Acest articol vorbește despre – rolul unui expert în blockchain, salariul așteptat, de ce și cum să deveniți un profesionist în blockchain și certificările și cursurile de top blockchain pentru a deveni un expert certificat.

Cererea de abilități de expert în blockchain continuă să crească în fiecare zi. În prezent, multe companii de întreprindere caută profesioniști cu baza de cunoștințe blockchain. Cu atât mai mult, cu cât există doar o mână de profesioniști care știu să gestioneze rețelele blockchain, necesitatea experților în blockchain este la maxim.

De obicei, rata de plată pentru această poziție este relativ mare, chiar și mai mare decât dezvoltatorii de software tipici.

Evident, dacă puteți obține certificarea expertului blockchain, atunci șansa dvs. de a obține un loc de muncă bun este mare. De aceea, suntem aici pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să deveniți un expert în blockchain.

Așadar, rămâneți la curent și urmați îndrumările în mod corespunzător.

Înscrieți-vă Acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Cine este un expert Blockchain?

În primul rând, să începem cu cine este, în primul rând, expert în blockchain. În termeni simpli, un expert în blockchain este cineva care înțelege cum funcționează toate platformele blockchain, este un maestru al limbajelor de programare și poate integra soluții în întreprinderi cu soluții blockchain de întreprindere.

Mai mult decât atât, el / ea este capabil să gestioneze toate protocoalele și regulile pe care le urmează o soluție blockchain. Mai mult, un expert în blockchain știa fundamentele blockchain-ului și își poate folosi baza de cunoștințe pentru a implementa noi modele de afaceri.

De asemenea, un expert în blockchain ar trebui să știe – elementele de bază ale tehnologiei blockchain, contracte inteligente, securitate blockchain, algoritmi și metode de consens, cazuri de utilizare etc..

Fără aceste cunoștințe, nu poți fi un expert în blockchain.

Astfel, să știi cum să devii un expert în blockchain este absolut crucial.

Expert Blockchain

Salariu expert Blockchain

Înainte de a trece la pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a deveni un expert în blockchain, să vedem care este starea salariului pentru experții blockchain.

După cum probabil puteți ghici, statutul salarial pentru experții în blockchain este destul de ridicat. În realitate, cererea în creștere pentru expertiza lor continuă să crească în fiecare an. Și, ca rezultat, gama de salarii continuă să crească, de asemenea.

Oricum, variază de obicei de la 68.000 USD la 108.000 USD în fiecare an! De asemenea, dacă sunteți doar un începător, vă puteți aștepta să începeți cu mai mult de 60.000 USD în fiecare an într-o companie. Astfel, cu cât devii mai experimentat sau mai priceput, cu atât salariul tău va crește.

Multe întreprinderi sunt dispuse să plătească un salariu frumos pentru a vă angaja. Deci, dacă puteți arăta că aveți calibru pentru a le îndeplini toate așteptările, atunci puteți obține mai mult salariu decât am anticipat.

În cele din urmă, totul se rezumă la compania însăși.

Oricum, suficient despre salariul certificat al expertului în blockchain, să vedem cum puteți valorifica efectiv toate abilitățile pentru experții blockchain.

Deci, să verificăm următoarea parte din acest mod de a deveni un ghid expert în blockchain.

Locuri de muncă pentru experți în blockchain: pași pe care trebuie să îi faceți

Există anumite măsuri pe care trebuie să le faceți pentru a obține locuri de muncă pentru expertul în blockchain. Deci, verificați-le și asigurați-vă că le urmăriți și pe acestea.

Aflați mai multe despre tehnologie și întreprinderi comerciale

Locurile de muncă pentru expertul în blockchain necesită de fapt o bază de cunoștințe ridicată atât asupra tehnologiei blockchain, cât și a modelelor de afaceri. Dacă știi doar cum să folosești tehnologia sau cum poți dezvolta tehnologia, nu poți obține o slujbă bună în marile companii.

