Este destul de greu să te pregătești pentru un interviu blockchain. Blockchain este cu siguranță una dintre vedetele în creștere de acum pe piață. Ca urmare, sunt atât de mulți oameni care doresc acum să angajeze profesioniști pentru joburi blockchain. Dar, pentru a-ți asuma jocul în interviul blockchain, ai nevoie de abilități adecvate.

Deci, cum să te pregătești pentru un interviu blockchain? Ei bine, practic, va trebui să învățați toate elementele fundamentale ale blockchain-ului și să vă asigurați că vă pregătiți pentru cariera dvs. specifică bazată pe blockchain.

În afară de aceștia, există atât de mulți factori mai importanți de luat în considerare înainte de a merge la un interviu. Așadar, pentru a vă ajuta, voi descrie exact ce fel de abilități ar trebui să însușiți. Mai mult decât atât, vă voi oferi, de asemenea, câteva indicații pentru accesarea interviului blockchain.

Deci, de ce să aștepți? Verificați-le chiar acum!

Pregătește-te pentru un interviu Blockchain: Abilități pe care trebuie să le stăpânești

Pregătirea interviului blockchain va fi o sarcină dificilă dacă nu știți exact la ce să vă așteptați. Astfel, aveți nevoie de un ghid adecvat pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru un interviu blockchain. Mai jos veți vedea concepte pe care trebuie să le urmați pentru a obține un interviu.

Să le verificăm!

 

 • Începeți cu Noțiunile de bază ale Blockchain

Dacă doriți să vă pregătiți pentru un interviu blockchain, atunci ar trebui să începeți prin a afla care sunt elementele de bază ale blockchain-urilor. Este cu adevărat crucial, deoarece veți întâmpina multe întrebări de aici. Dacă nu aveți un concept clar de tehnologie blockchain, atunci nu puteți răspunde corect la aceste întrebări.

Practic, veți afla cum funcționează tehnologia blockchain, veți afla despre diferitele caracteristici și istorie. Mai mult, verificați și cazurile lor de utilizare.

Dar, cel mai important, nu uitați să verificați și contractele inteligente sau consensul. Ei bine, veți găsi o definiție adecvată a tuturor lucrurilor în glosarul blockchain. Mai mult decât atât, vă puteți înscrie și la cursul nostru blockchain de întreprindere pentru a afla mai multe despre acesta.

 

 • Îmbunătățiți-vă abilitățile transversale transversale

Cea mai bună modalitate de a vă pregăti pentru interviul cu experți în blockchain este să vă îmbunătățiți abilitățile ample de disciplină transversală. Indiferent de cariera pe care o parcurgeți, va trebui întotdeauna să afișați aceste abilități pentru a străluci în orice mediu de întreprindere.

În zilele noastre, întreprinderile nu caută doar geeks de codificare, ci doresc un angajat care să poată conduce orice proiect și să preia controlul. Mai mult, ar trebui să rezolvați și problemele critice într-un timp scurt.

Teoria de bază este că intervievatorul va pune multe întrebări la nivel de experți, care ar avea nevoie de inteligență pentru a răspunde în mod adecvat. Cu atât mai mult, cu cât vă îmbunătățiți abilitățile interdisciplinare, cu atât veți avea mai multă încredere în a răspunde la toate întrebările.

Deci, începeți prin îmbunătățirea analizei, managementului, DevOps, gândirii, adaptabilității, predicțiilor pieței și multe altele. În realitate, dacă puteți realiza acest lucru împreună cu cunoștințele dvs. tehnice, atunci este destul de ușor să fiți angajat chiar la interviu.

 

 • Aflați despre diferitele platforme Blockchain

Știi, când intervii pentru un job blockchain, nu trebuie să fie întotdeauna complet tehnic. Puteți oricând să căutați multe oportunități de muncă non-tehnice și în acest domeniu. În realitate, în ambele cazuri, cunoașterea modului în care funcționează platformele blockchain este o necesitate.

Pentru a vă pregăti pentru un interviu de experți în blockchain, trebuie doar să consultați toate platformele blockchain care sunt populare în prezent pe piață. Și mai mult, înțelegeți mai ales platformele care sunt mai potrivite pentru un mediu de întreprindere.

În realitate, problema este că, atunci când dezvolți o soluție bazată pe o altă platformă, poate deveni dificilă fără să știi nimic despre aceasta. Mai mult, în aplicarea legii sau în marketing, trebuie să prezentați soluția clienților. Așadar, fără a înțelege conceptul, nu îl puteți vinde clienților.

Și așa, verificați Hyperledger, Quorum, R3 Corda, Enterprise Ethereum și așa mai departe.

