Ne vom aminti 2017 ca anul în care criptomonedele au explodat și au atras atenția generală. Vino 2018, tot mai mulți oameni încearcă să pună mâna pe o acțiune în spațiul cripto. Aceasta include în principal persoanele care nu au nicio idee despre tehnologia de bază și vor doar să câștige niște bani rapid. Ceea ce oamenii nu înțeleg este că, la fel ca orice altă investiție, și criptomonedele necesită răbdare și un plan bine executat. În acest articol, vă recomandăm primele 10 criptomonede pe care ar trebui să le priviți.

Bitcoin

Există două strategii principale de investiții atunci când vine vorba de criptomonede – planuri de investiții pe termen lung și pe termen scurt. Într-o investiție pe termen lung, oamenii tind să își păstreze criptosul cel puțin șase luni sau un an. Pe de altă parte, oamenii care investesc pe termen scurt caută în mare parte profituri rapide. Înainte de a investi cu oricare dintre strategiile din aceste 10 prime criptomonede, ar trebui să cercetați despre monedele care dețin cel mai mare potențial și tehnologia lor de bază. Scufundați-vă adânc în știrile cripto și aflați ce intenționează să facă o companie în viitor. Aflați despre oamenii cu care partenerează și, de asemenea, dacă intenționează să rezolve orice probleme din lumea reală.

Top 10 criptomonede de urmărit în 2018:

Bitcoin (BTC)

Cea mai veche criptomonedă domină în continuare piața cu o cotă de piață de 40%. Bitcoin rămâne una dintre primele 10 criptomonede din 2018. În continuare compensează un caz puternic pentru el însuși, în special pentru investitorii cripto pentru prima dată. Investiția în Bitcoin poate fi totuși dificilă, având în vedere fluctuațiile sale dinamice de preț. Investitorii ar putea dori să caute o scădere accentuată a prețurilor pentru a pune mâna pe ea la un preț mai mic. În plus, citiți știrile și aflați dacă compania aduce îmbunătățiri tehnice tehnologiei sale. Acest lucru poate muta în continuare prețul în mod substanțial.

Ethereum (ETH)

ETEREU

Desigur, Ethereum trebuie să fie pe lista primelor 10 criptomonede în 2018. A atras atenția multor oameni influenți recent, ceea ce s-ar putea traduce în perspective mai bune. Ethereum este mai mult decât o simplă criptomonedă, dar și o platformă pentru alți dezvoltatori pentru a-și construi propriile blockchains. Acest lucru înseamnă că șansele ca ETH să dea roade pentru investiții este foarte mare. Ethereum caută, de asemenea, să aducă schimbări revoluționare tehnologiei sale în acest an. Aceasta include implementarea de noi protocoale care sunt aproape gata.

Ripple (XRP)

CLIPOCI

Ripple este o altă criptomonedă promițătoare care a înregistrat o creștere de 36000% în anul 2017. Este posibil să fi pierdut cele mai bune șanse de a investi în Ripple anul trecut. Cu toate acestea, acesta compensează în continuare o alegere înțeleaptă în 2018 și, prin urmare, ajunge pe lista celor mai importante 10 criptomonede. O tranzacție internațională care utilizează sistemul de plată tradițional durează de la 2 la 10 zile lucrătoare. Între timp, Ripple o poate face în câteva secunde. Acesta este motivul pentru care multe instituții de plată precum American Express, JP Morgan și Santander implementează deja tehnologia Ripple.

Citiți, de asemenea, Ethereum vs. Ripple: comparație în profunzime.

Litecoin (LTC)

Litecoin

La fel ca celelalte monede menționate mai sus, și Litecoin a înregistrat o creștere de 8000% în anul 2017. De la 4 dolari în ianuarie la 358 dolari în luna decembrie, a realizat profituri enorme pentru investitorii timpurii. Acești oameni au putut să-și vadă potențialul înainte de creșterea semnificativă. Una dintre primele 10 criptomonede, intenționează să îmbunătățească tehnologia Bitcoin, a finalizat prima tranzacție de rețea fulger în mai 2017. Tranzacția a făcut posibilă trimiterea 0,00000001 Litecoin de la Zurich la San Francisco în mai puțin de o secundă. Odată ce tehnologia este complet implementată în monedă, poate urma un alt salt semnificativ al prețurilor.

Dash

Dash

Un alt Altcoin promițător pentru anul 2018 este Dash (numit Digital Cash). Are un plafon de piață de 4,8 miliarde de dolari, iar tranzacțiile în valoare de 100 de milioane de dolari sunt efectuate pe platformă în fiecare zi. Dash, lansat în 2015, este o monedă bazată pe proiectul Bitcoin. Acesta intenționează să devină cel mai ușor de utilizat și scalabil sistem de plăți din lume. Este una dintre cele mai „descentralizate” monede care există în acest moment, punând astfel bani pe Dash poate fi fructuos.