De ce? Ei bine, trebuie să înțelegeți modul în care aceste companii își conduc afacerea, astfel încât să puteți utiliza soluțiile dvs. pentru ao face mai eficientă.

În realitate, numai cunoașterea acestor două sectoare poate realiza cu adevărat expertiza în acest domeniu.

Înțelegeți registrele descentralizate și distribuite

Înțelegerea registrelor distribuite sau a rețelelor descentralizate este foarte importantă. Trebuie să înțelegeți cum diferă ambele tehnologii și unde ar trebui să le utilizați. Deci, ar trebui să începeți să parcurgeți modul în care funcționează aceste registre mari.

Mai mult, ar trebui să înțelegeți cum să utilizați aceste soluții și în anumite scenarii.

Fără a studia hârtiile albe sau a folosi un curs pentru a afla mai multe despre acestea, subestimarea lor ar fi un apel greu.

Astfel, aderarea la un curs vă poate ajuta, de asemenea, foarte mult.

Fii specialist în diferite limbaje de programare

Ei bine, nu poți deveni un expert în blockchain dacă nu știi cum să folosești limbaje de programare. Deci, învățarea despre diferite limbaje de programare este, de asemenea, necesară. Mai mult, aceasta este una dintre necesitățile pentru un stil de viață de succes.

În toate locurile de muncă pentru expertul în blockchain, este obligatoriu să fii specialist în diferite limbaje de programare.

Astfel, ar trebui să vă concentrați cu siguranță pe învățarea Python, JavaScript, C ++, Java, Solidity și așa mai departe.

Dezvoltă-ți abilitățile largi interdisciplinare

Ei bine, a avea doar cunoștințe tehnice nu vă va ajuta să obțineți un loc de muncă bun. Trebuie să fii dornic să-ți dezvolți și abilitățile largi de disciplină. Care sunt aceste abilități, întrebi? Ei bine, aceste abilități sunt în principal gândirea creativă, adaptabilitatea, analiza eficienței, agilității, DevOps și așa mai departe.

După cum probabil înțelegeți, fără aceste abilități, nu puteți crea strategii pentru soluțiile dvs. blockchain.

Astfel, dezvoltarea acestora vă va ajuta să vă prezentați talentele și mai mult în procesul de interviu.

Studiați diferite platforme Blockchain

Începeți să studiați diferite platforme blockchain. În realitate, nu toate platformele blockchain funcționează la fel cum ați putea crede. Mai mult, există anumite platforme care funcționează complet diferit față de ideea generală.

Deci, trebuie să aflați și despre ele.

Veți avea nevoie de acest lucru atunci când veți realiza strategii pentru următoarea soluție de afaceri a companiilor dvs. utilizând blockchain.

Deci, asigurați-vă că știți cum funcționează toate.

Aflați despre procesele de afaceri ale întreprinderilor

Ei bine, locurile de muncă pentru expertul în blockchain necesită și învățarea despre procesele de afaceri ale întreprinderii. Dacă doriți să lucrați într-o companie de top, trebuie să le oferiți o abilitate pe care nu o pot refuza. Și cunoașterea proceselor lor de afaceri este una dintre ele.

Deci, asigurați-vă că studiați modul în care funcționează diferite companii sau modul în care își desfășoară activitatea și rămâneți relevanți pe piață.

De asemenea, vă va ajuta să aduceți idei inovatoare care vor conduce mai multe afaceri și la compania dvs..

Know-How pentru a rezolva problemele Blockchain Enterprise

Companiile de întreprinderi au o mulțime de probleme. Când începeți să utilizați o tehnologie complet nouă în modelul de afaceri existent, vă veți confrunta cu multe probleme. Dar dacă nu știți cum să le rezolvați, aceasta poate duce la multe alte probleme.

Mai mult, aceste companii caută experți care să rezolve rapid orice problemă. S-ar putea să pară o sarcină grea, dar dacă ești actualizat cu toate aspectele tehnice și aspecte de afaceri, poți să o faci cu ușurință.

