Doriți să construiți o carieră în blockchain? Luați notă în timp ce parcurgem fiecare pas al modului în care puteți construi o carieră de succes în tehnologia blockchain.

Construirea unei cariere în blockchain este una dintre cele mai bune decizii pe care le puteți lua în prezent. Tehnologia blockchain modelează industriile pentru a le face mai eficiente și mai demne de încredere. Deoarece tehnologia este nouă, nu există personal prea calificat pentru a dezvolta soluțiile.

Drept urmare, marile industrii și întreprinderi nu lasă nici o piatră nestingherită pentru a găsi experți în blockchain. Inutil să spun că salariul dezvoltatorului blockchain este incredibil! Deci, atunci când există o mare nevoie de un astfel de talent și încă vă întrebați ce carieră să urmați, blockchain-ul nu ar trebui să fie în topul listei dvs.?

Dacă sunteți un pasionat de blockchain ca noi, atunci lucrul cu tehnologia ar putea fi treaba ta de vis. Nu contează dacă nu sunteți priceput în codificare sau programare; există o mulțime de locuri de muncă care necesită specialități și în alte chestiuni blockchain.

Dacă sunteți hotărât să construiți o carieră în blockchain, acest ghid este cu siguranță pentru dvs. Astăzi, vă vom anunța cum să construiți o carieră în blockchain.

Inscrie-te acum:Cum să-ți construiești cariera în cursul Blockchains Enterprise

Calea către construirea unei cariere în Blockchain

Construirea unei cariere în blockchain nu va fi o sarcină ușoară. Dar cu un ghid adecvat, puteți învăța cum să vă sigilați definitiv viitorul. Pur și simplu urmați pașii de mai jos și începeți cariera dvs. blockchain.

cum să construiești o carieră în blockchain

Aflați despre noțiunile de bază și de bază

În primul rând, trebuie să aflați elementele de bază ale tehnologiei blockchain. Dacă sunteți un începător, atunci acesta este un pas foarte crucial. Nu te poți scufunda în aspectul tehnic al blockchain-ului fără să știi despre elementele fundamentale. Cheia este să învățăm cum funcționează tehnologia, istoria ei, despre diferite puncte de referință, cum ar fi consensul și contractele inteligente, cazurile de utilizare posibile etc..

În realitate, puteți consulta glosarul blockchain pentru a arunca o privire rapidă asupra definiției adecvate pentru fiecare dintre ele.

Începeți să vă dezvoltați abilitățile transversale

Abilitățile interdisciplinare sunt o necesitate pentru posibile oportunități de carieră pentru blockchain. Chiar dacă vă aflați într-o carieră de dezvoltator de blockchain, tot ar fi necesar să vă accentuați abilitățile. În zilele noastre, întreprinderile nu caută doar pe cineva care știe să programeze; de asemenea, caută talente care să rezolve problemele critice într-un timp scurt.

Așadar, abilități precum gândirea proiectării, analiza, agilitatea, DevOps, adaptabilitatea, managementul și predicțiile pieței sunt esențiale. Dacă le poți asocia cu abilitățile tale tehnice, vei obține cu siguranță o carieră stabilă în blockchain.

Înțelegeți cum funcționează diferite platforme Blockchain

Acest pas este valabil atât pentru posturile tehnice, cât și pentru cele non-tehnice. Din punct de vedere tehnic, trebuie să înțelegeți cu exactitate modul în care funcționează mai multe platforme. Întrucât nu toate blockchain-urile funcționează în același mod, este crucial să descoperiți patena necesară.

Dacă nu poți, atunci soluția ar deveni destul de dificilă. În marketing sau în aplicarea legii, va trebui să înțelegeți pe deplin conceptul pentru a prezenta soluția potențialilor clienți. Mai mult, cu siguranță nu doriți să contraziceți reglementările unei țări. Platforme precum Corda, Quorum, Hyperledger și Ethereum sunt ceva pe care ar trebui să vă concentrați.

