Tehnologia blockchain dă naștere unui nou sector al locurilor de muncă, dar procesul este destul de nou, iar calea de urmat este mai dură. Pentru a ajuta pe toți novicii de acolo, vom discuta despre procesul de obținere a unui loc de muncă blockchain.

Deoarece tehnologia este destul de nouă și nu există multe căi adevărate de urmat care vă pot garanta să obțineți un loc de muncă. Chiar și acum, oamenii nu cresc din ce în ce mai mult auzind despre tehnologia care îi poate ajuta să încurajeze ambițiile de a lucra în continuare pe această tehnologie sau să o aleagă ca o carieră validă.

Dar totuși, cererea de oameni calificați este la un nivel istoric. Datorită multitudinii de aplicabilitate a blockchain-ului, companiile din diverse industrii caută să angajeze personal calificat care poate naviga în această tehnologie. Cu toate acestea, nu toată lumea este exclusă ca un profesionist în blockchain. Trebuie să dobândiți un anumit nivel de abilități pentru a vă face să ieșiți din mulțime și să vă câștigați o oportunitate.

Vestea bună este că, indiferent dacă sunteți sau nu un tehnician, blockchain vă poate deschide ușile în companiile de întreprindere. Deci, dacă doriți să alegeți locuri de muncă în blockchain, utilizați ghidul nostru pentru a afla despre abilitățile și oportunitățile de care aveți nevoie pentru piață.

Inscrie-te acum:Cum să-ți construiești cariera în cursul Blockchains Enterprise

cale pentru a obține un loc de muncă în Blockchain

Obținerea unui loc de muncă în blockchain nu este o sarcină ușoară. Dacă trebuie să lucrezi și să exersezi multe abilități pentru a deveni profesionist. Cu toate acestea, cu linii directoare adecvate, puteți învăța să obțineți un loc de muncă în sectorul blockchain. Iată o listă a abilităților pe care va trebui să le stăpânești pentru a face primii pași spre cariera ta.

cum să obțineți un loc de muncă blockchain

Aflați despre noțiunile de bază și de bază

Pentru job-urile blockchain de nivel entry-level, este obligatoriu să înveți despre fundamentele tehnologiei blockchain. Pentru începători, acesta este un pas crucial și trebuie să învățați detaliile tehnologiei. Mai mult, dacă sunteți interesat să aflați despre blockchain, atunci ar trebui să vă începeți călătoria cu elementele fundamentale.

În realitate, puteți începe să aflați cum poate funcționa tehnologia împreună cu istoria sa și diferitele rezultate care vin odată cu aceasta. De asemenea, puteți opta pentru posibile cazuri de utilizare și așa mai departe.

Mai mult, puteți consulta și glosarul blockchain pentru a afla definițiile adecvate ale anumitor atribute.

Dezvoltă abilități transversale transversale

Fără abilități interdisciplinare, este destul de greu să înțelegeți ce ar putea dori clienții dvs. pe termen lung. Acest tip de abilități vă poate ajuta, de asemenea, să depășiți ceilalți angajați și să deveniți favorit pentru angajatorul dvs. Credem că este, de asemenea, destul de eficient să vă ajutăm să obțineți un loc de muncă blockchain și să asistați la interviu.

Deci, asigurați-vă că începeți să vă perfecționați abilitățile transversale. Prin urmare, abilități precum agilitatea, adaptabilitatea, gândirea critică, DevOps, predicțiile, analiza, gestionarea și conducerea sunt părți integrante.

Dacă poți stăpâni aceste abilități, poți spera cu siguranță să impresionezi intervievatorul și să-ți iei locul de muncă în visele tale.

Know-How Funcționează diferite platforme Blockchain

Această abilitate este importantă atât pentru joburile de blockchain de la nivel expert, cât și pentru cele de bază. În realitate, pentru a deveni un expert în blockchain, trebuie să înțelegeți cum funcționează diferite platforme blockchain. Fără a înțelege mecanismul din spatele fiecărei platforme, nu le puteți folosi în soluția blockchain.

