Pentru a începe cu blockchain-ul, trebuie să urmați un ghid specific. În realitate, mulți oameni sunt adesea confundați cu modul de a intra în blockchain. Adică, îl înțeleg. Subiectul pare mult interesant și complicat în același timp.

Mai mult, mulți dintre voi ar putea dori chiar să urmeze o carieră în blockchain. Așadar, pentru a intra în dezvoltarea blockchain-ului este nevoie și de îndrumări adecvate.

Astfel, dacă sunteți într-o dilemă cu privire la ce să faceți sau cum să începeți cu blockchain, atunci nu mai așteptați. Pentru a vă ajuta, voi acoperi tot ce trebuie să faceți pentru a începe să utilizați blockchain în acest ghid.

Deci, să începem, nu-i așa?

Contents

Noțiuni introductive despre Blockchain: ce pași trebuie urmați?

Am prezentat câțiva pași cheie pe care trebuie să îi faceți pentru a începe să utilizați blockchain. Încercați să urmați toți pașii în consecință. Acestea sunt –

 • Aflați definiția tehnologiei Blockchain

De fapt, trebuie să începeți cu elementele de bază. Deci, pentru a începe cu blockchain-ul, începeți cu ceea ce este tehnologia în primul rând. Fără a șterge conceptul de bază, nu puteți înțelege complexitatea enormă a tehnologiei.

Mai mult decât atât, trebuie să știți în ce fel diferă această tehnologie de cele tradiționale pe care le folosim în continuare până acum.

O altă sarcină importantă este de a înțelege elementele tranzacțiilor de tip bloc, ID hash, timestamps, registru etc..

Oricum, acesta este primul pas în ghidul nostru „cum să te implici în blockchain”.

În orice caz, după ce știți despre elementele de bază, puteți trece la o problemă mai cuprinzătoare, cum ar fi caracteristicile lor sau diferite tipuri și așa mai departe.

 

 • Aflați cum funcționează tehnologia Blockchain

Apoi, vine procesul de funcționare a tehnologiei. Noțiuni de bază cu blockchain vă vor lua ceva timp, deoarece trebuie să înțelegeți cum funcționează tehnologia în prealabil. În realitate, blockchain funcționează într-un mod foarte diferit de orice sistem centralizat tradițional.

De asemenea, procesul unic al acestei tehnologii este ceea ce o face diferită de alte tehnologii și crește și securitatea generală a rețelei.

De obicei, există diferite moduri în care un blockchain poate funcționa. Mai mult, fiecare ecosistem blockchain poate avea principii de lucru complet diferite de cel tipic.

Deci, asigurați-vă că aflați și despre diferitele. Odată ce ați terminat această etapă, puteți trece la caracteristicile tehnologiei blockchain. Dar nu săriți peste această etapă în niciun caz.

 

 • Aflați despre caracteristicile cheie ale Blockchain

Vrei să știi cum să intri în blockchain? Ei bine, pentru început, trebuie să știți despre caracteristicile cheie ale blockchain-ului. În realitate, blockchain-ul vine cu șase funcții profitabile pe care nu le poți ignora. În plus, aceste caracteristici sunt extrem de importante în călătoria dvs. blockchain.

Astfel, trebuie să înțelegeți de ce și cum tehnologia oferă caracteristicile, deoarece va trebui să le oferiți și în soluția dvs. blockchain. Deoarece aceste caracteristici constituie blockchain-ul, nu puteți sări peste aceste caracteristici în propriile soluții.

Aș recomanda utilizarea unui curs blockchain pentru a afla mai multe despre ele. De asemenea, cursurile sunt destul de eficiente în a vă învăța acest lucru, așa că a merge la un curs ar fi apelul perfect.

 

 • Studiați diferite tehnologii de registre distribuite pentru întreprinderi

Pentru a afla despre tehnologie, trebuie mai întâi să știți câte tipuri poate fi. În realitate, blockchain-ul este în primul rând de trei tipuri. Mai mult, nu puteți utiliza toate cele trei tipuri pentru fiecare industrie. De exemplu, multe companii nu sunt atât de calde în ceea ce privește ideea unui blockchain public.