Fii un Acumen de Tehnologie și Afaceri

Conducerea unei afaceri dintr-un tip complet nou de soluție este o treabă dificilă. Când doriți să obțineți oportunități de carieră în blockchain într-un mediu de întreprindere, trebuie să aveți o perspectivă de afaceri mai înaltă. Chiar dacă este o soluție nouă, o companie întreagă nu va depinde exclusiv de această soluție.

Trebuie să luați în considerare și alte aspecte ale acelei companii. Deci, rezultatele afacerii de la fiecare soluție pe care o proiectați sau proiectează echipa trebuie să fie pozitive pentru a rămâne relevante.

De aceea, învățarea modului în care funcțiile de afaceri ar trebui să fie și prioritatea dvs..

Începeți acum cu cursul fundamental Blockchain gratuit!

Obțineți cunoștințe despre registrele descentralizate și distribuite

Blockchain este un fel de registru distribuit. În realitate, există alte registre distribuite care nu sunt neapărat blockchain. Lucrul este că blockchain-ul nu este perfect și vă puteți folosi cunoștințele pe alte platforme de distribuție pentru a afla despre ele și a le folosi pentru a îmbunătăți tehnologia în sine.

Aveți nevoie de un expert atunci când vine vorba de disecarea platformelor descentralizate populare. Oricum, este practic adecvat pentru cariera de dezvoltator blockchain. Deci, acest pas este destul de tehnic. Pentru aceasta, vă puteți alătura unui curs de programare sau puteți obține o diplomă de la instituții cunoscute pentru a vă perfecționa abilitățile.

Aflați despre procesele de afaceri ale întreprinderilor

Învățarea despre procesele de afaceri ale întreprinderii este un alt pas către obținerea unei cariere în blockchain. Aceste abilități sunt absolut necesare, deoarece vă vor ajuta să creați strategii atunci când creați o foaie de parcurs cu blockchain în mix.

În realitate, este necesară o subevaluare a logisticii, achizițiilor, distribuției, operațiunilor de trezorerie și multe altele. Vă va asigura că puteți cunoaște mai bine potențialii clienți ai companiei dvs., vorbind ca un purtător de cuvânt al afacerii. De asemenea, acestea sunt foarte solicitate chiar acum, deci poate fi un punct de plus în cariera ta blockchain. Este o abilitate excelentă de perfecționat dacă doriți să obțineți perspective de carieră blockchain.

Învață să simplifici

Acest pas este atât pentru pozițiile tehnice, cât și pentru cele non-tehnice. Dacă vă aflați într-o carieră de dezvoltator blockchain, trebuie să creați o soluție fără complexități. Prea multe caracteristici ar încurca oamenii în prezent.

Încercați întotdeauna să mențineți soluțiile la minimum, dar oferiți cea mai eficientă producție. Dacă poți face acest lucru, soarta ta este pecetluită într-o carieră blockchain.

În ceea ce privește pozițiile non-tehnice, trebuie să învățați să gândiți în afara casetei și să veniți cu soluții pentru obstacolele viitoare pentru compania dvs..

Dacă sunteți începător, atunci ar trebui să vă începeți cariera cu acest ghid Blockchain for Beginners.

Alăturați-vă unei comunități Blockchain

Aderarea la o comunitate blockchain este un pas opțional pentru dvs. Dar vine cu multe beneficii. Cu hype blockchain, multe comunități au început să se formeze pentru a ajuta oamenii să învețe despre tehnologie. Mai mult decât atât, aceste comunități au chiar și persoane calificate în programare de ultimă generație, de la care puteți afla despre asta.

Deci, vă pot ajuta cu abilitățile dvs. de lider, organizațiile de evenimente, dezvoltarea aplicațiilor și așa mai departe. În plus, poate fi, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru a face rețea cu oamenii din nișă. Nu aveți nevoie de bani în plus pentru a vă alătura unei comunități; mai degrabă, totul este open-source pentru tine.

Înțelegeți tiparele, ecosistemele și standardele de arhitectură Blockchain

Dacă sunteți pe o carieră de dezvoltator de blockchain, atunci este necesar să înțelegeți diferite modele de arhitectură blockchain, standarde și ecosistem. Mai mult decât atât, disecarea arhitecturilor înainte de a începe o soluție este o abilitate imensă. Pentru aceasta, puteți studia diferite cazuri din întreaga industrie.

