Dacă doriți să învățați blockchain-ul, atunci trebuie să aveți o idee clară a premiselor pentru același lucru. Următoarea discuție vă ajută să găsiți o prezentare detaliată a celor mai bune practici pentru a începe să învățați despre tehnologia blockchain.

Trebuie să fi auzit că blockchain-ul este următorul mare lucru din lumea tehnologiei de-a lungul liniilor de învățare automată, cloud computing, inteligență artificială și big data. Prin urmare, multe persoane sunt interesate să exploreze oportunități pentru construirea unei cariere în domeniul blockchain-ului. Deci, profesioniștii care aspiră la blockchain caută în general îndrumări cu privire la oportunitățile de a începe să învețe despre blockchain.

În următoarea discuție, cititorii își pot naviga cu ușurință calea prin rolul dorit de carieră în blockchain, cu o impresie clară a cerințelor esențiale. În plus, puteți explora și câteva dintre recomandările importante pentru începerea unei cariere în blockchain.

Inscrie-te acum: Curs gratuit Fundamentele Blockchain

Ce este Blockchain?

Principala preocupare pentru orice începător în orice tutorial blockchain se referă direct la definiția blockchain. Blockchain este în esență o bază de date digitalizată, mai puțin încrezătoare și descentralizată. Acesta servește ca un sistem „suplimentar” care implică o creștere constantă a celor mai recente tranzacții ca blocuri „finalizate”. Ulterior, ele sunt, de asemenea, înregistrate și adăugate la „lanțul” de blocuri într-o succesiune cronologică.

Blockchain a prezentat aplicații promițătoare pentru tranzacțiile valutare digitale sub forma unei monitorizări mai bune, fără a fi nevoie de păstrarea centralizată a evidenței. Deși tehnologia blockchain a fost inițial adaptată pentru verificarea tranzacțiilor care implică valute digitale, este rezonabil să se asigure digitalizarea, codificarea și adăugarea a aproape orice tip de document sau tranzacție în blockchain.

Apoi, blockchain-ul asigură securitatea procesului de introducere a documentului prin crearea unei înregistrări de neșters, rezistente la modificări. Ulterior, întreaga comunitate poate verifica înregistrarea sau autenticitatea tranzacției, mai degrabă decât o singură autoritate centrală.

Dacă sunteți începător, atunci ar trebui să vă începeți cariera cu acest ghid Blockchain for Beginners.

De ce ar trebui să învăț Blockchain?

Dar piața blockchain? Este probabil unul dintre factorii de top din mintea oricărui începător care aspiră la o carieră în blockchain. Industria blockchainului prezintă o creștere formidabilă și prezintă motivația necesară pentru a învăța blockchain. Piața globală a blockchain-ului se așteaptă cel mai probabil la creșterea veniturilor 20 de miliarde de dolari până în anul 2024.

Conform previziunilor Gartner, tehnologia blockchain va adăuga peste 3,1 trilioane de dolari în ceea ce privește valoarea afacerii până în 2030. Mai mult, 23% din marile întreprinderi iau în considerare în mod activ adoptarea de aplicații și soluții blockchain. Un alt factor redutabil care susține creșterea blockchain-ului se referă la creșterea unui număr de utilizatori de portofele blockchain.

În comparație cu cei 3 milioane de utilizatori de portofele blockchain din 2015, au existat în total 28 de milioane de utilizatori de portofele blockchain în 2018. În prezent, investițiile masive ale întreprinderilor, precum și ale startup-urilor, conduc piața blockchain. Pe termen lung, piața blockchain ar crește ca dimensiune și ar include mulți jucători notabili. Deci, aveți toate motivele pentru a începe acum să aflați despre tehnologia blockchain acum.

Citeste mai mult: Cum crește piața locurilor de muncă Blockchain!

Condiții preliminare pentru începători pentru a începe să învețe Blockchain

Următorul lucru important pe care începătorii ar trebui să-l aibă în vedere înainte de a începe să învețe blockchain se referă la condițiile prealabile. Cerințele preliminare pentru a afla despre tehnologia blockchain sunt importante pentru a identifica dacă sunteți pregătit pentru conceptele blockchain. Cu toate acestea, premisele generale pot fi potrivite pentru un profesionist bine versat în tehnologie. Pe de altă parte, începătorii din domeniul blockchain sunt îngrijorați de termenii care sunt aruncați direct asupra lor ca premise pentru învățarea blockchain-ului. Să aruncăm o privire asupra diferitelor premise esențiale pe care ar trebui să le îndeplinești pentru a începe să înveți blockchain-ul.

