Cine este Dan Larimer în această eră blockchain? Chiar și cu creșterea meteorică a noilor jetoane și ICO-uri în fiecare zi, el este un maestru.

Fiecare industrie are stăpânii săi. La fel, face și industria blockchain-ului. Un lucru pe care l-ați putea ignora este că maeștrii exercită o mare influență ori de câte ori vin cu vreo informație. Deci, pentru a ști totul despre efectul lui Dan, rămâneți în jur.

Ai auzit de „Ethereum Killer”? Oh! Ucigașul Ethereum este EOS. Și știi cine l-a creat? Daniel Larimer. Daniel este un executiv de top în industria blockchain-ului și s-a mutat prin proiectele pe care le-a creat.

Dan Larimer este dezvoltator și a participat la proiecte anterioare. Proiectele anterioare pe care le-a servit sunt încă în desfășurare. În prezent, se află în cel mai recent proiect de trend – EOS. Din acest motiv, influența și puterea sa în industria blockchain-ului sunt de neegalat.

Contribuția sa în versetul criptografic i-a adunat întoarceri masive pe lângă influență.

Acum, permiteți-mi să vă dau cine este Dan Larimer în lumea blockchain-ului. Ce a realizat și cum a reușit să fie realizat.

cine este dan larimer

Cine este Daniel Larimer: Bio

Ați întâlnit întâmplător EOS, Bitshares online. Și apoi o parte din conținutul pe care l-ați citit a venit probabil de la Steemit. Dar îl cunoști pe cel care i-a văzut de la început până la culmile pe care le-au atins? Acestea, printre alte proiecte, au fost create de Dan Larimer. Și, așa cum am spus, probabil că ați folosit produsele sale.

Fiecare jeton și proiect de care ați auzit are proprietarul său. O mare importanță este rolul jucat de Dan.

Dan este programator de software. El este fondat BitShares în 2014, Steemit în 2016 și tokenul EOS și blockchain-ul acestuia. În plus, EOS este deținut de block.one în care Dan servește drept CTO. Dan este, de asemenea, CEO al Cryptonomex, Inc, o companie pe care au fondat-o împreună cu tatăl. Acum, acest lucru arată cât de imens și activ este Dan Larimer în industria blockchain-ului.

Pe lângă faptul că este dezvoltator, Dan este, de asemenea, un colaborator la conferințele blockchain. El a oferit cunoștințe altora. Aș putea numi aceasta o formă foarte bună de responsabilitate socială.

Dan operează mai degrabă pe o filozofie progresistă decât pe una conservatoare. Proiectele sale se bazează pe această mantră. Această filozofie continuă să-i incite antipatia pentru guvern ca unitate centralizată.

În profilul său de rang înalt, trebuie să existe contestații și acorduri care răsar din viața lui crescând. Să ne uităm acum la tinerețea și originea lui Dan. Trebuie să fi contribuit la ceea ce este el astăzi.

Contextul Tineretului Larimer

Dan este un american. S-a născut în Colorado. Dar a avut privilegiul să crească în 2 state: Virginia și Florida.

În copilărie, Dan a fost expus computerelor la o vârstă atât de fragedă. Ar mai fi jucat cu computerele. Cu curiozitatea vine libertatea de explorare. Și odată cu libertatea vine crearea lucrurilor. Acesta este modul în care Dan s-a mutat să-și cunoască drumul cu computerele.

În Virginia, a frecventat Institutul Politehnic Virginia și Universitatea de Stat. Și mai târziu, în 2003, a absolvit o diplomă de licență în informatică. În aceeași lățime, a învățat despre economie. Și economia l-a adus în voluntariat și a stârnit sinergia în controlul anti-stat.

Chiar și cunoașterea computerelor necesită o altă abilitate pentru a deveni inginer software – programare. Deci, de unde și-a luat Dan abilitățile de codare? Cât de norocos este să ai un mentor programator pentru un tată. Abilitățile de programare ale lui Dan au fost învățate de la Stan Larimer, tatăl său, în timpul școlii elementare.