Vă sugerăm să studiați energic hârtia albă existentă, să ne jucăm cu standardele și ecosistemele pentru a obține o perspectivă mai profundă. Aici lipsesc majoritatea oamenilor și puteți folosi acest lucru pentru a vă asigura cariera în tehnologia blockchain. Este o abilitate excelentă de perfecționat dacă doriți să obțineți perspective de carieră blockchain.

Aflați să comunicați valoarea

Poate că cunoașteți toate elementele tehnice, puteți chiar codifica sau implementa soluții blockchain mai rapid decât concurenții dvs., dar dacă nu puteți transmite ceea ce spuneți, nu există nicio modalitate de a vă angaja cineva. În realitate, întreprinderile caută acum oameni care să poată vorbi inteligent și grațios.

Vă va ajuta să transmiteți mai bine soluțiile dvs. către clienții sau colegii dvs., iar oamenii ar aprecia soluția dvs. De asemenea, pentru pozițiile non-tehnice, abilitățile comunicative sunt o necesitate. Cu cât poți rezolva mai mult o problemă, cu atât șansele tale sunt mai mari de a-ți asigura cariera în tehnologia blockchain.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți.

Obțineți cunoștințe despre diferite instrumente de dezvoltare

Pentru a obține oportunități de carieră bune în blockchain, trebuie să obțineți cunoștințe despre diferite instrumente de dezvoltare. Practic, fiecare dezvoltator sau inginer folosește instrumente de dezvoltare pentru a simplifica procesul. Mai mult, aceste instrumente de dezvoltare vă asigură, de asemenea, că economisiți timp în construirea unei soluții de la zero.

Dacă nu știți cum să utilizați aceste instrumente pentru a obține un rezultat mai durabil, atunci asigurarea carierei dvs. de dezvoltator blockchain ar putea fi problematică.

Alăturați-vă unui curs de certificare Enterprise Blockchain pentru a afla mai multe despre tehnologie

Dacă sunteți doar un începător în lumea blockchain, dar pasionat de asta sau căutați oportunități de carieră în tehnologia blockchain, alegerea unui curs de certificare blockchain pentru întreprindere ar fi cel mai bun pas.

În realitate, un curs v-ar fi foarte benefic dacă doriți să aflați elementele de bază ale blockchain-ului și impactul acestuia asupra lumii afacerilor.

Aceste cursuri vă ajută să aflați despre platformele blockchain, care pot fi punctul dvs. de plecare în înțelegerea arhitecturii.

În plus, veți afla și despre diferite instrumente și cazuri de utilizare, care vă vor ajuta să veniți cu o soluție bogată în funcții. În plus, cursul acoperă platforme populare precum Ethereum, Hyperledger și Corda, împreună cu oferirea unei diferențe între blockchain-uri private, publice și federate..

Cursurile noastre profesionale vă vor oferi lecții valoroase despre blockchain și sfaturi pentru a vă asigura că aveți o vedere clară a implementărilor sale. Indiferent de ce tip de carieră în blockchain ai, este evident că trebuie să ai cunoștințe teoretice despre aceasta, cel puțin.

Trebuie să vă gândiți de ce să urmați un curs atunci când aveți atât de multe informații gratuite pe web. Ei bine, nu toate informațiile pe care le obțineți pe web sunt adevărate. Și multe conținuturi gratuite nu oferă liniile directoare premium de care aveți nevoie.

Deci, chiar dacă alegeți acest conținut gratuit, veți încheia cu o bază de cunoștințe pe jumătate. Dar nu vă faceți griji; cursurile și programele noastre vă pot ajuta să construiți o bază solidă și profundă pentru cariera dvs. în blockchain. Printre toate celelalte lucruri, cursul oferă o disecție completă a posibilelor cazuri de utilizare a blockchain-ului. De asemenea, vă puteți alătura oricărei întreprinderi sau companii de tehnologie ca stagiar blockchain pentru a afla mai multe. Ca stagiar, puteți afla de fapt multe despre tehnologia blockchain.

