Certificarea Hyperledger Fabric este modalitatea perfectă de a vă demonstra abilitățile ca dezvoltator Fabric. În prezent, Hyperledger Fabric este una dintre cele mai populare platforme blockchain. În realitate, multe companii de întreprindere folosesc Hyperledger Fabric ca coloană vertebrală a proiectelor lor.

Prin urmare, aceste companii caută talentul perfect care să le ajute să creeze un proiect blockchain.

Însă, fără formarea Hyperledger Fabric, este destul de greu să devii un expert în Fabric și să obții o poziție profitabilă în rândul acestor companii de ultimă generație.

Deci, cum poți deveni expert în țesături Hyperledger? Ei bine, cea mai bună soluție posibilă este să vă înscrieți la un curs de certificare Hyperledger și să adunați toate formularele de cunoștințe necesare acolo.

Astfel, pentru a vă ajuta, voi vorbi despre toate motivele pentru care ar trebui să deveniți un expert Hyperledger Fabric și despre cum puteți face acest lucru.

Asadar, haideti sa începem!

Inscrie-te acum: Curs gratuit pentru noțiuni fundamentale Blockchain

Contents

De ce ar trebui să devii un expert în țesături Hyperledger?

Ei bine, a deveni un expert în Hyperledger Fabric nu este o glumă. Adică, trebuie să înveți despre tehnologii complet diferite și să-ți dedici timpul prețios să devii expert. Sincer, va dura timp, dar permiteți-mi să vă spun de ce merită totul.

Practic, există o mulțime de beneficii asociate cu aceasta. Așadar, să vedem ce sunt acestea, nu-i așa??

 • Locuri de muncă cu plată ridicată

Pozițiile legate de dezvoltarea Hyperledger încep de la un moment foarte ridicat. Mai mult decât atât, vă puteți aștepta la un salariu frumos pentru orice fel de desemnare a postului pe această nișă. În principal, acesta va varia de la 60K $ 180k $. Ce-i drept, este un salariu excelent pentru a-ți începe cariera, nu-i așa??

De asemenea, cea mai bună parte este că nu va trebui să fiți într-o poziție în curs de dezvoltare. Puteți fi consilier, avocat tehnologic, manager, marketer și așa mai departe.

Pot spune în siguranță, chiar și ca stagiar, vă puteți aștepta la o sumă semnificativă. Dar trebuie să aveți certificarea Hyperledger pentru a vă crește valoarea pentru companii.

Odată ce vor vedea că ești foarte priceput în ceea ce faci, cu siguranță vor investi mulți bani în tine.

 • Rată mai mare de închiriere

În fiecare industrie, rata de angajare tinde să varieze în funcție de timp și de statutul pieței. În realitate, Fabric creează o mulțime de buzz, iar cererea pentru acesta este un nivel istoric. Mai mult, această platformă merge mână în mână cu regulile și reglementările companiei. În realitate, există prea multe proiecte live bazate pe această platformă care funcționează excepțional de bine.

Prin urmare, este ocazia perfectă de a obține o certificare de dezvoltator Hyperledger Fabric și de a merge la acea carieră profitabilă pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Pot spune cu siguranță că impresia generală a blockchain-urilor va continua să devină din ce în ce mai bună. Deci, acesta este momentul perfect pentru a înscrie un gol.

 • Lipsa de profesioniști calificați

Problema principală a acestei industrii este că nu sunt destui oameni calificați acolo. Drept urmare, companiile caută în întreaga lume un profesionist calificat care să le poată ajuta cu proiectele lor Hyperledger.

Dar de ce există o ofertă redusă de profesioniști calificați? Ei bine, în realitate, tehnologia este nouă și oamenii încă își dau seama pe parcurs. Mai mult, Fabric este, de asemenea, o interpretare unică a tehnologiei blockchain și poate deveni puțin complexă de înțeles.

