Doriți să obțineți o carieră profitabilă ca inginer blockchain? Aici vom diseca ce fel de abilități veți avea nevoie pentru asta și cum le puteți stăpâni.

Cine nu vrea o carieră mai bună? Ei bine, întrucât blockchain-ul preia încet piața, există o mare cerere pentru forța de muncă adecvată care poate alimenta sistemul. Blockchain este în esență un nou tip de tehnologie care face un pic mai greu să găsești individul adecvat, care este suficient de priceput pentru a-l scoate. Ca urmare, nevoia de ingineri blockchain crește într-un ritm rapid.

Dacă doriți să vă asigurați o carieră în acest domeniu, atunci aveți noroc, deoarece vă vom arăta cum să deveniți inginer blockchain. Practic, vom acoperi ce abilități sau calificări educaționale aveți nevoie pentru a obține un loc de muncă ca inginer blockchain.

Deci, să începem acest ghid despre cum să deveniți inginer blockchain!

Inscrie-te acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Ce este Blockchain Engineer?

Să începem cu elementele de bază. Inginerii Blockchain, ceea ce înseamnă practic, este ca implementarea și crearea blockchain-ului digital pentru soluții de întreprindere. De obicei, inginerii blockchain pot lucra pentru firme de consultanță tehnologică sau firme de servicii de date. În realitate, este o slujbă cu normă întreagă.

Dar trebuie să rețineți că un inginer nu numai că ar construi soluțiile, ci și ar analiza de ce are nevoie compania. Mai mult, aceste joburi de inginer blockchain necesită implementarea și dezvoltarea unor elemente precum active, acceleratoare sau asistență în procesul de configurare a infrastructurii întreprinderilor.

Deci, va trebui să utilizați platforme existente, cum ar fi Hyperledger și Ethereum, pentru asta.

De asemenea, poate fi necesar să analizați codurile și apoi să oferiți instruire oricărui personal junior. Cu toate acestea, joburile de inginer blockchain vă vor face responsabil pentru datele de lansare a aplicației sau pentru monitorizarea întregului proiect pentru a vă asigura că acestea sunt finalizate în timp.

Este posibil să trebuiască să vă asigurați funcționalitățile back-end și să creați și orice documente pentru infrastructură. Dar responsabilitățile ar varia în principal în funcție de locul în care lucrați. Oricum, data viitoare când cineva vă întreabă „ce este inginerul blockchain”, sunt destul de sigur că aveți răspunsul pentru asta acum. Suntem siguri că acum știți ce înseamnă blockchain engineer.

Oricum, să trecem la următoarea parte a modului de a deveni un ghid inginer blockchain.

Citeste mai mult: Cum să deveniți arhitect certificat pentru blockchain pentru întreprinderi (CEBA)?

De ce aveți nevoie pentru a deveni inginer blockchain

CUM DEVENIȚI INFOGRAFIE INGINER BLOCKCHAIN

Obțineți cunoștințe despre elementele de bază Blockchain

Înainte de a vă începe călătoria ca inginer blockchain, trebuie să începeți să aflați despre elementele de bază ale blockchain-ului. Așadar, începeți prin a învăța diferiți termeni și lexicone blockchain. Practic, definiția blockchain-ului, procesul de lucru, descentralizarea, protocoalele de consens, contractele inteligente etc. sunt câteva dintre lucrurile pentru a începe cu.

Dacă nu aflați despre acești termeni de bază, atunci veți fi greu să înțelegeți conceptul pe parcurs. De asemenea, încercați să citiți și despre aspectele tehnice ale tehnologiei. Pentru aceasta, vă puteți alătura cursului nostru de inginer blockchain și puteți citi hârtie albă a platformelor populare.

Să trecem la următorul punct despre cum să devenim un ghid pentru inginerii blockchain.