Un alt set de abilități pentru a fi ceva în orice lume corporativă este antreprenoriatul. Dan a devenit un antreprenor de serie din tinerețe. Și această mentalitate antreprenorială l-a pregătit să facă lucruri grozave acum.

Așa că, după facultate, a creat ceva cu prietenii. A colaborat cu prietenii și a lansat o companie de realitate virtuală. Deși câștigă bani în fiecare an, au închis compania după cinci ani. Și apoi au continuat să facă alte lucruri.

Dan` First Blockchain Discovery

Fiind un programator de software activ, Dan l-a făcut predispus să cunoască cu ușurință blockchain-ul și criptarea.

Căutarea lui Dan de ceva de făcut l-a determinat să realizeze controlul statului în materie de bani. Amintiți-vă că Dan a învățat despre economie. Acest capitol din viața sa s-a dovedit util în identificarea controlului statului în materie de bani.

Banii au fost și încă sunt motivul imensei puteri guvernamentale. Deoarece utilizarea banilor este voluntară, ideea inițială a fost de a îmbrățișa utilizarea argintului sau a aurului. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost acceptat de guvern.

Natura opusă guvernului împotriva altor forme de monedă l-a determinat pe Dan să caute alte valute. Promovat de personalitatea sa anti-stat, el a cercetat alte monede împotriva banilor fiduciari ai statului și ai proprietății.

Rezultatul a fost o poticnire a Bitcoinului în 2009. Descoperirea Bitcoin a fost rezultatul căutării online a „monedei descentralizate”. Rezultatul a fost Satoshi Nakamoto, pseudonimul dezvoltatorului Bitcoin.

Se presupune că Dan, la scurt timp după rezultatul căutării online, a început să comunice cu Satoshi. Discuția dintre cei doi l-a inspirat pe Dan să afle mai multe despre blockchain.

În același timp, făcând cercetări despre blockchain, el a încercat să creeze o monedă digitală. Odată cu descoperirea Bitcoin ca arsenalul său, Dan a devenit un promotor instant al Bitcoin. Și această întâlnire l-a îndrăgit de versetul cripto.

Dan`s Blockchain Career

Căutarea adevărului despre tot – Dan Larimer

Citatul este un pilon al carierei lui Dan. În campaniile prezidențiale ale lui Ron Paul, Dan a fost stimulat să fie curios cu privire la modul în care funcționează lumea. În aceeași notă, Dan a devenit un libertarian care a avut o pasiune de a-și informa fuziunea unică de inovație, politică, economie și binele comun..

Toate inovațiile sale sunt orientate spre limitarea controlului guvernului. Desigur, el împărtășește faptul că crede în asociațiile voluntare. Ideea este să treci dintr-o societate contractuală în care ești obligat să faci lucruri. Pentru el, contractele sunt obligate de guvern. Și asta crește costurile și mizeria în tranzacții.

Deci, Dan dorește ca afacerile să fie legate de reputație și nu de constrângere. Acest gând își bazează argumentul pe regula de Aur.

Faceți altora așa cum doriți să vă facă – Regula de aur

Un alt principiu care-i călăuzește limitarea controlului guvernamental. S-ar putea să credeți că Dan este un economist. Dar acest lucru nu este cazul, deoarece drumul său a fost să învețe cum funcționează lumea. Și făcând acest lucru, acum știe despre economie. Prin urmare, identificarea a 3 elemente cheie ale cererii.

Viața, libertatea și proprietatea sunt elementele cheie ale cererii care îi ghidează proiectele în încercarea de a îmbunătăți nivelul de trai.

Să ne uităm la o altă parte a vieții lui Dan care a informat alegerile și deciziile sale. Și asta este viața de familie.

Viața de familie și afacerile lui Dan

Înainte de a vedea efectul și eforturile directe ale lui Dan în domeniul blockchain-ului, familia a contat și pentru el. Cel puțin asta știm după proasta sa experiență cu divorțul. Și a stabilit cum motivează Dan.