  1. Cunoștințe despre origini

Prima condiție preliminară blockchain pe care ar trebui să vă concentrați direct se referă la cunoștințele despre originile sau istoria blockchain-ului. Începătorii se pot concentra pe povestea introducerii Bitcoin și pot dezvolta o înțelegere cuprinzătoare a Bitcoin. Dacă este posibil, puteți încerca, de asemenea, să cumpărați Bitcoins sau orice altă criptomonedă pentru a înțelege implicațiile practice ale blockchain-ului.

De asemenea, puteți rămâne la curent cu forumurile Bitcoin și platformele de știri blockchain pentru a vă perfecționa cunoștințele despre Bitcoins și modul în care blockchain servește ca mecanism fundamental al acestora. Orice tip de cercetare cu privire la funcționarea Bitcoins și a altei criptomonede ar servi drept un avantaj formidabil pentru călătoria dvs. de învățare blockchain.

Verificați și: Prezentare elemente fundamentale Blockchain

  1. Cunoașterea de bază a limbajelor de programare

O altă condiție prealabilă importantă înainte de a începe să învățați blockchain-ul se referă la înțelegerea mai multor limbaje de programare. Rolurile de job blockchain ar necesita cunoașterea limbajelor de programare precum Python, C ++, JavaScript și SQL.

  1. Cunoașterea terminologiei Blockchain

Următoarea condiție esențială pentru învățarea tehnologiei blockchain se referă la terminologia blockchain. Trebuie să vă specializați în toți termenii și conceptele de bază asociate tehnologiei blockchain. Pe termen lung, va trebui să vă ocupați frecvent de termeni precum funcții hash, contracte inteligente și altele. Prin urmare, ar trebui să căutați întotdeauna terminologia de bază a blockchain-ului ca prim pas pentru a învăța blockchain-ul.

  1. Angajamentul de a învăța Blockchain

În cele din urmă, cea mai importantă condiție prealabilă blockchain este angajamentul de a învăța în continuare blockchain. Dacă vă gândiți la o carieră în blockchain, atunci trebuie să vă dedicați cauzei dvs. Blockchain este o tehnologie relativ nouă, deoarece are puțin peste un deceniu. Deci, trebuie să rămâneți răbdători și să vă mențineți reziliența în angajamentul dvs. de a învăța despre tehnologia blockchain.

Doriți să deveniți un profesionist și să aflați despre blockchain? Consultați cele mai bune sfaturi pentru a începe o carieră blockchain de către experți.

Mai mult, tehnologia blockchain ar trece printr-o evoluție și transformare continuă pe parcursul viitorului. Prin urmare, este important ca toți candidații să se concentreze ferm pe atingerea obiectivelor lor de carieră în tehnologia blockchain.

Resurse gratuite pentru a învăța Blockchain

Deci, unde ar trebui să meargă începătorii din acest punct pentru a afla despre blockchain? Este rezonabil să căutați un tutorial blockchain? Ei bine, da! Începătorii ar trebui să înceapă imediat să exploreze o gamă largă de resurse de învățare blockchain după ce s-au hotărât. Cu o conștientizare fundamentală a blockchain-ului, puteți utiliza cu ușurință următoarele resurse de învățare gratuit pentru a afla despre blockchain.

