față. Deci, de ce nu riscați acum? Pentru toți începătorii, aceasta este oportunitatea perfectă de a obține certificarea cu viitorul nostru curs de dezvoltare Corda!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me