Drept urmare, majoritatea oamenilor tind să evite timpul petrecut învățând despre o tehnologie destul de nouă. De asemenea, faptul că mulți profesioniști încă mai cred că blockchain-ul nu va fi relevant în viitor. Dar știm cu toții că nu este adevărat.

Astfel, o certificare pentru dezvoltatori Hyperledger Fabric vă poate ajuta rapid să sigilați afacerea mult mai repede.

 • Arhitectură de rețea unică, dar simplă

Lucrul la noi tehnologii este plin de entuziasm și noi descoperiri. Imaginați-vă, ați dezvoltat un proiect care devine un succes masiv și îmbunătățește starea lumii. Cine nu și-ar dori asta? Cu toate acestea, blockchain are nevoie și de multe schimbări. De fapt, nici Fabric nu este o platformă perfectă.

Are nevoie și de multe schimbări. Dar, în acest moment, lucrul la un nou proiect bazat pe Fabric vă poate aduce recunoaștere globală.

În realitate, Fabric vine cu o arhitectură ușor diferită. Unele dintre ele pot fi complexe, dar, în general, este o arhitectură simplă, care este ușor de înțeles dacă îi dați o lovitură.

Astfel, ar trebui să obțineți o certificare Hyperledger pentru a afla mai multe despre aceasta și pentru a participa la o revoluție globală.

 • Posturi de muncă exclusive

O carieră ca expert în fabrică va însemna că veți obține o funcție exclusivă. Deci, vă poate ajuta să vă începeți cariera dintr-o poziție foarte înaltă într-o companie. În plus, o poziție mai înaltă va însemna beneficii mai mari.

Ca urmare, statutul dvs. social va crește, de asemenea. Dacă lucrați deja într-o companie de întreprindere, învățarea despre blockchain vă poate ajuta să obțineți o promoție și să vă faceți superior colegilor dvs. de muncă.

În realitate, autoritatea, bonusurile, zilele de vacanță, tratamentele speciale sunt doar câteva bonusuri suplimentare.

 • Mediul Enterprise

Acesta este cel mai bun motiv pentru care ar trebui să obțineți o certificare Hyperledger. Odată ce ați devenit expert în blockchain, vă puteți aștepta să obțineți un loc de muncă într-un mediu de întreprindere. Mai mult, vă puteți aștepta să lucrați și cu profesioniști de ultimă generație.

Accelerarea procesului de rețea va fi o sarcină ușoară odată ce vă întâlniți cu oameni de afaceri de profil.

De asemenea, mediile de întreprindere promovează creșterea și le place să lucreze în echipă. Deci, acest lucru vă va ajuta să aflați multe despre management. În plus, mediul de afaceri înseamnă tehnologii de top. Acest lucru va eficientiza dezvoltarea proiectului dvs. mult mai repede.

 • Securitate mai mare a locurilor de muncă

Blockchain este aici pentru a rămâne, la fel și Hyperledger. În realitate, Hyperledger a devenit un gigant cu multe proiecte sub acesta. Mai mult, platforma Fabric vine, de asemenea, cu multă tracțiune și acoperă o mulțime de evoluții blockchain în acest moment.

Astfel, este doar o chestiune de timp când alte sectoare încep să folosească această tehnologie. Prin urmare, vă puteți aștepta la o întrerupere mare în viitor, unde modelele de afaceri vechi nu vor mai conta.

De ce să vă asumați acest risc atunci când vă puteți asigura locul de muncă sau compania chiar acum? Doar cu un curs de certificare Hyperledger, puteți deveni un expert și puteți merge mai degrabă decât să rămâneți în urmă.

Este timpul să faceți saltul.

Doriți un ghid de formare gratuit pe blockchain? De ce nu aruncați o privire la Blockchain For Enterprise: Ghid de instruire gratuit pentru a înțelege elementele de bază?

Care sunt beneficiile certificării Hyperledger Fabric?

