Cine este Andreas Antonopoulos cu apariția blockchain-ului? Rezultatele dezvoltării blockchain-ului sunt criptomonede, personal și aplicarea acestuia în sectoare variate. Un lucru care iese în evidență este vârful experților în criptomonedă și blockchain.

Dacă ați căutat pe cineva care să citească mai departe, atunci probabil că ați întâlnit tot felul de oameni. De cele mai multe ori, cei mai influenți oameni din spațiul cripto sunt echipele de dezvoltare a proiectelor și liderii. Oh, directorii șefi au, de asemenea, o parte din influențarea spațiului criptografic. Dar sunt alții care își reduc partea de influență.

Pe străzile orașului cripto, probabil l-ai întâlnit pe Andreas Antonopoulos. Dacă nu l-ați întâlnit pe Antonopoulos, atunci pierdeți o voce legată de interesele dvs. cripto. Mai mult, este un specialist respectat în industria criptomonedelor. Prin urmare, nu vă puteți permite să pierdeți el.

Cine este Andreas Bitcoin

Credite de imagine: antonopoulos.com

Acest articol vă va oferi o imagine despre cine este Andreas Antonopoulos. În plus, drumul său până la vârf în industria sa.

Cine este Andreas Antonopoulos: Bio

În trecutul recent, a existat o creștere a informațiilor despre criptomonede. În special, sloganurile celebre sunt ca „cum să cumperi cripto”, „cum să extrag cripto” și „care este prețul bitcoinului”? Dacă căutați pe Google despre cripto, acestea vor fi câteva dintre subiectele tendențiale.

Fiecare proiect criptografic vrea să se facă cunoscut. Prin urmare, o mulțime de informații legate de cripto te vor lovi. Cu siguranță, informațiile vor proveni de la o comunitate de dezvoltatori, avocați, opozanți, investitori printre alte persoane. Dar, cum și unde intră Andreas Antonopoulos?

Andreas Antonopoulos este un avocat și comentator realizat în domeniul criptomonedelor. El i-a făcut pe mulți conștienți de criptocurrency și DLT. Oh! Este baza activelor criptografice.

Fiind un educator de vârf în domeniul criptografiei și al tehnologiilor conexe, Andreas a participat la conferințe, seminarii și a scris mai multe articole. În special, a scris două cărți. În plus, cărțile au o bună poziție în a vă asigura că știți despre cripto.

Andreas are o istorie și de unde a început tot entuziasmul pentru blockchain.

Contextul tineretului lui Andreas

Andreas Antonopoulos este grec și, de asemenea, britanic. La o vârstă fragedă, a fost interesat de tehnologie. Din fericire pentru el, a fost introdus în calculatoare la zece ani. O minte tânără cu natura sa curioasă va explora orice mașină de calculatoare. Drept urmare, a crescut o obsesie în el dorind să știe despre computere.

O altă experiență în tinerețe, cu importanță directă pentru blockchain, a fost expunerea la rețea. La 14 ani, Andreas a făcut primul contact cu un modem, iar internetul l-a uimit și el.

În adolescență, Andreas a decis să facă afaceri. Dimpotrivă, societatea coruptă din Grecia nu i-a dat libertatea de a prospera după câteva afaceri. Datorită perioadelor economice grele din Grecia, el a optat pentru mutarea în Anglia.

În Anglia, Andreas a crescut printre rânduri și a urmat facultatea. Este absolvent al University College London cu diplomă în informatică. În plus, este absolvent de masterat în comunicații de date, rețea și sisteme distribuite.

După facultate, Andreas s-a mutat în SUA și a cofondat Nemertes Research. El a fost, de asemenea, implicat în Mișcarea Cypherpunk. Mișcarea a fost împotriva controlului dreptului la viață privată de către guvernul SUA. Și în acest proces, a descoperit jetoane criptografice.

Prima descoperire Bitcoin a lui Andreas

Poziția anterioară a lui Andreas ca expert și vorbitor de afaceri și forumuri l-a făcut vulnerabil. Nu este vulnerabil la un lucru rău. Dar vulnerabil în a ști despre Bitcoin. Bitcoin este primul pas pe care Andreas l-a făcut în cunoașterea cripto.

Pasul Andreas Bitcoin a fost o poticnire care i-a deschis porțile. Este o experiență pe care veți dori să vi se întâmple. Este o poveste pe care iubește să o spună asupra modurilor în care a făcut primul său pas.

Andreas se întâlnește cu Bitcoin în 2011. Gândul său era că aceștia erau bani de tocilar. Și probabil că am crezut că nu asta era treaba lui. După o încercare de a afla despre Bitcoin. Necunoscând cripto va fi treaba lui, a ignorat-o timp de șase luni. De cele mai multe ori, își compară experiența cu alții care au suferit aceeași ignoranță.

Andreas` Al doilea Bitcoin se poticnește în carieră

A doua oară când Andreas a dat peste cripto a fost într-un chat de listă de discuții. În chat era o carte albă a lui Satoshi Nakamoto – fondatorul Bitcoin. A decis să o citească. Până atunci nu știam ce este Bitcoin. Acum era luminat. În aprecierea sa, Bitcoin nu a fost o monedă, așa cum știu majoritatea oamenilor. Cel mai important, a fost o rețea de încredere.

