În acest articol, puteți afla despre – scopurile și rolurile unui dezvoltator de blockchain, precum și abilitățile și cursurile necesare, necesare pentru a obține un job de dezvoltator de blockchain.

Dacă ați dobândit abilitățile, atunci debarcarea unui job de dezvoltator blockchain ar trebui să fie o sarcină ușoară pentru dvs. Cu toate acestea, pe măsură ce piața locurilor de muncă pentru dezvoltatorii blockchain continuă să se schimbe, mulți dintre voi sunt confundați cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni unul.

În realitate, locurile de muncă pentru dezvoltatori de blockchain pot fi calea de carieră perfectă pentru dvs. dacă sunteți în tehnologia blockchain. Salariul este uriaș, iar facilitățile care vin odată cu funcția sunt incredibile!

Dar, deși este posibil să aveți abilitățile, este posibil să aveți nevoie de un impuls cu un curs de dezvoltator blockchain. În realitate, aceste cursuri sunt perfecte pentru a deveni un dezvoltator certificat de blockchain și pentru a le prezenta în interviu.

Astfel, astăzi, mă voi concentra pe tot ce trebuie să știți despre jobul de dezvoltator blockchain și vă voi ajuta să vă construiți cariera de vis.

Înscrieți-vă acum: Curs certificat Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

De ce ar trebui să optați pentru joburi pentru dezvoltatori Blockchain?

Există anumite motive pentru care mulți dintre voi ar trebui să meargă pe calea carierei dezvoltatorilor blockchain. Acestea sunt –

Stimularea intelectuală

Unul dintre motivele de bază pentru un job de dezvoltator blockchain este că acest sector stimulează intelectual. Știm cu toții cum diversitatea muncii noastre ne poate afecta pozitiv rezultatele. Iar industria blockchain-ului este plină de diverse posibilități.

Mai mult decât atât, se întâmplă să fie unul dintre sectoarele interesante de locuri de muncă care pot alege în cariera ta. În plus, practic nu există nicio limită și puteți utiliza blockchain în aproape orice industrie la care vă puteți gândi.

Plată mai mare

Un alt motiv excelent este că vine cu un salariu ridicat. În realitate, jobul dezvoltatorului blockchain vă poate oferi 150.000 USD sau chiar mai mult. Evident, întreprinderea vă va determina salariul și va depinde de nivelul dvs. de competențe.

Dar gândiți-vă la posibilități. Chiar dacă sunteți doar începător și nu aveți prea multă experiență, salariul dvs. va începe de la 60k $ 70k $, cel puțin!

Tendințele sugerează că salariul dezvoltatorului blockchain este în creștere. Chiar și locurile de muncă pentru dezvoltatori blockchain pentru începători sau joburile de bază pentru dezvoltatori blockchain primesc tracțiuni.

Tehnologie emergentă

Blockchain există de ceva timp, mai precis din 2009. Chiar dacă în acel moment, mulți nu și-au dat seama de valoarea ascunsă din această tehnologie. Cu toate acestea, în prezent, oamenii încă încearcă să perfecționeze tehnologia.

Drept urmare, nu sunt mulți profesioniști care pot alege pentru joburi de dezvoltator blockchain. Astfel, concurența este destul de scăzută și puteți obține cu ușurință un job de dezvoltator blockchain cu abilitățile adecvate.

Future Tech

Când lucrați într-un job de dezvoltator blockchain, nu veți fi doar dezvoltator, ci veți contribui și la construirea viitorului în sine. Da, blockchain-ul este viitorul și tu vei face parte și din asta. În realitate, sentimentul că faceți diferența joacă un rol imens în lumea noastră de afaceri.

Astfel, cu cât te simți mai pasionat de asta, cu atât rezultatul tău va fi mai bun. Și de aceea, obținerea unui job de dezvoltator blockchain este perfectă pentru dvs..

Potrivit unui sondaj recent, mai mult de 68% dintre dezvoltatori consideră blockchain-ul ca o tehnologie pozitivă și aproape 30% văd că această tehnologie schimbă viitorul.

Lucrul la distanță

Lumea se îndepărtează de vechile 9-5 locuri de muncă plictisitoare. În realitate, multor dezvoltatori le place acum să lucreze de acasă, în loc să mențină o cronologie zilnică strânsă.