 

 • Învață să cuplezi afacerile cu tehnologia

Conducerea afacerilor din blockchain are nevoie de mai multă inovație. Deoarece este o tehnologie nouă, are nevoie de mai mult timp pentru ca toată lumea să accepte această tehnologie. Deci, atunci când lucrați în mediul de afaceri, poate fi necesar să fiți creativi pentru a insufla această tehnologie în mediul de afaceri.

În realitate, o companie nu se va baza pe deplin doar pe tehnologie pentru a ține pasul pe piață. Există și alte aspecte. Deci, atunci când vă pregătiți pentru un interviu de experți în blockchain, asigurați-vă că aflați și despre evaluarea pe piață a tehnologiei.

Astfel, atunci când sunteți întrebat despre asta, puteți răspunde cu încredere la întrebări despre situație. Ca urmare, ar trebui să fie și prioritatea dvs. numărul unu.

 

 • Aflați și despre registrele distribuite și platformele descentralizate

Acest lucru este cu adevărat important atunci când vă veți pregăti pentru interviul de codare blockchain. Practic, programatorii de orice fel trebuie să știe despre descentralizare și modul în care funcționează diferite registre mari distribuite. Dar de ce, totuși? Ei bine, este pentru că blockchain-ul este un fel de registru distribuit, dar nu este singurul.

Există mai multe registre care sunt distribuite și, cu cunoștințele acestor platforme, puteți proiecta cu ușurință și o soluție.

În realitate, când vă veți pregăti pentru întrebări de interviu pentru inginerii blockchain, țineți cont de acest lucru. Acest pas este în mare parte tehnic și ar trebui să solicitați asistență profesională pentru a o înțelege mai bine.

Vă recomand să vă alăturați cursurilor noastre pentru a afla mai multe despre acest tip de tehnologie.

 

 • Înțelegeți procesele de afaceri ale întreprinderii

Când vă veți pregăti pentru interviul de codare blockchain, încercați să înțelegeți și procesele de afaceri ale întreprinderii. În realitate, aceste abilități sunt absolut necesare pentru a crea strategii în dezvoltarea unei foi de parcurs clare pentru soluția dvs..

Practic, o bună cunoaștere a achizițiilor, logisticii, distribuției, lanțului de aprovizionare, operațiunilor de trezorerie și așa mai departe este o necesitate. Cu siguranță vă va ajuta să vă impresionați managerul de resurse umane în cadrul interviului. Mai mult, vă va ajuta să obțineți o poziție mai bună în această nișă.

Cererea pentru acest tip de abilități este, de asemenea, destul de mare.

Deci, cel mai bine ar fi să-l înțelegeți din timp pentru a vă asigura interviul.

 

 • Fii capabil să cuplezi creativitatea cu simplitate

Acest lucru este cel mai potrivit atât pentru interviurile tehnice, cât și pentru cele non-tehnice. Indiferent care ar putea fi poziția dvs. în întreprindere. Trebuie să vă asigurați că puteți insufla creativitate cu simplitate. Mai mult decât atât, posibilitatea de a veni cu un soliton fără complexitatea adăugată este un plus imens pentru orice dezvoltare.

Oricum, prea multe funcții par să încurce întotdeauna oamenii, deci este mai bine să o evitați. În interviu, este posibil să vă confruntați cu un scenariu imaginar și vi se poate cere să rezolvați și problemele.

Unele companii îl pot duce la nivelul următor și pot pune acest tip de întrebare. Deci, dacă nu vă puteți gândi în afara casetei, v-ar fi greu să răspundeți. Astfel, atunci când vă pregătiți pentru un interviu de experți în blockchain, asigurați-vă că ați abordat și această abilitate.

 

 • Alăturați-vă unei comunități Blockchain

Experții blockchain sunt așteptați să exceleze de la alți candidați la interviu. Dar nu puteți deveni un expert în blockchain fără a învăța elemente cruciale ale acestei tehnologii. Deci, cum poți face asta?

Ei bine, una dintre soluțiile posibile este să vă alăturați unei comunități blockchain. Vine cu multe beneficii. Mai mult, o comunitate vine întotdeauna cu programatori de ultimă generație care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți și abilitățile de codare.

În plus, este destul de ușor să rămâi la curent când te afli într-o comunitate. Ei se ocupă întotdeauna de ultimele schimbări tehnologice.

Folosind ajutorul lor, vă puteți actualiza abilitățile de conducere, dezvoltarea aplicațiilor, chiar și organizațiile etc..

Astfel, atunci când vă pregătiți pentru un interviu de experți în blockchain, încercați să vă alăturați unei comunități pentru a afla de la A la Z despre blockchain.