Există o mulțime de avantaje care vin odată cu finalizarea unui curs de certificare Hyperledger. Să vedem care sunt acestea:

 • Construiți-vă companiile blockchain cu permisiune privată

Va începe cu construirea propriilor proiecte blockchain cu permisiune privată. În realitate, întreprinderile trebuie să vină cu confidențialitate și confidențialitate. Acest lucru este oferit exclusiv de Fabric. De fapt, cu această tehnologie, puteți construi un consorțiu în care puteți colabora cu alte companii și puteți lucra împreună la soluții.

Cu toate acestea, pentru asta, trebuie să știți totul despre Fabric. Cea mai bună modalitate de a dobândi atâtea cunoștințe este să vă înscrieți la un curs de certificare pentru dezvoltatori Hyperledger Fabric.

 • Obțineți un avantaj competitiv în cariera dvs.

Cine nu vrea să aibă un avantaj competitiv în cariera lor? Dacă doriți să ieșiți din mulțime, cel mai bun mod este să vă îmbogățiți CV-ul cât de mult puteți. În realitate, parcurgerea unui curs de certificare Hyperledger Fabric vă poate ajuta să realizați acest lucru cu ușurință.

Aceste cursuri sunt menite să vă facă candidatul profesionist pe care doriți să îl faceți. De asemenea, atunci când mergi la un interviu, ai șanse mai mari de a fi angajat decât persoana care nu are nicio certificare.

 • Dovediți-vă abilitățile de Fabric Hyperledger

Vrei să obții un loc de muncă într-o companie de ultimă generație și caută profesioniști calificați. Cum veți dovedi că sunteți iscusit și mai capabil decât persoana care urmează la rând? O certificare Hyperledger Fabric vă poate ajuta să vă dovediți abilitățile autorităților respectate.

Într-un interviu, puteți să vă prezentați certificatul și să susțineți că sunteți priceput în acest subiect. Ca urmare, aveți șanse mai mari de a ateriza la locul de muncă decât alți participanți.

 • Înțelegeți înțelegerea aprofundată a materialului Hyperledger

Pentru a deveni expert, trebuie să înțelegeți mai bine arhitectura și procesul de lucru al țesăturii Hyperledger. Fără să înveți totul despre asta, nu poți deveni expert. O certificare pentru dezvoltatori Hyperledger Fabric vă poate ajuta să învățați de la A la Z a acestei platforme.

Mai mult decât atât, vă va oferi calea strategică pe care trebuie să o luați pentru a introduce tehnologie nouă în modelul de afaceri al companiei dvs. Prin urmare, pentru a vă extinde baza de cunoștințe, aveți nevoie de cursul de certificare.

 • Începeți o carieră lucrativă ca expert în hiperleger

După cum puteți vedea, puteți obține o carieră profitabilă dacă deveniți un expert în Hyperledger. Dar pentru asta, trebuie să parcurgeți un curs de certificare Hyperledger Fabric. În realitate, vă puteți aștepta să obțineți un salariu ridicat într-o poziție excelentă, cu beneficii suplimentare.

De asemenea, vă va asigura pe viață și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la schimbarea locului de muncă sau pierderea afacerii în vreun fel. Mai mult, vă puteți aștepta întotdeauna să fiți angajați mai repede decât alte persoane fără o certificare.

 • Implementați-vă abilitățile pentru orice proiecte Blockchain

În fiecare job legat de Fabric, va trebui să vă implementați abilitățile. În realitate, înseamnă că va trebui să vă folosiți abilitățile pentru a crea proiecte inovatoare de blockchain. Prin urmare, dacă nu aveți nicio idee despre cum și unde puteți utiliza Fabric, cum puteți lua o metodă strategică pentru a vă implementa soluția?

După parcurgerea unui curs de certificare Hyperledger Fabric, vă puteți implementa abilitățile în orice fel de proiect blockchain care folosește Fabric ca bază.

Doriți să implementați soluții blockchain? Consultați ultimul ghid de strategie despre „Cum să implementați Blockchain?” acum!

