101 Blockchains este un nume bine cunoscut în sectorul de cercetare, educație și certificare al Blockchain. Să verificăm de ce ar trebui să alegeți 101 Blockchains pentru obținerea certificării Blockchain.

Blockchain este una dintre cele mai notabile intervenții în economia digitală din ultima vreme. Impactul principal al transformării cu tehnologia Blockchain a avut ca rezultat ca întreprinderile mari precum Yahoo, Google și Amazon să devină lideri mondiali și să schimbe lumea cu adaptabilitatea lor pentru noua tehnologie. Lumea a ajuns să cunoască mai întâi tehnologia Blockchain odată cu introducerea criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin.

Urmărind Criza financiară din 2008, Tehnologia blockchain a evoluat la baza alternativelor de criptomonede, cum ar fi Bitcoin. În ciuda faptului că a fost concepută pentru tranzacții financiare, tehnologia Blockchain a pătruns încet în diferite industrii, cum ar fi asistența medicală, băncile, segmentele imobiliare, păstrarea înregistrărilor pentru active și proprietăți și piețele de valori. Prin urmare, multe întreprinderi caută profesioniști certificați Blockchain cu expertiza necesară și cunoștințe din industrie pentru abordarea diferitelor roluri într-o infrastructură Blockchain.

Dacă ați căutat o certificare Enterprise Blockchain de încredere care vă poate lărgi sfera carierei în Blockchain, atunci sunteți pe cale să descoperiți unul dintre răspunsurile promițătoare pentru căutarea dvs. Următoarea discuție prezintă detaliile despre certificarea profesională certificată Enterprise Blockchain de către 101 blockchains. Reflectarea asupra detaliilor certificării CEBP vă va ajuta să înțelegeți motivele pentru a obține 101 Blockchains certificate.

Importanța tehnologiei Blockchain

Înainte de a ne arunca cu capul în detaliile și importanța certificării CEBP de către 101 Blockchains, să reflectăm asupra motivelor care stau la baza popularității tehnologiei Blockchain. Orice candidat care aspiră să devină certificat Blockchain trebuie să cunoască caracteristicile esențiale pentru care Blockchain a apărut ca o tehnologie revoluționară.

Tehnologia Blockchain este un sistem de înregistrare a informațiilor într-un mod care asigură integritatea cuprinzătoare a sistemului, făcându-l invulnerabil la modificări, trucuri sau hacks. În termeni tehnici, Blockchain este un registru digital distribuit al tranzacțiilor supuse duplicării și distribuite în întreaga rețea de sisteme informatice de pe Blockchain. Fiecare bloc din lanț include un număr specific de tranzacții.

În cazul oricărei tranzacții noi, o înregistrare a tranzacției este inclusă în registrul tuturor participanților. Aceasta stabilește natura platformei de distribuire a registrului (DLT) a tehnologiei Blockchain. Tranzacțiile înregistrate în Blockchain sunt protejate cu semnături criptografice imuabile cunoscute sub numele de hash. Prin urmare, următoarele caracteristici ale tehnologiei Blockchain au contribuit la creșterea popularității sale.

 • Blockchain-ul este programabil și este evident în exemplele de contracte inteligente.
 • Blockchain asigură criptarea individuală a tuturor înregistrărilor, asigurând astfel o securitate cuprinzătoare.
 • Natura distribuită a tehnologiei Blockchain implică o transparență mai bună, toți participanții la rețea primind o copie a registrului.
 • Blockchain-ul este imuabil, implicând astfel o integritate îmbunătățită a ireversibilității oricăror înregistrări care au fost deja validate.
 • Tehnologia blockchain implică, de asemenea, unanimitatea, întrucât toți participanții la rețea trebuie să ajungă la un acord cu privire la validitatea tuturor înregistrărilor.
 • Capacitățile de transparență și monitorizare în Blockchain sunt evidente pe baza marcării temporale a tuturor tranzacțiilor înregistrate într-un bloc.
 • Cel mai important dintre toate, tehnologia Blockchain asigură, de asemenea, protecție pentru anonimatul identității participanților.

Doriți să aflați mai multe despre caracteristicile Blockchain? Citiți articolul nostru anterior care acoperă în mod specific caracteristicile Blockchain în detaliu.