Astfel, multe companii de întreprinderi angajează acum dezvoltatori de blockchain și le oferă locuri de muncă la distanță blockchain pentru a le menține în companie.

De asemenea, deoarece oferta de dezvoltatori este destul de redusă, companiile de întreprindere sunt dispuse să aplice o mulțime de reguli pentru a vă face să vă simțiți confortabil.

Și, pentru a fi franc, acesta este un mare plus în acest moment.

Cum să obțineți un job de dezvoltator Blockchain?

Job de dezvoltator Blockchain: Abilități pe care trebuie să le valorificați

Există câteva abilități de care aveți nevoie pentru a obține un job de dezvoltator blockchain. Astfel, am creat o listă pentru dvs. Verifică-l de jos –

Posedați calibru pentru afaceri și tehnologie pentru întreprinderi

Locurile de muncă pentru dezvoltatori blockchain vor necesita întotdeauna un nivel ridicat în afaceri și tehnologie de întreprindere. Este posibil să aveți abilități tehnologice, dar fără o subevaluare adecvată a afacerilor întreprinderii, nu puteți oferi rezultatele maxime dorite de companii.

În realitate, companiile nu vor investi în noi tehnologii dacă acest lucru nu le va aduce venituri. De fapt, întregul punct al joburilor blockchain se bazează pe acesta.

Deci, este foarte necesar și pentru CV-ul dvs..

Înțelegeți registrele descentralizate și distribuite

Urmează abilitățile tehnice pe care trebuie să le dețineți. În primul rând, trebuie să înțelegeți cum funcționează alte tehnologii de registre distribuite și platforme descentralizate. În realitate, blockchain-ul nu este singura tehnologie care poate oferi un mediu de încredere.

Prin urmare, dacă studiați cum funcționează celelalte registre, vă va ajuta să înțelegeți mai bine conceptul de blockchain. De asemenea, ar trebui să înțelegeți diferențele de bază dintre tehnologia blockchain și cea distribuită.

De obicei, sarcina pentru dezvoltatorul blockchain vă va cere să aveți cunoștințe despre acest lucru.

Fii specialist în diferite limbaje de programare

Nu vă puteți aștepta să deveniți un dezvoltator de blockchain fără să știți nimic despre limbajele de programare. Acestea sunt pilonul principal al succesului dumneavoastră. Mai mult, învățarea unui singur limbaj de programare nu este suficientă pentru a obține o carieră în companii de ultimă generație.

Astfel, alegeți să învățați mai multe limbi și să vă sporiți competența în ele. În realitate, cunoașterea Python, Solidity, Java, C ++ ar trebui să facă truc.

Cu toate acestea, învățarea altor limbi vă poate ajuta, de asemenea.

Ascuțiți abilitățile largi ale disciplinei transversale

Știi, să ai doar cunoștințe tehnice sau bazate pe afaceri încă nu este suficient în prezent. Stii de ce? Asta pentru că astăzi, companiile participă la un joc foarte competitiv pentru a rămâne relevante.

Astfel, un loc de muncă pentru dezvoltatorul blockchain necesită în principal abilități suplimentare de disciplină transversală care vor ajuta la menținerea relevanței pe piață.

Acestea sunt în principal agilitate, gândire creativă, abilități de analiză, gândire critică, adaptabilitate, DevOps și așa mai departe.

Înțelegeți diferite platforme Blockchain

Știți că înțelegerea diferitelor platforme blockchain este, de asemenea, crucială în realizarea unui job de dezvoltator blockchain. În realitate, înainte de a începe să lucrați la o soluție, trebuie să decideți ce platformă ar trebui să fie baza soluției dvs..

În multe cazuri, companiile tind să facă multe greșeli în faza de decizie. Drept urmare, multe dintre soluții nu funcționează până la urmă.

Dar dacă știți cum funcționează fiecare platformă blockchain, puteți să vă strategizați cu ușurință soluțiile.

Fiți competenți cu procesele de afaceri ale întreprinderilor

Vrei să lucrezi într-un mediu de întreprindere, corect?

Cine nu!?