Zcash (ZEC)

ZCASH

Zcash este unul dintre cei mai noi participanți în spațiul criptomonedelor și are în prezent 21 de milioane de dolari în circulație. Deși tranzacțiile lor sunt pe un blockchain public, acesta oferă utilizatorilor o opțiune de anonimat complet. Poate ascunde detaliile beneficiarului și beneficiarului. Cu toate acestea, permite utilizatorilor să primească o copie a înregistrărilor tranzacțiilor efectuate de aceștia. Cu ZEC, oamenii pot adera la legile privind spălarea banilor și impozitarea din întreaga lume, continuând totuși să folosească criptomonede. Acesta este construit pe baza Bitcoin, dar promite o confidențialitate și anonimat mai bune decât alte monede digitale în acest moment. Pasionații de cripto tind să acorde mai multă atenție criptomonedelor orientate spre confidențialitate. Acest lucru înseamnă că Zcash este un pariu destul de sigur atunci când vine vorba de investiții în 2018.

Monero (XMR)

Monero

Dacă sunteți un avocat al confidențialității utilizatorilor, atunci Monero este un alt participant în lista primelor 10 criptomonede pentru 2018 care merită banii dvs. Tranzacțiile de pe blockchain-ul Monero sunt complet nerecuperabile datorită utilizării combinate a adreselor stealth și a structurilor de apel. Monero a fost martor la o creștere de 13000% de la înființarea sa în anul 2014. Există mari șanse să continue să crească și în acest an. Mai mult, asigură, de asemenea, că nimeni nu poate urmări adresele dvs. IP și locația dvs. geografică. Toate aceste motive fac din aceasta o criptă perfectă pentru a investi în 2018.

IOTA (MIOTA)

IOTĂ

Lansat în anul 2015 de o echipă de oameni incredibil de talentați, IOTA intenționează să perturbe spațiul criptomonedelor. Planifică să facă acest lucru cu abordarea sa unică a tranzacțiilor digitale. Aproape toate celelalte cripte au ieșit promițând că vor fi mai descentralizate decât celelalte. Între timp, ideologia IOTA de a furniza tranzacții gratuite (indiferent de mărimea biletelor) în rețeaua sa a dat un acord cu investitorii. S-a legat deja de companii precum Deutsche Telekom, Fujitsu și Microsoft. Are planuri de a deveni sistemul de plată standard care este acceptat atât de startup-uri, cât și de companii. Nu vă mirați dacă devine sistemul de plată implicit pe Internetul obiectelor. Acesta a fost un alt lucru crucial pe foaia de parcurs a acestora.

Power Ledger $ POWR

PowerLedger

Power Ledger este cel mai unic concept pe care l-am asistat în spațiul criptografic de ceva vreme. Criptomoneda blockchain australiană permite tranzacționarea descentralizată a energiei regenerabile pe platforma sa. Casele și întreprinderile își pot vinde energia solară suplimentară microrețelelor. În schimb, ei pot cumpăra energie mai ieftină în comparație cu ceea ce oferă sursele tradiționale. Este una dintre acele criptomonede care va avea o diferență reală. Prin urmare, nu putem argumenta că are un potențial imens și, astfel, intră pe lista primelor 10 criptomonede pentru 2018.

VeChain (VEN)

vechain

O altă criptomonedă interesantă de care trebuie să fii atent în 2018 este VeChain. Este condus de talentatul Sunny Liu, care a fost un executiv de nivel C la cele mai importante companii Fortune 500 din lume. Fiind o monedă relativ mai nouă, își propune să eficientizeze lanțul de aprovizionare al companiilor chinezești. De fapt, a colaborat deja cu Bright Foods din China. Deoarece companiile majore s-au asociat deja cu VeChain, mai multe companii ar putea urma exemplul. Acest lucru s-ar putea traduce într-o perspectivă mai bună atât pentru companie, cât și pentru investitori.

Citește și,

  • Top 5 protocoale Blockchain de urmat în 2018

  • Top 10 criptomonede promițătoare de urmărit în 2018

Cercetarea este cheia pentru orice:

Acestea fiind spuse, rețineți că criptomonedele sunt incredibil de volatile, iar predicțiile sunt greșite tot timpul. Dacă doriți să fiți milionar investind în monede digitale, ar trebui să fiți gata să vă pierdeți banii. Chiar și o mică eroare a codului se poate traduce printr-o modificare considerabilă a prețului unei criptomonede. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă scufundați adânc în criptomonede și să știți tot ce se întâmplă zilnic în lumea sa.

Alegeți cum doriți să continuați cu propriile investiții în criptomonede. Pentru un plan de investiții pe termen lung, poate fi necesar să vă mențineți cripto-ul pentru o perioadă mai lungă. Pe de altă parte, investițiile pe termen scurt se traduc în bani rapidi. Amintiți-vă ce au spus întotdeauna experții în criptomonede. A doua cea mai gravă greșeală pe care o poate face o persoană este să investească mai mult decât își permite să piardă. Cu toate acestea, primul rămâne să nu investească deloc nimic.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me