Chiar dacă nu lucrați direct la soluție, totuși, dacă faceți parte dintr-o echipă care se ocupă de blockchain, trebuie să știți cum funcționează acestea. De asemenea, în marketing sau în aplicarea legii, nu vă puteți oferi valoarea altora dacă nu știți cu ce aveți de-a face de la început.

Învață să cuplezi tehnologia cu companiile

Dacă doriți să optați pentru un loc de muncă cu salarii ridicate, cum ar fi joburi de inginer blockchain sau să dezvoltați locuri de muncă, trebuie să aflați cum puteți cupla modelele de afaceri cu tehnologia. În realitate, companiile de întreprindere sunt interesate doar de blockchain atâta timp cât le poate oferi o versiune mai bună a modelului de afaceri care crește veniturile.

Deci, dacă nu puteți cupla aceste două elemente, cum puteți crește veniturile companiei? În realitate, este oarecum un proces dificil și necesită un pic de experiență. Cel mai bine este să începeți ca stagiar pentru asta și să obțineți toată experiența de care aveți nevoie.

Posedați cunoștințe despre diverse registre mari distribuite

Ei bine, în această lume, blockchain-ul nu este singurul registru distribuit în acest moment. Da, blockchain-ul este descentralizat, dar este unul dintre tipurile de registru distribuit. Deci, atunci când aflați despre blockchain, ar trebui să începeți să aflați și despre alte tipuri de DLT-uri. În multe cazuri, companiile sunt mai interesate de registrele distribuite decât de a rămâne doar cu blockchain-ul.

Deci, dacă compania sau clientul dvs. solicită o abordare diferită, o puteți livra dacă dețineți cunoștințe despre DLT-uri. În realitate, această abilitate este mai potrivită pentru funcții tehnice precum dezvoltator, ingineri de calitate etc..

Doriți să aflați mai multe despre registrele distribuite? Consultați ghidul final pentru a înțelege ce este DLT în acest moment!

Aflați despre procesele de afaceri ale întreprinderilor

Deoarece veți lucra într-un mediu de întreprindere, este doar de bun simț că trebuie să rămâneți relevant pentru modul în care funcționează. Deci, atunci când candidați pentru locuri de muncă în domeniul blockchain, alegeți să aflați modul în care întreprinderile își desfășoară activitatea.

În realitate, aceste abilități sunt extrem de importante, deoarece vă pot defini rezultatele într-o situație similară. Dacă nu știți cum funcționează, cum altfel puteți lucra în echipă sau sub un supraveghetor? Deci, începeți-vă călătoria învățând cum funcționează achizițiile, logistica, distribuția sau chiar operațiunile de trezorerie. Pentru un rezultat mai bun, puteți citi prin studii de caz ale marilor companii.

Stăpânește diverse limbaje de programare

Această abilitate este mai relevantă pentru o poziție tehnică, cum ar fi joburile de inginer blockchain. Pentru a obține un loc de muncă în blockchain, trebuie să stăpânești limbaje de programare. Cu toate acestea, numai stăpânirea unuia sau a două nu va fi suficientă aici. În realitate, blockchain-ul este o tehnologie complexă, pentru început. Deci, cuprinde o mulțime de algoritmi diferiți care provin din diferite limbaje de programare.

Astfel, începeți să învățați Python, Solidity, C ++, Java, JavaScript etc. Aceste limbaje de programare sunt cele mai relevante pentru blockchain în acest moment. De asemenea, asigurați-vă că practicați suficient de mult pentru a vă perfecționa baza de cunoștințe. Luați-vă timp, deoarece poate dura ceva timp.

Studiați dezvoltarea web front-end și back-end

Evident, această abilitate este mai potrivită pentru joburile de dezvoltatori din blockchain. În acest caz, trebuie să începeți să învățați cum funcționează dezvoltarea web front-end și back-end. Dacă doriți să optați pentru o poziție mai mare, trebuie să le studiați, deoarece aceasta este cerința principală pentru majoritatea companiilor. Așadar, înțelegerea modului în care funcționează API-urile, interfețele de utilizare, gestionarea datelor, gestionarea cererilor este un avantaj enorm pentru dvs..

Dar asigurați-vă că înțelegeți fiecare dintre acestea cu eficiență. În realitate, acestea sunt informații critice, astfel încât o ușoară greșeală poate ajunge să vă coste compania și dvs. Dacă doriți, vă puteți alătura unei comunități pentru a obține indicații de la alți profesioniști.

