Căutați unele dintre cele mai bune instrumente Blockchain pentru a construi o carieră în dezvoltarea blockchain? Aici aducem lista celor mai utilizate instrumente pentru dezvoltarea Blockchain.

Originea Blockchain s-a concentrat în primul rând pe crearea unui sistem de plăți descentralizat. Deci, lumea a văzut criptomoneda pentru prima dată în 2009 și, de atunci, tehnologia blockchain a parcurs un drum lung. În prezent, peisajul blockchain nu este altceva decât un supercomputer mare, descentralizat, care oferă platforma perfectă pentru dezvoltatorii din întreaga lume pentru a-și dezvolta propriile aplicații software..

Ca urmare, cererea pentru cele mai bune instrumente Blockchain a crescut considerabil. Următoarea discuție ilustrează unele dintre instrumentele de top blockchain care pot oferi diverse funcționalități pentru dezvoltarea blockchain. Înainte de schița instrumentelor blockchain, să reflectăm pe scurt asupra cererii de tehnologie blockchain și semnificația instrumentelor blockchain.

Doriți să construiți o carieră în dezvoltarea Blockchain? Începeți acum cu cursul gratuit pentru noțiuni fundamentale Blockchain!

Tehnologie Blockchain și instrumente Blockchain

Raportul Index al competențelor din 2018 al Upwork, a prezentat blockchain-ul drept una dintre abilitățile cu cea mai rapidă creștere în ceea ce privește cererea. Mai mult, un raport recent al LinkedIn a plasat blockchain-ul printre abilitățile tehnologice de vârf solicitate în 2020. Tehnologia blockchain este un spațiu în continuă evoluție, cu un potențial masiv de inovație.

Prin urmare, cererea de profesioniști în blockchain cu experiență în cele mai bune instrumente blockchain ar crește substanțial pe termen lung. Există o varietate de roluri de carieră de explorat în peisajul Blockchain. Cu toate acestea, trebuie să aflați mai multe instrumente de dezvoltare blockchain și abilitățile pentru implementarea acestora pentru diferite cazuri de utilizare.

Având potențialul tehnologiei blockchain și diversitatea opțiunilor de carieră, este rezonabil să ne întrebăm despre necesitatea de a învăța despre instrumentele blockchain. Deci, să reflectăm puțin asupra importanței instrumentelor blockchain. Funcția principală a instrumentelor blockchain este abordarea diferitelor cerințe în diferite etape ale dezvoltării aplicațiilor blockchain. Instrumentele blockchain sunt responsabile pentru simplificarea procesului de dezvoltare a soluțiilor software blockchain.

instrumente de top blockchain

Următorul motiv important pentru a sublinia semnificația instrumentelor blockchain se referă direct la contribuția lor la îmbunătățirea cunoștințelor și a experienței practice cu blockchain. Cel mai important, expertiza în utilizarea celor mai bune instrumente pentru dezvoltarea blockchain-ului poate spori potențialul dvs. de angajare.

Citește și: Motive principale pentru a deveni dezvoltator Blockchain

Cele mai bune 10 instrumente Blockchain

Cunoștințele aprofundate și expertiza instrumentelor blockchain ajută profesioniștii blockchain să rămână relevanți pe piața locurilor de muncă blockchain. Prin urmare, este important să aflați despre diferitele instrumente blockchain pe care le puteți utiliza la capacitatea maximă pentru consolidarea expertizei dvs. de dezvoltare blockchain. Să mergem mai departe și să aruncăm o privire la lista instrumentelor de top blockchain.

1. Geth

Una dintre primele mențiuni printre cele mai bune instrumente blockchain disponibile în prezent este Geth. Este practic o implementare a nodului Ethereum bazată pe limbajul de programare Go. Puteți folosi Geth în trei interfețe diferite, cum ar fi consola interactivă, serverul JSON-RPC și linia de comandă. Geth poate sprijini dezvoltarea blockchain-ului pe sistemele de operare Linux, Windows și Mac.

Acesta servește ca un instrument ideal pentru o gamă largă de sarcini Ethereum Blockchain, inclusiv crearea de contracte inteligente, transferul de jetoane, explorarea istoricului blocurilor și extragerea de jetoane eter. După instalarea Geth, utilizatorii se pot conecta la blockchain-ul existent sau își pot dezvolta propriul. Factorul de avantaj, în acest caz, este capacitatea lui Geth de a simplifica lucrurile printr-o conexiune automată cu rețeaua principală Ethereum.

2. Solc

Următoarele mențiuni de top printre cele mai utilizate instrumente blockchain în 2020 sunt Solidity. Este cel mai des utilizat limbaj pentru dezvoltatorii blockchain. Fundația principală a Solidity se inspiră din Python, JavaScript și C ++. Obiectivul de bază al proiectării Solidity a fost axat pe mașina virtuală Ethereum (EVM). Funcționalitățile Solidity includ tipare statică și suport pentru biblioteci, tipuri complexe definite de utilizator și moștenire.