Înțelegeți tiparele de arhitectură Blockchain

Următorul pas al călătoriei dvs. este să înțelegeți cum funcționează diferitele modele arhitecturale blockchain. Deci, pentru a face acest lucru, trebuie să le disecați unul câte unul și să aruncați o privire la miezul lor.

Nu trebuie neapărat să deveniți un arhitect blockchain, dar asigurați-vă că parcurgeți studii de caz, deoarece acestea vă vor ajuta foarte mult. De asemenea, puteți participa oricând la cursuri online pentru a înțelege și aceste tipare.

Oricum, acest pas este foarte important. Deci, nu săriți niciodată pe acesta.

Aflați despre ecosistemele și standardele Blockchain

Diferite platforme blockchain folosesc standarde diferite. Este important să aflați despre toate. În viitor, poate fi necesar să integrați interoperabilitatea între alte rețele. Deci, dacă utilizați standarde noi care pot crea o mulțime de probleme pentru soluțiile dvs..

Astfel, învățarea de a utiliza standarde comune și subestimarea lor este un mare avantaj. Pentru a fi franc, trebuie să studiați și diferite ecosisteme blockchain.

Oricum, sperăm, cu noi, veți afla despre acestea în cel mai scurt timp.

Obțineți o certificare Blockchain

Certificarea expertului blockchain este o necesitate pentru joburile expertului blockchain. De fapt, o certificare poate crește cu adevărat CV-ul. Mai mult, este o modalitate excelentă de a vă prezenta talentele în interviuri.

Adică, este un mod minunat de a le informa că știi ce faci. Mai mult decât atât, puteți solicita întotdeauna un salariu ridicat folosind și această certificare.

Evident, dacă puteți obține certificarea expertului blockchain, atunci șansa dvs. de a obține un loc de muncă bun este mare.

Aflați cum să utilizați instrumentele de dezvoltare Blockchain

Un alt pas important esențial în locuri de muncă pentru expertul în blockchain este utilizarea instrumentelor de dezvoltare blockchain. Când lucrați într-un mediu de întreprindere, va trebui să utilizați multe instrumente pentru a vă eficientiza munca mai bine.

Dar nu poți face asta dacă nu știi cum să le folosești în primul rând. Deci, un expert în blockchain trebuie să învețe să folosească aceste instrumente. În realitate, aceste instrumente sau șabloane vă vor face viața mult mai ușoară. Mai mult, acestea vă vor ajuta să completați o soluție mult mai repede decât era de așteptat.

Înscrieți-vă pentru un curs Blockchain

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă înscrieți la cursuri de blockchain. În realitate, un curs blockchain vă poate ajuta cu adevărat să înțelegeți și să vă deprindeți mai repede decât ați anticipat.

Aceste cursuri sunt echipate pentru a vă ajuta să aflați despre tehnologie și, de asemenea, cum puteți utiliza această tehnologie în beneficiul dvs..

Cu toate acestea, asigurați-vă că mergeți la cursuri legitime, deoarece cursurile false vă pot împiedica cu adevărat CV-ul.

Vă recomandăm să încercați cursurile noastre, deoarece vă oferim cele mai bune dintre cele mai actualizate informații de pe piață.

De ce să alegeți certificarea Blockchain Expert?

Trebuie să vă întrebați dacă alegerea potrivită pentru a obține o certificare de expert în blockchain? Ei bine, pentru a fi franc, o certificare de expert în blockchain poate crește cu adevărat CV-ul. Mai mult, este o modalitate excelentă de a-ți prezenta talentele în interviuri.

Este o modalitate excelentă de a le informa că știți ce faceți. Mai mult decât atât, puteți solicita întotdeauna un salariu ridicat folosind și această certificare.

Există multe alte motive pentru a obține o certificare. Să vedem de ce ar trebui să mergi pentru asta.