Deci, ei folosesc blockchain privat sau federalizat. Pe de altă parte, unele companii tind să ofere blockchain public la sfârșitul consumatorului și să folosească un sistem de rețea privat ca sistem de rețea intern.

Deci, vedeți, fără să știți care sunt aceste tipuri, nu puteți niciodată să realizați strategii adecvate în acest sens. Prin urmare, este absolut necesar să le înțelegeți caracteristicile și caracteristicile speciale.

Sperăm că, odată ce ați aflat despre acestea, îl puteți folosi pentru a vă dezvolta foaia de parcurs.

 

 • Aflați despre algoritmii de consens și contractele inteligente

Apoi, avem contracte inteligente și algoritmi de consens în pașii ghidului „cum să intrăm în blockchain”. În realitate, aceste două elemente sunt foarte importante atunci când vine vorba de învățarea despre tehnologie.

Nu există nicio modalitate prin care să puteți sări peste aceste două elemente. În primul rând, algoritmul de consens este necesar pentru a oferi toate ofertele blockchain de caracteristici. Folosind acești algoritmi, nodurile ajung la un consens cu privire la tranzacții.

De asemenea, îl puteți utiliza pentru a verifica dacă un document este autentic sau nu.

În cele din urmă, contractele inteligente sunt absolut necesare pentru întreprinderi, deoarece sunt frecvente în ceea ce privește încheierea contractelor cu anumite părți. Deci, dacă puteți automatiza întregul proces și îl puteți urmări online, acesta asigură opțiuni de securitate mai bune.

Deci, asigurați-vă că ștergeți aceste două concepte înainte de a trece la subiecte mai complicate.

 

 • Înțelegeți cum funcționează platformele Enterprise Blockchain

O altă parte crucială a începutului cu blockchain-ul este platformele blockchain de întreprindere. În realitate, există o mulțime de platforme blockchain de întreprindere pe care companiile mari le pot folosi pentru propriile soluții. Deci, nu va trebui să dezvoltați o soluție de la zero.

Puteți folosi platforma lor ca bază și puteți face anumite modificări pentru a o potrivi în conformitate cu strategia dvs. de afaceri.

Mai mult, economisește mult timp și efort pe termen lung. Astfel, trebuie să știți cum funcționează aceste platforme. Trebuie să spun, înțelegerea arhitecturii lor poate părea o alegere dificilă. Dar dacă îl poți scoate, blockchain-ul va fi o treabă ușoară pentru tine atunci.

 

 • Studiați codurile de blockchain open source

Vrei să mergi pentru dezvoltarea blockchain-ului? Apoi, trebuie să urmați câteva reguli stricte. În primul rând, trebuie să aflați diferitele limbaje de programare asociate blockchain-ului. De exemplu, C ++, Solidity, Java, Python sunt câteva dintre limbajele de programare pe care trebuie să le învățați.

Procesul de a intra în dezvoltarea blockchain nu este ușor și trebuie să lucrați din greu pentru a vă asigura că sunteți un expert în acest domeniu.

Astfel, ar trebui să verificați codurile blockchain de curs deschis de la GitHub sau orice altă sursă. Acum, multe blockchain-uri de întreprindere oferă coduri open-source pentru a le putea studia. Deci, le puteți compila cu ușurință și puteți vedea ce se întâmplă la fiecare pas.

Acesta este un mod bun de a învăța despre blockchain și, dacă vă puteți dedica timpul, veți deveni specialist în cel mai scurt timp.

 

 • Explorează modul în care Blockchain perturbă diferite industrii

Acesta este încă un pas cheie în liniile directoare „cum să intrăm în blockchain”. Deci, atunci când aflați despre blockchain de la zero, trebuie să înțelegeți cum perturbă de fapt diferite sectoare. În realitate, întreruperea poate părea un lucru rău, dar, de fapt, nu este.