Aflați cum funcționează arhitectura Blockchain

Un inginer blockchain trebuie să aibă o înțelegere excelentă asupra modului în care funcționează arhitectura blockchain. În realitate, concepte precum consensul, funcțiile hash ar trebui să fie ceva ce puteți înțelege oricând. Ei bine, cel mai bun mod de a vă familiariza cu ei este să parcurgeți cărți albe ale platformelor blockchain de întreprindere.

Cu toate acestea, poate fi o sarcină supărătoare pentru dvs. Prin urmare, puteți merge la formarea inginerilor blockchain pentru a valorifica mai bine cunoștințele.

Aveți o înțelegere aprofundată și un sens aplicativ al structurilor de date

În al doilea rând, trebuie să aveți o înțelegere aprofundată și un sens aplicativ al structurilor de date. Inginerii Blockchain trebuie să facă o mulțime de modificări și să se joace cu structurile de date existente pentru a obține ceea ce au nevoie.

De aceea trebuie să înțelegeți cum funcționează copacii Merkle, Patricia Trees etc. De obicei, blockchain folosește o mulțime de structuri de date împreună cu criptografie pentru a asigura o platformă sigură. Fără cunoștințe despre structurile de date, nu puteți înțelege niciodată pe deplin modul în care funcționează sistemul. Mai mult, verificați întotdeauna descrierea postului de inginer blockchain înainte de a merge la acel interviu.

Doriți să deveniți un profesionist Blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră Blockchain de către experți.

Fii Master de criptografie avansat

Criptografia este necesară pentru a menține securitatea și imuabilitatea sistemului. În realitate, trebuie să fiți destul de eficient în criptografie pentru a cripta datele fără nicio lacună. Chiar și cea mai mică cantitate de eroare poate provoca eșecul proiectului general.

Deci, asigurați-vă că aflați cum funcționează diferitele metode criptografice. Ar trebui chiar să exersezi energic pentru a-ți perfecționa ambarcațiunile. Fără a-l înțelege, este imposibil să devii inginer blockchain.

Să trecem la următorul punct despre cum să devenim un ghid pentru inginerii blockchain.

Cunoașteți noțiunile de bază ale dezvoltării web front-end și back-end

Inginerii Blockchain ar putea avea nevoie de abilități în dezvoltarea web front-end și back-end. Chiar dacă este destinat în principal dezvoltatorilor de blockchain, totuși multe companii solicită această abilitate atunci când angajează. Deci, cunoașterea elementelor de bază ale acesteia, nu va strica pe termen lung.

Practic, utilizând acest lucru, veți dezvolta interfețe UI, gestionarea cererilor, gestionarea API etc..

Să vedem următoarea parte a modului de a deveni un ghid pentru inginerii blockchain.

Fii expert în diferite limbaje de programare

Pentru a dezvolta soluții blockchain, ar trebui să fiți familiarizat cu diferite limbaje de programare. În realitate, va trebui să utilizați aceste limbaje pentru a codifica cadrul de bază al tehnologiei. Oricum, trebuie să învățați cel puțin aceste patru limbaje de programare – C ++, Java, Python și Solidity.

Competența în alte limbi este întotdeauna apreciată. Acestea cu siguranță vă vor ajuta să deveniți inginer blockchain.

Începeți acum cu cursul fundamental Blockchain gratuit!

Aveți o înțelegere profundă a diferitelor platforme Blockchain

O altă abilitate de inginer blockchain pe care trebuie să o aveți este o subapreciere profundă a diferitelor platforme blockchain. Prin aceasta, ne referim la modul în care funcționează diferite tipuri de tehnologii blockchain, cum ar fi publice, private, federate, permise și fără permisiuni. Dar de ce?

Ei bine, înainte de a începe să lucrați la soluția dvs., trebuie să știți ce platformă este potrivită pentru asta.

Fără o platformă adecvată, nu puteți dezvolta o soluție eficientă pentru întreprinderi. În mod clar, o platformă publică într-o soluție privată nu ar fi cea mai bună alegere.

Să trecem la următorul punct despre cum să devenim un ghid pentru inginerii blockchain.

