Acest ghid va explora piața de gestionare a identității blockchain, urmată de o reflecție detaliată asupra viitorului potențial pentru gestionarea identității blockchain. 

Introducerea blockchain-ului a fost destul de semnificativă în stimularea dezvoltării bazelor de date descentralizate. Tehnologia blockchain a reprezentat o intervenție critică cu impact asupra controlului evoluției datelor între entități prin utilizarea unei rețele peer-to-peer.

Prin urmare, aplicațiile blockchain-ului s-au extins și spre sfera managementului identității, rezultând astfel creșterea pieței de management a identității blockchain. Deci, este rezonabil să ne așteptăm la o conștientizare fundamentală cu privire la subiectele implicate în gestionarea identității blockchain. Mulți pasionați de tehnologie, studenți, profesioniști în blockchain și întreprinderi sunt dornici să valorifice tendințele care apar în gestionarea identității blockchain.

În același timp, există multe întrebări legate de fezabilitatea tendinței de gestionare a identității blockchain. Să încercăm să aflăm mai multe despre gestionarea identității blockchain și situația existentă a gestionării identității.

Inscrie-te acum: Curs de bază pentru Enterprise Blockchains

Predicții așteptate pentru piața de gestionare a identității Blockchain

Vă rugăm să includeți atribuirea către 101blockchains.com cu acest grafic. images / blockchain-identity-management-market-is-booming-worldwide-3.png “alt =” Centralizat Vs Sisteme Descentralizate “border =” 0 “/>

Cel mai important factor care îmi vine în minte este motivul pentru care să ne concentrăm în prezent pe piața de gestionare a identității blockchain. Valoarea totală a pieței globale pentru gestionarea identității digitale blockchain în 2018 a fost estimată la aproximativ 107 milioane de dolari. Cu toate acestea, se așteaptă ca piața să prezinte o creștere formidabilă la o rată de 79,2% în perioada 2019-2026.

Continuând astfel, piața mondială pentru gestionarea identității blockchain poate ajunge la aproximativ 11,46 miliarde de dolari până la sfârșitul perioadei de prognoză. O altă tendință notabilă a pieței de gestionare a identității blockchain reflectă dominanța Americii de Nord pe piața globală a identității blockchain.

În prezent, America de Nord găzduiește principalii jucători de pe piață, alături de a servi drept site pentru avansuri majore în tehnologia blockchain. În plus, regiunea Asia-Pacific este, de asemenea, unul dintre candidații de top pentru o rată de creștere promițătoare a piețelor de gestionare a identității blockchain în cursul perioadei prognozate. Deci, este viitorul blockchain?

Toate aceste tendințe prezentate pentru piața de gestionare a identității blockchain în 2020 stabilesc o indicație clară a potențialului său pe termen lung. Prin urmare, nu ați putut găsi un moment mai bun decât acum pentru a reflecta la ceea ce gestionarea identității blockchain are în magazin pentru companii și persoane din întreaga lume. O reflecție mai profundă asupra rădăcinilor gestionării identității blockchain poate arunca o lumină asupra viitorului potențial al acestui domeniu.

Implicațiile managementului identității

Să începem cu implicațiile gestionării identității înainte de a explora mai multe detalii despre gestionarea identității blockchain. Gestionarea identității și a accesului este o cerință integrală în operațiunile moderne de afaceri, în special odată cu creșterea cererii de transformare digitală blockchain. Gestionarea identității cuprinde toate tehnologiile și procesele utilizate într-o organizație pentru identificarea, autentificarea și autorizarea persoanelor de a accesa sistemele sau serviciile din organizația în cauză sau din agențiile conexe.

Cel mai obișnuit exemplu de sisteme de gestionare a identității este evident în facilitarea diferitelor niveluri de acces, restricții și privilegii pentru utilizatorii care accesează software-ul sau hardware-ul unei organizații. Cardurile naționale de identitate, permisele de conducere și verificarea certificatelor de naștere în guvernanță sunt, de asemenea, exemple ideale de gestionare a identității.

De ce să ne gândim la Blockchain Identity Management?

Deci, de ce ne gândim la piața de gestionare a identității blockchain atunci când există atât de multe aplicații blockchain existente de gestionare a identității? Ei bine, răspunsul indică direct îmbunătățirea. Soluțiile de gestionare a identității funcționează perfect în setările actuale. Cu toate acestea, există multe eșecuri proeminente în sistemele de gestionare a identității existente.