Motive pentru a deveni certificat Blockchain

De ce să alegeți 101 Blockchains

Prin urmare, Blockchain prezintă un potențial redutabil ca o tehnologie adecvată pentru multe companii din diferite industrii. Acum, orice cititor trebuie să se întrebe despre motivele pentru a obține certificarea Blockchain. Înainte de a reflecta asupra detaliilor certificării CEBP și a beneficiilor sale, permiteți-ne să aflăm cum vă va ajuta o certificare în tehnologia viitorului.

 • Potențialul Blockchain pentru creșterea viitoare

Tehnologia blockchain pare puțin subvenționată investițiilor și rentabilităților pe piața existentă. Cu toate acestea, așa cum am menționat deja, acesta prezintă, de asemenea, o platformă formidabilă pentru asigurarea unei creșteri futuriste. Candidații certificați Blockchain s-ar putea adapta mai bine la progresele în tehnologia Blockchain.

 • Simplitatea infrastructurii Blockchain

Următorul motiv important pentru a urmări o certificare Blockchain de pe platforme fiabile, cum ar fi 101 Blockchains, este simplitatea infrastructurii tehnologice Blockchain. Este o tehnologie universală adaptată pentru integrarea cu diverse alte procese de afaceri. În plus, controlul eficient asupra partajării datelor între blocuri completează infrastructura universală a tehnologiei Blockchain.

 • Lipsa abilităților în Blockchain

Cel mai important dintre toate, ar trebui să vă gândiți să urmați o certificare Blockchain din cauza lipsei evidente de abilități în Blockchain. Încet, cererea de ingineri Blockchain ar fi resimțită în diferite discipline, cum ar fi logistica, marketingul, finanțele și multe altele. Prin urmare, profesioniștii certificați Blockchain cu o înțelegere puternică asupra funcțiilor de bază Blockchain și a criptografiei ar putea explora cu ușurință oportunități de carieră promițătoare.

 • Așteptări salariale promițătoare

Ultimul, totuși unul dintre motivele proeminente pentru certificarea Blockchain, este prima salarială asociată acestora. În medie, inginerii de software cu experiență în înțelegerea funcționării criptomonedelor ar putea experimenta un spor de 20% din salariile lor. Potrivit lui Hired, inginerii software cu experiență cu expertiză Blockchain pot câștiga un salariu mediu maxim cuprins între 150.000 și 175.000 USD pe an. Prin urmare, este evident că un profesionist IT comun cu expertiză Enterprise Blockchain se poate aștepta la un salariu mediu anual de aproape 137.000 USD.

Platforma ideală pentru obținerea unui profesionist certificat Blockchain

Acum, este evident că eticheta „certificat Blockchain” poate întări perspectivele de carieră ale unei persoane cu marje uriașe. De asemenea, certificările Blockchain prezintă, de asemenea, oportunitatea asocierii cu tehnologia futuristă. Cu atât de multe avantaje, este rezonabil ca orice persoană să caute cea mai bună platformă pentru a obține certificarea Blockchain.

Una dintre platformele de cercetare și educație de top din peisajul Blockchain este 101 Blockchain. Este o rețea independentă de cercetare independentă, de renume mondial, potrivită pentru practicienii Enterprise Blockchain. 101 Blockchains oferă examenul de certificare Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) pentru împuternicirea întreprinderilor și a echipelor cu cunoștințe practice și abilități pentru utilizarea instrumentelor productive pentru a dezvolta strategii de afaceri extrem de eficiente.

Liderii de afaceri, managerii superiori și profesioniștii din industrie pot utiliza certificarea CEBP ca o conductă pentru obținerea unei înțelegeri și perspective formidabile cu privire la tehnologia Blockchain, aplicațiile sale și impactul acesteia. Permiteți-ne să aflăm mai multe detalii despre certificarea CEBP pentru a înțelege cât de important este pentru cariera dvs. Blockchain.

101 Blockchains Certificare CEBP

Examenul de certificare Enterprise Certified Blockchain Professional (CEBP) de 101 Blockchains vizează în mod specific să ofere un avantaj competitiv carierei Blockchain a unei persoane. Examenul de certificare CEBP nu este orice altă platformă pentru a obține un titlu pentru cariera ta în ecosistemul Blockchain.