  1. Blogul IBM vă poate ajuta să accesați un curs gratuit, „Blockchain by IBM”, pentru învățarea elementelor de bază despre blockchain și dezvoltarea aplicațiilor de bază blockchain. În plus, poate ajuta, de asemenea, la înțelegerea metodelor de securitate a soluțiilor blockchain, explicând în același timp descentralizarea și materialul Hyperledger..
  2. O altă resursă gratuită pentru a învăța blockchain-ul este cursul „Tehnologii Bitcoin și Cryptocurrency” disponibile pe Coursera. Puteți afla informații detaliate despre elementele de bază introductive pentru Bitcoin și alte criptomonede. Mai mult, permite o introducere în criptomonede, abordări pentru stocare și utilizarea Bitcoins și mecanica Bitcoin. În același timp, cursul poate explica și aspectul descentralizării Bitcoin.
  3. Puteți alege, de asemenea, „Curs gratuit de bază pentru Enterprise Blockchains” pe 101 Blockchains ca alternativă preferată pentru învățarea blockchain-ului. Cursul este flexibil și oferă o impresie detaliată a implicațiilor tehnologiei blockchain la nivel de întreprindere. Cursul gratuit pe 101 Blockchains aduce, de asemenea, sprijinul îndrumării personalizate pentru a elimina toate îndoielile din curs.
  4. Începătorii pot opta și pentru cursul „Introducere în criptomonede și blockchain” de pe Udemy. Cursul gratuit oferă fundamentări teoretice asupra tehnologiei blockchain dintr-o perspectivă economică și tehnică. Cursul este, de asemenea, capabil să introducă oportunitățile pe care tehnologia blockchain le aduce antreprenorilor. Începătorii ar putea găsi, de asemenea, informații utile pentru accesarea unei comunități blockchain în acest curs.
  5. Dacă sunteți interesat de un alt tutorial gratuit blockchain, atunci puteți alege cursul „Blockchain Theory 101” pe Udemy. Cursul oferă o înțelegere fundamentală cu privire la tehnologia blockchain, alături de statutul existent al tehnologiei blockchain. În același timp, puteți explora, de asemenea, informații despre aplicațiile blockchain în logistică, energie, servicii financiare, IoT și asistență medicală. Unele dintre subiectele notabile din acest curs includ algoritmi de consens, rețele de plăți, implementarea blockchain și altele.

Inscrie-te acum: Cum să-ți construiești cariera în cursul Blockchains Enterprise

Cum să începeți o carieră în Blockchain?

Cu atâtea resurse gratuite și condiții prealabile ușoare pentru a învăța blockchain-ul, este rezonabil să căutați cariere în blockchain. Cu toate acestea, urmărirea unei cariere în blockchain este un joc cu mingea complet diferit decât învățarea despre blockchain. Trebuie să dezvoltați o gamă largă de abilități, alături de urmărirea anumitor recomandări esențiale pentru a vă stabili cariera în rolurile dorite bazate pe blockchain. Haideți să aruncăm o privire la toate indicațiile unul câte unul pentru a vă ajuta să vă construiți cariera în blockchain.

Abilități pentru conducerea rezultatelor afacerii

Una dintre cele mai importante cerințe pentru joburile blockchain pe care nu le-ați găsi în niciun tutorial blockchain este cunoștința de afaceri. Întreprinderile aleg blockchain-ul pentru capacitatea sa de a oferi o valoare mai bună. Prin urmare, este probabil ca aceștia să apeleze la profesioniști în blockchain care pot alinia soluțiile tehnologice la obiectivele lor de afaceri.

În plus, întreprinderile au nevoie de profesioniști în blockchain care să le poată traduce jargonul tehnic și să le explice în termeni simpli. Orice persoană care aspiră la o carieră în blockchain ar trebui să aibă capacitatea, experiența și motivația de a conduce la rezultatele afacerii prin utilizarea tehnologiei blockchain.

Dezvoltă abilități de oameni

Următoarea cerință importantă pentru a-ți începe cariera în blockchain se referă direct la abilitățile oamenilor. Trebuie să aveți abilitățile și cunoștințele pentru a lucra în colaborare cu alți profesioniști din organizație. Prin urmare, trebuie să aveți capacitatea de lucru în echipă și colaborare. În plus, trebuie să dezvoltați abilități de negociere pentru a obține cele mai fiabile rezultate, cu cele mai bune niveluri de calitate și eficiență. Comunicarea este în mod evident o cerință importantă în rândul abilităților oamenilor în carierele blockchain.

Dacă sunteți pasionat de tehnologia blockchain, ar trebui să obțineți certificarea de expert în blockchain!