Lumea folosește politici vechi de foarte mult timp și, în multe cazuri, nici măcar nu funcționează corect. Deci, este nevoie de o schimbare masivă, iar blockchain-ul poate asigura această siguranță. Dar dacă nu vă schimbați modalitățile de a vă desfășura activitatea, chiar și în vremurile în schimbare, atunci puteți suferi mult din cauza asta.

Astfel, este esențial să subînțelegeți cum poate afecta propria industrie și cum puteți trece de la aceasta. Mai mult decât atât, modul în care puteți utiliza această întrerupere în beneficiul dvs. este, de asemenea, necesar.

 

 • Alăturați-vă unui curs profesional Blockchain

Noțiuni de bază cu blockchain-ul poate fi mult mai ușor dacă vă puteți alătura unui curs profesional blockchain. De obicei, aceste cursuri vă pot ajuta să obțineți informațiile perfecte pe care le doriți pentru afacerea dvs. Mai mult, puteți afla, de asemenea, unde puteți utiliza această tehnologie și unde nu puteți.

Folosind un curs blockchain sau un program de certificare, puteți afla cu ușurință despre toți pașii anteriori pe care i-am parcurs în acest ghid. Deci, veți afla despre alte platforme de afaceri. Mai mult decât atât, veți afla cum compania dvs. poate beneficia de aceasta.

Mai mult decât atât, utilizați acest lucru ca forță perfectă care determină veniturile. Așadar, vă voi recomanda să încercați cursul nostru de certificare profesională blockchain. Cursul este destinat oricărui profesionist din acest domeniu sau oricui este interesat să afle și el.

 

 • Începeți să utilizați șabloane Blockchain

Acesta este un alt element cheie pentru a intra în dezvoltarea blockchain-ului. Dacă aștepți cu nerăbdare să devii dezvoltator, expert sau arhitect în blockchain, atunci folosirea șabloanelor blockchain te poate ajuta să faci un drum lung.

În realitate, aceste șabloane vă vor ajuta să dezvoltați soluții blockchain într-un ritm mult mai rapid. Cum? Ei bine, șabloanele dvs. sunt concepute într-un mod pentru a simplifica orice proces al ciclului de proiectare a software-ului blockchain.

De exemplu, le puteți utiliza pentru a afla dacă compania dvs. are nevoie chiar de blockchain. Mai mult decât atât, îl puteți utiliza și pentru a determina dacă soluția dvs. este pregătită să îndeplinească standardele pe care le-ați sperat. Acești pași mici vă ajută să reîmprospătați soluțiile și să o faceți diferită de restul.

Deci, asigurați-vă că învățați cum să utilizați aceste șabloane pentru beneficiile dvs..

 

 • Aflați cum să abordați implementarea Blockchain pentru întreprinderi

Acesta este un pas destul de dificil în ghidul nostru „cum să te implici în blockchain”. În realitate, mulți dintre voi poate nici nu știu de unde să înceapă. Deci, cum veți ști cum puteți aborda implementarea blockchain fără a face greșeli?

Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți cercetări viguroase și să învățați să utilizați această tehnologie într-un mediu de afaceri. Pare multă bătaie de cap, corect?

Deci, cel mai bine este să vă puteți alătura unui curs online despre asta. Fără să știți cum se confruntă lumea cu întreruperea blockchain-ului, este greu să veniți cu o strategie solidă. De asemenea, nu puteți săriți fără o cunoaștere adecvată a ceea ce faceți.

Dar în cursurile online, veți primi îndrumări adecvate cu privire la pașii de urmat. De exemplu, oferim o soluție detaliată a modului în care puteți veni cu POC perfect.

Deci, dacă reușiți să vă strategizați soluțiile puțin creativ, atunci compania dvs. va prospera cu siguranță.

