De când blockchain-ul a apărut o tehnologie de încredere, am avut mai multe criptomonede disponibile pentru cumpărare. Unii dintre ei au venit cu un potențial incredibil, în timp ce alții pur și simplu au crescut sub așteptări.

Așa că v-ați întrebat ce se va întâmpla în lumea criptografică pentru restul anului?

Ei bine, prima parte a acestui an a fost pur și simplu marcată de maxime și minime neașteptate. În comparație cu maximele meteorice din decembrie 2017, începutul acestui an a fost lovit de o furtună de minime, fraude, temeri de reglementare și diverse preocupări legitime..

Dar, în ciuda tuturor condițiilor, blockchain-ul a apărut și a continuat să crească. La fel există și criptomonede care vor câștiga popularitate în 2018?

Ei bine, mai jos sunt primele 10 criptomonede promițătoare ale căror foi de parcurs arată un an promițător.

Top 10 Cryptocoins promițătoare

Top 10 criptomonede promițătoare pentru 2018:

1. EOS

Blockchain EOS

Credit de imagine: EOS

Capitalizare de piață– 12.477.806.299 USD

EOS este o criptomonedă cunoscută ca una dintre cele mai puternice infrastructuri de aplicații descentralizate. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de monedă utilitară care oferă stocare și lățime de bandă blockchain-ului.

Pe baza unei cărți albe din 2017, este în prezent dezvoltată de o companie privată, Block.one care a lansat versiunea 1.0 a acestui open source EOSIO software. Pentru a asigura distribuția corespunzătoare, Block.one s-a angajat, de asemenea, să investească peste 1 miliard de dolari pentru creșterea ecosistemului.

Scopul principal al acestei platforme este de a oferi soluții descentralizate care pot elimina taxa pentru utilizatori și, de asemenea, rezolva problemele de scalabilitate ale blockchain-urilor precum Ethereum și Bitcoin.

2. Stelar

Monedă stelară

Credit de imagine: Stellar

Capitalizare de piață– 5.624.224.543 USD

Înființat în 2014, Stellar este un protocol open-source care este utilizat pentru schimbul de bani folosind tehnologia blockchain. Vă permite să mutați banii peste granițe într-o fracțiune de secundă fără costuri. Această criptomonedă este destul de ușor de utilizat și a suferit recent două parteneriate semnificative.

  • Stellar a anunțat un parteneriat cu o platformă de comunicare sigură- Keybase. În timp ce Stellar se concentrează pe mutarea banilor pe diferite spectre, Keybase va integra funcții din rețea în aplicații. Și, va permite, de asemenea, portofelele să fie utilizate pe mai multe fără probleme.
  • Rețea de iluminare stelară: Este o rețea de procesare a plăților în afara lanțului, care va permite părților să interacționeze printr-un contract inteligent fără a efectua tranzacții prin Blockchain.

3. Cardano

Ce este Cardano?

Credit de imagine: CARDANO

Capitalizare de piață – 5.561.019.578 USD

Cardano este un proiect public open source și descentralizat de blockchain și criptocurrency. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de platformă de calcul distribuită care rulează blockchain-ul pentru criptomoneda ADA. Creat de o firmă de dezvoltare blockchain, este primul blockchain care se bazează pe o abordare bazată pe cercetare.

Este una dintre criptomonedele promițătoare din 2018, deoarece se afla pe locul nouă în timpul lansării și se află acum pe locul 10, datorită valorii sale semnificative a proiectului. În plus, se actualizează și de la lansarea lui Byron la Shelley, care va ajuta această tehnologie să crească într-un „sistem descentralizat și autonom”.

4. NEO

NEO ar putea fi cea mai puternică criptomonedă din 2018

Capitalizare de piață- 3.428.847.500 USD

NEO este atât platformă criptomonedă, cât și platformă blockchain, proiectată pentru a construi o rețea fiabilă și scalabilă de aplicații descentralizate. Înființat în 2014 ca AntShares, acceptă diverse limbaje de programare precum C ++ și Javascript, utilizând o versiune personalizată cunoscută sub numele de Docker.

Este una dintre cele mai puternice criptomonede pentru 2018, deoarece este o opțiune de dezvoltare flexibilă și are sprijinul Imperiului chinez de internet. Oamenii obișnuiau să-l numească Ethereum chinezesc, dar este destul de rapid și are puterea de a gestiona 10.000 de tranzacții pe secundă. Odată cu aceasta, NEO este, de asemenea, conceput pentru a fi sigur împotriva computerelor cuantice. Aflați mai multe despre NEO dApps Ecosystem.

În prezent, blockchain-ul folosește standardele digitale PKI X.509 ca sistem de identificare.

5. Ontologie

Top 10 criptomonede promițătoare - Ontologie

Credit de imagine: Ontologie

Capitalizare de piață – 1.304.615.769 USD

Ontologia este un proiect de blockchain public performant și o platformă de colaborare de încredere distribuită care include o serie de registre și un sistem de contract inteligent. Acceptă sistemul blockchain public și este, de asemenea, capabil să le personalizeze pentru diferite aplicații.