Acum, Bitcoin fiind o rețea de încredere este un gând care există. Acest gând sau mai degrabă o realitate a fost folosit pentru a contesta modul în care oamenii percep Bitcoin. Un tweet popular afirmă:

Blockchain nu este un sistem de monedă. Mai degrabă o platformă de încredere. Deci, moneda este una dintre utilizările sale. – Andreas Antonopoulos

Întâlnirea cu hârtia albă i-a deschis ochii lui Andreas. Cunoștințele din ziua campusului său s-au dovedit utile. A fost capabil să citească, să scrie, să codeze și să învețe tot ce a putut despre criptomonede. Cu mai multe ore până la aflarea a ceea ce presupunea acest nou monstru, Andreas a slăbit. Vă puteți înfometa de dragul de a găsi informații? Andreas a făcut asta mâncând inconsistent.

Obsesia pentru Andreas era prea mare. Din acest motiv, toate eforturile s-au concentrat asupra industriei nedezvoltate. El a continuat să caute modalități de a câștiga bani. Cu toate acestea, nu ai putea să câștigi bani și să nu mai vorbim de o carieră. Dar toate eforturile nu au fost în zadar. Acum este capabil să neutralizeze jargonul blockchain pentru dvs..

Andreas` Blockchain Carieră

Abilitățile și înțelegerea blockchain-ului l-au văzut numit în calitate de coleg de predare la Universitatea din Nicosia din 2014. În același an, s-a consultat cu Senatul canadian și Senatul australian cu privire la legile criptomonedelor. De asemenea, s-a consultat cu Blockchain.info cu privire la roluri mai înalte de șef executiv de securitate și membru al consiliului.

Antonopoulos este un tip special de expert. Atât de mult încât el își supune sfaturile educației, culturii, politicii, economiei și perspectivelor percepției umane.

Cine este Andreas Antonopoulos: Blockchain Energy

În mijlocul tuturor rolurilor pe care le-a îndeplinit pentru afaceri, a trebuit să se lupte și singur. Andreas a reușit să-și pună numele acolo pentru tine. Deci, puteți obține cu ușurință păreri împărtășite de el.

Andreas a comentat despre relația dintre Bitcoin și adoptarea sa. Andreas împărtășește faptul că Bitcoin a început în 2009. În același an a avut loc criza financiară globală. Bitcoin a câștigat un sprijin masiv din politica monetară care a urmat. Instituțiile financiare și-au negat datoria în urma unei mari dureri din partea clasei de mijloc. Deci, cu puțină încredere Blockchain ca platformă de încredere a devenit o opțiune.

ICO-uri

El avertizează și despre potențialul lăcomiei. În consecință, există potențialul ca escrocii să-și configureze ofertele inițiale de monede. Un alt motiv pentru escroci este oferirea inițială de monede care a atras finanțare din partea investitorilor care reclamă cripto.

Schimburi ca portofele

Un alt avertisment este potențialul de nesiguranță pentru schimburi. Schimburile acționează ca modalități de accesare și tranzacționare a criptelor. Dar tot acest proces este plin de riscuri. Schimburile funcționează ca portofele în care oamenii își depozitează banii. Sună ca bancar, nu? Un blockchain de sistem dorește să elimine. Banii nu sunt siguri, deoarece modelul de securitate este ignorat. Cheile sunt centralizate, iar schimburile vor fi sparte. Yobit a fost piratat, furate 4000 de Bitcoins și forțate să declare falimentul.

Crypto Independence

Andreas fiind un avocat al Bitcoin își va apăra căile. Într-un caz, Andreas afirmă importanța Independența geografică a Bitcoin. Independența îi face pe mineri aproape de electricitatea ieftină. Această afirmație provine din critici; minerii folosesc multă energie electrică. Un exemplu de energie electrică ieftină este în provincia Sichuan, China. Această provincie găzduiește hidroenergie abundentă cu o distribuție mai mică. În plus, compară tranzacția cu cardul ca o altă activitate risipitoare.

Energia lui Andreas Antonopoulos este expusă în cele două cărți pe care le-a scris pentru a vă educa.

Ce este Bitcoin: Stăpânirea Bitcoin

Stăpânirea Bitcoin este prima carte lansată în 2014, iar Internetul banilor este o altă publicată în 2016. Vă puteți aștepta să învățați multe din aceste două cărți.

Stăpânirea Bitcoin este munca și abilitățile perfecte puse pe hârtie pentru dvs. Este o carte apreciată pentru dvs. care doriți să începeți să aflați despre Bitcoin și tehnologia blockchain. Andreas a scris cartea pentru ca el să o învețe. Ai putea spune foarte egoist despre el. Dar, în cele din urmă, este o binecuvântare deghizată. Acum puteți învăța din actul său egoist.

Una dintre modalitățile de a învăța ceva este să-l înveți – Andreas Antonopoulos

Mastering Bitcoin este un ghid pentru programatori. Dar fiind priceput în neutralizarea jargonului, Andreas descrie blockchain-ul într-un limbaj simplu. Deci, puteți citi indiferent de fundalul dvs..