Cam în același timp, a fost legat mai întâi de Bitcoin, Dan a fost angajat într-o luptă de căsătorie. Ce eveniment dureros pentru el? Trecea printr-un divorț din cauza gândurilor sale despre cum funcționează lumea. Specificul interesului a fost respingerea vechilor credințe creștine. Rezultatul a fost un conflict.

Deși divorțul l-a deranjat, el a ales lecții utile. În mod surprinzător, metoda sa de soluționare voluntară a conflictelor de a împărți proprietatea și de a soluționa custodia și sprijinul copiilor a fost în zadar.

Deși realizează oarecum ceea ce își dorea, el și-a dat seama că guvernul deține proprietatea noastră chiar și copiii. Că părinții care nu au niciun cuvânt de spus în custodia copiilor lor l-au înfuriat. În cadrul acordului, Dan ar plăti o pensie uriașă pentru soție și copil, iar soția ar trăi în 30 de minute.

Aranjamentul nu i-a plăcut fostei sale soții. Deci, ea a contestat rezultatul în instanțe. Cât de ipocrit pentru ea să facă asta? Cu toate acestea, ea apreciază credințele creștine – credințele pe care le pune Dan. Din rezultatul instanței, Dan și-a dat seama cât de părtinitor era procesul, întrucât trebuia să urmeze ordinele instanței.

De asemenea, punitiv în imaginația lui Dan, salariul său a fost predeterminat de instanță, neputând să-și ia în considerare dorința de a schimba cariera. El a fost nevoit să locuiască cu părinții săi din cauza faptului că fosta soție i-a preluat jumătate din salariu. Acest lucru a fost umilitor pentru Dan. Cu toate acestea, a dat faliment și a ieșit din cheltuielile legale de 2 ani, Dan nu a disperat în căutarea binelui comun.

A mers totuși mai departe cu interesele sale blockchain. Și asta este ceea ce vedem astăzi sub numele de BitShares și EOS.

Dan`s Blockchain Energy and Projects

Evenimentele din tinerețea lui l-au lovit în formă. Drept urmare, natura sa prolifică l-a stabilit să fie creator.

Experiența pe care o are Dan provine din rolurile pe care le-a jucat în diferite sectoare. Dan a lucrat ca dezvoltator de software intern pentru SAIC. Apoi a devenit asistent de cercetare la Virginia Tech. După facultate, a devenit CEO la Open Tech demonstrând abilități manageriale.

Abilitățile software ale lui Dan au fost îmbunătățite când a fost însărcinat cu inginer software la Raytheon, TORC Robotics, Park Intuit și Phoenix Integration.

Fuziunea abilităților antreprenoriale și de programare este prezentată la începutul și dezvoltarea Bitshares, Steemit și EOS. De asemenea, a reușit să fie, dacă nu chiar șef executiv, apoi tehnolog șef al inovațiilor Invictus, Cryptonomex și BlockOne. Acestea sunt companii pe care le-a început.

BitShares

După divorț, Dan își reînnoise angajamentul pentru blockchain. În aceeași perioadă de meditație după divorț, Bitcoin s-a confruntat cu închiderea sau schimburile guvernamentale și cu conturile lor bancare. Gândul la moartea acestei tehnologii l-a făcut pe Dan să fie tulburat și l-a făcut să creeze o alternativă la schimburi.

Deci, el a venit cu cadrul Graphene. Cadrul este baza Bitshares. Cadrul a fost apoi folosit pentru a crea celelalte proiecte ale sale.

BitShares, un schimb descentralizat este prima sa platformă blockchain construită în 2014. El a procedat la inventarea dovezii delegate de miză. Acest sistem a furnizat cel mai rapid și mai descentralizat blockchain de blocuri de 10 secunde atunci.

În cadrul acestui proiect, Dan a cunoscut o creștere de la prima versiune BitShares la cea actuală. Ameliorări speciale au fost scalabilitatea și performanța. În mod evident, software-ul lor se lăuda cu 100.000 de tranzacții pe secundă.

În 2015, Cryptonomex a fost lansat de dezvoltatorii Bitshares. În plus, în cursul anului, compania a licențiat Graphene și a actualizat blockchain-ul BitShares la versiunea 2.0.

