Acest articol oferă o listă cuprinzătoare a celor mai bune firme de consultanță blockchain, cu o scurtă introducere a serviciilor pe care le oferă. De asemenea, veți învăța cum să alegeți o firmă bună și ce abilități fac o firmă mai bună decât altele.

Niciodată nu a devenit clar că blockchain-ul este tehnologia viitorului. Comparațiile cu tipul de impact pe care internetul l-a avut în secolul 21 continuă să umple aerul. Chiar dacă în primele etape ale dezvoltării, tehnologia blockchain trimite deja valuri pe fondul utilizării sporite în diverse sectoare.

Consultanța blockchain continuă să câștige avânt pe măsură ce afacerile și oamenii încearcă să înțeleagă tehnologia de bază care alimentează criptomonedele. Tehnologia blockchain continuă să găsească o utilizare sporită nu numai în sectorul financiar, ci și în alte sectoare, având în vedere capacitățile sale.

Tehnologia are potențialul de a fi un salvator în sectorul asistenței medicale, având în vedere acreditările sale atunci când vine vorba de furnizarea unui registru anti-manipulare pentru păstrarea sigură a evidenței.

Tehnologia blockchain joacă, de asemenea, un rol esențial în îmbunătățirea gestionării lanțului de aprovizionare. De-a lungul anilor, procesarea daunelor în sectorul asigurărilor a fost întotdeauna o procedură frustrantă. Cu toate acestea, tehnologia contabilității apare încet, ca răspuns final, având în vedere potențialul său de a oferi un sistem perfect pentru gestionarea fără riscuri.

Aplicarea pe scară largă a tehnologiei de registru a dat naștere, în esență, la oportunități unice de afaceri, printre care consultanța Blockchain.

Inscrie-te acum:Curs de bază pentru Enterprise Blockchains

Serviciu de consultanță Blockchain

Pe măsură ce tehnologia contabilă continuă să evolueze, la fel și companiile și organizațiile care caută modalități de a obține un avans pe o tehnologie care promite oportunități semnificative. Firmele de consultanță Blockchain încep să înceteze, toate în efortul de a răspunde cererii tot mai mari de consiliere profesională.

Companiile din întreaga lume care caută modalități de a folosi tehnologia revoluționară este ceea ce declanșează cererea de servicii de consultanță blockchain. Consultanța în domeniul tehnologiei blockchain devine rapid o afacere în plină expansiune, deoarece firmele încearcă să folosească tehnologia pentru a aborda problemele de bază, de la perioadele de nefuncționare ale rețelei sau încălcările securității.

Firmele de consultanță blockchain ajută și companiile interesate să vină cu aplicații de tehnologie blockchain pentru îmbunătățirea operațiunilor interne.

Top 8 firme de consultanță Blockchain

Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante firme de consultanță în tehnologie Blockchain

Deloitte

Nicio altă companie de masă nu iese în evidență în calea Deloitte atunci când vine vorba de a oferi un serviciu unic de consultanță Blockchain. Compania și-a propus să ajute clienții să exploreze fiecare aspect al tehnologiei emergente în efortul de a furniza soluții personalizate pentru a oferi valoare.

Furnizorul internațional de servicii de consultanță blockchain oferă informații valoroase în ceea ce privește arhitectura, designul digital, precum și dezvoltarea tehnologiei blockchain. Obiectivul său principal este de a ajuta companiile și dezvoltatorii individuali să vină cu soluții inovatoare de blockchain capabile să abordeze probleme reale de afaceri.

Laboratoarele blockchain ale companiei sunt ideale pentru firmele care caută să obțină cunoștințe despre prototiparea strategiei de afaceri blockchain, precum și sprijin pentru dezvoltare, adecvate pentru valorificarea oportunităților de tehnologie blockchain.

Compania promite să ajute părțile interesate să identifice cazurile de utilizare relevante, precum și să recolteze beneficiile tehnologiei digitale.

Deloitte promite o colaborare intensă cu clienții, în efortul de evaluare a proceselor existente, precum și a punctelor dificile ale provocărilor adoptării blockchain-ului ca parte a serviciilor sale de consolare. Companiile care angajează furnizorul internațional de servicii de consultanță blockchain ar trebui să poată înțelege peisajul larg de inovare al oportunităților blockchain.