Cartea începe cu elementele de bază ale Bitcoin. Și te construiește până la cel mai complex. „Ce este bitcoin” și „istoria sa” sunt acoperite în profunzime cu povești de succes asociate. În aceeași carte, vă puteți aștepta să aflați detalii complexe ale proiectării și operațiunilor blockchain-ului.

Ce este Bitcoin: Internetul banilor

Internetul banilor este o altă carte de la Andreas care îți împărtășește, de ce Bitcoin. Este o carte care detaliază discuțiile pe care le-a susținut Andreas pentru dvs. Nu doriți să pierdeți autoritatea din conținutul profund.

În această carte, Andreas se uită la viziunea posibilităților Bitcoin. El este îndrăzneț în declarațiile și predicțiile sale. Și continuă să argumenteze Bitcoin ca fiind cea mai valoroasă inovație din ultimele două decenii. El continuă spunând că Bitcoin este o tehnologie open source, o rețea și o monedă.

În această carte, el este dur pe bănci. El notează importanța activității bancare. Cu toate acestea, se spune că combinația dintre guvern și bani este dăunătoare. Cooperarea duce la instituții corupte care percep taxe mari decât bitcoin.

Atenție, cartea are un al doilea volum. Deci, nu ați pierde niciunul dintre evenimentele vorbite de Andreas.

Comunitatea se pierde peste 100 BTC

La fel ca mine și tu, Andreas poate avea provocări. Dar aceste provocări sunt depășite prin sprijinul altora. Ați crede cu ușurință că Andreas a fost și este un miliardar – având în vedere poziția sa. Totuși, acest lucru s-a întâmplat abia recent când Roger Ver a atacat opțiunile de investiții ale lui Andreas.

Roger Ver a pus sub semnul întrebării statutul de milionar al lui Andreas. Roger a spus că dacă Andreas ar fi investit 300 de dolari în bitcoin în 2012, ar fi milionar. Andreas a răspuns spunând că lucrează pentru el și că a scăpat doar din datorii. El a reușit să-și îndeplinească facturile de la suporterii abonați la 5 USD pe lună.

În plus, Andreas a spus că a investit în Bitcoin, dar a vândut după obligații familiale, cum ar fi chiria. Acum, acest lucru l-a pus ca un om de familie. Nu vei răstigni un bărbat pentru că și-a pus familia pe primul loc.

Toată această incidență online a atras mulți susținători să contribuie. Peste noapte, Andreas devenise milionar din mila adepților săi.

Peste 100 de Bitcoins i-au fost donați. Pun pariu că aceasta este cea mai cunoscută donație din lume pentru o persoană. Mai mult decât atât, pentru cel care este un susținător al criptomonedelor.

El a apreciat donațiile într-o postare pe blog care explica starea în care se afla.

Comunitatea criptografică a acționat pentru a-și sprijini una.

Previziunea criptomonedei

Pentru a fi numit ambițios, atunci va trebui să țintești spre viitor. Andreas a făcut asta. El te pregătește să știi ce va presupune viitorul.

Andreas scrie o carte. Cartea dovedește angajamentul lui Andreas față de cripto și creșterea acestuia. Un alt monstru care a apărut este Ethereum. Veți crede că Andreas are orice părtinire față de Bitcoin. Cu toate acestea, Andreas acoperă Ethereum în Mastering Ethereum. Cartea este așteptată anul acesta.

În Mastering Ethereum, vă veți aștepta la modalitățile de funcționare a Ethereum și cum să scrieți contracte inteligente și dApp-uri.

Andreas într-un recent interviu, explică așteptările sale pentru criptomonede și dezvoltarea Bitcoin. Mai mult, el prezintă patru lucruri cheie la care vă puteți aștepta: mai multe schimburi, dezvoltarea continuă a portofelului, sisteme de educație și emiterea de bancomate..

Mai multe schimburi vor asigura că serviciile cripto sunt globale. În plus, majoritatea schimburilor se referă la contextul local. Atașamentul împiedică capacitatea de a susține un flux de fonduri pe piața criptografică. Andreas recomandă patru schimburi pe țară.

Dezvoltarea portofelului va asigura securizarea criptografiei. Andreas, explică portofelele ușor de utilizat și intuitive, sunt caracteristici pe care le veți avea în vedere. Fără a uita, aplicarea inovațiilor de ultimă oră.

Bancomatele vor împinge pentru a efectua tranzacții instantanee. Pentru cripto, spre deosebire de bancomatele bancare, taxele necesare vor fi mai ieftine. Veți dori opțiuni mai accesibile pentru a vă gestiona finanțele.

În sfârșit, aveți o idee despre cine este Andreas Antonopoulos. Și ce poate face pentru tine.

Referințe:

http://fortune.com/2017/12/08/bitcoin-prices-anton-antonopoulos-rich/

https://cointelegraph.com/news/andreas-antonopoulos-icos-are-total-shit-right-now-revolutionary-in-15-years

http://money.cnn.com/2014/02/19/technology/security/bitcoin-black-market/index.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me