În primul rând, identitatea în sine este o problemă problematică, deoarece, sub formă de hârtie, este vulnerabilă la problemele de fraudă, pierdere și furt. Identitatea digitală, pe de altă parte, poate reduce intervenția birocrației, împreună cu îmbunătățirea vitezei proceselor din organizații. Soluțiile de identitate digitală sunt capabile să asigure o mai bună interoperabilitate între departamente și alte organizații.

Pe de altă parte, stocarea identității digitale pe un server centralizat ar putea să o facă vulnerabilă la atacurile de hacking. Vorbind despre vulnerabilități, peste 600 de milioane de informații personale, cum ar fi numerele cardului de credit sau adrese, au fost supuse unor încălcări, hacking sau scurgeri din partea organizațiilor.

Aplicații de gestionare a identității Blockchain 

Cel mai important dintre toate, sistemele de gestionare a identității sunt depășite și nu au securitate. În plus, identitățile digitale ar trebui să fie portabile și adecvate pentru verificare, fără limite de locație, timp și abordare pentru acces. Prin urmare, protocoalele de securitate blockchain sunt perfecte pentru piața de gestionare a identității pentru îmbunătățirea confidențialității și securității în soluțiile de gestionare a identității.

Deci, cum poate gestionarea identității blockchain să se îndrepte spre viitor cu aplicațiile sale în diferite domenii? Pentru a găsi răspunsurile noastre la viitorul managementului identității blockchain, este important să ne uităm la aplicațiile actuale ale managementului identității în diferite domenii.

Obiectivele întreprinderilor pentru gestionarea identității digitale Blockchain

Întreprinderile se angajează în colectarea de informații sensibile despre clienți și utilizatori, alături de dezvoltarea zilnică a datelor de afaceri. Companiile nu au nicio delimitare pentru stocarea datelor sensibile și mai puțin sensibile. În consecință, este probabil ca întreprinderile să se confrunte cu noi riscuri comerciale din cauza schimbării orientării industriei către responsabilitatea IT corporativă și reglementările axate pe confidențialitate, cum ar fi GDPR.

Pe de altă parte, trecerea datelor la seifurile de date foarte rezistente creează obstacole în accesarea datelor pentru deciziile de afaceri. Prin urmare, întreprinderile ar putea privi spre modele de afaceri blockchain special pentru piața de gestionare a identității pentru a-și îmbunătăți capacitățile de securitate a informațiilor fără investiții cuprinzătoare.

Justificare la nivel individual pentru gestionarea identității blockchain

La nivel individual, tendința pieței de gestionare a identității blockchain poate prezenta multe rezultate promițătoare notabile. Identitatea este un instrument esențial important pentru funcționarea economiei și a societății. Metode adecvate pentru identificarea indivizilor și a bunurilor lor pot ajuta la încurajarea societăților în continuă creștere și a piețelor globale.

Practic, identitatea se referă la combinația afirmațiilor referitoare la un individ, lucru sau loc. Cu toate acestea, aproape 1,1 miliarde de oameni din întreaga lume nu au nicio soluție pentru a-și revendica identitatea. În plus, cetățenii cu instrumente de identificare recunoscute oficial se confruntă, de asemenea, cu probleme de proprietate cuprinzătoare și control al identității lor.

Creșterea numărului de dispozitive IoT 

Creșterea drastică a pieței de gestionare a identității blockchain la nivel mondial ar crește, de asemenea, un impuls suplimentar odată cu creșterea numărului de dispozitive IoT. În prezent, există aproape 7 miliarde de dispozitive conectate la internet, iar numărul poate crește până la aproximativ 22 miliarde până în 2025.

Pe de altă parte, majoritatea tehnologiilor IoT din lume nu au în prezent capacități puternice de gestionare a identității și accesului. Deoarece implementarea dispozitivelor IoT este o preocupare importantă, concentrându-se totodată pe implementarea capabilităților de gestionare de bază, incidentele de piratare IoT la scară largă atrag atenția și asupra sistemelor adecvate de gestionare a identității. Combinarea blockchain-ului și IoT poate rezolva toate problemele pe care aceste dispozitive le pun în fază și pot asigura o securitate mai bună.

