Odată cu creșterea meteorică a NEO, cripta chineză în 2017, comercianții cred deja că NEO va conduce lumea cripto în 2018. Dacă intenționați să investiți într-o criptomonedă, NEO ar putea fi cea mai puternică criptomonedă din 2018. De ce? NEO arată potențialul, deoarece prețul criptomonedelor NEO a crescut până la 52 USD și continuă să crească.

NEO deține în prezent poziția a 11-a, cu o capitalizare pe piața monedelor de 3,4 miliarde de dolari. Chiar și guvernul chinez însuși susține blockchain-ul împreună cu Alibaba și Microsoft. NEO este aici pentru a rămâne și mulți cred deja că NEO va merge la unul dintre cele mai robuste și mai sigure cripto care ar putea exista.

Aceasta este o declarație îndrăzneață și ar trebui să luați întotdeauna în considerare înainte de a cheltui banii câștigați din greu pe orice criptomonedă.

Dar, am putea sugera un lucru sigur – de ce NEO ar putea fi cea mai puternică criptomonedă din 2018?

Există o mulțime de motive în spatele declarației,

Top 7 motive pentru care NEO ar putea fi cea mai puternică criptomonedă din 2018?

  1. NEO nu este Ethereum, este mai bine!

Oamenii numesc adesea NEO Ethereum chinezesc. Ambele sunt blockchain-uri altcoin non-profit care se concentrează pe implementarea contractelor inteligente sau a economiei inteligente. Dar din punct de vedere tehnologic, NEO este mai tânăr și mai rapid. Poate gestiona 10.000 de tranzacții pe secundă, comparativ cu Ether’s 15.

Chiar și amândoi folosesc algoritm de consens diferit. NEO are dBFT și Ethereum are PoS. dBFT este mult mai bun decât PoS mai vechi, practic un upgrade la algoritmul mai vechi. dBFT are un mecanism de apărare mai bun împotriva împărțirii și vârfurilor furcii, care sunt cazuri frecvente pentru Ethereum și multe altele.

Indiferent de parametrul tehnic pe care îl alegeți, NEO câștigă. Mai mult, monedele sunt pre-minate. Deci, nu aveți deșeurile cu o cantitate uriașă de energie electrică pentru a vă pune mâna pe ea.

  1. Suportul Imperiului chinez de internet

Indiferent de modul în care oamenii tratează mărcile chineze, în prezent sunt un gigant financiar. Baidu și Alibaba sunt companii enorme și de succes. Când cea mai mare populație folosește o tehnologie, cu siguranță va înflori mai devreme sau mai târziu.

Chiar și băncile centrale și naționale chineze sprijină utilizarea NEO. Deci, ne putem aștepta la multe utilizări în timp real ale monedei în viața noastră de zi cu zi.

  1. O opțiune de dezvoltare flexibilă

NEO acceptă majoritatea limbajului de programare obișnuit, cum ar fi Java, C #, Kotlin și Python. Acest lucru permite programatorilor obișnuiți să dezvolte ecosistemul și să-l facă robust împotriva defectelor. Pe măsură ce mai mulți dezvoltatori pot contribui la dezvoltarea brută, devenind o monedă de rând. Aflați mai multe despre NEO dApps Ecosystem.

  1. NEO, Câștigând inimile!

Mulți guru cripto fac un comentariu pozitiv cu privire la predicția prețului NEO. Dacă urmăriți ascensiunile și coborâșurile liniei de tendință a monedei, veți observa cum a ajuns moneda pe prima pagină a ziarului. Știri despre monede NEO a făcut pe toată lumea să întoarcă capul spre ea.

  1. Securitate: dovadă de viitor!

Știți că aproape toate criptomonedele sunt vulnerabile la computerele cuantice? Adică, într-o zi, un AI cu adevărat puternic ar putea prelua piața monedelor ca într-un film SF. Ei bine, nu poate lua NEO-urile. NEO este conceput pentru a fi sigur împotriva computerelor cuantice. Creșterea tehnologiei pentru viitor.

  1. Analiza pieței actuale

Conform cuvintelor de pe site-ul web al monedelor NEO, monedele de 127 milioane USD sunt schimbate într-o perioadă de 24 de ore. Tot mai mulți oameni care întreabă pe forumuri – cum să cumpere NEO?

Popularitatea lor este în creștere.

Ce înseamnă? Utilizatorii pot duce o monedă pe Lună și, în același timp, o pot duce pe pământ. În prezent, vântul este pe partea NEO și călătoria pare a fi incitantă.

  1. O identitate digitală

Motivul pentru care s-au născut criptomonedele – pur anonimat. Nimeni nu vrea o pereche de ochi suplimentară care să se uite la activele tale 24/7. Dar odată cu anonimatul vine o altă problemă – banii pot fi folosiți pentru a face tranzacții ilegale, cum ar fi cumpărarea de arme sau plata unor asasinate.

În prezent, blockchain-ul folosește standardul digital PKI X.509 ca sistem de identificare. NEO are un plan de a impune o identitate digitală avansată. Aici anonimatul dvs. este asigurat, dar contabilii sau gestionarii de registre au identități digitale, dar nume reale.

Deci, dacă este nevoie de o reglementare, guvernul poate prelua controlul.

Gânduri finale

Deci, asta a fost aproape tot ceea ce face NEO să iasă din mulțime. Toate aceste motive fac mai convenabil ca NEO să fie cea mai puternică criptomonedă din 2018. NEO va fi cel mai mare criptografic după succesul uriaș al Bitcoins și Ethereum? Numai timpul le va spune colegilor, numai timpul va spune!

Incepator? Consultați ultimul nostru ghid pentru începători despre cum să investiți în cripto.

Nu este un începător &# 128578; Încercați aceste ghiduri:

  1. NEO vs Ethereum: Care este o investiție mai bună?
  2. Ce este un Airdrop? Cum să câștigi jetoane de la un Airdrop?
  3. Cât de stabil este un preț stabil al monedei și sunt viitorul criptomonedelor?

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Asigurați-vă că ați citit Renunțarea completă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me