Dacă aveți unele cunoștințe cu privire la tehnologia blockchain sau ați auzit de ea, cu siguranță ați fi dat peste numele Da Hongfei de mai multe ori. Acest lucru trebuie să te fi intrigat să descoperi cine este Da Hongfei.

Hongfei este un realizator celebru în industria blockchain din China. Se știe că este creatorul primelor firme blockchain din China. El este, de asemenea, un inventator al multor aplicații de criptomonede renumite care sunt utilizate în toată Asia.

Această scriere este dedicată lui Hongfei, rolului său în criptomoneda chineză și globală și cum a sporit gradul de conștientizare a tehnologiei blockchain în Asia. Pur și simplu, în acest articol, voi răspunde în detaliu cine este Da Honfegi.

De asemenea, voi arunca o lumină despre modul în care și-a început cariera și care sunt serviciile sale notabile în acest domeniu.

Cine este Da Hongfei?

Da Hongfei este creierul din spatele unui renumit podium blockchain pentru aplicații distribuite numit NEO. În plus, a creat și o firmă de progres blockchain numită Onchain.

Firma își propune să ajute instituțiile și întreprinderile. Sediul central al ambelor întreprinderi se află în China. Ceea ce este minunat la aceste proiecte este că au onoarea de a fi primele proiecte de expansiune blockchain care au sediul în China.

Din același motiv, Hongfei este o figură bine cunoscută în lumea blockchain-ului și a criptomonedelor din regiunea asiatică. Hongfei este acum probabil cei mai stimați experți în criptomonede, în special în China. El este considerat o autoritate asupra aplicațiilor pentru întreprinderi, adoptarea de utilizatori chinezi și chiar hotărârea de stat.

Datorită reputației sale ridicate în industria blockchain-ului chinez, oficialii statului au luat inițiativa de a lua legătura cu el pentru sfatul expertului său înainte de a da interdicțiile de schimb cripto și ICO din septembrie..

Educația lui Da Hongfei

S-a dus la SCUT care se află în statul Guangdong. SCUT este una dintre cele mai apreciate alma materii din China. A urmat acea instituție din 1997 până în 2001 unde a studiat arte. Deține o diplomă de licență cu engleză și tehnologie ca subiecte majore.

Carieră înainte de a intra în blockchain

Înainte de a păși în universul tehnologiei blockchain, Da Hongfei lucra la IntPass Consulting, care se afla la Shanghai. A lucrat acolo aproape un deceniu, mai exact din 2005 până în 2013. Înainte de a părăsi firma, el lucra acolo ca membru al panelului și director executiv.

Interes timpuriu pentru Blockchain

Da Hongfei a aflat despre Bitcoin în 2011. Cu toate acestea, a fost suficient de inteligent pentru a înțelege și a identifica toate repercusiunile, atât societale, cât și metodice, din spatele acestei tehnologii. Din moment ce experiența sa de a studia într-o universitate îi oferise deja o viziune mai largă asupra lumii, aceasta a contribuit, de asemenea, la stârnirea curiozității sale pentru Bitcoin. El și-a îndreptat atenția spre această tehnologie pentru a afla despre ea în detaliu.

Cine este Da Hongfei în lumea blockchain-ului?

După cum am menționat mai sus, Bitcoin a captat interesul Hongfei în 2011. În acel moment, el încă lucra în consultanța IntPass.

Deci, în mod firesc, nimeni nu știa atunci cine este Da Hongfei și cum va aduce o revoluție în RPC în următorii câțiva ani.

În 2011, nici China nu era prea conștientă de această tehnologie. Prin urmare, nu existau comunități Bitcoin dedicate nicăieri în țară sau în întreaga Asia. Cea mai mică conștientizare pe care o aveau câțiva oameni cu privire la această tehnologie se afla încă în stadiul său embrionar.