Probleme vizate de gestionarea identității Blockchain

Deci, blockchain-ul poate prezenta capacitatea de a rezolva problemele prevalente în soluțiile moderne de gestionare a identității? Piața de gestionare a identității blockchain a apărut cu succes în rezolvarea a trei preocupări importante asociate cu gestionarea identității. Cele trei probleme evidențiază nesiguranța datelor, identități frauduloase și inaccesibilitate.

Insecuritatea datelor

Insecuritatea datelor este una dintre cele mai importante preocupări care apar din cauza centralizării gestionării identității. Stocarea informațiilor sensibile în bazele de date guvernamentale cu centralizare este responsabilă pentru crearea mai multor puncte de eșec. Hackerii sunt mai predispuși să atace sisteme masive, centralizate, care conțin informații de identificare personală ale multor conturi de utilizator.

Studii recente indică faptul că informațiile de identificare personală au fost unul dintre obiectivele în aproape 97% din încălcări în 2018. În plus, eforturile îmbunătățite ale întreprinderii și legislația de reglementare pentru creșterea securității cibernetice au dus la expunerea a 2,8 miliarde de înregistrări de date ale consumatorilor.

Blockchain poate rezolva o mulțime de probleme ale bazelor de date centralizate. Iată un ghid pentru Blockchain vs Database pentru a vă ajuta să înțelegeți diferențele.

Tratarea identităților de fraudă

Următoarea preocupare importantă care se poate califica drept o tendință a pieței de gestionare a identității blockchain este rezolvarea identităților frauduloase. Utilizatorii folosesc identități diferite pentru a utiliza serviciile pe diferite platforme. Ulterior, relația slabă dintre identitățile digitale și offline poate determina, de asemenea, crearea de identități false.

Ca urmare, identitățile false pot ajuta la promovarea tranzacțiilor și interacțiunilor contrafăcute, ducând astfel la fraudă. Cu toate acestea, progresele în hashing criptografic și introducerea tehnologiei blockchain oferă noi instrumente pentru dezvoltarea de noi sisteme de gestionare a identității.

Inaccesibilitatea identității

Piața de gestionare a identității blockchain ar putea fi, de asemenea, o soluție formidabilă pentru aproximativ 1,1 miliarde de oameni din întreaga lume, fără nicio dovadă de identitate. Procesele complicate ale documentelor de identificare, alături de lipsa accesului și a cunoștințelor privind identitatea personală, sunt unele dintre cauze.

Mai mult, lipsa dovezilor de identitate restricționează, de asemenea, persoanele fizice de la accesarea serviciilor financiare. Creșterea pieței de gestionare a identității blockchain poate fi extrem de crucială pentru introducerea soluțiilor de identitate mobile bazate pe blockchain.

Privind viitorul managementului identității blockchain 

Cum este capabil blockchain să obțină aceste rezultate pentru îmbunătățirea gestionării identității? Piața de gestionare a identității blockchain se bazează în mod proeminent pe beneficiile tehnologiei blockchain. Nu oferă un depozit central pentru ca hackerii să fure date. În plus, toate tranzacțiile dintre întreprinderi și deținătorii identității sunt documentate pe blockchain, oferind astfel transparență cuprinzătoare.

Tehnologia descentralizată a registrului distribuit oferă o flexibilitate mai bună pentru crearea identităților digitale criptate. Identitățile digitale sunt ușor accesibile prin intermediul aplicațiilor mobile și pot ajuta la verificarea identității în funcție de cerințele dvs. Deci, blockchain-ul nu numai că îmbunătățește gestionarea identității, ci oferă și modalități mai bune și sigure de a-și proteja dovezile de identitate.

Prin urmare, este inevitabil să considerăm tendința de creștere a pieței de gestionare a identității blockchain ca un factor promițător pentru creșterea economică și productivitatea întreprinderii. În acest moment, este inevitabil să analizăm tendințele potențiale de pe piața de gestionare a identității blockchain. Iată câteva dintre potențialele avantaje pe care gestionarea identității blockchain ar putea să le aducă la masă în viitor.