Specializați-vă în subiectele importante

Este practic dificil să mergi înainte într-o carieră blockchain fără a te scufunda în tehnicism. Trebuie să treceți dincolo de elementele de bază către o înțelegere detaliată și cuprinzătoare a criptografiei, calculului distribuit și descentralizării. Aceste subiecte sunt extrem de esențiale pentru a oferi competența generală blockchain pe care o caută întreprinderile. Cu o stăpânire puternică a tuturor acestor subiecte, puteți găsi abilități îmbunătățite, contribuind în același timp la valoarea afacerii pentru angajatorul dumneavoastră.

Nu uitați de certificările Blockchain

Începătorii din domeniul blockchain ar trebui să opteze pentru certificări blockchain pentru a-și atinge obiectivele de dezvoltare a carierei. Începătorii blockchain își pot demonstra angajamentul de a învăța blockchain și pot acoperi o specializare specială. În același timp, certificarea blockchain demonstrează, de asemenea, capacitățile și cunoștințele candidaților în domeniile acoperite de certificarea blockchain.

Drept urmare, este dificil să subminăm perspectivele de locuri de muncă pentru un candidat certificat de blockchain pentru roluri emergente. În plus, certificările oferă și avantajul de a fi la curent cu cele mai noi tendințe și progrese tehnologice. Certificările implică, de asemenea, o pregătire considerabilă pentru calificarea la examene.

Prin urmare, nivelul de dificultate al întrebărilor din examen dictează măsura în care profesioniștii certificați și-au perfecționat abilitățile. Angajatorii se confruntă cu provocări limitate în a afla abilitățile candidaților prin revizuirea certificării lor blockchain. Deci, ar trebui să încercați să alegeți o certificare blockchain adecvată în funcție de rolul dvs. preferat de blockchain.

Doriți să obțineți o certificare pentru a vă stimula cariera? Consultați cele mai bune certificări blockchain, unde puteți primi instruire de la cei mai buni experți de pe piață.

Îmbunătățiți prin formare profesională

Formarea profesională este o altă condiție prealabilă notabilă pentru blockchain pentru a-ți construi cariera în blockchain. Candidații trebuie să acceseze platforme fiabile pentru a-i ajuta să dobândească abilitățile tehnice necesare pentru diferite locuri de muncă bazate pe blockchain. Platformele de instruire includ sprijinul unor experți fiabili și experimentați în materie pentru a ajuta toți candidații în pregătirile lor.

Pe de altă parte, puteți selecta platforme de formare de certificare blockchain care oferă cursuri de formare personalizate împreună cu certificări. Drept urmare, nu trebuie să investiți timp și efort suplimentar în găsirea unui curs de formare care vă poate ajuta să vă pregătiți pentru rolul dorit de job blockchain.

Mizați-vă pe beneficiile rețelei

Importanța rețelelor în dezvoltarea carierei nu ar putea ieși din modă niciodată. De fapt, rețeaua este una dintre bazele de bază ale dezvoltării carierei, pe care nu le puteți învăța din niciun tutorial blockchain. Certificările Blockchain vă ajută să obțineți o reputație unică în comunitatea blockchain.

Insignele digitale pentru certificarea blockchain vă pot ajuta să vă marcați identitatea de profesionist cu specializarea necesară pentru un anumit rol de serviciu. Mai mult, implicarea comunității vă poate ajuta să fiți la curent cu cele mai noi locuri de muncă. În același timp, comunitatea servește și ca sursă de informații continue pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile.

Pentru a avea o carieră de succes în Blockchain, este important să dobândiți abilitățile necesare. Consultați aceste abilități de top Blockchain pe care trebuie să le aveți.

Concluzie

Deci, puteți observa clar că puteți învăța blockchain-ul și puteți construi o carieră în acesta cu pași simpli. Cu toate acestea, fiecare pas ar fi o provocare unică pentru începători. Prin urmare, este important să vă asigurați că vă puteți asuma toate provocările pentru realizarea rolului și salariului dorit în blockchain.

Ulterior, este important, de asemenea, să înțelegeți natura dinamică a tehnologiei blockchain și să dezvoltați o atitudine flexibilă față de învățare. Drept urmare, puteți găzdui noile abilități necesare pentru susținerea avantajului dvs. în carieră în blockchain. Continuați și începeți-vă călătoria cu cursul nostru gratuit blockchain pentru a afla despre fundamentele de bază. Încercați cursul nostru Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) pentru a vă specializa în abilități și cunoștințe blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me