EY Global

După ce a recunoscut faptul că tehnologia Blockchain are potențialul de a eficientiza și accelera procesele de afaceri, EY Global și-a propus să ofere o gamă largă de servicii de consultanță blockchain.

Operațiunile firmei de consultanță blockchain se învârt în jurul ajutării companiilor să identifice provocările critice de afaceri pe care tehnologia le poate aborda cel mai bine. Compania vine cu o echipă dedicată de dezvoltatori, strategii, precum și ingineri care lucrează mână în mână cu clienții pe frontul de implementare și utilizare a blockchain-ului.

În calitate de furnizor internațional de servicii de consultanță blockchain, compania caută să ajute clienții să vină cu cele mai bune strategii blockchain. Rețeaua sa globală oferă în prezent peste 50 de procese de afaceri alimentate de o tehnologie revoluționară. Clienții pot utiliza soluțiile blockchain în domeniile serviciilor financiare, precum și logisticii din domeniul sănătății, printre alte sectoare industriale.

Pentru clienții care încă se află în gard cu privire la utilizarea Blockchain, EY Global promite să sporească gradul de conștientizare ca parte a primei sale faze de identificare a potențialului blockchain. În a doua fază a serviciului său de consultanță blockchain, compania se concentrează pe identificarea domeniilor de aplicare pe care tehnologia digitală ar avea o mare valoare.

În cea de-a treia fază, EY Global îi ajută pe clienți să dezvolte o foaie de parcurs transformatoare prin consolidarea priorităților și construirea unei foi de parcurs transformative în mai multe faze.

ArcTouch

ArcTouch s-a deosebit de concurență atunci când vine vorba în mod unic de servicii de consultanță blockchain. Compania de dezvoltare blockchain este specializată în a ajuta companiile să câștige un avantaj competitiv atunci când vine vorba de desfășurarea unor ateliere intensive de tehnologie, precum și furnizarea de strategii pentru aplicații.

Compania se mândrește cu o vastă experiență tehnică atunci când vine vorba de lucrul la Blockchain-as-a-Service (BaaS) pe platforme precum Amazon Web Service, Microsoft, Ethereum și Hyperledger. BaaS este unul dintre modelele de afaceri emergente blockchain ale întreprinderii.

Echipa este specializată în furnizarea de informații valoroase despre implementarea diferitelor prototipuri bazate pe blockchain, precum și dezvoltarea descentralizată a aplicațiilor.

ArcTouch oferă, de asemenea, servicii de consultanță blockchain pentru evaluarea rețelelor private blockchain. De asemenea, oferă informații despre dezvoltarea și implementarea contractelor inteligente.

101 Blockchains

101 Blockchains apare ca o platformă unică de consultanță blockchain. Platforma online a curbat pentru sine o piață de nișă atunci când vine vorba de furnizarea de informații valoroase despre tehnologia blockchain.

Lansat în 2018, obiectivul său principal este de a ajuta întreprinderile, precum și persoanele fizice, să înțeleagă tehnologia în sine, precum și afacerile din spatele noii economii și să își parcurgă calea prin transformarea digitală blockchain.

Compania ajută companiile să înțeleagă clar ce înseamnă blockchain-ul și cum să-și valorifice capacitățile. Informații valoroase despre elementele de bază ale tehnologiei blockchain, precum și rapoarte de piață și furnizori notabili.

Laboratorul ABES

O filială a Aplana Software, ABES Lab este o firmă de consultanță de top cu sediul în Philadelphia SUA. Folosind capacitățile companiei sale mamă, firma oferă o gamă largă de servicii de consultanță blockchain, de la proiectarea arhitecturii la suport și întreținere.

La fel ca alte firme de consultanță de top în blockchain, ABES Lab ajută și firmele să vină cu aplicații bazate pe blockchain, precum și contracte inteligente.

Cu toate acestea, operațiunea sa centrală se bazează pe asistarea companiilor în implementarea de soluții inovatoare, care integrează blockchain-ul pentru lanțul de aprovizionare, precum și în gestionarea contractelor..