Ce platformă să utilizați pentru procesul dvs. de certificare Hyperledger Fabric?

În realitate, beneficiile certificării pentru dezvoltatori Hyperledger Fabric sunt nesfârșite. Și poate face o mare diferență pe parcurs. Dar de unde puteți obține o certificare? Ar trebui să alegeți certificarea instituțională tipică? Există instituții care oferă chiar asta? Sau ar trebui să mergi la cursuri online? Trebuie să susțineți un examen de certificare Hyperledger Fabric?

Ar trebui să existe prea multe întrebări în mintea ta acum. Ei bine, lasă-mă să explic pe rând. În realitate, instituțiile nu oferă nicio certificare fizică specială pentru Fabric sau chiar blockchain, de altfel.

Deci, trebuie să mergi la cursuri online. Acum există prea multe cursuri online și, pentru a fi franc, cursurile gratuite nu vă vor oferi o certificare.

Mai mult, cei care oferă o certificare au o calitate și un efect variabile. Deci, chiar dacă vă cheltuiți banii și obțineți o certificare de la o sursă care nu are nicio valoare de marcă, nu va conta.

Astfel, trebuie să obțineți un certificat de la o sursă de încredere și de marcă.

Pentru a vă ajuta, 101 Blockchains este una dintre renumitele platforme de cercetare și educație care au o valoare de marcă. Deci, o certificare din 101 Blockchains va avea o greutate mai mare și puteți prezenta acest lucru autorităților corespunzătoare.

În realitate, certificarea Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) este unul dintre cursurile esențiale pe care le oferă 101 Blockchain. Evident, va veni cu un examen de certificare pentru a vă testa baza de cunoștințe.

Acest curs este potrivit pentru orice persoană din industrie (de exemplu, lideri de afaceri, profesioniști din industrie, ingineri, dezvoltatori, senior manager etc.) și, de asemenea, pentru cei care doresc să-și înceapă cariera.

Deci, să verificăm ce vă poate oferi acest curs în segmentul următor.

Obțineți certificarea acum: Professional Blockchain Enterprise certificat

101 Blockchains Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) Certification

Cursul este mai mult decât suficient pentru a vă ajuta să deveniți expert în Fabric. În realitate, cursul de certificare Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) acoperă tot ce trebuie să știți despre Hyperledger.

De asemenea, vă oferă un examen de certificare care vă va ajuta să vă evaluați și nivelul de expertiză. Voi da detalii despre examenul de certificare mai târziu în acest ghid.

În realitate, 101 Blockchains își doresc întotdeauna binele pentru potențialii studenți și vrea să-i ajute să își atingă obiectivele cât mai repede posibil.

Prin urmare, cursul de certificare CEBP vă va asigura că puteți înțelege toate cunoștințele într-un mod ușor.

Cea mai bună parte a cursului de certificare Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) este că oferă conținut actualizat împreună cu o structură modulară.

De asemenea, nu se va concentra numai pe țesătura Hyperledger, dar va acoperi și Corda și Ethereum.

Mai mult, veți înțelege modul în care această tehnologie poate afecta alte industrii, cum ar fi lanțul de aprovizionare și finanțarea comerțului.

Cu acest curs, puteți –

 • Aflați mai multe despre infrastructura ecosistemului Fabric Hyperledger.
 • Înțelegeți cum îl puteți utiliza pentru a dezvolta proiecte bazate pe blockchain.
 • Aflați despre cazurile de utilizare cheie ale utilizării acestei platforme în diverse industrii.

Deci, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la cursul de certificare Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) și sunteți gata!

Durata cursului

Cursul este conceput pentru a dura doar 3-4 ore pe săptămână timp de până la 4 săptămâni. Deci, în decurs de 16 ore puteți afla totul despre această tehnologie. Cu toate acestea, este mai bine să dedicați mai mult timp pentru a înțelege fiecare lecție și a lua teste interactive pe măsură ce mergeți.