101 Blockchains înțelege că candidații au nevoie de cunoștințe și experiență cuprinzătoare despre instrumente și abordări practice pentru a deveni experți valoroși în Blockchain. Certificarea CEBP de către 101 Blockchains își propune să facă candidații să fie certificate Blockchain cu o comandă aprofundată asupra cunoștințelor tehnice și experienței pentru a răspunde cerințelor din lumea reală.

Puteți primi îndrumări detaliate pentru diferite aspecte ale tehnologiilor Enterprise Blockchain și impactul acestora asupra obiectivelor de afaceri ale întreprinderilor. Cel mai important dintre toate, certificarea CEBP întărește capacitatea candidatului de a se implica practic cu directorii de întreprindere. De asemenea, certificarea asigură, de asemenea, că candidații sunt capabili să abordeze obiectivele de afaceri cu soluții eficiente și prolifice imediat.

Certificarea CEBP nu este potrivită doar pentru candidații care aspiră să devină certificate Blockchain, ci și pentru următoarele cerințe.

 • Înțelegerea conceptelor de bază în tehnologia Blockchain și ecosistemul aferent.
 • Aflați despre abordările ideale și productive pentru implementarea Blockchain.
 • Dezvoltarea expertizei în instrumente de acțiune actualizate și a aplicațiilor acestora în transformarea afacerii.

Înregistrându-vă pentru certificarea CEBP pe 101 Blockchains, puteți accesa cursul Certified Enterprise Blockchain Professional pentru pregătiri. Durata totală a cursului este de 4 săptămâni, cu distribuirea materialelor de studiu în așa fel încât să găzduiască 3-4 ore pe săptămână. Prin urmare, candidații la certificarea CEBP ar putea accesa oportunități fiabile de învățare flexibilă cu cursul CEBP prin 101 certificări. Candidații se pot înscrie pentru examenul de înregistrare CEBP pe site-ul oficial al 101 Blockchains la 397 USD.

Înscrieți-vă acum: Professional Blockchain Enterprise certificat

Obiective ale examenului de certificare CEBP

Cel mai important punct culminant al certificării Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) de către 101 Blockchains se referă direct la modulele acoperite în examen. Să reflectăm la obiectivele fiecărui domeniu în examenul de certificare CEBP și la capitolele acoperite în acestea.

1. Fundamentele tehnologiei Blockchain

Primul modul din examenul certificat CEBP Blockchain de 101 Blockchains pune accentul pe explicarea funcționării Blockchain. Acest modul oferă rezultate de învățare credibile cu privire la concepte, caracteristici și diferitele variante ale rețelei Blockchain. Candidații ar putea obține informații despre funcționarea contractelor inteligente în acest modul. În plus, veți afla, de asemenea, despre elementele importante necesare pentru estimarea impactului contractelor inteligente asupra companiilor convenționale. Modulul Fundamentele tehnologiei Blockchain din certificarea CEBP acoperă următoarele capitole.

 • Noțiuni de bază despre blockchain
 • Dovada muncii
 • Cum este creat Lanțul Blocurilor?
 • Blockchain-uri publice și private
 • Contracte inteligente

2. Platforme Enterprise Blockchain

Al doilea modul al examenului de certificare CEBP care devine profesionist certificat Blockchain se ocupă cu înțelegerea aplicațiilor de întreprindere ale Blockchain. Acest modul se concentrează în principal asupra modului în care tehnologia Blockchain este mai mult decât simpla criptomonedă și Bitcoin.

Cel mai important, candidații pot obține informații despre abordările productive pentru transformarea afacerii cu tehnologia Blockchain. În mod interesant, candidații ar învăța și despre abordările metodologice pentru identificarea echilibrului ideal între soluțiile centrate pe afaceri și perfecțiunea tehnică. Capitolele din acest modul al examenului de certificare CEBP sunt după cum urmează,

 • Fundamentele Ethereum
 • Fundamentele Fabric Hyperledger
 • Fundamentele Corda

Citește și: Enterprise Blockchain – Informațiile industriale

3. Blockchain în finanțarea comerțului

Acest modul al examenului de certificare CEBP începe cu o scurtă prezentare generală a activelor criptografice semnificative cu un rol formidabil în operațiunile de finanțare a comerțului centrate pe Blockchain. Candidații pot învăța abordări pentru dezacordarea miturilor și a știrilor false referitoare la criptomonede înțelegând corelația dintre activele criptografice și criptomonedele. De asemenea, candidații ar putea dobândi, de asemenea, abilități pentru identificarea abordărilor de utilizare a activelor criptografice pe anumite platforme bazate pe Blockchain pentru a sprijini efectele perturbatoare ale Blockchain asupra finanțării comerțului.