Certificarea oferă validarea abilităților dvs. și vă duce cariera Blockchain la nivelul următor. Așadar, obțineți certificarea de expert Blockchain și duceți-vă cariera Blockchain înainte.

Carieră în blockchain: ce fel de oportunități de muncă aveți?

Blockchain Professional

În prezent este una dintre cele mai bine plătite locuri de muncă din nișa blockchain. În realitate, există o cerere mare de dezvoltatori / profesioniști calificați în blockchain, dar nu sunt suficiente resurse pentru a menține un echilibru. Practic, aici veți lucra ca dezvoltator full-stack. În realitate, puteți obține o sumă mare de salariu de dezvoltator blockchain în această poziție.

Trebuie să fiți calificat în AJAX, C, JavaScript, C ++, SDL, .NET, MVC, servere SQL, JQuery, SOAP, FTP, XCOD, REST, FTP și multe altele. În aceste oportunități de carieră în blockchain, veți configura noduri, tranzacții, chiar veți crea soluții inteligente bazate pe contracte.

Inscrie-te acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Inginer Blockchain

Inginerii Blockchain sunt al doilea loc de muncă cel mai bine plătit de pe piață. În realitate, poate asigura cu ușurință o viață profitabilă cu o plată bună. Mai mult decât atât, există, de asemenea, o cerere în creștere pentru recrutarea de ingineri în sectorul blockchain. În realitate, salariul blockchain din această carieră poate ajunge până la 175.000 de dolari!

Practic, veți configura infrastructuri, veți proiecta arhitectura soluțiilor. De asemenea, Hyperledger, Ethereum, Ripple, Java, Oracle și Python sunt o necesitate.

Consilier Blockchain

Întreprinderile recrutează acum consilieri care își pot evalua pe deplin obiectivele și pot dezvolta o posibilă foaie de parcurs pentru viitorul lor. Aici va trebui să analizați cum funcționează o companie și cum va continua aceasta în viitor.

Mai mult, va trebui, de asemenea, să creați strategii și să construiți un caz blockchain. Oricum, aderarea la un program de certificare blockchain pentru întreprindere ar fi cel mai bun pariu.

Arhitect Blockchain

Arhitecții blockchain necesită cunoștințe despre tehnologia avansată blockchain. De ce? În realitate, un arhitect blockchain trebuie să fie un expert în dezvoltarea infrastructurii platformei.

Oportunitățile de carieră în blockchain pentru joburile de arhitect de întreprindere ar necesita să studiați toate arhitectura tehnologiilor blockchain și să stăpâniți abilitățile pentru a crea pe deplin un nou tip de platformă.

În realitate, salariul blockchain din această carieră poate ajunge până la 182.000 de dolari!

Inscrie-te acum: Arhitect certificat Enterprise Blockchain (CEBA)

Manager de proiect Blockchain

Ei bine, în calitate de manager de proiect, va trebui să aveți abilități comunicative avansate, abilități analitice, abilități de rezolvare a problemelor. Practic, veți rula proiectul blockchain al unei întreprinderi dacă sunteți recrutat. Deci, este multă responsabilitate.

Veți fi, de asemenea, legătura dintre echipa tehnică și echipa non-tehnică a proiectului dvs. Deci, asigurați-vă că aveți o mentalitate robustă pentru acest tip de carieră.

Inginer de calitate Blockchain

Inginerii de calitate blockchain vor funcționa ca supliment la inginerii blockchain sau chiar vor lucra sub aceștia la un proiect. Practic, obiectivul lor principal este să testeze energic o nouă soluție pentru a afla dacă are lacune sau erori.

De aceea, această oportunitate de carieră în blockchain necesită expertiză în diferite cadre și arhitecturi blockchain.

Consultant juridic Blockchain

Locurile de muncă de consultant juridic blockchain necesită devotament serios față de tehnologie. Dar de ce? Deoarece tehnologia este nouă și oarecum nu respectă regulile și reglementările tradiționale, se confruntă cu multe obstacole legale. De fapt, multe aplicații blockchain bune au obținut o parte echitabilă a rezultatelor negative.