Includere îmbunătățită și granulară a părților interesate în gestionarea identității 

Unul dintre punctele culminante dominante pe piața de gestionare a identității blockchain pentru viitor se referă la o mai bună interacțiune cu părțile interesate. Revoluția digitală poate îmbunătăți cu siguranță viața multor cetățeni. Recunoscând acest factor, orașul Anvers a început să descopere noi abordări pentru inovarea serviciilor. Singura sursă de adevăr va fi un factor proeminent în soluțiile de gestionare a identității blockchain.

Sursa unică de adevăr poate servi ca un aspect esențial pentru integritatea datelor și suveranitatea de sine la cel mai de bază nivel. Gestionarea modernă a identității blockchain poate introduce soluții capabile să integreze datele instantaneu, oferind în același timp acces pe bază de necesitate de știință sau de la caz la caz. Astfel de tipuri de soluții de gestionare a identității blockchain pot asigura rezultate benefice pentru companiile de asigurări, spitale, părinți și agenții guvernamentale.

O mai bună proprietate și control asupra atributelor de date

După cum sa discutat deja, proprietatea și controlul asupra datelor sunt câțiva dintre factorii proeminenți care conduc piața de gestionare a identității blockchain. Soluțiile de gestionare a identității blockchain oferă diverse avantaje pentru părțile interesate din ecosistemul cadrului de gestionare a identității. Utilizatorii ar avea ultimul cuvânt în a decide atributele datelor de identitate pe care doresc să le partajeze cu fiecare organizație.

Agențiile guvernamentale ar continua să servească ca o sursă unică de încredere în identități, deși cu facilitatea de validare a identității pentru alte organizații. Abordarea validatorului de identitate ar avea ca rezultat o abordare extrem de eficientă și mai sigură pentru gestionarea identității. Astfel, blockchain-ul pentru guvern este strategia perfectă pentru a stabili un sistem de gestionare a identității de încredere.

Soluții mai bune pentru frauda identității

Abordările în continuă evoluție pe piața de gestionare a identității blockchain prezintă, de asemenea, soluții promițătoare pentru frauda identității. Efectul confidențialității datelor și imuabilitatea blockchain-ului a continuat să fie elemente importante în soluțiile de identitate blockchain. În plus, tehnologia blockchain este, de asemenea, deschisă inovației, rezultând astfel o gamă largă de oportunități pentru inovație.

Este rezonabil de menționat că blockchain-ul de întreprindere nu este potrivit doar pentru crearea identităților pentru oameni. Soluțiile de gestionare a identității blockchain se pot concentra și pe zone și obiecte, alături de medii istorice complete. Ca urmare, sfera soluțiilor de gestionare a identității ar crește profund în viitor, cu capabilități blockchain.

Oportunități pentru guvern și afaceri

În timp ce reflectăm asupra viitorului pieței de gestionare a identității blockchain, este rezonabil să luăm în considerare oportunitățile de afaceri și guvernamentale. Deși tehnologia în sine ar dura mulți ani pentru o maturitate completă, blockchain-ul va schimba lumea cu soluții de gestionare a identității.

Majoritatea soluțiilor și aplicațiilor blockchain se pot bucura de aproape 100% fezabilitate pe termen scurt. Capacitățile blockchain-ului pentru îmbunătățirea vitezei procesului de aplicare și a garanțiilor pentru datele clienților pot impune implicații benefice pentru companiile de asigurări, furnizorii de credite și băncile.

Urmăriți acum un webinar la cerere despre descentralizarea identității în blockchain cu TrustID acum!

Concluzie  

Deci, este clar că piața de gestionare a identității blockchain ar avea un scor productiv pe termen lung. Cu diverse probleme dominante în sistemele existente de gestionare a identității, blockchain-ul poate introduce un oftat de ușurare pentru întreprinderi. În același timp, persoanele și tehnologiile emergente, cum ar fi gestionarea dispozitivelor IoT, pot beneficia de gestionarea identității blockchain.

În plus, perspectivele favorabile pentru blockchain în gestionarea identității în diferite sectoare cu funcționalități îmbunătățite atrag atenția asupra acestuia. Prin urmare, întreprinderile ar putea analiza perspectivele unor soluții ideale de identitate digitală bazate pe blockchain cu asigurarea credibilității. Dacă doriți să explorați mai multe detalii despre gestionarea identității blockchain, începeți acum cu cursul Fundamentale Blockchain chiar acum!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me