Dar dacă intenționați cu adevărat să faceți acest lucru, asigurați-vă că știți cum își desfășoară procesele aceste companii. Dacă nu aveți nicio experiență sau chiar o bază de cunoștințe în acest sens, nu puteți veni cu idei de afaceri atrăgătoare.

Drept urmare, va fi greu să strălucească în aceste companii și să pună în aplicare soluții mai bune de blockchain de întreprindere.

Know-how pentru a rezolva rapid problemele întreprinderii Blockchain

Rezolvarea mai rapidă a unei soluții într-o întreprindere blockchain vă va asigura munca de dezvoltator blockchain. În realitate, doar o mână de profesioniști pot rezolva mai repede orice problemă aruncată în calea lor. Trebuie să mergi și în pantoful lor.

Știm că este o sarcină grea, dar simplificarea oricărei probleme vă va oferi un avantaj în munca dvs. În plus, cu cât îți faci soluțiile mai complexe, cu atât îți va lua mai mult timp pentru a afla problemele.

Oricum, să trecem la următoarea abilitate în acest mod de a deveni un ghid pentru dezvoltatori blockchain.

Fiți capabil să disecați modele de arhitectură blockchain

Disecarea modelelor de arhitectură blockchain este pasul următor pentru călătoria dvs. de dezvoltator blockchain. Nu trebuie neapărat să deveniți un arhitect blockchain, dar este o abilitate imensă de care trebuie să aflați. Cu toate acestea, pentru a le diseca, trebuie să parcurgeți energic studii de caz.

Oricum, companiile de întreprindere caută întotdeauna profesioniști care știu cu ce lucrează sau cu ce lucrează.

Deci, asigurați-vă că studiați din greu sau participați la un curs pentru a afla mai multe despre ele.

Dacă sunteți în căutarea unei certificări privind arhitectura blockchain, ar trebui să consultați cursul Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Înțelegeți ecosistemele și standardele Blockchain

O altă abilitate pentru obținerea unui job de dezvoltator de blockchain este o cunoaștere mai mare a ecosistemelor și standardelor blockchain. Practic, există multe ecosisteme diferite în cadrul blockchain-ului. Mai mult decât atât, aceste ecosisteme par să difere foarte mult între ele.

Astfel, toate platformele tind să folosească și standarde diferite. Deci, poate deveni destul de confuz cu privire la ce ecosistem sau standard să utilizați pentru soluția dvs..

Dar dacă le înțelegeți perfect atunci ar trebui să vă fie ușor.

Cunoașteți dezvoltarea web front-end și back-end

Dacă sunteți un dezvoltator de orice fel, trebuie să învățați dezvoltarea web front-end și back-end. Mai mult, fără această abilitate, nici măcar nu vei fi luat în considerare pentru această poziție. Toate companiile au această cerință principală.

Deci, cunoașterea dezvoltării web front-end și back-end este extrem de necesară pentru dvs. Aici, veți lucra mai ales la gestionarea cererilor, interfețe UI, API-uri și așa mai departe.

Oricum, să trecem la următoarea abilitate în acest mod de a deveni un ghid pentru dezvoltatori blockchain.

Cunoștințe solide despre instrumentele de dezvoltare

Pentru un job de dezvoltator blockchain, trebuie să învățați să utilizați diferite instrumente blockchain. De ce? Ei bine, pentru că aceste instrumente sunt extrem de potrivite și capabile să reducă timpul dvs. în implementarea oricărui proiect.

În realitate, mulți dezvoltatori adoră aceste instrumente pentru dezvoltatori. Astfel, companiile se așteaptă, de asemenea, să știți despre ele. Oricum, dacă nu utilizați în continuare instrumente de dezvoltare, vă recomandăm să le încercați.

Înscrieți-vă pentru un curs Blockchain

Devenind un dezvoltator certificat de blockchain poate fi cel mai bun lucru pentru cariera ta în acest moment. Astfel, ar trebui să vă înscrieți cu siguranță la cursuri de dezvoltatori blockchain care vă pot spori CV-ul foarte mult.

Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de cursurile false sau incompetente care vă pot împiedica CV-ul, mai degrabă decât să-l îmbogățească.

Pentru a vă ajuta, avem o colecție largă de cursuri pe care le-ați putea încerca. Vă putem asigura că aceste cursuri vă vor ajuta să deveniți un dezvoltator certificat de blockchain.