Cu toate acestea, cu mult potențial, prețul BitShares nu a reflectat pentru a-și sprijini dezvoltatorii. Prin urmare, investitorii au preferat stabilizarea afacerii în locul preluării de noi angajați.

Pe măsură ce citiți această piesă, BitShares se auto-susține și oricine dorește să fie dezvoltator este ales de acționari. În acest moment, Bitshares se numără printre cele mai bune schimburi.

Steem și Steemit

Un alt sector pe care Dan Larimer l-a exploatat este social media. În 2016, Dan și prietenul său Ned Scott s-au unit pentru a crea Steem și Steemit pe concepte de ajutor reciproc societății. Din nou, Graphene a stat la baza acestui proiect.

Au convenit ca Dan să fie CTO, în timp ce Ned a devenit CEO. Au construit un blockchain funcțional și un site web în câteva luni. De fapt, tokenul Steem a fost exploatat folosind sistemul de dovadă a muncii.

La început nu a atras oameni. Prin urmare, Steemit a exploatat 80% din Steem. Înfruntând o provocare a costurilor costisitoare de tranzacție, Steemit a oferit noului utilizator 5 dolari în Steem pentru citire, vot și postare.

Acum, odată cu introducerea tranzacțiilor cu rate limitate, tranzacțiile Steem nu costă nicio taxă. Îmbunătățirea limitează lățimea de bandă în loc să solicite o taxă.

Steemit a fost criticat pentru a fi nesustenabil. Premisa își bazează argumentul pe faptul că Steemit are mai puțin de 50% din Steem în termen de 6 luni din cauza inflației. Dar Steemit a menținut o participație minoritară, oferindu-i posibilitatea de a plăti dezvoltatorii săi.

În mijlocul dorinței lui Dan de a construi un blockchain de contract digital cu scop general în afara Steemit l-a făcut să renunțe împreună cu prietenul său Ned. A fost amiabil, dar pentru a înăbuși zvonurile false, Dan și Steemit au făcut o declarație comună.

Acum, Steemit este stabil și se mândrește cu o atracție largă pentru mai mulți utilizatori noi chiar și după ce a plecat.

Dorința sa de a avea un blockchain care să susțină procesarea paralelă și serviciile gratuite nu au fost în prim plan. Astfel, motivul plecării sale.

EOS

Dan s-a implicat din nou în blockchain în 2017. Cu el ca CTO al Block.one, Dan a construit blockchain EOS. Este un blockchain dezvoltat pentru a sprijini contractele digitale la scară comercială.

EOS este un mare concurent al Ethereum, care este, de asemenea, precursorul contractelor inteligente.

Platforma EOS acceptă procesarea paralelă pentru a spori scalabilitatea orizontală și pentru a nu asigura taxe de tranzacționare pentru DAO și dApps. Acesta ar fi motivul pentru care l-a părăsit pe Steemit? Cred că da, pentru că este un gând pe care l-a avut până de curând când a început EOS.

Funcția remarcabilă a protocolului EOS folosește limbaje de programare diferite pentru dApp-uri și aplicații de 16 ori mai rapide decât cele care folosesc Ethereum`s Solidity.

Gânduri finale de la Daniel Larimer

Oamenii i-au pus la îndoială devotamentul după ce a părăsit proiectele sale anterioare. Dar, pentru moment, Dan și-a concentrat eforturile de a dezvolta platforma EOS și de a construi toate proiectele sale viitoare pe aceasta. Cu toate acestea, ingeniozitatea sa l-a determinat uneori să fie arogant și oarecum neînțeles.

Dar chiar și cu aroganța sa, te poate atinge prin inspirația sa recomandată de lectură. Printre numeroasele cărți pe care le-a putut citi, vă împărtășește 13 dintre cele mai bune lecturi ale sale.

Una peste alta, acum știi cine este Daniel Larimer. De ce este capabil. Și acum puteți scrie și câștiga cripto pe Steemit.

Resurse

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me