Această lipsă de cunoștințe l-a determinat să înceapă o campanie pentru a informa oamenii despre Bitcoin în țara sa. Eforturile sale au dus la crearea unei comunități Bitcoin active în RPC.

Văzând asta, și-a dublat eforturile pentru a încuraja tot mai mulți oameni să adopte această tehnologie. Încercările sale entuziaste au ajuns să crească semnificativ popularitatea Bitcoin în toată China.

De fapt, adevăratul răspuns la întrebare, cine este Da Honfegi este că el este tipul care a introdus Bitcoin și conceptul de criptomonedă în China.

I-au trebuit doar câțiva ani pentru a relansa creșterea acestei comunități la nivel național într-o măsură notabilă. Hongfei doon și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cei mai proeminenți lumini din acest progres.

În acea perioadă, el a realizat necesitatea lansării unei noi platforme blockchain în China, care ar putea depăși Bitcoin în ceea ce privește performanța. Acest lucru l-a determinat să înceapă să lucreze la propria sa platformă blockchain.

Cine este Da Hongfei? Fondatorul NEO

După ce a realizat cât de disperată avea nevoie țara sa de un nou podium blockchain, Hongfei a declarat inaugurarea AntShares în ianuarie 2014. Proiectul a fost pentru crearea de aplicații distribuite. Platforma a fost prezentată oficial în luna următoare și a devenit instantaneu alegerea preferată pentru majoritatea întreprinderilor blockchain din țară.

Hongfei a schimbat numele proiectului din Anshares în NEO în 2017. Sunt sigur că oamenii care au auzit despre NEO au deja o idee destul de bună despre cine este Da Hongfei.

În prezent, NEO ocupă locul 13 în topul criptomonedelor din lume, pe baza capitalizării pieței.

NEO seamănă destul de mult cu blockchain-ul Ethereum. În primul rând, ambele permit aplicațiilor descentralizate să se extindă și să se dezvolte. În al doilea rând, ambii utilizează practici de contract inteligente. Acesta este motivul – NEO este adesea numit Ethereum chinezesc.

Cu toate acestea, nu este întru totul similar cu Ethereum. Are și câteva caracteristici unice care îl fac mai bun decât Ethereum. Hongfei și echipajul său au conceput special NEO pentru o procedură delegată de toleranță la erori bizantine sau de consens dBFT. Acest prim protocol al Chinei a fost emis ca o carte albă de către echipă în 2016.

Utilizarea acestui nou mecanism permite NEO să ofere performanțe de optimizare a ofertelor mult mai rapide și mai puternice. NEO poate gestiona 1000 de tranzacții într-o singură secundă. Această funcționalitate îi oferă un avantaj remarcabil față de Ethereum, care poate prelua doar 15 tranzacții într-o secundă.

Motiv în spatele NEO

Da Hongfei a visat să facă din NEO o platformă blockchain de înaltă frecvență care ar putea fi utilizată pentru sarcini extinse și semnificative. De asemenea, el a dorit să-l transforme în tehnologia noii economii de piață în mai multe moduri.

Acesta este motivul pentru care el și echipa sa au proiectat în mod deliberat platforma pentru a oferi sprijin contractelor inteligente care funcționează pe mașini simulate. NEO le permite să fie criptate folosind toate limbajele computerizate obișnuite care includ Java, Python și multe altele.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să învățați o limbă complet nouă pentru codificarea contractelor inteligente.

În schimb, în ​​timp ce utilizează Ethereum, proiectanții trebuie să folosească soliditatea pentru a opera astfel de acorduri pe EVM. Acesta este unul dintre principalele motive care stau la baza faimei NEO în rândul unei mari majorități a creatorilor de sarcini blockchain.

Onchain

Credite imagine: OnChain

În același an când a fost introdus AntShares, Hongfei a făcut echipă cu CTO-ul NEO / Antshares Erik Zhang pentru a crea o altă companie Onchain. De fapt, amândoi și-au început cariera cam în același timp. Onchain este în primul rând o firmă comercială blockchain care își oferă serviciile către firme private.