Prin urmare, odată ce terminați cursul, puteți obține cu ușurință un job de dezvoltator blockchain.

Cursuri Blockchain care vă vor ajuta să vă construiți cariera

Cursurile noastre pentru dezvoltatori blockchain vă vor ajuta cu siguranță să vă construiți cariera în cel mai scurt timp. Asigurați-vă că urmați îndrumările noastre privind calea carierei dezvoltatorilor blockchain în consecință. Oricum, să vedem care dintre cursurile noastre pentru dvs. în acest moment –

Certificări

Professional Enterprise Blockchain certificat

Dacă doriți certificări, atunci ar trebui să începeți cu siguranță cu cursul nostru profesional de certificare blockchain pentru întreprinderi. În realitate, acesta este unul dintre cursurile de dezvoltatori blockchain care vă vor ghida prin ecosistemul general al blockchain-ului.

Deci, doar prin utilizarea acestui program de certificare, puteți obține cu ușurință un loc de muncă pentru dezvoltatorul blockchain. De asemenea, acest program vă va ajuta să deveniți un dezvoltator certificat de blockchain. Multe companii de întreprinderi caută această calificare în timp ce angajează în acest moment.

Prezentare generală

Cursul nostru de certificare blockchain vă va ajuta să înțelegeți diferitele aspecte ale tehnologiei blockchain. În realitate, acest curs se va concentra în principal pe efectul blockchain-urilor asupra afacerii întreprinderii. Deci, după ce terminați cursul, veți ști în curând cum puteți utiliza această tehnologie în compania dvs..

De asemenea, cursul nostru se concentrează pe tactici pe care le puteți utiliza pentru a rămâne relevante și pentru a menține un standard pentru clienții dvs. În realitate, există multe cazuri de utilizare a acestuia în teorie, dar vom acoperi exemplele reale ale acestuia și vă vom ajuta să construiți o foaie de parcurs.

Pe scurt, întregul curs este conceput pentru a vă ajuta să obțineți un job de dezvoltator blockchain.

Înscrieți-vă acum: certificare Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Ce va conține?
 1. Fundamentele tehnologiei Blockchain
 • Bazele blockchain-ului
 • Cum puteți crea blocuri?
 • Blockchain-uri private și publice
 • Dovada muncii
 • Contract inteligent
 1. Bazele diferitelor platforme Blockchain pentru întreprinderi
 • Tesatura Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda
 1. Blockchain în finanțarea comerțului
 • Soluții blockchain în finanțarea comerțului
 • Fundamentele Ripple
 • Criptomonede și active criptografice
 1. Aplicații Blockchain pentru industrie
 • managementul lanțului de aprovizionare și blockchain
 • Gestionarea lanțului de aprovizionare a blockchain-urilor cu cazuri de utilizare din lumea reală
 • Transformare digitală blockchain
 1. Cazuri de utilizare Blockchain

Există, de asemenea, materiale bonus exclusive pentru dvs..

Cursuri

Enterprise Blockchains și Supply Chain Management

Gestionarea lanțului de aprovizionare este una dintre cerințele emergente de locuri de muncă pentru dezvoltatorii blockchain în acest moment. În realitate, blockchain-ul pare să aibă un impact destul de puternic asupra gestionării lanțului de aprovizionare și a lanțului de aprovizionare.

De aceea, avem strict un curs pentru dvs. care se va concentra exclusiv pe blockchain și gestionarea lanțului de aprovizionare.

În realitate, acesta este unul dintre cursurile noastre populare pentru dezvoltatori de blockchain de încercat. Vă putem asigura că acest curs vă va ajuta cu siguranță să înțelegeți cum să deveniți un dezvoltator de blockchain.

Oricum, acest curs este mai mult decât echipat pentru a vă oferi un loc de muncă pentru dezvoltatorii de blockchain în industriile lanțului de aprovizionare.

Prezentare generală

În realitate, acest curs este destinat doar lucrătorilor din sectorul managementului lanțului de aprovizionare. Dacă sunteți interesat să lucrați în această industrie, luarea acestui curs poate fi cea mai bună decizie din viața dumneavoastră. Oricum, în curs, veți afla cum blockchain-ul schimbă modul în care funcționează managementul schimbării aprovizionării.