 

 • Înțelegeți cum funcționează standardele și ecosistemele Blockchain

În realitate, vă puteți aștepta la o mulțime de întrebări tehnice despre ecosistemele și standardele blockchain atunci când veți intervieva pentru un post de inginer sau dezvoltator. Deci, atunci când vă pregătiți pentru un interviu de codare blockchain, aflați întotdeauna despre aceste standarde.

Dacă știți deja despre acestea, recitiți întotdeauna ceea ce ați învățat înainte de a merge la interviu. Cel mai bine este să îți treci memoria înainte de a face față tuturor întrebărilor.

Mai mult, învățați să disecați toate arhitecturile platformelor populare pentru a menține o perspectivă mai profundă. Practic, aici este locul în care majoritatea oamenilor tind să-și bage interviurile. Așadar, fiți foarte atenți în această privință.

 

 • Know-how pentru a comunica valoarea

Problema este că comunicarea este o cheie importantă în realizarea unui interviu. Poate că știi totul despre tehnologie și poți programa mai eficient decât concurenții tăi. Dar nu știi cum să comunici valoare.

Ei bine, ceea ce înseamnă este că, dacă nu poți vorbi inteligent, atunci cel mai probabil șansa ta de a fi angajat devine foarte scăzută. În realitate, ar trebui să fii comunicativ pentru a lucra într-un mediu de colaborare. Pentru a fi sincer, ar trebui să transmiteți și soluțiile dvs. potențialilor clienți.

Astfel, atunci când vă pregătiți pentru un interviu de codare blockchain, nu uitați să vă stăpâniți și abilitățile comunicative.

 

 • Obțineți cunoștințe despre diferite instrumente de dezvoltare

Un alt lucru important de reținut atunci când vă pregătiți pentru interviul de codare blockchain este utilizarea instrumentelor de dezvoltare. Practic, instrumentele de dezvoltare economisesc mult timp atunci când dezvoltați o soluție pentru întreprinderi.

Mulți dezvoltatori de ultimă generație folosesc instrumente de dezvoltare blockchain pentru a-și dezvolta soluțiile. Pentru a fi sinceri, ajută foarte mult. Și când vă aflați pe o piață în schimbare rapidă, veți avea un termen strict de urmat.

Deci, compania s-ar aștepta ca dvs. să vă finalizați toate sarcinile în acest interval de timp și, fără aceste instrumente, ar fi destul de greu. De aceea, ar trebui să câștigați cunoștințe despre aceste instrumente.

În orice caz, intervievatorul poate pune întrebări legate de anumite instrumente de dezvoltare pe care programatorii de companii le folosesc frecvent.

 

 • Alăturați-vă unui curs de certificare Enterprise Blockchain

Cel mai bun mod de a vă pregăti pentru întrebările de interviu blockchain este să vă alăturați unui curs de certificare Enterprise Blockchain. Mai mult, dacă sunteți doar un nou-venit care caută un loc de muncă în acest domeniu, ar trebui să verificați cu siguranță acest curs.

În realitate, cursul de întreprindere vă poate ajuta să aflați despre elementele de bază ale blockchain-ului, împreună cu cazurile sale de utilizare corespunzătoare.

Aceste cursuri sunt concepute astfel încât să puteți dezvolta încet tehnologia pe măsură ce lecțiile merg. Mai mult, veți afla despre diferitele platforme, împreună cu standardele.

Doriți să aflați cum afectează diferite industrii? Ei bine, aceste cursuri au și asta. Oricum, aș recomanda cu nerăbdare să verificați cursul nostru de certificare Enterprise Blockchain. Ne-am asigurat că toate aspectele tehnice sunt simplificate într-un mod care vă va ajuta să îl înțelegeți mai repede.

Mai mult, veți afla și despre cazuri de utilizare precum SCM și despre utilizarea diferitelor instrumente care vă vor îmbogăți mintea și vă vor ajuta să veniți cu o soluție creativă, dar simplistă.

Oricum, cursurile noastre disecă platforme populare precum Hyperledger, Ethereum, și Corda, oferindu-vă un avantaj tehnic față de alți candidați.

În realitate, pregătirea interviului blockchain poate fi destul de dificilă. Dar suntem aici pentru a vă face ceva mai simplu. De aceea, dacă urmați ghidul nostru, puteți să obțineți cu ușurință orice tip de interviu blockchain destul de ușor.

 

Sfaturi pentru cracarea unui interviu Blockchain

Există câteva sfaturi majore care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru întrebările interviului blockchain. Să le verificăm!