În loc să se amestece cu NEO, Onchain și-a făcut identitatea separată pentru păstrarea eforturilor esențiale de extindere a blockchain-ului distinct de banii digitali.

Până în anul 2016, Onchain a câștigat suficientă popularitate pentru a obține un loc semnificativ pe piața individuală. Acest lucru a dus la creșterea descendenței blockchain-ului NEO.

Crearea arhitecturii rețelelor distribuite (ADN)

După această acceptare pe scară largă, Onchain și-a unit forțele cu Hyperledger, ceea ce a făcut din nou să devină pionierul în China în ceea ce privește blockchain-ul care a făcut acest lucru. În timp ce lucra cu Hyperledger, Onchain a avut ocazia să își creeze produsul principal numit Arhitectura rețelelor distribuite sau ADN pe scurt.

Modul operativ ADN face Onchain capabil să integreze diverse proceduri și metode de afaceri. Protocolul îi permite, de asemenea, să ofere sprijin pentru compatibilitatea distinctă a lanțului transversal și a multiplataforme.

Acest ADN eficient al produsului permite, de asemenea, ambelor firme, și anume, Onchain și NEO să își îndeplinească cu ușurință directivele fundamentale. Protocolul ADN este conceput în special în așa fel încât să poată fi utilizat de mai mult sau mai puțin de orice procedură de afaceri pentru implementarea eficientă a blockchain-ului în sarcinile lor.

Marele lucru legat de ADN este că conectează diferite implementări blockchain. Ca rezultat, se creează o posibilitate de asimilare multiplataforma, care este vitală pentru implementare în cadrul în care sistemele sunt conectate între ele.

ADN-ul permite, de asemenea, utilizarea blockchain-ului în numeroase scopuri, în timp ce aveți grijă de reglementările de stat, adoptarea unui protocol de consens sau incapacitatea de a se lega cu alte astfel de aplicații. Vă permite chiar să îl utilizați în timp ce căutați dezvoltatori pentru crearea blockchain-ului personal sau a aplicațiilor.

Colaborările Onchain cu alte companii

Onchain și-a unit forțele cu Microsoft China în 2016. În plus, compania s-a alăturat și FaDaDa pentru găsirea secvenței juridice pentru soluționarea numeroaselor deficiențe ale aplicațiilor digitale autorizate. Nu este vorba, Onchain a fost adăugat și pe lista celor mai bune 50 de firme Fintech din China ale KPMG. Acest lucru a dus la o altă colaborare a firmei cu Alibaba pentru un depozit de dovezi prin e-mail pentru companii conduse de blockchain.

În esență, ADN-ul este un podium care permite altor podiumuri dominante să utilizeze tehnologia blockchain fără a fi nevoie să creeze o platformă complet nouă.

Cine este Da Hongfei și cum a comunicat el cu administrația chineză?

Credite pentru imagine: Youtube

Dacă întrebați comunitatea blockchain din RPC cine este Da Hongfei, veți fi surprinși să vedeți reputația sa înaltă. Un motiv major din spatele acestei reputații este efortul său remarcabil din spatele creării unui mod fructuos de comunicare cu oficialii statului.

După ICO-Mania, China a început să elimine criptomonedele, deoarece unele dintre ele erau extrem de suspecte și se hrăneau din inocența investitorilor neexperimentați. China, fiind una dintre cele mai proeminente națiuni în progresul tehnologic, ar fi avut ghinion dacă ar fi fost închisă ușa cripto.

Ar fi provocat o mare pierdere de oportunități pentru numeroși antreprenori din China și din toată Asia. Da Hongfei a propus pur și simplu o soluție care să fie acceptabilă pentru administratorii chinezi și pentru piață.