Înscrieți-vă într-un curs Enterprise Blockchain

Cursurile blockchain pentru întreprinderi vă pot ajuta în procesul de învățare. Deoarece tehnologia este destul de complexă, este destul de dificil să o înțelegeți la prima vedere pe cont propriu. Deci, atunci când un profesor sau instructor expert vă ajută să înțelegeți și să descompuneți toate lecțiile într-un mod digerabil, puteți învăța mai repede decât în ​​mod normal.

De asemenea, adăugarea acestei completări, desigur, la CV-ul dvs. vă poate ajuta să vă prezentați cunoștințele despre acest subiect la primele dvs. joburi blockchain.

Există deja o mulțime de cursuri online disponibile pentru a vă ajuta. Dar asigurați-vă că vă pregătiți de la o sursă de încredere pentru a evita orice dezinformare.

Cursurile blockchain pentru întreprinderi vă pot ajuta în procesul de învățare. Verificați de ce trebuie să urmați un curs blockchain de întreprindere pentru a vă asigura o carieră minunată acum!

Înțelegeți ecosistemele și standardele arhitecturii Blockchain

Ei bine, credem că aceasta este o altă abilitate importantă pe care trebuie să o stăpânești. Dacă doriți să deveniți un arhitect blockchain, trebuie să înțelegeți cum funcționează diferite modele arhitecturale de blockchain. În realitate, dacă doriți să lucrați cu diferite blockchain-uri, trebuie să înțelegeți cum funcționează acestea. Deci, atunci când vă dezvoltați propria soluție, puteți face modificări sau puteți crea un nou model arhitectural care funcționează mai bine sau similar cu blockchain-ul.

Vă recomand să verificați studiile de caz ale diferitelor ecosisteme și standarde pentru a obține mai multe cunoștințe pe această temă. De asemenea, puteți încerca cursul pentru a afla mai multe despre ele.

Aveți o înțelegere aprofundată a structurilor de date

Dacă aveți o înțelegere aprofundată a modului în care funcționează structurile de date blockchain vă va duce un drum lung. În realitate, blockchain-ul nu acceptă fiecare tip de structură de date. Deci, trebuie să înțelegeți care sunt acceptate și care nu. Deci, odată ce știți cum funcționează, puteți începe să le utilizați pentru propriul dvs. proiect blockchain.

Aș sugera să începeți cu arbori Patricia, Arbori Merkle și arbori Merkle-Patricia chiar de la început. De asemenea, încercați să stăpâniți criptografia, deoarece este un element crucial și pentru blockchain.

Oricum, să verificăm următoarea abilitate din acest mod de a obține un ghid de job blockchain.

Know-how pentru a comunica valoarea

Totul va fi în zadar dacă nu vă puteți transmite cunoștințele clienților sau membrilor echipei în mod corespunzător. Deci, chiar dacă poți codifica sau excela la aspectul tehnic, nu poți străluci deloc în aspectul non-tehnic. Trebuie să știți cum puteți transmite informațiile dvs. colegilor respectați și membrilor echipei. De asemenea, această abilitate vă va ajuta în mod deosebit să ieșiți în evidență într-o sesiune de interviu.

Mai mult, dacă sunteți interesat de poziții non-tehnice, atunci puteți utiliza abilitatea comunicativă pentru a vă îmbunătăți șansele de a fi angajați. Prin urmare, pentru a obține un loc de muncă blockchain, trebuie să stăpânești această abilitate.

Învață să folosești diverse instrumente de dezvoltare

În realitate, când veți lucra într-o companie de întreprindere, veți avea un termen strict pe care trebuie să îl mențineți. Dar problema este că termenul poate fi uneori copleșitor și poate să nu fie fezabil folosind mijloace manuale tipice. Deci, trebuie să începeți să utilizați instrumentele de dezvoltare pentru a economisi timp și resurse.

De obicei, ar trebui să vă pregătiți pentru întrebări legate de instrumentele de dezvoltare pentru primele dvs. joburi blockchain. În prezent, să știi cum să le folosești este o necesitate. Deci, asigurați-vă că știți cum să le utilizați și cum funcționează. Mai mult, este și o modalitate excelentă de a vă îmbogăți CV-ul.