De aceea, este necesar ca un consultant juridic să înțeleagă tehnologia din interior și din exterior pentru a ști dacă o nouă soluție s-ar putea confrunta cu probleme juridice sau nu.

Blockchain Designer

Startup-urile, chiar și întreprinderile, încep să lanseze departamente orientate spre blockchain pentru a obține venituri potențiale. Cu toate acestea, întrucât utilizatorii sunt acum în principal orientați spre internet, ce modalitate mai bună de a-i atrage decât cu un site web fabulos? Inutil să spun că este de fapt o strategie excelentă de a atrage consumatorii cu un design web vibrant.

Acesta este motivul pentru care mulți recrutează un designer de blockchain care poate proiecta interfața cu utilizatorul acestor site-uri web. Pot chiar să proiecteze interfața de utilizare pentru o aplicație blockchain.

Recrutare tehnică Blockchain

După cum puteți vedea după nume, rolul de aici ar fi de a solicita potențiali angajați pentru diferite soluții blockchain. Dacă credeți că un HR obișnuit poate gestiona această oportunitate de carieră în blockchain, atunci vă înșelați. Chiar dacă este o poziție HR, va trebui să aveți o cunoaștere aprofundată a tehnologiei în sine.

Fără asta, nu poți identifica candidații potriviți. De aceea, companiile caută, de asemenea, un recrutor informat.

Blockchain Data Scientist

Deoarece blockchain-ul este un sistem de registru, acesta poate conține o cantitate enormă de date. Practic, acest rol în cariera blockchain va necesita persoana să analizeze, să colecteze, să gestioneze și să interpreteze cantitatea mare de date tranzacționale.

Evident, aceste date ar proveni de pe platforma publică, nu de pe platformele private sau federate. Mai mult, aceste date vor ajuta la stabilirea statisticilor bazate pe obiceiurile lor tranzacționale. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un master în informatică și știința datelor.

Citeste mai mult: Cum să deveniți arhitect certificat pentru blockchain pentru întreprinderi (CEBA)?

De ce ar trebui să mergi pentru o carieră în Blockchain?

Trebuie să vă întrebați de ce trebuie să vă dedicați cu adevărat unei cariere în blockchain. Adică primim confuzia; sunteți în căutarea de beneficii pentru calea carierei blockchain. În realitate, există o mulțime de beneficii care vin odată cu calea carierei blockchain. Să vedem ce sunt –

Plătiți mai bine

În primul rând, o carieră în tehnologia blockchain înseamnă o sumă mare de bani. Toate salariile din această tehnologie au o gamă cuprinsă între 50 și 130 de dolari. Sunt mulți bani, chiar dacă nu sunteți dezvoltator sau inginer.

Mai mult, chiar și stagiarii din această industrie primesc o sumă frumoasă de plată. Acesta este un punct de plecare ridicat și ar trebui să vă motiveze pentru o carieră în tehnologia blockchain. Un alt aspect extraordinar este că, dacă poți dovedi că ești foarte calificat în blockchain, companiile sunt dispuse să plătească o sumă mare doar pentru a te face fericit.

Rată mai mare de închiriere

Practic, în orice altă industrie, rata de angajare variază din când în când, în funcție de situație și condițiile pieței. De fapt, atunci când există un element nou pe piață, există întotdeauna o creștere a ratei de angajare.

În realitate, blockchain-ul fiind relativ nou pe piață, atrage toată atenția companiilor. Acum, majoritatea întreprinderilor sunt dispuse să angajeze specialiști în blockchain pentru a-și face soluțiile blockchain cât mai profitabile.

Deci, există întotdeauna noi oportunități de carieră în blockchain. Deoarece nu existau poziții tradiționale definite anterior special pentru blockchain, companiile își creează propria formă de poziții de angajați.

Mai puțină concurență

Există mai puțini oameni calificați în această tehnologie. De ce? Ei bine, practic, tehnologia este nouă și oamenii încă își dau seama cum funcționează. Mai mult, tehnologia pare destul de sofisticată. Acest lucru descurajează oamenii să își asume riscuri și să studieze în acest sector.