Viitorul revoluționar al tehnologiei

Să începem cu elementele de bază. Știm cu toții că blockchain-ul este una dintre tehnologiile revoluționare care va schimba modul în care vedem viitorul. Cu toate acestea, în prezent, doar 0,5% dintre oameni folosesc această tehnologie.

Pe de altă parte, peste 3,77 miliarde de oameni folosesc internetul de astăzi. Deci, gândiți-vă la vasta oportunitate pe care o puteți obține numai din această perspectivă.

Experții în blockchain pot înțelege cu ușurință cum funcționează lucrurile și cum puteți utiliza această tehnologie în beneficiul dvs. Și acesta este un motiv extrem de mare pentru a obține o certificare.

Cerere mare de experți în blockchain

În prezent există întotdeauna o cerere mare de experți în blockchain. Deoarece există mai puțini oameni care sunt eliminați pentru a deveni un expert, companiile caută profesioniști care să își asume responsabilitățile de serviciu.

În realitate, tehnologia blockchain nu este o tehnologie simplă, pentru început. Astfel, doar o mână de oameni înțeleg cum funcționează.

Prin urmare, obținerea unei certificări poate face cu adevărat diferența în a deveni un expert în blockchain.

Infrastructură de afaceri enormă

Puteți utiliza blockchain în aproape orice. Să ne gândim la asta, blockchain creează o nouă infrastructură de afaceri. Mai mult, această infrastructură nu este deloc mică. Numai experții în blockchain pot prelua pe deplin controlul oportunităților și le pot folosi pentru propriile beneficii.

Această infrastructură este capabilă să transforme orice companie într-o cale complet diferită. Mai mult, este ceva care are potențialul de a crește definitiv veniturile.

Baza de cunoștințe de investiții mai inteligentă

Numai când înțelegeți cum funcționează tehnologia, o puteți folosi cu adevărat pentru a face planuri de investiții mai inteligente. În realitate, investiția în tehnologia blockchain în acest moment poate părea un risc.

Mai mult, nu toate soluțiile merită riscul și trebuie să înțelegeți și diferențele dintre ele.

De asemenea, criptomonedele reprezintă o mare parte din acest lucru. Dacă sunteți dornici să investiți în ele, mintea obține și certificare pentru o judecată mai bună.

Securizarea informațiilor potențiale vulnerabile

Securitatea rețelei este întotdeauna cea mai importantă preocupare a oricărei companii. În realitate, amenințările cibernetice sunt proeminente și continuă să crească, indiferent de măsurile pe care le luăm. Deci, cum putem opri criminalii să pătrundă în sistemele noastre?

Ei bine, blockchain pare să aibă răspunsul perfect. Este mai mult decât capabil să rezolve orice probleme de încălcare. Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități de securizare sau doriți să utilizați blockchain pentru proiectul dvs. de securitate, atunci obținerea certificării de expert blockchain este cea mai bună opțiune.

Oportunitate industrială masivă

Blockchain domină piețele industriale. Mai mult, sectorul bancar nu este singurul sector care poate utiliza blockchain-ul. Alte industrii, cum ar fi asistența medicală, lanțul de aprovizionare, comerțul cu amănuntul, sectoarele guvernamentale, primesc, de asemenea, un impuls masiv din aceasta.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că puteți profita de această oportunitate și vă puteți alunga afacerea. Dar pentru asta, trebuie să înțelegeți conceptul blockchain și cum îl puteți utiliza.

Deci, certificarea expertului blockchain este apelul perfect pentru aceasta.

Integrarea cu alte tehnologii

Știi că blockchain-ul merge mână în mână și cu alte tehnologii. În realitate, blockchain-ul nu este singura tehnologie emergentă. Există deja câteva tehnologii potențiale care pot funcționa mai eficient cu blockchain-ul.

Deci, dacă lucrați la aceste tehnologii și doriți să integrați blockchain cu ele, ar trebui să aflați cu siguranță despre ele încă de la început.

Astfel, o certificare vă va ajuta foarte mult în această chestiune.