Poseda cunoștințe despre modul în care funcționează diferite ecosisteme sau standarde

Pentru a deveni inginer blockchain, trebuie să dețineți cunoștințele despre modul în care funcționează diferite standarde sau ecosisteme. Este una dintre abilitățile inginerului blockchain pe care întreprinderile le caută atunci când angajează personal.

Există o mulțime de ecosisteme precum Hyperledger, Ethereum, Corda, Quorum și multe altele. În realitate, trebuie să studiați cum funcționează acestea și ce standarde folosesc în ea. Mai mult decât atât, par să aibă și coduri open-source cu care să experimentați.

Cu cât studiați mai multe despre acestea, cu atât veți putea crea o soluție blockchain mai bună. În plus, ați putea urma și instruirea inginerului blockchain pentru acestea.

Dacă sunteți începător, atunci ar trebui să vă începeți cariera cu acest ghid Blockchain for Beginners.

Aflați cum funcționează interoperabilitatea

Interoperabilitatea este o caracteristică profitabilă pe care orice companie de întreprindere o dorește în soluția sa. Și va fi cu siguranță următoarea mare caracteristică a viitorului. Deoarece tehnologia pare să crească încă, multe soluții nu au încă interoperabilitate.

Ideea de bază este de a avea standarde comune între soluții, astfel încât acestea să poată comunica cu ușurință între ele. Deci, aflați cum funcționează interoperabilitatea și implementați-le în soluții. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să valorificați abilitățile inginerului blockchain.

Fii un maestru al instrumentelor de dezvoltare Blockchain

Fiind un inginer blockchain, trebuie să dezvolți o mulțime de soluții blockchain. Mai mult, trebuie să fiți eficienți în timp și eficienți în acest sens. De aceea, utilizarea instrumentelor de dezvoltare blockchain ar fi cel mai bun apel aici.

Toți profesioniștii folosesc instrumente de dezvoltare pentru a-și urmări grăsimile soluțiilor. Așadar, trebuie să fii un maestru al acestor instrumente de dezvoltare și să înveți cum să le folosești eficient.

Posedați abilități strategice pentru a rezolva rapid o problemă legată de blockchain

Este una dintre abilitățile inginerului de blockchain pe care trebuie să le lustruiți înainte de a merge la serviciu. Mai mult decât atât, verificați întotdeauna descrierea postului de inginer blockchain înainte de a merge la acel interviu. În plus, abilitățile strategice sunt necesare pentru rezolvarea oricăror probleme cu care se poate confrunta compania dumneavoastră. În majoritatea cazurilor, întreprinderile nu au o idee corectă despre modul în care pot utiliza blockchain-ul în domeniile lor respective.

Aici. Inginerii Blockchain își pot valorifica creativitatea, abilitățile de gândire critică pentru a găsi soluția perfectă pentru întreprindere. Oricum, un curs de formare inginer blockchain vă poate ajuta cu siguranță în această chestiune.

Să trecem la următorul punct despre cum să devenim un ghid pentru inginerii blockchain.

Obțineți o diplomă sau o diplomă în ingineria informatică

Este probabil cea mai bună calificare pentru posturile de inginer blockchain. Trebuie să obțineți o diplomă sau o diplomă în ingineria informatică. Mai mult, cu siguranță vă va crește șansele de a fi angajați și într-o întreprindere.

De asemenea, o diplomă în domeniu vă va ajuta să înțelegeți mult mai bine termenii tehnici ai tehnologiei. Cu toate acestea, puteți opta și pentru experiență în dezvoltarea de software, deoarece vă va ajuta să faceți față provocărilor asociate soluției blockchain.

Înscrieți-vă pentru un program de certificare Blockchain

Vă puteți înscrie pentru un program de certificare blockchain pentru a afla mai multe despre modul în care blockchain afectează întreprinderile din întreaga lume. Aceste cursuri de inginer blockchain vă vor ajuta să dețineți cunoștințe despre diferite platforme, cum ar fi Hyperledger, Ethereum și Corda.