Cea mai bună caracteristică este că gestionarea timpului depinde de dvs. Puteți face acest lucru în timpul liber și întrerupe cursul oricând doriți.

Calea de învățare a certificării dvs.

Examenul de certificare va include în principal întrebările din lecțiile următoare. 101 Blockchains au conceput cursul într-un mod, astfel încât să puteți înțelege mai bine conceptul fără probleme. Oricum, să aruncăm o privire la ceea ce veți învăța din acest curs.

Modulul 1: Noțiuni de bază despre tehnologia blockchain

Veți începe prin a afla despre elementele de bază ale tehnologiei blockchain. În plus, va clarifica modul în care funcționează blockchain-ul și cum creează blocurile. Apoi, veți afla cum diferite elemente ale acestei tehnologii asigură statutul descentralizat.

Oricum, va acoperi, de asemenea, diferite tipuri de blockchain, contracte inteligente și dovada muncii.

 • Fundamentele tehnologiei Blockchain
 • Diferite tipuri de blockchains
 • Cum funcționează Blockchain?
 • Dovada muncii
 • Contracte inteligente

Modulul 2: Platforme curente Enterprise Blockchain

Aceasta este o parte foarte importantă a parcursului dvs. de curs de certificare Hyperledger Fabric. În această parte, instructorul se va concentra pe trei platforme principale pe care întreprinderile le utilizează pe scară largă. Acestea sunt – Tesatura Hyperledger, Ethereum și Corda.

Din acest modul, veți putea arunca o privire aprofundată în interiorul ecosistemului Hyperledger. În realitate, va acoperi modul în care funcționează, care sunt cazurile de utilizare, infrastructura de rețea și așa mai departe.

 • Tesatura Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda

Modulul 3: Rolul Blockchain în finanțarea comerțului

În modulul următor, instructorul se va concentra în principal asupra modului în care blockchainul afectează industria finanțelor comerciale. Dar mai întâi, veți afla despre diferența dintre activele criptografice și criptomonedele.

Mai târziu, instructorul va acoperi fundamentele Ripple și, ulterior, va trece la finanțarea comerțului. Dacă doriți să urmați o carieră în acest domeniu, trebuie să vă dedicați mai mult timp în această lecție.

 • Fundamentele Ripple
 • Criptomonede și active Crypto
 • Blockchain și finanțarea comerțului

Modulul 4: diferite aplicații Blockchain

În modulul 4, veți afla aplicabilitatea blockchain-ului în diferite domenii. Pentru început, instructorul se va concentra pe gestionarea lanțului de aprovizionare, deoarece aceasta este cea mai populară industrie care folosește blockchain.

Deci, aici, veți afla cum folosește blockchain-ul și cum puteți implementa propriile soluții de lanț de aprovizionare bazate pe blockchain.

Apoi, veți obține o lecție amănunțită despre transformarea digitală blockchain.

 • Blockchain și Supply Chain Management
 • Cazuri de utilizare pentru gestionarea lanțului de aprovizionare bazat pe blockchain
 • Transformare digitală Blockchain

Modulul 5: cazuri de utilizare a blockchain-ului

În ultimul modul, instructorul va acoperi toate cazurile de utilizare posibile ale blockchain-ului. Mai mult decât atât, veți obține o experiență din soluțiile live blockchain aflate în prezent pe piață. Astfel, acest modul vă va ajuta să dezvoltați strategii pentru implementarea Fabric. Deci, asigurați-vă că nu omiteți acest modul.

Este important să știți despre cazurile de utilizare ale blockchain-ului din lumea reală pentru strategia dvs. blockchain. Consultați acum ghidul nostru privind aplicațiile Blockchain!

De ce ar trebui să utilizați 101 blockchain-uri pentru certificarea profesională Enterprise Blockchain?

Pentru antrenamentul dvs. Hyperledger Fabric, 101 Blockchains pot oferi cel mai bun suport și linii directoare. Dar de ce? Consultați motivele de mai jos.