Mai mult, veți înțelege cum funcționează orice proces al lanțului de aprovizionare în mediul de afaceri. Această bază de cunoștințe vă va ajuta să obțineți un loc de muncă pentru dezvoltatorul blockchain.

Cursul se va concentra în principal pe problemele acestei industrii și modul în care blockchain le rezolvă. Mai mult, există multe platforme potrivite pentru lanțurile de aprovizionare, le vom acoperi și pe acestea.

Deci, vă puteți aștepta să aflați o mulțime de informații pentru munca dvs. de dezvoltator blockchain.

Înscrieți-vă Acum: Întreprinderea Blockchains și Supply Chain Management Course

Ce va conține?
 1. Bazele managementului lanțului de aprovizionare
 • Ce este lanțul de aprovizionare?
 • Responsabilitățile și abilitățile managerului lanțului de aprovizionare
 1. Crearea valorii în SCM
 • Evaluarea valorii dvs. corporative cu fond de rulment
 • Evaluarea modelelor dvs. SCM cu modelul de valoare adăugată economică (EVA)
 • Managementul lanțului de aprovizionare care afectează fondul de rulment
 1. Blockchain pentru cazuri de utilizare în lanțul de aprovizionare
 • Impactul blockchain-ului în gestionarea lanțului de aprovizionare
 • Aplicații pentru lanțul de aprovizionare folosind blockchain
 1. Cum să implementați soluții blockchain bazate pe lanțul de aprovizionare

Există, de asemenea, materiale bonus exclusive pentru dvs..

Blockchains pentru întreprinderi și finanțare comercială

O altă dintre selecțiile populare din lista noastră de cursuri pentru dezvoltatori de blockchain este „cursul de blockchains pentru întreprinderi și cursul de finanțare comercială”. În realitate, acest curs este, de asemenea, pentru o anumită industrie – Trade Finance.

La fel ca și sectorul lanțului de aprovizionare, și acest sector înflorește treptat, datorită blockchain-ului. Astfel, multe dintre companiile de pe această nișă postează joburi de dezvoltatori blockchain. Deci, vă puteți aștepta să obțineți o mulțime de oportunități și în această industrie.

Oricum, pentru a vă ajuta să înfloriți în această industrie, am reușit să includem tot ce trebuie să știți în acest curs.

Așadar, asigurați-vă că verificați dacă doriți să obțineți un job de dezvoltator blockchain.

Prezentare generală

Cu siguranță veți iubi acest curs. În prima lecție se învârte în jurul diferitelor scenarii de finanțare comercială. Mai târziu, acoperă principalele probleme cu care se confruntă această industrie în acest moment. În continuare, vom analiza modul în care blockchain-ul poate rezolva cu ușurință toate problemele.

Mai mult decât atât, veți afla, de asemenea, despre companiile care utilizează blockchain în diferite moduri pentru a-și atinge obiectivul. Acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați propria strategie, menținând în același timp standardele.

Înscrieți-vă Acum: Curs Enterprise Blockchains și Trade Finance

Ce va conține?
 1. Bazele proceselor de finanțare a comerțului
 • Comerț-finanțe-fundamentale
 • Probleme comerciale-finanțe-industrie
 1. Impactul blockchain-urilor asupra procesului de finanțare a comerțului
 • Cum poate beneficia finanțarea comercială de blockchain?
 • Analiza inițiativelor bazate pe blockchain
 • Bazele diferitelor platforme blockchain în finanțarea comerțului
 1. Utilizați cazuri de blockchain pentru finanțarea comerțului
 • Plăți transfrontaliere
 • Scrisoare de credit (LC)
 • Conosament (BoL)
 1. Diferite platforme de finanțare a comerțului bazate pe blockchain
 • TradeLens
 • Contur
 • Marco Polo
 • Comerț
 1. Alte evoluții în finanțarea comerțului bazată pe blockchain
 • TradeTrust
 • Inițiativa pentru standarde digitale

Șabloane

Șabloane Enterprise Blockchains

În munca dvs. de dezvoltator blockchain, trebuie să utilizați o mulțime de instrumente pentru a face lucrurile mai repede. Astfel, vă vom ajuta cu șabloanele noastre blockchain acționabile. În realitate, toate șabloanele noastre vor da rezultate numai pe baza intrărilor dvs..