Obțineți o certificare Enterprise Blockchain

În prezent, nu există diplome oficiale sau certificate care să le ofere instituții precum colegiile. Deci, pentru a lucra în acest domeniu, trebuie să optați pentru obținerea unei certificări dintr-o sursă de renume. În realitate, toate aceste certificări sunt online și au o mare valoare pentru angajarea companiilor.

Dacă obțineți certificarea din aceste surse de autoritate, atunci vă puteți prezenta abilitățile de blockchain. Este, de asemenea, o dovadă că știți ce faceți și că sunteți capabil să lucrați la o soluție blockchain.

Oricum, acestea sunt toate abilitățile pe care trebuie să le stăpânești pentru a obține un loc de muncă în blockchain. Să vedem ce opțiuni de carieră veți obține din acest domeniu în acest mod de a obține un ghid de job blockchain.

Vă gândiți dacă ar trebui să alegeți o certificare pentru întreprindere? Consultați principalele motive pentru care doriți să obțineți certificările blockchain pentru întreprinderi acum!

Oportunități de muncă în Blockchain

Această listă constă în principal din oportunitățile de locuri de muncă actuale de top pe care le puteți alege. Cu toate acestea, există multe alte opțiuni pentru dvs. acolo. Oricum, să începem!

Blockchain Professional

Cererea pentru profesioniștii în blockchain este în acest moment mare. Practic, sunt dezvoltatori cu experiență în domeniul blockchain-ului. În realitate, nu sunt mulți profesioniști care vin cu experiența necesară pentru a lucra într-o soluție blockchain. Prin urmare, cererea face ca salariul să fie destul de mare.

De exemplu, salariul de job blockchain pentru această poziție variază de obicei de la 150.000 USD la 175.000 USD. Dar poate ajunge și la 200.000 de dolari. Cu cât ești mai experimentat, cu atât mai bine. Practic, va trebui să cunoașteți programarea. În afară de asta, veți avea nevoie de abilități în Python, XCOD, MVC, SDL, C, SOAP, C ++, AJAX, Solidity și așa mai departe.

A studiu de la Hired poate oferi o perspectivă bună asupra gamei de salarii pe baza geografiei. Consultați tabelul de mai jos:

Locație Salariu Blockchain
Chicago 114.700 dolari
Seattle 156.391 dolari
Toronto 120.647 C $
Zona SF Bay 170.007 dolari
Los Angeles 162.739 dolari
Austin 146.705 dolari
Londra 79.689 GBP
Boston 151.662 dolari
New York 165.487 dolari
Denver 138.000 dolari
San Diego 157.500 dolari
Franţa 60.882 €
Dallas 132.333 dolari
Washington DC. 150.000 dolari

Inscrie-te acum:Professional Enterprise Blockchain certificat

Consultant Blockchain

Consultantul Blockchain este o altă poziție profitabilă pe care o puteți încerca. În realitate, această poziție vine cu multă cerere și un salariu ridicat. Dar care vor fi responsabilitățile tale aici? Ei bine, va trebui să veniți cu strategii pentru ca compania dvs. să lucreze la soluții blockchain.

Acest lucru este extrem de crucial pentru a analiza în mod corespunzător piața și a veni cu o foaie de parcurs care va avea cu siguranță succes. Mai mult, acest tip de job se încadrează în principal în joburile de specialitate blockchain. Am spune că trebuie să fiți competenți în blockchain pentru a înțelege mecanismele și a dezvolta planul perfect.

De asemenea, gama salariilor pentru consultanți este cuprinsă între 69k $ 179k $.

Arhitect Blockchain

O altă mare funcție blockchain cu un salariu bun. În realitate, arhitecții blockchain vor lucra în principal pe infrastructura tehnologiei. Deci, va trebui să știți despre toate aspectele tehnice ale blockchain-ului. De asemenea, doar cunoașterea lor nu vă va ajuta să obțineți un loc de muncă aici. Trebuie să devii un expert în proiectarea infrastructurii.