 

 • Explorează Blockchain Business Transformation

Acesta este un alt pas în a începe cu cariera blockchain. Fără a explora modul în care blockchainul transformă afacerea, nu veți avea niciodată ideea generală a ceea ce se întâmplă în jurul vostru. În realitate, blockchain-ul schimbă lumea câte puțin.

Dar cum se face asta? Mai mult, cum folosesc alte companii această tehnologie pentru a-și transforma afacerile? Există o mulțime de lucruri pe care le puteți învăța doar observând companii de ultimă generație. Așadar, asigurați-vă că verificați soluțiile disponibile pe piață.

Mai mult, puteți folosi întotdeauna aceste materiale ca sursă de inspirație și puteți veni cu idei inovatoare. Adică nimic nu te poate ajuta să afli mai multe despre acest subiect decât să înveți de la alții.

De asemenea, cu cât îți poți face soluțiile mai unice, cu atât vei obține mai multe oportunități de muncă profitabile sau valoare pentru afaceri.

 

Cum vă pot ajuta cursurile noastre Blockchain să începeți cu Blockchain

Avem o colecție largă de cursuri blockchain care vă vor ajuta cu siguranță să începeți cu călătoria dvs. blockchain. Dar cum te vor ajuta? Să vedem!

 • Obține cunoștințe practice

Întreaga noastră echipă este dedicată să vă ajute în călătoria dvs. blockchain. Astfel, ne creăm toate cursurile cu cât mai multe informații. În realitate, cu cursurile noastre, veți învăța cum să vă implicați în blockchain la o rată mult mai rapidă în comparație cu alte cursuri de pe piață.

De asemenea, toate cursurile noastre au informații detaliate, pline de cunoștințe practice. Dar nu vă faceți griji, niciunul dintre materialele noastre nu vă va fi complicat.

De ce? Ei bine, este pentru că vrem să înțelegeți cu ușurință toate conceptele, așa că instructorul nostru de curs folosește întotdeauna un mod simplist de a descrie toate elementele esențiale ale blockchain-ului.

 

 • Actualizat periodic

Noțiuni de bază cu blockchain-ul poate fi o sarcină grea. De asemenea, atunci când dai peste conținut actualizat pe internet, acesta poate duce și la numeroase probleme. De exemplu, dacă intenționați să vă folosiți baza de cunoștințe pentru a proiecta o soluție, atunci utilizarea informațiilor actualizate vă poate afecta grav aplicația.

Deci, cum puteți obține informații exacte de fiecare dată? Ei bine, aici, la 101 Blockchains, oferim materiale actualizate de fiecare dată. Mai mult, ne asigurăm că toate lecțiile noastre din cadrul cursurilor noastre prezintă condițiile actuale ale tehnologiei.

Astfel, în acest fel, puteți avea întotdeauna încredere în noi pentru a vă ghida în blockchain indiferent de ce.

 

 • Oferă asistență premium

Nu ar fi minunat dacă ai fi tratat ca un VIP în timp ce ții cursurile? Suntem destul de siguri că ți-ar plăcea cu adevărat asta. În realitate, toți studenții noștri primesc asistență premium odată ce se înscriu la cursurile noastre pentru a afla despre blockchain.

Credem că fiecare student este special și știm că a intra în dezvoltarea blockchain necesită îndrumări adecvate. Astfel, echipa noastră tehnică este întotdeauna pregătită să vă răspundă la toate întrebările și să vă ofere fișe orientative în fiecare săptămână.

Evident, este posibil să aveți multe întrebări odată ce ați terminat cursul și de aceea suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta în acest sens.

Acest lucru este lipsit de alte cursuri de pe piață.

 

 • Învățare flexibilă

Un alt mare beneficiu al cursurilor noastre este că toate cursurile noastre au planuri flexibile de învățare. Dar ce înseamnă asta? Știm că este posibil să nu aveți timp să urmați un curs continuu așa cum ați dori. Astfel, avem opțiunea de a întrerupe și a relua cursul în orice moment doriți.