 

Studiază compania

Pentru a vă pregăti pentru întrebările de interviuri blockchain, trebuie să studiați dinainte compania pentru care faceți un interviu. De ce? Ei bine, este un pas important care vă va ajuta să vă pregătiți mai bine pentru interviu.

Mai mult, veți obține un context cu ceea ce poate întreba intervievatorul și în timpul interviului. În multe cazuri, compania întreabă despre întrebări legate de compania lor, iar studierea acestora ar oferi un avantaj față de ceilalți concurenți.

Așadar, încercați să cercetați întreprinderea împreună cu rolurile dvs. Compania ar dori pe cineva care știe cum funcționează politicile companiei și să joace ca membru al echipei. Știu că ar putea fi puțin dificil, dar încercați să vă extindeți linkurile și să întrebați pe oricine din acea companie dacă știți asta.

Iată câteva lucruri de reținut.

 

 • Aflați despre serviciu sau produs

Poate că rolul dvs. nu este direct conectat la serviciile sau produsele pe care le oferă. Dar trebuie să aflați ce tip de servicii oferă compania sau produsele pe care se concentrează. Mai mult decât atât, ar fi cel mai bine dacă puteți conecta blockchain la aceste servicii.

Dacă faceți un interviu pentru o poziție non-tehnică, nu va trebui să știți despre aspectele tehnice. Dar o simplă cunoaștere de bază vă va ajuta să mergeți departe.

În orice caz, pentru a vă pregăti pentru întrebări despre interviul dezvoltatorilor de blockchain, cel mai bine este să analizați și aspectul lor tehnic. Ar fi o impresie bună dacă îi poți face să înțeleagă că știi cum își gestionează tehnologiile.

Dacă puteți, ar trebui să solicitați produsul sau serviciile pentru a vă familiariza cu acesta. Vă va ajuta să oferiți feedback bazat pe perspectiva clientului, împreună cu perspectiva companiei.

 

 • Cercetează rolul

Evident, în postul de muncă, compania a subliniat pe cine caută și ce calități preferă pentru funcție. Studiați rolul pe larg. În multe cazuri, dezvoltatorii, inginerii și arhitecții de blockchain au responsabilități de serviciu diferite.

Trebuie să cunoașteți diferența dintre fiecare dintre ele și să vă pregătiți pe baza acestora. Mai mult decât atât, vă va ajuta să pregătiți orice întrebări conexe și pe baza poziției dvs..

Dacă puteți încerca să căutați postări similare în alte companii sau să obțineți informații de la alte persoane din această poziție. De asemenea, dacă sunteți confuz cu privire la orice fel de responsabilități legate de rol, cereți întotdeauna clarificări adecvate în timpul interviului.

Acest lucru va însemna că sunteți dornici să învățați și că ați încerca să îndepliniți tot ceea ce au nevoie în consecință.

 

 • Cercetează cultura companiei

Sunteți în lumea modernă chiar acum. Deci, fiecare companie ar funcționa diferit. Practic, ar trebui să aibă o prezență pe rețelele sociale care să le transmită cultura companiei. Puteți găsi și alte aspecte ale companiei în blogurile lor.

Oricât de profitabilă ar părea o întreprindere, trebuie să fiți sincronizat cu ei pentru a lucra în mediul lor. Dacă simțiți că acest mediu nu vi se potrivește. Cel mai bine este să evitați interviul.

Mai mult, dacă aveți întrebări cu privire la mediul la locul de muncă, întrebați întotdeauna în timpul interviului. Poate varia de la ce tehnologii folosesc la concediile de boală și timpii de vacanță. Amintiți-vă întotdeauna că trebuie să vă adaptați la un mediu nou, dar și compania ar trebui să fie suficient de primitoare pentru asta.

 

Hartați-vă abilitățile pentru a le menține actualizate

Blockchain continuă să se schimbe. Deci, este destul de ușor să rămâi în urmă și să devii învechit dacă nu ești la curent cu fiecare inovație nouă. Mai mult, și afacerile se schimbă. Deci, dacă urmați în continuare un model de afaceri care a devenit depășit în urmă cu câțiva ani, nu vă va ajuta să asistați la interviu.

Oricum, pentru a vă pregăti pentru întrebările de interviuri blockchain, încercați să vă hartați abilitățile pe baza a ceea ce este cel mai popular pe piață acum. Încercați să vă aduceți propriul sistem de răsucire. Deci, vă puteți ajuta și compania să strălucească.

Pentru a vă pregăti pentru întrebări de interviu pentru dezvoltatorii blockchain, aflați despre perspectiva de securitate a blockchain-ului. Orice întreprindere ar trebui să se concentreze pe perspectiva securității mai mult decât orice în soluțiile lor.