Mai mult, vă va ajuta, de asemenea, să învățați noțiunile de bază ale tehnologiei blockchain. Practic, aceste programe sunt destinate în principal conducătorilor de vârf, factorilor de decizie, inginerilor blockchain, dezvoltatorilor, managerilor de inovare, consilierilor, analiștilor de afaceri etc..

Este recomandat să verificați cursul nostru profesional de blockchain certificat pentru întreprindere, deoarece oferă toate valorile de care aveți nevoie pentru a vă asigura un loc de muncă ca inginer blockchain.

Certificarea oferă validarea abilităților dvs. și vă duce cariera Blockchain la nivelul următor. Așadar, obțineți certificarea de expert Blockchain și duceți-vă cariera Blockchain înainte.

De ce ar trebui să devii inginer blockchain?

Acum, știi cum să devii un inginer blockchain, dar de ce ar trebui să-l iei în considerare în primul rând? Să explorăm câteva dintre beneficiile pe care vi le poate oferi chiar acum această carieră.

O mai bună plată și securitate pe termen lung

Ei bine, nu am de gând să mint, dar un inginer blockchain primește o sumă grea de salariu chiar de la început. În realitate, domeniul este relativ mai tânăr, iar talentul potrivit este încă limitat. De aceea, întreprinderile sunt dispuse să plătească mai mult salariu pentru a angaja inginerul blockchain potrivit.

Cea mai bună parte este că sunt dispuși chiar să ofere instruire inginerilor de blockchain pentru a vă ajuta să vă adaptați la mediul lor. Chiar dacă nu, puteți urma un curs de inginer blockchain pentru a înțelege mai bine ecosistemul întreprinderii.

O altă parte importantă este că multe companii oferă stimulente și politici de recompensare. Acestea sunt în principal companii bazate pe simboluri. Deci, veți avea o carieră pe deplin securizată pe termen lung.

Cerere ridicată pentru inginerii Blockchain

Asigurarea unui loc de muncă în acest spațiu este mai ușoară decât cele tradiționale. Există deja o cantitate limitată de oameni calificați pentru realizarea oricărei soluții blockchain. Ca urmare, cererea este imensă, iar oferta este destul de redusă.

Dacă aveți abilitățile adecvate pe care să le oferiți întreprinderilor, acestea sunt dispuse să vă ajute chiar atunci.

Oferă mai multă flexibilitate la locul de muncă

Un alt mare beneficiu al acestei cariere este că aceste întreprinderi sunt dispuse să vă ofere cel mai bun mediu de lucru. Deci, veți obține un loc de muncă prietenos și inovator, împreună cu colegi cooperanți. Mai mult decât atât, dacă sunteți mai mult o persoană care „lucrează de acasă”, atunci puteți obține o opțiune și pentru asta.

De fapt, mai multe companii oferă acum această opțiune, ceea ce crește productivitatea!

Lucrați la o tehnologie complet nouă

În sfârșit, în această carieră, te bucuri să lucrezi la o tehnologie complet nouă, la care nimeni altcineva nu lucrează în acest moment. Numai o mână de personal este în forța de muncă chiar acum și vei deveni unul dintre ei.

De fapt, blockchain-ul va fi combustibilul viitorului. Deci, într-un fel, veți fi direct responsabil pentru cel puțin o parte din acea schimbare revoluționară. Gândiți-vă doar la posibilități! Nu asta visează toată lumea?

Inscrie-te acum:Cum să-ți construiești cariera în cursul Blockchains Enterprise

Concluzie

Am ajuns la punctul final al modului de a deveni un ghid pentru inginerii blockchain. Sperăm că acest ghid v-a ajutat cu toate cunoștințele de care aveți nevoie. Practic, blockchain-ul este aici pentru a rămâne, iar obținerea unui loc de muncă în acest spațiu poate fi cel mai bun lucru pentru cariera ta chiar acum.

Puteți încerca cursul Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) pentru a obține mai multe informații despre domeniul întreprinderii blockchain. Un curs de formare vă poate ajuta cu siguranță să vă transformați într-un inginer blockchain mai bun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me