Deci, asigurați-vă că completați opțiunile pentru a obține rezultatul corect. De exemplu, dacă aveți nevoie de un șablon blockchain, vor exista anumite opțiuni strategice. Dacă, după analizarea cerințelor companiei dvs., se constată că nu aveți nevoie de blockchain, vă va arăta acest lucru.

Deci, vedeți, nu forțăm pe nimeni să utilizeze blockchain, chiar dacă nu este necesar.

Cu toate acestea, în multe cazuri, este posibil să aveți nevoie de o strategie adecvată pentru a vă construi soluția. În acest caz, puteți utiliza pur și simplu celelalte șabloane ale noastre pentru a afla acest lucru fără să transpirați.

Înscrieți-vă Acum: Curs șabloane Enterprise Blockchains

Ce șabloane veți obține?
 • Ai nevoie de un blockchain? – Acest lucru vă va ajuta să efectuați apelul dacă aveți nevoie de blockchain sau nu.
 • Pregătirea proiectului Blockchain – Acest lucru vă va ajuta să știți când proiectul dvs. este gata pentru lansare și să aflați orice problemă de bază.
 • Prezentarea unui proiect Enterprise Blockchain – Puteți face prezentarea dvs. mai profitabilă pentru clienții dvs. utilizând acest șablon.
 • Cartografierea afacerii lanțului de aprovizionare vs. Enterprise Blockchain – Folosind acest șablon, puteți să vă asociați modelele lanțului de aprovizionare cu platformele blockchain de întreprindere.

Există, de asemenea, materiale bonus exclusive pentru dvs..

Cum pot ajuta cursurile noastre Blockchain în cariera dvs. Blockchain

Ne asigurăm că cursurile noastre blockchain acoperă tot ce aveți nevoie pentru cariera dvs. de dezvoltator blockchain. Mai important, acestea vă vor ajuta să vă pregătiți pentru interviurile dvs. de întreprindere fără probleme.

În realitate, cursurile noastre sunt diferite de alte programe de certificare de pe piață. În primul rând, cursurile noastre se vor concentra pe combinația blockchain-ului cu procesele de întreprindere. În prezent, companiile de întreprinderi caută profesioniști care pot combina blockchain-ul în afaceri.

Astfel, companiile doresc să utilizeze această tehnologie pentru a-și spori veniturile și pentru a simplifica procesele. Prin urmare, este crucial pentru dvs. să aflați și despre modelele de afaceri ale întreprinderii. De asemenea, trebuie să înțelegeți cum anumite părți ale blockchain-ului afectează aceste modele.

De aceea, cursurile noastre sunt complet echipate pentru a vă ajuta să aflați despre rezultatele afacerii. Astfel, vă va ajuta să creați strategii și să luați decizii rapide pentru compania dvs..

În al doilea rând, proiectăm toate lecțiile noastre pe baza rezultatelor actuale ale pieței. Deci, dacă ceva din piață se schimbă, ne vom asigura că ne vom actualiza lecțiile în consecință. Aceasta este una dintre caracteristicile care par să lipsească altor cursuri de pe piață.

Astfel, cariera ta de dezvoltator blockchain va deveni o călătorie lină până la capăt!

Gânduri de încheiere

Locul de muncă pentru dezvoltatori de blockchain este cu adevărat o alegere profitabilă pentru carieră pentru orice persoană care se ocupă de dezvoltarea web și blockchain. În realitate, cererea pentru dezvoltatorii de blockchain este la un nivel maxim. Astfel, veți obține o mulțime de oportunități, deoarece multe companii oferă acum un loc de muncă pentru dezvoltatorul blockchain.

Ca să nu mai vorbim de salariu și șansa de a lucra într-un mediu de întreprindere sunt cu adevărat remarcabile.

Până în prezent, am explicat cum să devii un dezvoltator de blockchain. Sperăm că acum știi ce pași trebuie să faci și cât de repede poți să te pricepi. În prima etapă, poate părea puțin complicat, dar pe măsură ce vă deplasați, va deveni mai ușor.

Cel mai important, nu uitați să verificați certificarea noastră profesională blockchain și să o prezentați intervievatorului.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me