Deși Ontologia este nouă în lumea criptomonedelor; vine ca unul de încredere, deoarece primește sprijin de la o mare corporație financiară din China. Mai mult, lansarea mainnet-ului urmează să deschidă procesul de dezvoltare către public. Odată ce rețeaua principală este oprită, va începe crearea aplicației care va atrage multă atenție asupra acestui simbol.

6. ICONĂ

ICONĂ

Credit de imagine: ICON

Piaţă Capac -1.034.515.654 USD

ICON este cunoscut pentru a construi una dintre cele mai mari rețele descentralizate din lume. Este alcătuit din diverse instituții și se străduiește să conecteze cripto-lumea reală. Ca membru al „Blockchain Interoperability Alliance”, ICON are ca principal obiectiv conectarea rețelelor blockchain și dezvoltarea unui standard global pentru rețelele inter-blockchain.

În 2018, echipa a lansat ICON Mainnet 1.0, un portofel multicurrency ICONex și a semnat, de asemenea, parteneriate cu multe schimburi noi. De asemenea, au planificat extinderea în alte domenii, cum ar fi educația, serviciile bancare, asigurările și asistența medicală.

ICON nu numai că intenționează să construiască tehnologiile, dar se concentrează și pe o promoție care se traduce adesea în vânzări semnificative.

7. NANO

Top 10 criptomonede promițătoare - Nano

Credit de imagine: Nano

Capitalizare de piață- 553.221.580 USD

NANO este modalitatea gratuită și rapidă de a plăti pentru orice în viață. Cunoscut în mod obișnuit ca Raiblocks, funcționează pe trei aspecte fundamentale care includ: ineficiența energiei, latența ridicată și lipsa scalabilității.

Dispunând de un protocol ușor, se mândrește cu tranzacții instantanee, scalabilitate nelimitată, iar un serveste, de asemenea, ca o alternativă superioară Bitcoin. În plus, având 4 milioane de tranzacții sub incidența sa, este de natură transparentă și necesită mai puține resurse.

In conformitate cu audiere completă a comitetului pe valute virtuale, problemele precum consumul de energie și spălarea banilor vor fi rezolvate în trimestrele următoare.

8. Stratis

Stratis

Credit de imagine: Stratis

Capitalizare de piață- 441.286.828 USD

Este un „Blockchain As A Service” complet centralizat, creat pentru a ajuta dezvoltatorii C # și.Net. Ideea principală a acestei platforme este de a oferi industriilor medicale, financiare și tehnologice o platformă pentru a utiliza aplicații descentralizate pentru afacerile lor.

Ceea ce îl face promițător este funcționalitatea sa de contract inteligent, un protocol de portofel special conceput, utilizarea lanțurilor laterale și ofertele inițiale de monede.

9. BAT (Indicativ de bază pentru atenție)

Top 10 criptomonede promițătoare - BAT

Credit de imagine: BAT

Capitalizare de piață- 272.292.000 USD

Tokenul de atenție de bază este un sistem care permite agenților de publicitate să plătească editorilor pentru conținutul pe care îl livrează și utilizatorilor pentru implicarea lor atunci când văd reclamele. Este descentralizat, eficient, transparent și rulează pe blockchain-ul Ethereum. Scopul principal al acestui simbol este îmbunătățirea platformelor de publicitate digitală prin creșterea experienței utilizatorului.

BAT vine ca un avantaj promițător, deoarece a asigurat deja parteneriate cu diverși giganți mass-media precum The Guardian, British News și multe altele. Mai mult decât atât, au făcut și un cadou de un milion de dolari care le-a rachetat editorilor de la 4.000 la 8.000.

10. Ledger de putere

Ledger de putere

Credit de imagine: Power Ledger

Capitalizare de piață- 126.229.739 USD

Ei bine, Power Ledger este piața mondială peer to peer pentru energie regenerabilă. Este, de asemenea, o criptomonedă australiană bazată pe blockchain și o platformă care permite tranzacționarea descentralizată a energiei regenerabile. Această platformă oferă consumatorilor accesul la o varietate de piețe energetice și își propune să fie scalabilă în funcție de diverse infrastructuri energetice.

Funcționează pe un sistem dual token care include, POWR și Sparkz. Oferta inițială de monede pentru POWR a apărut ca cel mai mare și al 14-lea cel mai mare proiect de finanțare participativă din Australia.

Power Ledger este una dintre criptomonedele promițătoare datorită acordului său recent cu Greenwood Solutions. Este prima implementare comercială a proiectului și va determina și alte companii să își folosească serviciile. De asemenea, au anunțat un acord cu Helpanswers, astfel încât să lanseze sute de proiecte de tranzacționare a energiei regenerabile în toată America de Nord.

Citește și,

  • Top 5 protocoale Blockchain de urmat în 2018

  • Top 10 criptomonede pe care trebuie să le cunoașteți

Deci, indiferent dacă ați fost sceptic cu privire la câștiguri sau ați fost sigur pentru unele dintre ele ca o balon, acestea sunt criptomonedele care sunt pur și simplu susținute de proiectele de calitate.

* Declinare de responsabilitate: Articolul nu trebuie luat ca și nu este destinat să ofere niciun sfat de investiții. Revendicările formulate în acest articol nu constituie sfaturi de investiții și nu ar trebui luate ca atare. Fă-ți propriile cercetări!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me