În mod obișnuit, acest tip de salariu variază de la 31.000 USD și poate ajunge până la 140.000 USD. Cu toate acestea, totul va depinde de companie și de cât sunt dispuși să plătească pentru acest tip de muncă.

Inscrie-te acum:Curs de arhitect certificat Enterprise Blockchain

Manager de proiect Blockchain

Dacă doriți să obțineți un loc de muncă blockchain ca manager de proiect, trebuie să lucrați mult la abilitățile dvs. de soft. În realitate, trebuie să stăpânești mari abilități comunicative, împreună cu abilități de gândire analitică și critică. Mai mult, cea mai bună parte este că poți deveni lider aici. Deci, va trebui să lucrați cu o echipă și să le oferiți asistență pentru a realiza proiectul.

Salariul pentru acest tip de poziție este de 38k $ 111k $.

Inginer Blockchain

Aceasta este o altă opțiune excelentă disponibilă pentru a vă putea verifica. În realitate, aceasta este o altă oportunitate de muncă profitabilă imediat după profesioniștii din blockchain. Problema este că responsabilitățile dvs. pot varia de la o companie la alta în această funcție. În unele cazuri, va trebui să preluați rolul de dezvoltator; în alte cazuri, poate fi necesar să lucrați la arhitectura proiectului. Așadar, asigurați-vă că înțelegeți cum funcționează Corda, Hyperledger sau Ethereum.

Salariul pentru acest job blockchain este între 104k $ – 186k ​​$ în fiecare an!

Specialist în marketing Blockchain

Aceasta este mai mult din pozițiile non-tehnice în domeniul blockchain-ului. Cu toate acestea, această slujbă vă poate asigura și o zi de plată minunată. De asemenea, responsabilitățile acestui post vă vor atrage cu siguranță cel mai mult dacă nu vă plac elementele tehnice.

Dar trebuie să înțelegeți cum funcționează tehnologia, chiar dacă nu trebuie să participați la etapa de dezvoltare. Prin urmare, odată ce știți ce lansează compania dvs., puteți începe să atrageți consumatori pe baza acestui lucru.

Oricum, acest tip de joburi de specialitate în blockchain vă poate câștiga în fiecare an între 34 și 72 de dolari!

Inginer de calitate Blockchain

Dacă doriți să obțineți un loc de muncă blockchain, puteți alege și pentru ingineri de calitate. În realitate, inginerii de calitate trebuie să lucreze sub un inginer blockchain și chiar să preia rolurile de inginer. Aici, va trebui să verificați dacă dezvoltatorul sau inginerii merg pe drumul cel bun sau au făcut, fac greșeli în munca lor.

Aceasta este o slujbă foarte critică, care poate plăti de la 51.000 dolari la 94.000 dolari în fiecare an.

Consultant juridic Blockchain

Consultanții legali blockchain au un rol foarte important în ecosistemul blockchain. În realitate, majoritatea proiectelor blockchain nu se potrivesc cu legile sau reglementările tipice din fiecare țară. Deci, depinde de avocat să se asigure că compania nu include niciun element sau nu face niciun proiect care să contravină reglementărilor.

Salariul pentru acest tip de poziție este de 23k $ – 176k $.

Blockchain Data Scientist

O altă funcție cu plată ridicată este cercetătorul în domeniul datelor. Știm că acest lucru poate suna puțin ciudat, întrucât blockchain-ul se auto-susține. Dar, din când în când, are nevoie de întreținere. Cu atât mai mult, cu cât multe alte tehnologii încep să includă acest sistem de margine, au nevoie de o persoană calificată care să poată analiza datele și să-și dea seama de orice neconcordanță.

Deci, puteți obține acest job blockchain dacă aveți abilități analitice ridicate și vă place să vă ocupați de date. Vă puteți aștepta la un salariu care începe de la 65.000 USD. Dar poate ajunge și la 154.000 de dolari.

Expert în securitate blockchain

O altă opțiune excelentă pe care o puteți verifica este poziția expertului în securitate blockchain. Dacă doriți să obțineți un loc de muncă blockchain și vă place să lucrați în aspectul securității, acesta este cel mai potrivit pentru dvs. Aici, va trebui să mențineți securitatea pe tot parcursul proiectului. Mai mult, trebuie să vă asigurați că codul dvs. poate oferi 100% securitate și poate scăpa de orice fel de lacune pe care le pot folosi criminalii cibernetici. Deci, trebuie să aveți o vastă bază de cunoștințe despre aspectele de securitate blockchain.