Îndepărtați-vă mai repede

Certificarea este cel mai bun mod de a te deprinde mai repede în această lume în schimbare. În realitate, a face totul pe cont propriu fără îndrumare adecvată poate dura mult timp. În multe cazuri, este posibil ca majoritatea dintre voi să nu știe nici pe ce cale ar trebui să urmați sau ce abilități sunt potrivite pentru experiența reală de lucru.

Astfel, începătorii pot suferi foarte mult, în ciuda faptului că au încercat din răsputeri să obțină un loc de muncă bun în acest sector. Cu toate acestea, o certificare de expert în blockchain vă va îndruma cu siguranță către calea voastră de drept.

Perspective înalte de locuri de muncă

Pentru a fi franc, piața locurilor de muncă pentru experții în blockchain pare mult mai strălucitoare decât alte locuri de muncă. Începând de la companii criptografice până la întreprinderi mai stabilite peste tot, există o cerere mare pentru aceasta. De asemenea, vă puteți aștepta să obțineți și locuri de muncă bune.

În realitate, aceste posturi sunt, de asemenea, extrem de respectabile și de dorit. Cu siguranță vă vor plăcea facilitățile suplimentare care vin cu aceste poziții.

Preia controlul asupra perturbării

Blockchain perturbă modul în care ne desfășurăm activitatea în această lume. În realitate, blockchain-ul va schimba aproape fiecare industrie până în 2030. Deci, dacă nu sunteți pregătit pentru asta, atunci cum puteți planifica să rămâneți în cursa veniturilor?.

Astfel, doar devenirea unui expert în blockchain vă va determina să preluați controlul asupra haosului pe care îl va aduce. Prin urmare, numai atunci puteți folosi acest instrument și puteți rămâne în cursă.

Deveniți un expert Blockchain cu aceste cursuri Blockchain

Professional Enterprise Blockchain certificat

Acest curs blockchain este perfect pentru joburile de experți blockchain. În realitate, cursul nostru de certificare se va concentra pe a vă ajuta să învățați cum funcționează blockchain-ul și cum îl puteți utiliza în soluții de întreprindere.

De asemenea, va acoperi modul în care blockchainul afectează anumite industrii și modul în care îl puteți utiliza în beneficiul dvs..

Pe scurt, acest curs de certificare este perfect pentru călătoria dvs. blockchain.

Înscrieți-vă Acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Privire de ansamblu asupra curs
Bazele tehnologiei Blockchain
 • Ce este blockchain-ul?
 • Cum funcționează blockchain?
 • Dovada muncii
 • Blockchain-uri private și publice
 • Contract inteligent
Analiza detaliată a diferitelor platforme Blockchain pentru întreprinderi
 • Tesatura Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda
Trade Finance și Blockchain
 • Diferite soluții blockchain de finanțare comercială
 • Bazele Ripple
 • Criptomonede și active criptografice
Aplicații Blockchain pentru industriile întreprinderii
 • Blockchain și gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Blockchain-digital-transformation
 • Blockchain lanț de aprovizionare cazuri reale de utilizare
Top cazuri de utilizare Blockchain
 • Companii din lumea reală care utilizează blockchain

Există, de asemenea, anumite materiale bonus și pentru dvs..

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Acesta este un alt curs minunat pentru obținerea de locuri de muncă de experți în blockchain. În acest curs blockchain, veți înțelege cum să utilizați blockchain-urile în industriile lanțului de aprovizionare. Deci, dacă sunteți dornici să lucrați în această industrie, asigurați-vă că dați șansa cursului nostru.

Aici, veți obține tot ce aveți nevoie pentru lanțul dvs. de aprovizionare și expertiza blockchain.