Soliditatea este compatibilă cu paradigma OOP, servind astfel ca cea mai bună alternativă pentru contractele de scripting inteligent. Soliditatea permite dezvoltatorilor de blockchain să creeze aplicații cu logică de afaceri auto-impusă integrată cu contracte inteligente. Ca urmare, dezvoltatorii blockchain pot asigura o înregistrare imuabilă și autoritară a tranzacțiilor din soluție. Aplicațiile Solidity sunt în mare parte evidente în cazurile de utilizare care implică licitații oarbe, vot, portofele cu mai multe semnături și crowdfunding.

solc este un instrument minunat care vă va permite să compilați instrumente Solidity și să implementați aplicații bazate pe Solidity. În realitate, nodurile Ethereum pot veni cu solc. Dar pachetul solc este doar un modul independent, astfel încât să puteți utiliza chiar și acest instrument offline.

Citește și: 18 instrumente Blockchain pe care dezvoltatorii le adoră

3. Remixează IDE

Remix IDE este unul dintre numele obișnuite care apar printre cele mai bune instrumente blockchain pentru 2020. Este un instrument blockchain axat pe browser care susține procesele de dezvoltare și implementare a contractelor inteligente. Remix IDE se bazează pe JavaScript, oferind astfel acces prin orice browser modern.

În plus, Remix poate ajuta, de asemenea, la abordarea funcțiilor de scriere a contractelor inteligente în Solidity și testarea, depanarea și implementarea acestora. Utilizatorii pot prefera, de asemenea, să utilizeze Remix local sau prin browser, în funcție de preferința lor. Cel mai important dintre toate, Remix oferă o documentație cuprinzătoare și simplă pentru a facilita conexiunea perfectă la blockchain-ul Ethereum prin utilizarea Metamask.

4. Ceață

Dacă căutați portofele Ethereum pe piața existentă, probabil că veți întâlni Mistul ca una dintre cele mai bune alternative. Factorul izbitor despre Mist care îl aduce printre cele mai bune instrumente blockchain este eticheta Ethereum cu acesta. Înainte de a utiliza Mist, utilizatorii ar trebui să aibă un loc desemnat pentru stocarea jetoanelor Ether și executarea contractelor inteligente.

Mist acceptă atât versiunile de 32 și 64 de biți ale Windows, cât și versiunile de 32 și 64 de biți ale sistemelor de operare Linux și Mac. Mist servește în prezent ca alegere ideală pentru implementarea contractelor inteligente și este, de asemenea, un portofel cu nod complet. Deci, utilizatorii ar trebui să descarce blockchain-ul Ethereum complet cu o dimensiune mai mare de 1 TB. Mai mult, utilizatorii trebuie să-și amintească parola Mist întotdeauna, deoarece nu o pot schimba niciodată.

5. Trufa

Unul dintre concurenții notabili dintre instrumentele de top blockchain se referă la Trufa. Este un cadru blockchain Ethereum adaptat pentru stabilirea unui mediu de dezvoltare pentru a facilita dezvoltarea soluțiilor bazate pe Ethereum. Truffle include, de asemenea, o bibliotecă masivă de implementări personalizate care sprijină scrierea de noi contracte inteligente și rezolvă provocările în dezvoltarea blockchain-ului.

În plus, Truffle este, de asemenea, ideal pentru dezvoltarea de aplicații complexe descentralizate Ethereum. O altă funcționalitate proeminentă a Truffle ca instrument blockchain este testarea automată a contractelor. Trufa poate folosi Mocha și Chai pentru testarea automată a contractelor. În plus, Truffle poate ajuta, de asemenea, la facilitarea dezvoltării de contracte inteligente, urmate de conectarea acestora la compilarea și implementarea acestora. Cel mai important dintre toate, Truffle facilitează, de asemenea, o conductă de construire configurabilă pentru a asigura executarea procedurilor de construcție personalizate.

Vă întrebați cum Blockchain a câștigat atât de multă popularitate în mai puțin timp? Parcurgeți funcțiile de top Blockchain și obțineți răspunsul.

6. Metamask

În prezent, adoptarea tehnologiei blockchain se învârte în mare parte în jurul criptomonedelor. Deci, portofelele sunt, de asemenea, considerate ca fiind cele mai bune instrumente blockchain, iar Metamask are unele funcționalități unice dincolo de aceasta. Acesta servește ca o conexiune între un browser și un blockchain Ethereum.

Metamask oferă, de asemenea, o platformă software pentru deservirea Ether sau a altor active ERC-20. În același timp, vă ajută și să interacționați cu aplicațiile descentralizate Ethereum. Funcționalitatea bazată pe browser oferă un potențial impuls pentru ușurința utilizării pentru Metamask. Este important să știm că utilizatorii pot conecta Coinbase și Shapeshift cu Metamask pentru vânzarea și cumpărarea jetonului ERC20 și ETH.

Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, Metamask pentru a salva cheile pentru ETH & Jetoane ERC20. Metamask are capacitatea de a interacționa cu diferite rețele de testare Ethereum, făcându-l astfel un portofel adecvat pentru dezvoltatorii blockchain. După instalarea aplicației în browser, utilizatorii pot avea la dispoziție un portofel Ethereum încorporat.