ABES Lab caută să ofere companiilor abilități de a transforma procesul de gestionare a contractelor într-un proces complet automatizat. Firma internațională de consultanță blockchain este bine susținută de o echipă de personal înalt calificat în probleme legate de dezvoltarea dApp.

Echipa este, de asemenea, foarte familiarizată cu Hyperledger, Solidity și Ethereum, care se află în centrul tehnologiei blockchain.

Codezeros

Cu sediul în India, Codezeros este un furnizor internațional de servicii de consultanță blockchain care dezvoltă și oferă servicii tehnologice emergente. Compania oferă servicii de dezvoltare blockchain și criptomonede susținute de o echipă de dezvoltatori calificați, precum și de strategii.

Unele dintre serviciile de consultanță blockchain pe care le oferă includ dezvoltarea inițială a ofertei de monede, precum și dezvoltarea portofelului digital. Echipa este, de asemenea, specializată în a ajuta clienții să dezvolte și să valorifice puterea contractelor inteligente în diferite operațiuni.

De asemenea, grupul oferă informații valoroase despre dezvoltarea de aplicații descentralizate pentru a răspunde nevoilor multiple de afaceri.

Citeste mai mult:Ce este dApp sau aplicație descentralizată?

LeewayHertz

Cu sediul în San Francisco, LeewayHertz este o firmă de consultanță de renume blockchain care oferă o gamă largă de servicii orientate spre valorificarea capabilităților tehnologiei blockchain.

În calitate de furnizor de servicii de consultanță blockchain, firma a dezvoltat peste o sută de platforme digitale la nivel de întreprindere. De asemenea, compania și-a construit un nume pe dezvoltarea aplicațiilor mobile, precum și a soluțiilor de realitate augmentată și virtuală.

Firma de consultanță blockchain cuprinde o echipă de dezvoltatori de blockchain calificați, cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei

Blockchain Mind

Canadian Blockchain Mind este o firmă internațională de consultanță blockchain care se străduiește să ajute atât companiile, cât și oamenii, evaluează modul în care tehnologia blockchain poate avea o mare valoare pentru operațiunile lor.

Spre deosebire de alte firme de consultanță blockchain, compania desfășoară un proces integrator și revoluționar atunci când vine vorba de furnizarea de servicii de consultanță blockchain.

Compania se străduiește să schimbe modul în care fac companiile, găsind modalități de a integra tehnologia blockchain pentru a spori eficiența și operațiunile. Un domeniu cheie de specializare se învârte în jurul ajutării clienților să dezvolte soluții de aplicații blockchain pentru a răspunde nevoilor și provocărilor.

Cum să alegeți un furnizor de servicii de consultanță Blockchain?

Alegerea cu care firmă de consultanță blockchain trebuie să meargă se va reduce întotdeauna la mulți factori. Deși firmele de consultanță blockchain sunt legate una de cealaltă atunci când vine vorba de tipul de servicii pe care le oferă, alegerea companiei de a merge depinde de serviciile necesare.

În timp ce unele firme de consultanță blockchain oferă servicii de consultanță pe scară largă, altele tind să se specializeze în domenii de nișă în jurul tehnologiei digitale. Faptul că nevoile companiilor, când vine vorba de aplicația tehnologiei blockchain variază, necesită o abordare mai prudentă atunci când alegeți cu ce firmă de consultanță blockchain să mergeți.

Cu toate acestea, întreprinderile ar trebui să ia în considerare unii factori, înainte de a angaja serviciile firmelor de consultanță blockchain.

Reputație, proiecte anterioare și portofoliu

Tehnologia blockchain evoluează continuu. Din acest motiv, ar fi esențial să mergeți cu firme de consultanță blockchain care au finalizat unele proiecte cu mare succes și au obținut recenzii pozitive.

Astfel de companii vin cu echipe robuste de personal cu experiență capabile să răspundă diferitelor nevoi cu privire la modul în care o companie intenționează să valorifice tehnologia registrului digital.

Acces la un grup local de dezvoltatori

Accesul la un grup local de dezvoltatori este un alt factor critic pe care o companie ar trebui să îl ia în considerare atunci când angajează serviciile unei firme de consultanță în tehnologie blockchain.