 • Structura de învățare interactivă

101 Blockchains oferă o structură de învățare exclusivă pe care alte cursuri online nu o oferă. De exemplu, veți obține un scurt test de evaluare după ce ați finalizat fiecare modul din curs. În realitate, structurile lecției vă vor duce mai adânc în perspectivă încet, astfel încât să fie ușor de înțeles.

Înseamnă că nu te vei simți copleșit de informații în timp ce parcurgi lecțiile pe rând. Deci, va fi o experiență interesantă și interactivă pentru dvs..

 • Conținut de înaltă calitate și actualizat

În primul rând, în procesul de certificare, veți obține conținut de calitate de top de la 101 Blockchains. Deci, puteți înțelege conceptele de bază ale Hyperledger Fabric destul de ușor. Cu atât mai mult, cu cât va fi un conținut actualizat, veți rămâne întotdeauna cu un pas înaintea concurenților dvs..

După cum puteți vedea, structura modulului acoperă o mulțime de aspecte și vă va ajuta să vă îmbunătățiți și abilitățile.

 • Dovada abilităților dvs. profesionale

De ce să urmezi orice curs, dacă nu poți prezenta dovada că ai urmat cursul? Pentru a vă ajuta să obțineți locuri de muncă excelente cu un salariu ridicat, 101 Blockchains vă vor oferi un certificat. Acest lucru vă va asigura autorităților că ați urmat cursul Hyperledger Fabric pentru a vă perfecționa și a vă oferi serviciile.

Dar trebuie să treci examenul pentru asta. După ce faceți acest lucru, veți primi o copie digitală a certificatului. Mai mult, veți obține, de asemenea, o insignă LinkedIn pentru a vă îmbogăți profilul.

 • Materiale bonus exclusive

Cursul de certificare vine cu materiale bonus exclusiv pentru dvs. De fapt, toate cursurile de 101 Blockchains oferă materiale bonus exclusive (dați-le o verificare când puteți). Oricum, în materialele bonus, veți primi exerciții, întrebări interactive, sarcini practice, interviuri și multe altele.

Deci, veți avea o experiență extraordinară cu 101 Blockchains.

 • Sistem de asistență de primă clasă

Sistemul de asistență al 101 Blockchains vă va mulțumi cu siguranță. 101 Blockchains se străduiește să ofere cel mai bun sistem de asistență de pe piață. În realitate, o echipă de experți este întotdeauna pregătită să vă răspundă și să vă ajute în orice anchetă pe care o aveți.

Mai mult decât atât, echipa este informată și actualizată cu privire la orice subiect legat de cursuri sau companie.

Deci, ca student, veți obține cel mai bun sprijin pentru prețul pe care îl veți plăti pentru curs.

 • Îndrumare personală extinsă

101 Blockchains oferă îndrumări personale pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine conținutul cursului de certificare. În realitate, cursurile online nu se axează adesea pe studenți individuali și pe nevoile acestora. Evident, nu toți elevii sunt la fel și toată lumea are nevoie de un alt fel de atenție.

Astfel, pentru a vă ajuta să atrageți atenția pe care o meritați, 101 Blockchains vă vor oferi foi de calcul săptămânale și informații noi pentru a vă ține la curent.

Mai mult, puteți utiliza această foaie de calcul pentru a vă urmări cu ușurință progresul.

Porniți acum antrenamentul pentru țesături Hyperledger!

Hyperledger Fabric este unul dintre proiectele blockchain din cadrul proiectului umbrelă mare Hyperledger. Linux Foundation este în spatele acestui proiect, unde multe companii colaborează și inventează noi tehnologii. În realitate, acest proiect anume a câștigat multă tracțiune și va continua să o facă în viitor.

Prin urmare, instruirea pe această platformă este cea mai bună mișcare de carieră pe care o puteți face în acest moment. Aș recomanda să începeți cu cursul nostru gratuit blockchain.

De ce să aștepți? Pregătiți-vă acum pregătirea pentru materialul Hyperledger!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me