În plus, candidații vor afla și despre întreprinderile care utilizează Blockchain pentru gestionarea operațiunilor de finanțare a comerțului. În același timp, candidații ar câștiga, de asemenea, șansa de a intra în detalii despre cazurile de utilizare existente. Prin urmare, candidații pot afla, de asemenea, despre găsirea cazului de utilizare ideal pentru nevoile imediate de afaceri care le sunt prezentate. Capitolele din modulul Blockchain in Trade Finance al certificării CEBP sunt după cum urmează,

 • Active criptografice și criptomonede
 • Fundamentele Ripple
 • Finanțarea comerțului pe Blockchain

4. Aplicații Blockchain

Al patrulea modul din examenul de certificare CEBP, care devine un Blockchain Certified Enterprise Professional, se ocupă în primul rând de impactul Blockchain asupra operațiunilor de gestionare a lanțului de aprovizionare. În acest modul, candidații trebuie să se pregătească pentru o înțelegere a impactului dramatic al Blockchain asupra proceselor SCM. Mai mult, candidații ar trebui să învețe despre diferite instrumente care ajută la valorificarea puterii maxime a Enterprise Blockchain în cazuri reale de utilizare SCM. Capitolele din acest modul de certificare CEBP sunt după cum urmează,

 • Bazele managementului lanțului de aprovizionare pe Blockchain
 • Utilizați cazuri de gestionare a lanțului de aprovizionare pe Blockchain
 • Transformare digitală blockchain

Tehnologia blockchain a revoluționat aproape toate industriile cu aplicațiile sale. Aflați detalii despre aplicațiile Blockchain din lumea reală.

5. Cazuri de utilizare Blockchain

Modulul final din examenul de certificare CEBP se referă la îmbunătățirea cunoștințelor practice cu privire la aplicațiile tehnologiei Blockchain. Candidații ar trebui să învețe exemple de aplicații diferite ale tehnologiei Blockchain în diferite scenarii de afaceri ale întreprinderii. Ca urmare, candidații ar trebui să dezvolte abilități în utilizarea instrumentelor care sunt ideale atunci când se confruntă cu proiecte din viața reală.

Motive pentru a alege 101 blockchains pentru a deveni certificat Blockchain

Prin urmare, puteți observa nivelul de exhaustivitate la examenul de certificare CEBP pe baza modulelor de examen. Examenul de certificare CEBP de 101 Blockchains oferă platforma ideală pentru candidați pentru a-și demonstra abilitățile într-o gamă largă de funcționalități Blockchain. Drept urmare, candidații certificați CEBP Blockchain ar putea accesa oportunități promițătoare de îmbunătățire a abilităților. În plus, iată câteva dintre motivele notabile pentru care ar trebui să optați pentru a deveni certificat 101 Blockchains.

 • Instruire online pentru pregătirea certificării

101 Blockchains oferă un curs de formare online detaliat pentru pregătirea examenului de certificare CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional). Cursul de formare este accesibil timp de un an de la data achiziției. Candidații pot viziona videoclipurile de pregătire și se pot pregăti pentru certificarea CEBP după oportunitatea lor. Aranjamentul modular al capitolelor din cursul de formare ajută la eliminarea obstacolelor notabile pentru pregătirea candidaților. Nici începătorii nu se vor confrunta cu probleme de găsire a resurselor de învățare pentru a se pregăti pentru certificarea CEBP.

 • Suport pentru materiale bonus

Candidații au acces la materiale bonus cu cursul de formare pentru certificarea CEBP. Materialul bonus include exerciții interactive, sarcini practice și interviuri aprofundate cu unii dintre experții de renume global Enterprise Blockchain. Drept urmare, candidații s-ar confrunta cu contracarări limitate în a obține informații practice asupra ecosistemului Blockchain. Prin urmare, 101 Blockchains oferă nu numai o certificare, ci și o îmbunătățire globală a valorii dvs. ca expert Blockchain.