Dacă reușiți să depuneți toată munca grea și să dezvoltați pe deplin sau chiar să înțelegeți cum funcționează tehnologia, ar fi roditor. De asemenea, pe măsură ce mai puțini oameni înțeleg modul în care funcționează tehnologia, să nu mai vorbim despre asta, aveți mai puțină concurență.

Deci, dacă aveți o șansă mai bună de a vă asigura o carieră în tehnologia blockchain.

Revoluția globală

Cine nu ar vrea să lucreze cu ceva nou? De-a lungul generațiilor, oamenii sunt atrași de noi posibilități. Blockchain este incontestabil incitant. În realitate, blockchain are încă nevoie de multe schimbări pentru a fi o tehnologie perfectă. Aceasta înseamnă că nimeni nu o face perfectă în curând.

Pe de altă parte, lucrul la această tehnologie vă va ajuta să veniți cu soluții care pot fi recunoscute la nivel global. Nu ar fi un mare succes pentru cariera ta? Participarea la o revoluție globală este o realizare excelentă în viață și, cu calea carierei blockchain, o poți avea și tu.

Posturi de muncă exclusive

Cea mai bună parte a unei cariere în blockchain este că toate posturile de muncă sunt incredibil de exclusive. Înseamnă că îți poți începe cariera dintr-un loc de top într-o companie. Și, evident, o poziție de top într-o companie ar însemna că veți obține și beneficii suplimentare.

Mai mult, toate posturile de muncă îți vor crește semnificativ statutul social. Zilele de vacanță, tratamentele unice, autoritatea, plățile bonus sunt doar câteva dintre beneficiile la care puteți spera. Și de aceea ar trebui să obțineți cu siguranță o carieră blockchain.

Mediul Enterprise

Aceasta este cea mai bună parte a obținerii unei cariere blockchain. Puteți lucra într-un mediu de întreprindere cu profesioniști de ultimă generație. Veți ajunge chiar să întâlniți oameni de afaceri de profil și să vă accelerați rețeaua. Practic, există nume majore care recrutează experți în blockchain precum IBM, J.P.Morgan etc..

Veți obține o echipă și veți lucra într-un mediu strategic în care veți avea o mulțime de posibilități de creștere. Mai mult, aceste întreprinderi sunt pline de acces la tehnologii de ultimă generație, care vă vor ajuta să vă construiți soluția și mai rapid.

Deci, în cariera ta blockchain, ai șansa să lucrezi și cu aceste nume mari.

Dovada viitoare

Blockchain nu merge nicăieri în curând. După analiza pieței, putem spune cu adevărat că a venit aici pentru a rămâne. Mai mult, va deveni și mai proeminent în viitor. Întrucât urmează să aibă un impact global, este doar o chestiune de timp când toată lumea trece energic la blockchain, lăsând în urmă modele centralizate.

Deci, dacă vă puteți asigura o carieră în blockchain chiar acum, veți avea o siguranță maximă a locului de muncă în viitor.

Citiți, de asemenea, informațiile din raportul LinkedIn, care spune că Blockchain este o abilitate TOP în 2020.

Notă de încheiere

Blockchain este o tehnologie minunată care vine cu o mulțime de caracteristici compacte. Poate revoluționa cu adevărat afacerile noastre la nivel global. Adică, atunci când puteți obține mai multe avantaje într-o interfață descentralizată, de ce ați rămâne cu o arhitectură centralizată actualizată.

Da, serverele centralizate anterioare au devenit cu adevărat rețele vechi și de aceea blockchain-ul le va înlocui cu siguranță în viitorul apropiat. De aceea, este evident că mulți oameni vor putea să-și construiască o carieră în blockchain indiferent de ce. Mai mult, există o cantitate tot mai mare de oportunități de carieră în blockchain.

Deci ce mai aștepți? Înscrieți-vă la cursul nostru Cum să vă construiți cariera în blockchains de întreprindere și începeți să vă conturați cariera de blockchain într-un mediu de întreprindere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me