Dezvoltatorii ar trebui să fie disponibili atât în ​​dezvoltarea unei soluții blockchain, cât și în implementarea și întreținerea oricărei aplicații ulterioare..

Costul unui Servicius

Costul serviciului este un alt factor critic demn de luat în considerare înainte de a semna un contract cu o firmă de consultanță blockchain. Blockchain, fiind o tehnologie revoluționară, va costa cu siguranță o avere, având în vedere numărul limitat de dezvoltatori și experți cu abilități.

Cu toate acestea, costul perceput pentru consultanța blockchain ar trebui să fie suficient de rezonabil, având în vedere că tehnologia evoluează continuu și vor apărea mai multe schimbări pe termen lung..

Când vine vorba de cost, este posibil să fie necesar să alegeți un model de preț fix dacă aveți limitări bugetare cu privire la suma de bani care poate fi utilizată pentru inovațiile blockchain. În acest caz, dezvoltatorii vor fi de acord să lucreze la un preț fix.

În timp ce un mod sigur de menținere a costurilor scăzute, modelul tinde să îngreuneze o afacere să se bucure de noi modificări sau actualizări pe care un dezvoltator ar putea să le planifice să le implementeze..

Pentru companiile cu alocații bugetare mari, ar fi ideal să alegeți un model de unitate captivă. În acest caz, un furnizor de servicii de consultanță blockchain ar fi de acord să angajeze și să instruiască echipa de cercetare și dezvoltare a afacerilor. De asemenea, aceștia ar oferi sfaturi personale administrative, juridice și de management referitoare la tehnologia blockchain.

Un model de echipă dedicat ar fi ideal atunci când o companie dorește să parcurgă un drum lung în dezvoltarea unei soluții date blockchain. În acest caz, o firmă de consultanță în domeniul tehnologiei blockchain ar fi capabilă să adune o echipă dedicată de dezvoltatori care să le asume responsabilitatea de a răspunde tuturor nevoilor unui anumit proiect până la capăt..

Echipa dedicată va funcționa, în acest caz, ca o extensie a dezvoltării de afaceri interne sau a unui grup IT, concentrându-se însă pe inovațiile blockchain pentru afaceri.

Abilități esențiale de care are nevoie firma de consultanță Blockchain

Înțelegerea clară a contractelor inteligente

Contractele inteligente se află în centrul tehnologiei blockchain, deoarece modelează diverse operațiuni comerciale, în special în ceea ce privește gestionarea contractelor. Pur și simplu, acestea sunt contracte digitale care sunt puse în aplicare automat pe baza unor acțiuni și instrucțiuni predeterminate.

Cunoașterea modului de a veni cu un contract inteligent și de a le pune în aplicare ar trebui să fie o nebunie pentru orice firmă de consultanță tehnologică blockchain de renume. Executarea contractelor inteligente este considerată una dintre abilitățile de bază ale oricărui consultant blockchain.

Înțelegerea rețelei distribuite

O firmă de consultanță blockchain ar trebui să înțeleagă clar despre ce este vorba despre o rețea distribuită. O înțelegere clară a modului în care funcționează astfel de rețele și a modului de întreținere a acestora este esențială pentru ca o firmă să își ajute clienții să implementeze tehnologia blockchain.

Rețelele distribuite acționează ca baza tehnologiei blockchain pe care rulează diverse aplicații, cum ar fi contractele inteligente și aplicațiile descentralizate.

Interoperabilitate blockchain

Interconectarea contabilităților blockchain pe diverse platforme vine întotdeauna cu partea echitabilă a riscurilor și provocărilor legate de implementare. A avea o înțelegere fermă a cunoștințelor despre interoperabilitatea blockchain-ului este o necesitate pentru firmele de consultanță.

Din acest motiv, o firmă de consultanță blockchain ar trebui să fie în măsură să ocolească astfel de obstacole, permițând astfel unei companii să integreze și să utilizeze diverse soluții blockchain pe diferite platforme.

O mentalitate open-source este esențială în acest caz, deoarece acesta este singurul mod în care un furnizor de servicii ar putea veni cu o soluție blockchain pentru a fi utilizată în orice platformă pentru a conduce la rezultatele afacerii și a reduce latența.