Mai mult decât atât, puteți reveni oricând și puteți relua cursul fără costuri suplimentare. Deci, chiar dacă vă recomandăm un timp care poate dura până la finalizarea cursului, aveți avantajul. Astfel, veți alege întotdeauna cum sau când veți termina cursul.

Aceasta este, de asemenea, o altă caracteristică care pare lipsită de alte cursuri. Știm însă că această caracteristică este necesară pentru a vă ajuta să învățați cum să intrați în blockchain.

 

 • Structura lecției simple

Puteți începe cu ușurință cu blockchain cu structurile noastre simple de lecție. Știm că mulți dintre voi ar putea fi un începător în această nișă. Așadar, încercarea de a construi o carieră pe o nouă tehnologie competitivă poate fi dificilă.

De asemenea, arhitectura sau procesul de dezvoltare al blockchain-ului nu sunt atât de simple. Prin urmare, fără o structură simplă de lecție, ar putea fi dificil să înțelegeți și conceptul. De aceea, am divinat materialele noastre într-un mod creativ.

În realitate, acest lucru vă permite să înțelegeți subiectul mult mai repede. Așadar, vă recomandăm să consultați cursurile noastre.

 

 • Materiale bonus lucrative

Care poate fi o modalitate mai bună de a începe un curs atunci când știi că vei primi și materiale bonus suplimentare cu acesta. Da, oferim materiale bonus profitabile, cum ar fi interviuri cu profesioniști de top în blockchain.

În realitate, aici, acești profesioniști vor răspunde la întrebări critice despre cum să te implici în blockchain și despre călătoria ta în viitor. De asemenea, veți obține șabloane pe care le puteți utiliza pentru evoluțiile dvs. blockchain. Mai mult, veți avea acces și la toate evenimentele noastre premium online.

Poate obține ceva mai bun decât atât? Nu prea cred.

Dar, oricum, jutsul vă asigură că stați departe de cursurile gratuite care provin din surse cu valoare redusă.

 

Cursuri care vă vor ajuta să începeți cu tehnologia Blockchain

Avem o colecție largă de cursuri pentru a vă ajuta să începeți acest subiect. Să verificăm care sunt acestea –

 

Professional Enterprise Blockchain certificat

Acesta este cursul perfect pentru a începe cu blockchain-ul. De fapt, oferim și certificarea cu acesta. Deci, nu numai că veți obține o certificare, ci și veți ști cum puteți deveni și un specialist în blockchain.

În realitate, acest curs este unul dintre cele populare din grup.

 

Conținutul cursului

Elementele esențiale ale tehnologiei Blockchain

 • Fundamentele blockchain-ului
 • Cum puteți genera blocuri
 • Diferite tipuri de blockchain
 • Dovada muncii
 • Contract inteligent

 

Analiză aprofundată a diferitelor platforme Enterprise Blockchain

 • Ethereum
 • Tesatura Hyperledger
 • Corda

 

Blockchain în industriile de finanțare a comerțului

 • Rezoluții blockchain în finanțarea comerțului
 • Esențialul Ripple
 • Noțiuni de bază ale criptomonedelor și activelor criptografice

 

Inițiativă în Enterprise for Blockchain Application

 • Procesul lanțului de aprovizionare și blockchain
 • Influența blockchain-urilor în gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Blockchain transformă afacerile

 

Top cazuri de utilizare Blockchain

 • Utilizarea blockchain-ului în diferite sectoare

 

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Un alt curs minunat care vă va ajuta să începeți cu blockchain-ul. În realitate, acest curs este excelent numai pentru industriile lanțului de aprovizionare. Așadar, asigurați-vă că consultați cursul nostru dacă doriți să obțineți o slujbă bună în acest domeniu.

 

Conținutul cursului

Elementele esențiale de gestionare a lanțului de aprovizionare

 • Procesul lanțului de aprovizionare explicat
 • Cum funcționează managerii lanțului de aprovizionare în această industrie?