Consultați aici mai multe detalii cu privire la certificarea profesională a certificatului profesional Blockchain (certificare CEBP)

 • Îndrumare individuală extrem de eficientă

Pregătirea candidaților pentru certificarea CEBP de către 101 Blockchains devine mai ușoară în continuare datorită îndrumării lor cuprinzătoare. Atenția individuală acordată fiecărui candidat pentru îndrumare personală nu numai că aduce putere pregătirii candidatului, ci și le îmbunătățește încrederea.

Facilitatea foii de calcul săptămânale de instruire îi poate ajuta pe candidați să-și urmărească în mod eficient progresul de formare și să rămână pe drumul cel bun. Cel mai important dintre toate, facilitatea de asistență premium și îndrumarea prin e-mail elimină orice îngrijorare sau îndoială cu care candidații trebuie să se confrunte în timpul pregătirilor. Cu sprijinul experților în materie, candidații ar putea primi răspunsuri la toate întrebările lor cu privire la subiectele din certificarea CEBP.

 • Suport după certificare

Cel mai important motiv pentru a obține Blockchain certificat de 101 Blockchains este facilitatea de asistență după certificare. 101 Blockchains oferă sarcini practice care ar ajuta candidații să își implementeze rezultatele învățării și expertiza în scenarii de proiecte din viața reală. În plus, candidații pot primi, de asemenea, informații adecvate despre utilizarea abilităților lor Blockchain în cazurile de utilizare relevante.

 • Dovadă tangibilă a abilităților tale

Următorul motiv semnificativ pentru a alege 101 Blockchains pentru certificarea dvs. Blockchain este accesul la un certificat oficial de finalizare. Veți obține o diplomă tipărită pe care o puteți adăuga la cererile și CV-urile dvs. de locuri de muncă. Cel mai important, obțineți, de asemenea, acreditarea LinkedIn, care servește drept insignă digitală de recunoaștere pentru certificarea CEBP. Prin urmare, candidații nu ar trebui să întâmpine dificultăți în rețeaua profesională cu certificarea CEBP de 101 Blockchains. Insigna digitală de certificare CEBP de pe LinkedIn ar ajuta potențialii angajatori să vă recunoască expertiza în Blockchain.

Inscrie-te acum:Curs de pregătire CEBP și certificare

Credibilitatea și comprehensivitatea a 101 blockchains

În cele din urmă, cel mai evident motiv pentru a obține 101 Blockchains certificate este platforma în sine. 101 Blockchains este recunoscut la nivel mondial printre practicienii Blockchain de întreprindere pentru volumul excepțional și calitatea cercetării Blockchain pe acesta. Este una dintre platformele de încredere pentru înțelegerea conceptelor de bază ale tehnologiei Blockchain și ecosistemului aferent. Apoi, 101 Blockchains urmează o abordare strategică în proiectarea examenului de certificare CEBP.

După cum puteți observa din obiectivele examenului certificării CEBP, candidații trebuie să se pregătească pentru aplicațiile în timp real ale Blockchain în diferite cazuri de utilizare a întreprinderii. Prin urmare, candidații și-ar putea consolida valoarea ca experți Blockchain cu certificare CEBP de către 101 Blockchain. Un alt factor vizibil în alegerea a 101 Blockchains pentru certificare este accentul pe utilizarea instrumentelor actualizate și relevante care pot fi acționate pentru a asigura transformarea afacerii cu tehnologia Blockchain.

Sunteți gata să faceți saltul?

Într-o notă finală, puteți observa cum 101 Blockchains vă ajută să vă avansați cariera în tehnologia Blockchain. Certificarea CEBP este un instrument credibil pentru toți candidații care aspiră să-și demonstreze expertiza în Blockchain. În plus, candidații pot stabili, de asemenea, o bază ideală pentru dezvoltarea carierei lor cu 101 Blockchains.

Accentul pus pe cazuri practice de utilizare și utilizarea instrumentelor Blockchain pentru transformarea afacerii în certificarea CEBP pregătește candidații pentru piața reală a locurilor de muncă. Ulterior, conținutul de calitate superioară pe 101 Blockchains organizate de experți din industrie și instructori calificați oferă un impuls fiabil rezultatelor învățării tuturor candidaților. Deci, înscrieți-vă acum la 101 Blockchains certificare CEBP și explorați avantajele carierei în Blockchain cu 101 Blockchains chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me