Da Hongfei era plin de speranță. El a spus odată că reglementarea nu va fi o problemă pentru el, deoarece guvernului îi place tehnologia sa și modul în care funcționează. Încrederea sa l-a determinat să vorbească nu numai cu guvernul chinez, ci i-a convins și să ridice interdicția. Acest lucru a dus la crearea unui mediu sănătos care a ajutat această tehnologie să prospere fără nicio întreprindere falsă.

ICO Bubble din China și răspunsul lui Hongfei

Potrivit lui Hongfei, statul ICO din China a fost similar cu balonul dot-com care a avut loc la începutul anilor 2000. După el:

„Când o firmă / afacere pe care o începeți se termină în dot-com, atragerea finanțelor devine mai ușoară și același lucru este cazul cu ICO buzz.”

El a menționat în plus că, deoarece finanțatorii sunt captivați rapid în comparație cu viteza avansării tehnologice, noile tehnologii continuă și vor continua, creând bule. Dar, chestia este că nu rămâne așa. Odată ce bulele au dispărut, piața revine la normal și tehnologia se apropie.

Planuri de viitor

De Hongfei țintește în mare măsură pentru ambele sale proiecte. Până în prezent, ultimii doi ani au fost minunați pentru NEO în special. În fiecare zi care trece, câștigă mai mult succes. Dar asta nu-l lasă pe Onchain în urmă, deoarece Hongfei este destul de pozitiv în ceea ce privește viitorul său.

El își propune să facă din Onchain o structură globală blockchain. El crede că, folosind diferite unități plug-in, structura sa ar putea fi utilizată pentru orice lanț, fie el public, privat sau sindical. Da Hongfei a menționat în continuare că unitatea sa cu lanțuri încrucișate care se află în prezent în proces ar putea genera interoperabilitate între toate aceste lanțuri.

În cele din urmă, planul său principal include combinarea atât a NEO cât și a Onchain. Nu le va transforma într-o singură platformă, dar va conecta ambele servicii între ele în viitorul apropiat. Cum va face asta? Va trebui să așteptăm și să vedem.

Pentru NEO, Hongfei intenționează să lanseze NeoX, un podium pentru tranzacțiile cross blockchain. Dacă se va dovedi a avea succes, NeoX ar putea conecta blockchain-uri private la piața comunitară mai mare.

Odată ce NEO și Onchain sunt legate, ambele vor putea oferi un mijloc pentru întreaga economie centrată pe blockchain. Acest plan major nu numai că este excelent, dar este și complet funcțional.

Cine este Da Hongfei – Cuvintele finale

Deci, cine este Da Hongfei?

În prezent, este unul dintre cele mai importante nume în cripto și blockchain.

El este fondatorul NEO și Onchain.

Da Hongfei este cel care a făcut familia criptomonedă cunoscută publicului chinez.

De fapt, a făcut ca criptomoneda să se întâmple în China prin eforturile sale și prin discuțiile cu oficialii guvernamentali, care erau reticenți față de concept.

Eforturile și inițiativele sale nesfârșite, combinate cu planurile sale strălucite, indică faptul că va continua să fie o lumină de lider în expansiunea criptomonedei în China..

Chiar dacă piața criptografică din China este destul de complicată, Da Hongfei a reușit totuși să curețe spațiul. Atâta timp cât sunt prezenți oameni precum Da Hongfei, lupta tehnologică a Chinei poate asista cu siguranță la dezvoltarea ulterioară.

Îl poți urmări pe Da Hongfei în a lui stare de nervozitate cont.

Referințe

https://coincentral.com/cryptocurrency-industry-spotlight-neos-da-hongfei/

https://hackernoon.com/neo-onchain-and-its-ultimate-plan-dna-4c33e9b6bfaa

https://coincentral.com/neo-and-blockchains-across-china/

https://www.bloomberg.com/technology

https://www.cnbc.com/video/2017/12/04/its-okay-for-a-bubble-to-form-in-blockchain-and-bitcoin.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me