 

Valoare de construcție în SCM

 • Estimarea valorii întreprinderii cu fond de rulment
 • Managementul lanțului de aprovizionare și fondul de rulment
 • Estimarea modelului dvs. SCM pe baza modelului de valoare adăugată economică

 

Case de utilizare a lanțului de aprovizionare cu lanțul de aprovizionare

 • Impresia blockchain-ului în procesul lanțului de aprovizionare
 • Sisteme de lanț de aprovizionare care utilizează blockchain

 

Implementarea proiectului visului tău

 • Cum se dezvoltă un sistem de lanț de aprovizionare cu blockchain?

 

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

Acest curs este un alt mod perfect de a începe cu blockchain-ul. Dar acest curs este destinat celor care doresc să obțină o carieră în domeniul finanțelor comerciale. Dacă sunteți deja în finanțarea comerțului, atunci puteți utiliza acest curs ca ghid pentru implementarea soluțiilor blockchain și în compania dvs..

 

Conținutul cursului

Cum funcționează finanțarea comerțului?

 • Bazele procesului de finanțare a comerțului
 • Probleme în industria finanțelor comerciale

 

Influența blockchain-urilor în dezvoltarea finanțelor comerciale

 • Avantajele blockchain-ului de finanțare comercială
 • Blockchain în analiza inițiativei de finanțare a comerțului
 • Cum funcționează diferitele blockchains față de finanțele comerciale?

 

Elementele esențiale ale blockchain-ului pentru finanțarea comerțului

 • Plăți transfrontaliere
 • Scrisoare de credit (LC)
 • Conosament (BoL)

 

Diverse sisteme de finanțare a comerțului bazate pe blockchain

 • TradeLens
 • Comerț
 • Marco Polo
 • Contur

 

Dezvoltări Blockchain Trade Finance

 • TradeTrust
 • Inițiativa pentru standarde digitale

 

Șabloane Enterprise Blockchains

După cum am spus mai devreme, aveți nevoie de șabloane pentru a începe cu blockchain-ul fără probleme. În realitate, aceste șabloane vă pot ajuta să vă faceți lucrările de dezvoltare mai repede decât în ​​mod normal. Așadar, atunci când începeți dezvoltarea blockchain-ului, este necesar să învățați să îl utilizați.

Astfel, cursul nostru de șabloane vă va ajuta cu siguranță să stăpâniți fiecare dintre șabloanele pe care le avem acum. Nu vă faceți griji, vom adăuga în continuare mai multe șabloane doar pentru a ne asigura că aveți tot ce aveți nevoie.

 

Gama de șabloane –

Ai nevoie de un blockchain? – Instrument de decizie Blockchain.

Pregătirea proiectului Blockchain – Puteți verifica dacă proiectul dvs. este gata sau nu.

Prezentarea unui proiect Enterprise Blockchain – Asigură o schemă de prezentare profitabilă pentru fiecare proiect.

Cartografierea afacerii lanțului de aprovizionare vs. Enterprise Blockchain – Oferă un proces de cartografiere pentru a vă ajuta să selectați implementarea corectă a blockchain-ului în procesul dvs. de lanț de aprovizionare.

 

Gânduri de încheiere

Acum, că știți cum să începeți cu blockchain, suntem destul de siguri că sunteți gata să vă începeți călătoria blockchain. Amintiți-vă doar că nu există nicio scurtătură în procesul de învățare. Deci, nu treceți peste niciunul dintre pași.

De asemenea, încercați să rămâneți mereu la curent dacă nu sunteți conectat la un program blockchain. Lumea blockchain-ului este încă nouă și continuă să se schimbe.

Așadar, a fi la curent este cel mai bun lucru pe care îl puteți face în acest moment. Oricum, sperăm, veți încerca colecția noastră de cursuri. Suntem foarte încrezători că veți beneficia doar de programele noastre. Deci, învățare fericită!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me