Abilitatea de a selecta platforma blockchain potrivită este esențială, întrucât aceasta este singura modalitate, o firmă de consultanță blockchain ar putea asigura clienților săi să se bucure de avantajele depline ale tehnologiei blockchain. Din acest motiv, orice firmă care oferă servicii blockchain ar trebui să fie familiarizată cu diverse platforme blockchain, de la Hyperledger Fabric la Ethereum, precum și Ripple și R3 Corda.

Cunoașterea diverselor platforme blockchain permite furnizorilor de servicii blockchain să identifice platforma potrivită ideală pentru orice nevoie sau proces de afaceri.

Citeste mai mult: Hyperledger vs Corda vs Ethereum: comparația finală

Securitate Blockchain

Faptul că tehnologia blockchain evoluează continuu necesită din când în când îmbunătățiri ale cadrelor de securitate. Este esențial ca orice firmă internațională de consultanță blockchain să aibă o înțelegere clară a diferitelor cadre de securitate pentru conformitatea legală și nevoile de reglementare.

Cum să obțineți chei de criptografie publice și private este esențial, dacă o firmă vrea să se asigure că clienții săi sunt întotdeauna cu un pas înaintea actorilor răi.

De asemenea, firma ar trebui să fie în măsură să explice modul în care soluția bazată pe blockchain este eficientă și ușor de operat pe lângă faptul că este sigură și mai ieftină de întreținut.

Firmele globale de consultanță privind tehnologia Blockchain

Chiar dacă consultanța blockchain continuă să apară ca o afacere profitabilă, o serie de firme globale de consultanță continuă să mențină opinii divergente cu privire la ce să ne așteptăm în viitor. Firmele de consultanță publică din ce în ce mai multe constatări și declarații despre sectorul în plină expansiune, pe măsură ce afacerile și startup-urile continuă să caute sfaturi profesionale.

Potrivit McKinsey din New York & Companie, tehnologia blockchain va dura cinci ani pentru a-și atinge potențialul. Potrivit firmei, mediul de reglementare provocator, precum și costurile tranzitorii sunt unele dintre problemele care continuă să înăbușe integrarea blockchain în majoritatea afacerilor, precum și a organizațiilor..

În plus, firma consideră că firmele de consultanță Blockchain vor trebui să facă mai multe pentru a identifica utilizările clare ale întreprinderilor blockchain pentru ca tehnologia să se integreze în utilizare.

Bain & Compania rămâne optimistă cu privire la impactul potențial al tehnologiei blockchain, în special în sectorul financiar. Potrivit firmei globale de management și consultanță, blockchain-ul are potențialul de a facilita băncile să iasă în evidență în rândul concurenței..

Accenture, din partea sa, se așteaptă ca tehnologia blockchain să ofere o nouă infrastructură pentru construirea următoarelor aplicații inovatoare. De asemenea, firma de consultanță se așteaptă ca tehnologia să conducă la schimbări pozitive profunde între companii.

Având în vedere investițiile, precum și modul, companiile și organizațiile angajează serviciile firmelor de consultanță blockchain; Accenture se așteaptă ca tehnologia Blockchain să suprasolicite inteligența artificială, precum și IoT.

PricewaterhouseCoopers la fel ca Bain & Compania se așteaptă ca tehnologia blockchain să aibă un impact enorm în sectorul serviciilor financiare. Firma internațională de consultanță a dezvoltat deja capabilități strategice despre care spune că vor ajuta instituțiile financiare să profite de tehnologia blockchain transformatoare.

Citeste mai mult: Lista celor mai bune 50 de companii care utilizează tehnologia Blockchain

Linia de fund

Tehnologia blockchain va avea întotdeauna o aplicație practică și o valoare ca o tehnologie revoluționară pentru creșterea eficienței. Având în vedere că tehnologia este încă în fazele incipiente de dezvoltare, cererea de servicii de consultanță blockchain ar trebui să crească în continuare.

Firmele de consultanță blockchain cu reputație în a ajuta companiile să câștige un avans în utilizarea tehnologiei ar trebui să continue să se bucure de afaceri în plină expansiune în viitor.

Dacă doriți să cunoașteți mai bine fundamentele blockchain-ului, ar trebui să vă înscrieți la cursul nostru gratuit blockchain!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me