7. Paritate

Paritatea este de fapt un client pentru Ethereum. Acesta este un alt instrument popular în rândul dezvoltatorilor de blockchain, deoarece este un instrument de gestionare care oferă o utilizare critică a misiunii. De asemenea, paritatea utilizează limbajul de programare Rust. O altă caracteristică excelentă a acestui instrument este că oferă o infrastructură care se mândrește cu servicii rapide și fiabile.

Oricum, construirea propriei rețele blockchain pentru uz privat sau întreprinderi sau chiar doar în scopuri de cercetare este foarte ușoară. Mai mult decât atât, toate acestea sunt personalizabile.

Oferte de paritate –

  • Tranzacții mai rapide
  • Client foarte avansat bazat pe CLI
  • Diversi algoritmi de consens conectabili
  • Stocare redusă și amprentă de memorie redusă
  • Warp Sync ajută la sincronizarea mai rapidă
  • Controale mai mari de confidențialitate și acces
  • Design modular și personalizări

Citiți acum: Ghid final pentru Ethereum

8. Blockchain Testnet

Adăugarea finală printre lista celor mai bune instrumente blockchain disponibile în prezent este Blockchain Testnet. Este unul dintre instrumentele de bază pentru dezvoltatorii blockchain și este util pentru testarea aplicațiilor descentralizate înainte de implementarea lor live. Toate soluțiile blockchain au propriul lor Blockchain Testnet și sunt adaptate pentru a oferi performanțe optime cu soluția blockchain în cauză.

Utilizatorii pot utiliza trei tipuri diferite de Blockchain Testnet, cum ar fi testul public, testul privat & Ganache CLI. Testnet servește ca o resursă ideală pentru testarea aplicațiilor descentralizate pentru erori și erori fără a fi nevoie de investiții financiare excesive. Gorli Testnet este de fapt unul dintre cele mai populare printre dezvoltatori chiar acum.

9. Ganache

Ca instrument Blockchain din Truffle Suite, Ganache le permite dezvoltatorilor Blockchain să își creeze propriul blockchain privat Ethereum pentru testarea dapps-urilor, inspectarea stării și executarea comenzilor cu asigurarea controlului complet al funcționării lanțului.

Cea mai importantă caracteristică a Ganache este că permite utilizatorilor să efectueze toate acțiunile care ar putea fi efectuate pe lanțul principal, fără a efectua nicio plată pentru același lucru. Ganache este un instrument Blockchain foarte popular printre dezvoltatori, deoarece oferă o serie de opțiuni, cum ar fi exploratorul de blocuri încorporat și controalele avansate de minerit. Dezvoltatorii Blockchain folosesc Ganache pentru a-și testa contractele inteligente în timpul procesului de dezvoltare.

10. Îmbarcare

Embark, fiind un cadru pentru dezvoltatori pentru Ethereum dapps, permite dezvoltatorilor să efectueze cu ușurință dezvoltarea și implementarea dapps-urilor. De asemenea, permite utilizatorilor să dezvolte și să implementeze o aplicație html5 fără server care utilizează tehnologii descentralizate. De asemenea, se pot crea contracte inteligente folosind Embark și le pot face disponibile în codul JS. În cazul în care contractul este modificat, Embark îl va modifica pe cont propriu împreună cu aplicația aferentă.

Migrația contractelor inteligente, redistribuirea contractelor și modificările pot fi gestionate cu ușurință în cazul mai multor contracte. Se poate utiliza un limbaj tradițional de dezvoltare web și orice conductă de construcție pentru a interacționa cu Embark. Embark susține dezvoltarea contactelor cu Javascript pe bază de test și, astfel, permite dezvoltatorilor să își gestioneze contractele pe diferite blockchains.

Sunteți un dezvoltator interesat să creați DApps? Consultați ghidul detaliat de dezvoltare DApp care vă va ajuta să începeți la un nivel superior.

Cuvinte finale

Dacă continuați să vă scufundați mai adânc, puteți găsi mai multe instrumente blockchain cu funcționalități unice. Este destul de simplu că industria blockchain-ului este în plină expansiune, la fel și instrumentele blockchain pentru valorificarea potențialului blockchain-ului. Concurența pentru a fi pe lista celor mai bune instrumente blockchain va continua cu câteva noi adăugiri în fiecare zi.

Cu toate acestea, o gamă largă de expertiză în instrumentele blockchain vă poate întări bazele carierei în calitate de dezvoltator blockchain. Este important pentru toți cursanții să identifice instrumentele potrivite pentru cazuri de utilizare specifice și să prezinte eficiența în rolurile lor profesionale bazate pe blockchain.

Începeți să explorați funcționalitățile instrumentelor blockchain cu experiență practică și veți înțelege treptat semnificația lor. Dacă sunteți un începător, vă recomandăm să vă începeți cariera de blockchain cu cursul Blockchain gratuit. Înscrie-te acum și pune bazele unei cariere strălucitoare!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me