Aici puteți obține un salariu începând de la 49.000 USD și care poate ajunge până la 178.000 USD!

Inscrie-te acum: Curs certificat de expert în securitate blockchain

De ce ar trebui să mergeți pentru un loc de muncă în Blockchain?

Dacă vă gândiți dacă blockchain-ul este o carieră bună, punctele de mai jos vă vor șterge toate îndoielile. Să vedem principalele motive pentru a alege blockchain-ul ca carieră și pentru a obține un job blockchain.

Gama salarială lucrativă

Aproape toate joburile blockchain vă pot ajuta să obțineți un salariu bun în fiecare an. În realitate, dacă obțineți un loc de muncă blockchain, puteți câștiga până la 200.000 USD pe an! Este o sumă masivă de bani care vă poate oferi siguranță în viitor. Deși pentru cei fără experiență suma inițială este mai mică, dar pe măsură ce acumulezi experiență, te poți aștepta din ce în ce mai mult.

Rată mai mare de închiriere

Un alt motiv pentru a obține un loc de muncă în blockchain este rata de angajare. În realitate, multe domenii tradiționale au devenit saturate cu o cantitate limitată de companii care angajează în fiecare an. Însă blockchain-ul este o tehnologie nouă, deci cererea este încă mare și va rămâne astfel o perioadă lungă de timp. Deci, dacă îți poți prezenta abilitățile, atunci poți obține un loc de muncă în companii mari cu statut lucrativ.

Mai puțină concurență

Chiar dacă piața este uriașă, tot crește. Chiar și acum, mulți oameni nici măcar nu știu ce este sau cum funcționează tehnologia blockchain. Deci, raportul persoanelor calificate, în acest caz, este destul de scăzut. Prin urmare, vă veți confrunta cu o concurență mai mică pentru a obține un loc de muncă. Credem că acesta este un motiv bun pentru a obține o slujbă blockchain, deoarece veți face mai puțin efort să o faceți.

Revoluția globală

Dacă vă place tehnologia, atunci de ce să nu obțineți un loc de muncă în blockchain? Acesta este începutul unei noi ere și de ce nu te vei bucura din plin de ea? Gandeste-te la asta! Veți lucra la o revoluție globală care va schimba lumea în atât de multe moduri. Cu atât mai mult, cu abilitățile dvs., veți fi probabil responsabil pentru multe schimbări.

Posturi de muncă exclusive

După cum știți deja până acum, toate posturile de muncă sunt exclusive și noi. Deci, atunci când obțineți un loc de muncă blockchain, vă puteți aștepta și la cea mai mare cantitate de beneficii. În multe cazuri, companiile sunt dispuse să vă acomodeze după cum doriți. Deci, s-ar putea să nu fie nevoie să lucrați în schimbul obișnuit de 9-5.

Mediul Enterprise

Credem că aceasta este cea mai bună experiență pentru dvs. dacă obțineți un loc de muncă blockchain. În aproape toate cazurile, ajungi să lucrezi într-un mediu de întreprindere. În realitate, acum multe companii de întreprindere caută talente care să-i ajute să-și dea seama de importanța blockchain-ului și să-i ajute să utilizeze caracteristicile. Deci, este o experiență minunată să obții o carieră în acest sector.

Notă de încheiere

Am ajuns la punctul final al ghidului nostru „Cum să obțineți un loc de muncă în blockchain”. Acum, că știți abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura un job blockchain, puteți începe procesul de formare. Tehnologia blockchain este un domeniu excelent pentru a începe cariera ta. Tehnologia este înfloritoare și se află în faza incipientă a adoptării. Deci, acesta este momentul perfect pentru a opta pentru un loc de muncă în acest domeniu.

Dacă sunteți doar un novice și doriți să vă începeți formarea ca profesionist, puteți verifica cursul nostru profesional de certificare blockchain pentru întreprinderi. Vă dorim tot binele în demersurile voastre viitoare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me