Așadar, a avea cunoștințe mai mari te-ar ajuta foarte mult.

 

Preziceți întrebările Blockchain

După ce ați dobândit suficiente cunoștințe tehnice despre blockchain și compania dvs., puteți începe să preziceți ce întrebări vă pot pune. Vă va ajuta foarte mult să vă pregătiți pentru întrebări de interviu pentru dezvoltatori de blockchain.

În unele cazuri, poate duce și la întrebări generale. Deci, asigurați-vă că sunteți pregătit și pentru ei. Acestea sunt –

 • Motivul dvs. pentru alegerea companiei
 • Motivul pentru care mișcarea carierei
 • Motivațiile tale
 • Indiferent dacă aveți sau nu un plan pe termen lung
 • Punctele forte și punctele slabe

 

Gândiți-vă înainte de a răspunde

Gândiți-vă întotdeauna înainte de a răspunde la o întrebare. Nu există nicio recompensă pentru răspunsul greșit și rapid. Încercați să le ascultați cu atenție întrebările înainte de răspunsul dvs. Vă va ajuta într-adevăr să răspundeți la întrebarea mai strategic.

Pe de altă parte, rețineți dacă ați mai lucrat, apoi să nu discutați niciodată despre experiența dvs. cu angajatorul anterior. De asemenea, nu vă criticați niciodată angajatorii anteriori.

Țineți cont de acestea pentru a vă pregăti pentru întrebări despre interviul dezvoltatorilor de blockchain.

 

Concentrați-vă pe limbajul corpului și pe vocea vorbitoare

Primele impresii sunt importante. De aceea, nu uitați să vă îmbrăcați corespunzător și să vă prezentați pentru a lăsa un impact mare asupra lor. Pentru a vă pregăti pentru întrebări legate de interviul inginerului blockchain, este important să păstrați impresia pozitivă și durabilă.

Dar cum poți face asta? Ei bine, începeți cu o voce încrezătoare și puternică, nu prea tare sau prea blândă. De asemenea, asigurați-vă că păstrați un limbaj corporal deschis și prietenos. Dacă acesta nu este comportamentul tău natural obișnuit, atunci practică-l dinainte pentru a-l perfecționa.

De asemenea, păstrați o notă specială privind strângerile de mână, zâmbiți în timpul interviului. În realitate, în momentul în care te afli în clădire, toate mișcările tale vor fi analizate. Deci, fiți foarte atenți în această chestiune.

 

Efectuați interviuri simulate

Cea mai bună modalitate de a vă pregăti pentru întrebările de interviu cu inginerii blockchain este să efectuați interviuri simulate de unul singur. Puteți cere chiar și prietenilor și familiilor să vă ajute. În realitate, practicarea în prealabil vă va ajuta să scăpați de orice anxietate și să vă îmbunătățiți și performanța.

Mai mult decât atât, practicați întotdeauna întrebările tehnice cu vigoare pentru a o face fluentă. Trucul este să nu mormăiești nici măcar o dată când răspunzi în fața intervievatorului. S-ar putea să pară ciudat la început, dar veți obține atenția.

 

Vinde-te

Pentru a vă pregăti pentru întrebări legate de interviul inginerului blockchain, trebuie să vă puteți vinde. Da, știu că poate părea puțin ciudat, dar așa fac experții să obțină locuri de muncă excelente.

S-ar putea să vă simțiți puțin inconfortabil, dar să vă prezentați pozitiv și cu precizie nu trebuie să includă întotdeauna discuții despre vânzări. Deci, atunci când vă prezentați, trebuie să faceți o legătură cu expertiza dvs. cu nevoile companiei lor.

Cu cât o puteți face mai precis, cu atât șansele dvs. de a obține locul de muncă vor crește.

În realitate, pregătirea interviului blockchain poate fi destul de ușoară dacă sunteți deja încrezător că vă puteți impresiona potențialii clienți.

 

Concluzie

În cele din urmă, pregătirea interviului blockchain poate deveni destul de grea dacă nu știi ce faci. Doar cunoașterea tehnologiei nu va ajuta. De asemenea, deoarece această tehnologie este destul de diferită și practic nouă, este posibil ca și întreprinderile să nu fie la curent cu toate modificările.

Așadar, dacă îți poți arăta expertiza în cadrul interviului, cu siguranță vei ajunge la locul de muncă fără nicio problemă. Încercați să urmați ceea ce am subliniat în acest ghid. Dacă îl puteți folosi în beneficiul dvs., vă pot garanta că veți avea un interviu blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me