Înscrieți-vă Acum: Întreprinderea Blockchains și Supply Chain Management Course

Privire de ansamblu asupra curs
Introducere în gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Care sunt lanțul de aprovizionare și gestionarea lanțului de aprovizionare?
 • Ce responsabilități îndeplinește managerul lanțului de aprovizionare?
Cum puteți crea valoare în SCM?
 • Analizând valoarea dvs. corporativă cu ajutorul fondului de rulment
 • Analizând modelele dvs. SCM și folosind modelul EVA (valoare adăugată economică)
 • Managementul lanțului de aprovizionare și relația fondului de rulment
Cazuri reale de utilizare pentru lanțul de aprovizionare și integrarea blockchain-ului
 • Cum are impact blockchain-ul asupra gestionării lanțului de aprovizionare?
 • Aplicații blockchain în lanțul de aprovizionare
Implementarea soluțiilor de gestionare a lanțului de aprovizionare bazate pe blockchain
 • Procesul de implementare

Există, de asemenea, anumite materiale bonus și pentru dvs..

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

Dacă sunteți interesat să obțineți joburi de experți în blockchain în sectoarele finanțelor comerciale, atunci acest curs este perfect pentru dvs. În realitate, în acest curs, vom acoperi tot ce ține de finanțarea comerțului și blockchain.

Vom începe cu diferite elemente de finanțare a comerțului și vă vom ajuta încet să faceți strategii și în ceea ce privește soluțiile.

Înscrieți-vă Acum: Cursuri de blocuri pentru întreprinderi și curs de finanțare comercială

Privire de ansamblu asupra curs
Introducere în finanțarea comerțului
 • Bazele finanțării comerțului
 • Care sunt problemele finanțării comerciale?
Cum are impact Blockchain asupra industriilor finanțelor comerciale?
 • Cum poate beneficia blockchain companiile de finanțare comercială?
 • Evaluarea inițiativelor blockchain de finanțare a comerțului
 • Disecția diferitelor platforme blockchain pentru sectorul finanțelor comerciale
Blockchain Schimbarea diferitelor elemente ale finanțării comerțului
 • Scrisoare de credit (LC)
 • Plăți transfrontaliere
 • Conosament (BoL)
Aplicații Blockchain în finanțarea comerțului
 • Comerț
 • Marco Polo
 • TradeLens
 • Contur
Diferite evoluții în Blockchain Trade Finance
 • Inițiativa pentru standarde digitale
 • TradeTrust

Șabloane Enterprise Blockchains

După cum știți deja, învățarea despre șabloanele blockchain sau instrumentele de dezvoltare este o necesitate în joburile expertului blockchain. De aceea, vă aducem colecția noastră supremă de șabloane blockchain.

Nu numai că primiți șabloanele, dar vă vom spune și cum le puteți utiliza cu precizie. Deci, vedeți, aceste șabloane vă vor ajuta cu siguranță să eficientizați dezvoltarea soluțiilor dvs..

Înscrieți-vă Acum: Curs șabloane Enterprise Blockchains

Colecția noastră de șabloane
 • Ai nevoie de un blockchain?
 • Pregătirea proiectului Blockchain
 • Prezentarea unui proiect Enterprise Blockchain
 • Cartografierea afacerii lanțului de aprovizionare vs. Enterprise Blockchain

Există, de asemenea, anumite materiale bonus și pentru dvs..

Concluzii

Blockchain este o nouă tehnologie care va schimba lumea. În orice caz, nu puteți trece cu vederea ce face sau ce va realiza în viitor. Dacă doriți să profitați de această oportunitate, atunci ar trebui să mergeți la joburi de experți în blockchain care vă vor asigura viitorul definitiv.

Ei bine, acum știi cum să devii un expert în blockchain. Suntem destul de siguri că, dacă urmați liniile directoare, veți străluci cu siguranță ca expert în companii de întreprindere.

De asemenea, asigurați-vă că consultați colecția noastră de cursuri, deoarece oferim cele mai bune dintre cele mai bune de pe piață. Ne lăudăm cu privire la calitatea cursurilor noastre și știm cu siguranță că acestea vă pot ajuta în cariera dvs. să deveniți un profesionist certificat în blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me